-
Ναι ξέρω για τα σχετικα μοτέρ, αλλά δεν ξέρω κάποιο απο αυτα της vw να είναι τέτοιο. Αν μαζί με τον αθραυστο ιμάντα, έκαναν και το μοτέρ non-interference, σαν fail-safe, μένει να το δουμε.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια αλλαγη ιμαντας κάθε 5 χρόνια με κόστος κανά 150αρη...
Λόγος απόρριψης του οχήματος
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
H VW λέει πως δεν χρειάζεται αλλαγή ιμάντα αυτό το μοτέρ. Ποτέ.δεν το γνώριζα αυτό.
κάτι σαν τον 1.0 της Φορντ δηλαδή? -
Μάλλον...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μια αλλαγη ιμαντας κάθε 5 χρόνια με κόστος κανά 150αρη...Λόγος απόρριψης του οχήματος
στην Ρενό μου ζήτησαν 450!
Βέβαια όποιος θέλει να εμπιστευτεί το γκρουπ (και όποια άλλη μάρκα), το πιθανότερο να μην μαθει ποτέ αν έχει καδένα ή ιμαντα και πόσο μπορεί να έχει το κόστος της αλλαγής του.
-
Μια αλλαγη ιμαντας κάθε 5 χρόνια με κόστος κανά 150αρη...Λόγος απόρριψης του οχήματος
κανα 150αρι; yeah sure....
-
Ο ιμάντας μαζί με τα παρελκόμενά του μου είχαν κοστίσει περίπου 120-130€ και άλλα 100€ μου πήρε εργατικά σε εξειδικευμένο συνεργείο στο Clio που έχω.
-
To oποίο εξειδικευμένο αν κάνει την λαμακία και δεν κάνει κάτι σωστά θα πάρεις τις βαλβίδες στο χέρι. Παθόντας στο φιλικό μου περιβάλλον. Και από εγγύηση το εξειδικευμένο, σφυρίζω αδιάφορα. Οπότε πας αντιπροσωπεία για την σιγουριά. Αρα και «τα σκας». Δεν ισχύει για όλους αυτό και μπορεί σε κάποιους να φαίνεται αστείο αλλά όταν αναγκάζεσαι να αγοράσεις μεταχείρο μοτέρ σε Touran γιατί κάποιος δεν ξέρει ούτε ιμάντα να βάζει, δεν γελάς καθόλου.
/οφτοπικ
-
Μια 45αρα οι ιμαντες και μια 55αρα η αντλία νερού (που εννοείται δεν αλλάζεις σρην 5ετια) και ενα 100αρικο τα εργατικά (και πολλα λέω )
Αυτο ειναι το φοβερό έξοδο του ιμαντα χρονισμου εκτός αντιπρο
-
Γιατι στην αντιπροσωπεία δεν μπορούν μα σου κάνουν μλκ
-
Παραπάνω από 45 μου είχαν βγει οι ιμάντες. Ήταν και ένας και για το δυναμό. Όσο για την αντλία, το θεωρώ βλακεία να μην την αλλάξεις και στα 5 χρόνια. Με τη λογική του ότι για να γλυτώσεις 55€, αν κάποια στιγμή χαλάσει πρέπει να ξαναπληρώσεις πάλι τα ίδια με τους ιμάντες. Στο εξειδικευμένο μου είπε καλά έκανες και πήρες αντλία. Στην αντιπροσωπεία μου λέγανε πως δεν χρειάζεται να μου την αλλάξουν ακόμα και 8-9 ετών να είναι το αμάξι, και ενδεικτικά μου είπε 'θες να δώσεις επιπλέον 300€ για να αλλάξεις και αντλία, έτσι προληπτικά; Αυτά είναι ανοησίες που λένε τα εξωτερικά συνεργεία για να σου φουσκώσουν το λογαριασμό'.
-
Ξέχασα τα 20 ευρα του ιμαντα δυναμο
Καλα σου είπαν, εγω αλλάζω και μπουζι κάθε 10000 που αλλάζω λάδια για μα ειμαι σίγουρος
-
Γιατι στην αντιπροσωπεία δεν μπορούν μα σου κάνουν μλκΥπάρχει η εγγύηση της εργασίας. Αν σου κάνουν μλκ διεκδικεις αποκατάσταση. Στον μαστρο Μήτσο διεκδικεις μια γύρο από όλα.
Επίσης τα ανταλλακτικά κοστίζουν διαφορετικά. Πχ μια αντλία νερού που αναφέρθηκε στο 1.8 Tsi που έχω κοστίζει 250€ και 150€ εργασία γιατί είναι μανίκι εκεί που είναι. Δεν είναι όλα εύκολα μοτέρ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Υπάρχει η εγγύηση της εργασίας. Αν σου κάνουν μλκ διεκδικεις αποκατάσταση. Στον μαστρο Μήτσο διεκδικεις μια γύρο από όλα.
+1
υπάρχει και ένα παπ@ρι που λέγεται book service.
αν σκεφτείς ποτέ να το πουλήσεις θα παίξει τον ρόλο του.
αυτο τον καιρο δινω το atos. κι ομως για το κουτί αυτό ζητούν το βιβλίο.
ξέρουν οτι το πιθανότερο ειναι να μην το εχει κάποιος οπως και ΔΕΝ το εχω γιατί σιγα μην το πήγαινα σε εξουσιοδοτημένο.
το ζητάνε προφανώς για να ρίξεις την τιμή.
αν το εχεις ομως τους το τρίβεις στα μούτρα και σε όποιον αρέσει.
και είχα την εντύπωση πως δεν δίνει κανείς και τοση βάση σ' αυτό. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επίσης τα ανταλλακτικά κοστίζουν διαφορετικά. Πχ μια αντλία νερού που αναφέρθηκε στο 1.8 Tsi που έχω κοστίζει 250€ και 150€ εργασία γιατί είναι μανίκι εκεί που είναι. Δεν είναι όλα εύκολα μοτέρ.
http://www.maxxparts.gr/Part/Τ�% ... 6cxzPmSy8o
http://carettas.gr/index.php?page=shop. ... Itemid=129
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
ξέρουν οτι το πιθανότερο ειναι να μην το εχει κάποιος οπως και ΔΕΝ το εχω γιατί σιγα μην το πήγαινα σε εξουσιοδοτημένο.
το ζητάνε προφανώς για να ρίξεις την τιμή.Αν δεν το πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο, αλλά σε ένα εξειδικευμένο που ξέρει καλά τη συγκεκριμένη μάρκα το οποίο σου σφραγίζει στα σέρβις και αναγράφει τι εργασίες γίνανε, τι πρόβλημα υπάρχει;
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
το ζητάνε προφανώς για να ρίξεις την τιμή.Αν δεν το πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο, αλλά σε ένα εξειδικευμένο που ξέρει καλά τη συγκεκριμένη μάρκα το οποίο σου σφραγίζει στα σέρβις και αναγράφει τι εργασίες γίνανε, τι πρόβλημα υπάρχει;
σαφώς καταλαβαινεις οτι άλλη βαρύτητα έχει η σφραγίδα του εξειδικευμενου και άλλη του εξουσιοδοτημένου.
εγω ξέρω την φερεγγυότητα των εργασιών του πρώτου.
ο υποψήφιος αγοραστής όμως -κάνει πως- δεν την ξέρει και το παίζει ψόφιος κοριός. -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
φεύγοντας δεν σου πιάνουν σφιχτά τον κώλο...
μερικοί μπορεί να έχουν συνηθίσει και να το αναζητούν, πότε δεν ξέρεις
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
σαφώς καταλαβαινεις οτι άλλη βαρύτητα έχει η σφραγίδα του εξειδικευμενου και άλλη του εξουσιοδοτημένου.
εγω ξέρω την φερεγγυότητα των εργασιών του πρώτου.
ο υποψήφιος αγοραστής όμως -κάνει πως- δεν την ξέρει και το παίζει ψόφιος κοριός.έχεις βρει πολλούς αγοραστές να ξεφορτωθείς την κονσέρβα και τσινάγανε στην υπογραφή του βιβλίου σέρβις ?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
http://www.maxxparts.gr/Part/Τ�% ... 6cxzPmSy8o
http://carettas.gr/index.php?page=shop. ... Itemid=129
Αποκλείεται να είναι τόσο φθηνή? Μήπως δεν είναι οRιτζαλ Σεατ ? Λέει πάνω σεατ?
SEAT FORUM