-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
δεν το μετάνιωσα πότε ....
ολα τα ανωθεν εκτος κλιο θα τα μετανιωσεις ομως...
αν εχεις σκοπο να κανεις παιδια στα επομενα 5 χρονια ψαξε εναλλακτικες ......
του τυπου να βρεις ενα καλο μεταχειρισμενο κλιο(χεχε) οποτε να μη τσουξει πολυ οταν πας να το δωσειςαν δεν εχεις στα αμεσα σχεδια παιδια αρα και 4 πορτες
μπλε ηλεκτρικ ρ27 και μπλοκε μετα κατευεθειαν....
βραδυνη καλοκαιρινη ονειρωξη σε δεξια πατημενη διαρκειας που κλεινει στο στυλο για αριστερη φουρκετα ....κρατα μωροοοοοο μουυ.γ. και επαμε δε το εχεισ οδηγησει εεε????
και εγω για αυτο το αποφευγω...ασε μη τρεχουμε για δανεια μετα.... -
άμα πάρω ...το κόκκινο μην μπεις μέσα για βόλτα !!!!!
εναλλακτικές !!!
Clio R27 & Honda Jazz
-
Αν είναι να πάρεις το σεντάν του συνταξιούχου, χτύπα το Jazz και με τα ρέστα κράτα το ραλλύ να παίζεις...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πάντως και στο greekrenaultclub κυκλοφορουν Rs με παιδικά καθισματάκια πίσω...Λογικό αφού το αυτοκίνητο αυτό είναι έρωτας!Σε λιγο κ το δικο μου
-
Φιλε johnkyr τα ιδια προβληματα ειχα κι εγω αλλα τελικα αποφασισα να κανω αυτο που λεει η καρδια μου,εδωσα κι εγω το ραλλακι μου και τωρα περιμενω το rs αρχες Δεκεμβρη (1 μηνας πως θα περασει?).Βεβαια εγω ειχα καλυψει τα νωτα μου εχοντας 1 οικογενειακο (3 παιδια γαρ) αλλα η γκρινια της συζυγου δεν εχει ακομα σταματησει,δεν πειραζει ομως γιατι πιστευω οτι αξιζει και θα το χαρω οσο το ραλλυ μου.
ΥΓ.Ειπε κανεις για μπλοκε?
-
αα,,,, το RS ... θέλει και 100αρα ... έ . ???
μπλοκέ φαντάζομαι τορσεν ! ?
φοβάμαι ότι αν πάρω το Clio, μετά από λίγο καιρό θα αρχίσω να τρώγομαι
με αναρτήσεις coilover, semislick, κτλ !!!!!τι κατανάλωση μικτή να περιμένω σε σχέση με το 8.1λτ/100χλμ του 106 ?
για οικογενειακό τι έχεις επιλέξει ? -
100αρα ναι.Καποιοι στο club χρησιμοποιουν 95αρα βεβαια.Η ρενω λεει 98+ παντως μονο.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
100αρα ναι.Καποιοι στο club χρησιμοποιουν 95αρα βεβαια.Η ρενω λεει 98+ παντως μονο.Και να συμπληρώσω και εγώ οτι στη τάπα του ρεζερβουάρ αλλά και στο manual επιτρέπει την 95άρα. Παρόλα αυτά και εγώ βάζω, κακώς ίσως , μόνο 100αρα.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αα,,,, το RS ... θέλει και 100αρα ... έ . ???μπλοκέ φαντάζομαι τορσεν ! ?
φοβάμαι ότι αν πάρω το Clio, μετά από λίγο καιρό θα αρχίσω να τρώγομαι
με αναρτήσεις coilover, semislick, κτλ !!!!!τι κατανάλωση μικτή να περιμένω σε σχέση με το 8.1λτ/100χλμ του 106 ?
για οικογενειακό τι έχεις επιλέξει ?8,1????????? Στην εθνικη το πας συνεχεια? Εγω μεση καταναλωση δεν βλεπω κατω απο 11 (με 100ρα)
-
έχεις βαρύ πόδι !!!!
http://www.spritmonitor.de/en/detail/158196.html
μήπως έχεις βαριές 15ρες ζάντες ?
στην εθνική πάω από 6-7,5 λτ/100
-
Έχω 14ρες KOSEI K1 TS, και εδω και 1,5 χρονο δεν φοραω πλεον semi.
Απλα οπου μπορω να το ξεκαπνισω λιγο....το ξεκαπνιζω.
Εθνικη εχω δει κατω 6λιτρα τα 100 σε αποσταση 530 χλμ.
-
για βγάλε την σκούπα ... να πέσει η κατανάλωση κι άλλο !!!
και να μην περνάνε σκόνες στο μοτέρ !!! -
Ο χρήστης lodar έγραψε:
100αρα ναι.Καποιοι στο club χρησιμοποιουν 95αρα βεβαια.Η ρενω λεει 98+ παντως μονο.
Και να συμπληρώσω και εγώ οτι στη τάπα του ρεζερβουάρ αλλά και στο manual επιτρέπει την 95άρα. Παρόλα αυτά και εγώ βάζω, κακώς ίσως , μόνο 100αρα.
Το 182 θέλει οπωσδήποτε 98+ σύμφωνα με τη Renault και το 197 όχι?....
Τι ακριβώς παίζει? -
Στην έκθεση το R27 ήταν όλες τις μέρες κλειδωμένο? Σήμερα πάντως ναι... Κρίμα!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Στην έκθεση το R27 ήταν όλες τις μέρες κλειδωμένο? Σήμερα πάντως ναι... Κρίμα!Όταν πήγα το προηγούμενο Σάββατο τη πρώτη μέρα ήταν ανοιχτό.
-
και την παρασκευη ηταν ανοιχτο, αλλα παρατηρησα ενα σκισιμο στο bucket του οδηγου στα αριστερα, οποτε ισως για αυτο κλειδωθηκε
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
και την παρασκευη ηταν ανοιχτο, αλλα παρατηρησα ενα σκισιμο στο bucket του οδηγου στα αριστερα, οποτε ισως για αυτο κλειδωθηκεΤότε ΚΑΛΑ έκαναν!
-
Το σκίσιμο ήταν από την Πέμπτη και πιθανότατα να έγινε καταλάθος.
-
δεν καταλογησα σε κανεναν οτι το εκανε επιτηδες, απλα ανεφερα τι ειδα και οτι μαλλον για αυτο το κλειδωσαν για να μην γινει η κατασταση χειροτερη
-
που το κλείδωσαν.
Renault Clio RS 197