-
Ο χρήστης meco έγραψε:
οχι και τοσο ασχημα τελικα
Από μία άποψη ναι.
Από την άλλη όμως...?
206 RC kai Ibiza Cupra πόσο στοιχίζουν???φανταζομαι πως και τα δυο αυτα δε θα πιανουν το ρενο..
εικαζω απλα βεβαια, δεν εχω ιδεα..
νομιζω ομως πως το κλιο θα'ναι ενα σκαλι πανω -
Συμφωνώ. Σε άλλη κλάση θα βρίσκεται το Clio...
-
το κλιο εχει πιο πολλες διαφορες σε σχεση με τα απλα μοντελα απο οτι τα 207 και ibiza κατι που δικαιολογει μια ανωτερη (ισως οχι τοσο) τιμη
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
32.000 μόνοοοοοο!>
....Εφυγα για παραγγελιά ...(φραπέ γλυκό με γαλατάκι στο CAFE RENAULT)26.500
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
οχι και τοσο ασχημα τελικα
Από μία άποψη ναι.
Από την άλλη όμως...?
206 RC kai Ibiza Cupra πόσο στοιχίζουν???Άσε που ακόμη και με το Clio II τα παραπάνω τα βρίσκουν δύσκολα. Πόσο μάλλον με το τωρινό...
-
θα μπορουσε να ειναι και φθηνοτερο..σιγουρα ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα..δυστυχως αλλη μια φορα η τιμη (αντιπροσωπεια) και το οτι ειναι ρενω θα το καψει...
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
32.000 μόνοοοοοο!>
....Εφυγα για παραγγελιά ...(φραπέ γλυκό με γαλατάκι στο CAFE RENAULT)26.500 € τελικά για να τελειώσει η παραφιλολογία
Επεσα παρα πολυ κοντα τελικα
Να αρχισω να πουλαω ρενω ????
Το RC κανει 25500 μου φαινεται και το cupra 25000.....
Not bad αλλα θα μπορουσε να ειναι καλυτερα..
-
εγώ πάντως θα περίμενα μέχρι να έρθουν τα G.Punto Abarth κ Corsa OPC για να δω ολόκληρη την εικόνα
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Άσε που ακόμη και με το Clio II τα παραπάνω τα βρίσκουν δύσκολα. Πόσο μάλλον με το τωρινό...
Ε? Εγώ θυμάμαι πάντως σε συγκριτικό στους 4Τροχούς ότι το RC υπερτερούσε σημαντικά στο στρίψιμο του Clio ενώ στο βρεγμένο το RC πάλι εξαφανίστηκε αφήνοντας σημαντικά πίσω Clio και CooperS.
Πού τα έβρισκε σκούρα το RC???
Για το Clio έγραφαν ότι είναι καλύτερο στις ανοικτές καμπές και μόνο.Από την άλλη στο Drive, ανάμεσα σε Ibiza Cupra και RC, δήλωσαν σαφέστατα ότι προτιμούν Cupra.
Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ από αυτά είναι ότι και τα δύο είναι πολύ αξιόλογα αυτοκίνητα στο στρίψιμο.To clio θα υπερτερεί μόνο στον κινητήρα (200 ατμοσφαιρικά άλογα είναι αυτά). Tιμόνι και ανάρτηση θα υπερτερεί από το RC???
Mόνο στην άνεση μάλλον.
Για το τιμόνι όπως πληροφορήθηκα τα μισά ευρωπαϊκά έντυπα γράφουν ότι είναι άθλιο και τα άλλα μισά μέτριο...
Με τις υγείες σας.
Μέχρι να διαβάσουμε κάτι περισσότερο, ένα RC για μένα παρακαλώ. Είναι και φθηνό τώρα... -
Μια χαρά ειναι η τιμούλα λίγο ποιο πάνω από το προηγούμενο και 3.500 ακριβότερο από την Χώρα κατασκευής. Με αυτά που προσφέρει νομίζω οτι με δυσκολία θα πάει ποιο κάτω.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Από το http://www.4troxoi.gr/times.php
206 2.0 RC 23.900,00 -
Ο χρήστης meco έγραψε:
206 2.0 RC 23.900,00 -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Άσε που ακόμη και με το Clio II τα παραπάνω τα βρίσκουν δύσκολα. Πόσο μάλλον με το τωρινό...
Ε? Εγώ θυμάμαι πάντως σε συγκριτικό στους 4Τροχούς ότι το RC υπερτερούσε σημαντικά στο στρίψιμο του Clio ενώ στο βρεγμένο το RC πάλι εξαφανίστηκε αφήνοντας σημαντικά πίσω Clio και CooperS.
Πού τα έβρισκε σκούρα το RC???
Για το Clio έγραφαν ότι είναι καλύτερο στις ανοικτές καμπές και μόνο.Πάντως, στα περιοδικά του εξωτερικού, δεν νομίζω να υπάρχει άρθρο που να μην τεμενιάζει το Clio II...Και το Megane RS που οι εδώ ειδικοί εθάψανε με συνοπτικές διαδικασίες -προφανώς λόγω της τιμής του.
Το Cooper S πολύ καλό λέγανε, αλλά ξεπερνάει τα όρια του ειδικού αυτοκινήτου ενώ το RC το χτυπούσαν πολύ στη λειτουργία της ανάρτησης. Ο λόγος δεν ξέρω ποιος είναι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάντως, στα περιοδικά του εξωτερικού, δεν νομίζω να υπάρχει άρθρο που να μην τεμενιάζει το Clio II...Ακριβώς. Σχόλια όπως ‘‘το καλύτερο GTi ever’’ τι περιθώρια αφήνουν για το RC, πόσο μάλλον για το Cupra.
Μάλλον λάθος περιοδικά διάβασες... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
206 2.0 RC 23.900,00 -
Ακριβώς.
-
Παλιότερα μοντέλα είναι, ok.
Αλλά σε αυτή τη κατηγορία το αποτέλεσμα μετράει και όχι η ηλικία και οι χώροι...
Τέλος πάντων. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Παλιότερα μοντέλα είναι, ok.
Αλλά σε αυτή τη κατηγορία το αποτέλεσμα μετράει και όχι η ηλικία και οι χώροι...
Τέλος πάντων.Μιχάλη ακριβώς επειδή μετράει το αποτέλεσμα Clio και πάλι Clio. Μην επιμένεις βρε...
Τα υπόλοιπα απο κοντά για να μη το κάνουμε εδώ... -
...όπως πιθανότατα και τα 207T και Grande Punto Abarth (?) θα ακολουθούν διαφορετικό δρόμο, ανάλογο του Ibiza...
-
Αν και Ρενάκιας, όταν ακούω για κακό τιμόνι, ξενερώνω με το Κλιό...
Αν το RC είναι λίγο ή αρκετά πιο αργό, μου φαίνεται λεπτομέρεια μπροστά στην αίσθηση
Φαντάζομαι ήδη συμπεράσματα συγκριτικών του τύπου 'το κλιό είναι γρηγορότερο, αρκεί να συνηθίσεις τη μέτρια αίσθηση από το αποκομμένο τιμόνι, μπλα μπλα μπλα...'
Έτσι και η Ρενώ βγάλει βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, θα αντικαταστήσουν τη λέξη αποκομμένο με τη λέξη νεκρό...
Το 207 (το απλό) διαβάζω οτι υπερτερεί, άρα λίγη υπομονή...
Renault Clio RS 197