-
Ο χρήστης GreenDay έγραψε:
Καποιος απ'τους 2 μας ειναι πανηλιθιος.Παμε να βρουμε ποιος:
1.Στο ποστ μου που παραθεσες,που δικαιολογειται δικο μου κομπλεξ;δεν καταλαβα,ισως φτσιει το iq μου.
2.Επειδη φαινεται οτι το προβλημα ειναι γενικο στην vw group,αυτο δινει το δικαιωμα σε τυπους σαν εσενα κ τον αλλο κ να δημοσιευετε ειρωνικα σχολια;
3.Ποσο κομπλεξ εχει καποιος,που για να αυτοεπιβεβαιωθει,μπαινει σε αλλο φορουμ απο του δικου του αμαξιου να χλευασει τις επιλογες αλλων ανθρωπων κ να χαρει με τα προβληματα τους;
4.θα σου ευχηθω οταν εχεις κ εσυ ενα προβλημα κ ψαχνεις λυση,να σου φερθουν αναλογα.Σου εγραψε ο red monster οτι αν εχεις fr δεν πρεπει να σε ανησυχει η αλλαγη λαδιων και τον αποκαλεσες εξυπνακια κομπλεξικο ,σωστα;
Μετα μονος σου γραφεις οτι εχεις ηδη καψει 2 φορες τα λαδια και οτι υπαρχει οντως προβλημα στους κινητηρες με καψιμο λαδιων και προτεινεις ομαδικη καταγγελια.
Ποιος ειναι ο πανηληθιος αποφασισε μονος σου .
Το φορουμ ειναι για ολους οσους ειναι μελη του.
τελος . -
Οτι καιει χαιρω πολυ.Ναι καιει λαδια.και;με ποια αιτιολογια δεν πρεπει να με ανησυχει η αλλαγη λαδιων;σου φαινεται νορμαλ το σχολιο αυτο ή απλα ειρωνικο;
Φοβερη λογικη λοιπον:οποιο αμαξι εχει ενα προβλημα,να μπαινει ο καθενας κ να γελαει χωρις να εχει τιποτα να προτεινει.Α κ δεν ειμαι υπερ της λογοκριδιας,ουτε υπερ του ελεγχου του ποιος μπαινει εδω.Αλλα μια πρισβλητικη τοποθετηση,θα λαβει την αντιστοιχη απαντηση.
Εσυ τι μου απεδειξες ακριβως;οτι επειδη αναγνωριζω ενα προβλημα,κ ψαχνω τη λυση του,πρεπει να διαβαζω τα παιδικα σχολια του καθενος με φατσουλες κ χαμογελακια;
-
Πλάκα σου έκανε ρε μάστορα, χαλάρωσε.
-
Οκ το δεχομαι!Απλα ρε συ,οταν καιγεσαι να βρεις απαντησεις,τρελαινεσαι.
-
CLAB δεν είσαι τυχερός το 160αρι που έχουμε δεν καίει γραμμαριο !
Πάμε στον φίλο τώρα με το πρόβλημα , τα Ibiza fr/cupra ,polo gti , fabia vrs, Audi a1 185ps καίνε λάδι και λύση δεν έχει βρεθεί είτε αλλάξεις ελατηρια είτε μοτέρ είτε και αμάξι !
Όσον αφορά τα σερβις είναι ανάλογα το πως έρχεται ρυθμισμενο απο το εργοστάσιο (δες το καντραν σου ) Στο δικό μου εγχειρίδιο για το ίδιο μοτέρ αλλα το 160αρι λέει ότι τα σερβις γίνονται long life δηλαδή οπότε ανάψει λαμπάκια Service Now είναι μεταβλητα και ΜΠΟΡΕΊΣ να δεις ποσά χμ θέλει ακόμα για το σερβις , συνήθως ανάβει ή στα δυο χρόνια ή στα 25-30.000 χμ
ΑΛΛΑ το εγχειρίδιο γράφει ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΛΑΔΙΟΎ ΚΑΛΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΚΆΘΕ 15.000 ή χρόνοSent from my iPhone using Tapatalk
-
Λοιπον update απο τα χτεσινα, για να φτιαχνουμε μια βαση πληροφοριων και να βοηθιεται κοσμος :
εκανα τη μετρηση 100 χιλιομετρων, και αν και το ζυγισμα του λαδιου εγινε αρκετα μπακαλιστικα, εκαψα 65 γραμμαρια στα 100/χιλιομετρα. Αρα στα 1000, καει 650 γραμμαρια! Οχι και λιγο!
Φυσικα η Σεατ, εχει βαλει το οριο στα 80 και ειναι καλυμμενη.
Μου ειπαν οτι ειναι μεγαλη η καταναλωση και να ξανακανω μετρηση σε μερικους μηνες και πως ακομη το αυτοκινητο στρωνεται (9000 χιλιομετρα).Παμε στα σερβις: ειχα ενα Πολο 1.4 75ps και παντα, εβγαζε ενδειξη σερβις, ποτε δεν το πηγαινα στο χρονο. Τελος παντων, τωρα, αφου το λεει και το βιβλιαρακι του seat, θα παω στο χρονο να του αλλαξω λαδια, φιλτρο λαδιου. Μου ειπαν οτι αλλαζουν και φιλτρο βενζινης,γιατι λεει οτι τα καυσιμα ειναι νοθευμενα.. Να το δεχτω αυτο ή οχι ?Το βιβλιαρακι λεει για ελεγχο στο φιλτρο βενζινης, απο το δευτερο χρονο.
-
δεν καταλαβα,ισως φτσιει το iq μου.μπινγκο
-
Λοιπον update απο τα χτεσινα, για να φτιαχνουμε μια βαση πληροφοριων και να βοηθιεται κοσμος :
εκανα τη μετρηση 100 χιλιομετρων, και αν και το ζυγισμα του λαδιου εγινε αρκετα μπακαλιστικα, εκαψα 65 γραμμαρια στα 100/χιλιομετρα. Αρα στα 1000, καει 650 γραμμαρια! Οχι και λιγο!
Φυσικα η Σεατ, εχει βαλει το οριο στα 80 και ειναι καλυμμενη.ΓΜΤ
για δες κ στο σεατ κλαμπ, γιατί μου φαινεται πως το 'οριο' που σου δώσαν είναι υψηλόΜου ειπαν οτι ειναι μεγαλη η καταναλωση και να ξανακανω μετρηση σε μερικους μηνες και πως ακομη το αυτοκινητο στρωνεται (9000 χιλιομετρα).
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν καταλαβα,ισως φτσιει το iq μου.μπινγκο
Σορρυ φιλε μου, δεν καταλαβα οτι εκανες χιουμορ. Βεβαια το χιουμορ αυτο, ειναι λιγο επιπεδου big bang theory, αλλα τι να γινει, ο καθενας οπως το βλεπει.
Εχω διαβασει οτι το οριο ειναι 80γρ/100 χιλιομετρα. Μ@κιες δηλαδη.
Σωστα εγραψε ενας φιλος πιο πανω: το προβλημα δε νομιζω οτι λυνεται. Και σε ξενα φορουμς αυτο γραφουν.
-
Seat Leon 2012
-
prisma έχουν μπει οι φωτό , μάλλον δεν διάβασες πιο πριν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
prisma έχουν μπει οι φωτό , μάλλον δεν διάβασες πιο πριν.Διάβασα λίγο αλλά δεν είδα. Ίσως ήταν σε λίνκ ή εκεί που δεν διάβασα. Δε πειράζει...επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως!!!
-
η παράδοση συνεχίζεται... ωραία κονσόλα
-
προτιμάς της τζουλιέτας ?
-
τα στερεοφωνικό του έχει υποδοχή για cd ενώ αυτό του Α3 δεν έχει.
τί το βάζουν το cd player!
οι πριμιουμ αγοραζουν mp3 sticks, οι λαικοί αγοράζουν ακόμα περιοδικά με cd? -
η παράδοση συνεχίζεται... ωραία κονσόλαΡε ειναι ετη φωτος καλυτερη απο του μκ2!!
-
η παράδοση συνεχίζεται... ωραία κονσόλααν δεν σου αρεσει παρε σκοντα
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αν δεν σου αρεσει παρε σκοντα
εσένα σου αρέσει ?
-
αν δεν εβλεπα τις φωτογραφιες του εσωτερικου,θα πιστευα ακομη οτι βλεπουμε φωτογραφιες του κλιο 4,σε λαθος τοπικο..
ελπιζω να γραφει με μεγαλα γραμματα στο πισω μερος ΛΕΟΝ.για να μη τα μπερδευω..
μεσα ειναι ωραιοτερο του προηγουμενου.αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο αυτο.. -
αν δεν σου αρεσει παρε σκοντα
εσένα σου αρέσει ?
οι τεράστιοι αεραγωγοί δεν μου αρέσουν.
από εκεί κ πέρα, αρκεί που έχει ευκολοχρηστα-περιστροφικά χειριστήρια για το cd, a.c και 'ωραιο' καντραντο κλιο σεατιζει όντως. αν κ είναι (το κλιο) αρκετά πιο όμορφο από το ίμπιζα
SEAT FORUM