-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Άντε να μαζευόμαστε. Dimsabas, Opterie, Pad και Tazio, μην ξεχάσετε την περούκα σας. Ο Πανουργιάς θα μεταμφιεστεί σε στρουμφίτα .
3 πισωκίνητοι κι ένας προσθιοκίνητος!! Not bad...!!
Πόσα Μιάτα θα είστε Θέμη,και τί χρώματος,εκτός του μαύρου?
-
Volk, δεν πρόκειται να ζαλιστείς, το πολύ-πολύ να αρχίσεις να πουλάς νεφρά για να πάρεις ΜΧ5. Κάποιοι άλλοι το έχουν κάνει ήδη !
Chrmes, μην ξεχάσεις την περούκα σου (αν κι εσύ έχεις περίσσευμα μαλλιού έτσι κι αλλιώς ). Εγώ θα παρακαλάω για βροχή όσες βόλτες και να με κάνεις με το Γάλλο.
Διευκρίνηση: θα εμφανιστώ με ΜΧ5 1.6, χωρίς μπλοκέ, γιατί το Sporty μού δήλωσε ότι θέλει να παρατείνει τας διακοπάς του εις τη νήσο και δεν την αποχωρίζεται έτσι εύκολα. Τι πίστα τού έταξα, τίποτα... Για αυτό σας λέω, να βρέξει. Με τη βροχή το 1.6 μεταμορφώνεται σε Viper, ενώ στο στεγνό... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πόσα Μιάτα θα είστε Θέμη,και τί χρώματος,εκτός του μαύρου?Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι το ένα θα είναι χρυσαφί. Απουσία στο μαύρο. Από εκεί και πέρα...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πόσα Μιάτα θα είστε Θέμη,και τί χρώματος,εκτός του μαύρου?
Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι το ένα θα είναι χρυσαφί. Απουσία στο μαύρο. Από εκεί και πέρα...
Το οποίο χρυσαφί είναι του φίλου του Δημήτρη, για να μη σας μπαίνουν ιδέες...
Πόσες ώρες μείνανε;
-
Ψήνομαι να έρθω κι εγώ...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ψήνομαι να έρθω κι εγώ...Έλα
-
- Dimsabas
- Opterios
- Pad
- Tazio
- Volk
- cmarin (απ' ό,τι είπε σε άλλο thread)
- silencer
- chrmes
Συμπληρώνετε τη λίστα, απλώς για να έχουμε ένδειξη παιδιά. Τίποτε επίσημο.
-
- Dimsabas
- Opterios
- Pad
- Tazio
- Volk
- silencer
- chrmes
- Syele (?)
- Bagus (?)
Τα παιδιά είπαν ότι θα το σκεφτούν. Εγώ προσπαθώ απλώς να εκβιάσω καταστάσεις .
-
Α, ρε Δημήτρη εκβιαστή
-
Υπόσχομαι και συνοδήγηση σε όποιον έρθει. Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή;
-
- Dimsabas
- Opterios
- Pad
- Tazio
- Volk
- silencer
- chrmes
- Syele (?)
- Bagus (?)
- ΒΑΣΙΛΗΣ
... για ομοιοπαθητική
-
Είναι πολύ πιθανό να έρθω κι εγώ με αρκετά παιδιά από το TARMAC
-
Για πειτε ρε παιδια οδηγιες, πως παει κανεις στη πιστα, απο Πειραια, πως καταλαβαινεις τους συνφορουμιστες, εγω θα φαινομαι, ποιος αλλος θα εχει PT cruiser στα Μεγαρα , θα κερασει κανεις βολτα? αν ναι χρειαζεται κρανος? κανει της μηχανης?
Πιστευω να τα καταφερω να ερθω
-
Εκτός απροόπτου, μέσα
-
- Dimsabas
- Opterios
- Pad
- Tazio
- Volk
- silencer
- chrmes
- Syele (?)
- Bagus (?)
- ΒΑΣΙΛΗΣ
- Καίσαρας
- Vrax
- Passat 1.8t
- JasonClio (?)
Πολύ μου αρέσει που μαζευόμαστε σιγά-σιγά !
Vrax, για να έρθεις θα περάσεις τα διόδια της Ελευσίνας (μέχρι εκεί θα πρέπει να ξέρεις να πας) και μετά θα βγεις στη **δεύτερη **έξοδο που θα συναντήσεις για Μέγαρα. Βγαίνεις λοιπόν από την εθνική και στο ΣΤΟΠ πας αριστερά. Περνάς πάνω από την εθνική (γέφυρα γαρ) και στα 100 μέτρα συναντάς στα αριστερά σου την είσοδο της πίστας. Προχωράς άλλα 500 μέτρα και επιτέλους καταφθάνεις στην αγκαλιά της μαύρης θεάς. Το φόρουμ θα το καταλάβεις, θα είμαστε κόσμος και λαός μαζεμένοι. Κάνε και μια ερώτηση βρε χριστιανέ μου . -
Μαθαμε εαν υπαρχει κατι προγραμματισμενο απο την πιστα για την Κυριακη?
-
Μάγκες άκυρο τρελό, που λέγαμε και στο στρατό. Η πίστα είναι κλεισμένη όλα τα Σαββατοκύριακα του μήνα. Αυτό βέβαια δε μας πτοεί. Μπορεί να κανονιστεί κάποιος καφές ή ακόμα καλύτερα, ξέσκισμα στο χώμα=Παραλληλοδρόμιο. Ακούει κανείς;
-
Φτου!!! Πανω που ειχα παρει φορα...
Για Δευτερα μαλλον δεν το ζητηταμε καν ε? -
Ο χρήστης Jasonclio έγραψε:
Φτου!!! Πανω που ειχα παρει φορα...
Για Δευτερα μαλλον δεν το ζητηταμε καν ε?Oxi θα τρωμε εκεινη την ημερα
-
Μη μου στενοχωριέστε, κάτι θα κανονίσουμε. Κρίμα είναι να πάνε χαμένες τόσες περούκες !
Καρναβαλο-track day