-
για καποιους απο εμας ενα clio rs αποτελει ονειρο θερινης νυχτος κ καποιοι αλλοι που το εχουν κ ενας θεος ξερεις πως/γιατι το απεκτησαν δειτε πως του φερονται...
Ο συγκεκριμενος συχναζει στο παρκινγκ του πολυτεχνειου κ εχω δει κατα καιρους να κανει απιστευτες καφριλες,ενω κ το αμαξι που ειναι μολις λιγων μηνων ειναι χιλιογρατζουνισμενο!Κριμα...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
για καποιους απο εμας ενα clio rs αποτελει ονειρο θερινης νυχτος κ καποιοι αλλοι που το εχουν κ ενας θεος ξερεις πως/γιατι το απεκτησαν δειτε πως του φερονται...Ο συγκεκριμενος συχναζει στο παρκινγκ του πολυτεχνειου κ εχω δει κατα καιρους να κανει απιστευτες καφριλες,ενω κ το αμαξι που ειναι μολις λιγων μηνων ειναι χιλιογρατζουνισμενο!Κριμα...
...όταν δεν κοπιάζεις για ν' αποκτήσεις κάτι, έτσι του συμπεριφέρεσαι ...
-
Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το αν του το αγορασε ο μπαμπας.
Στον ανθρωπο ειναι, αντιχτοιχα στο παρκινκ του πολυτεχνιου θα δεις παιδια που τους αγορασανε το αμαξι και δεν το πληρωσαν οι ιδιοι και το προχεσουν σαν τα ματια τους. -
Μπορεί ρε παιδιά να είναι κανενός καθηγητή!
-
Δεν είναι όμως
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Στον ανθρωπο ειναι, αντιχτοιχα στο παρκινκ του πολυτεχνιου θα δεις παιδια που τους αγορασανε το αμαξι και δεν το πληρωσαν οι ιδιοι και το προχεσουν σαν τα ματια τους. -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Στο top gear δεν το εχουν δοκιμασει ακομα;Αν ναι,εχετε καποιο λινκ;Εχω φαει ενα κολληματακι με το clio...Ο jeremy όχι, αλλά ο Tiff ναι!!
http://www.youtube.com/watch?v=CN4jHH9r ... re=related
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Στον ανθρωπο ειναι, αντιχτοιχα στο παρκινκ του πολυτεχνιου θα δεις παιδια που τους αγορασανε το αμαξι και δεν το πληρωσαν οι ιδιοι και το προχεσουν σαν τα ματια τους.Ενταξει μωρη κυρια καναμε εναν αναγραματισμο, το κανεις και θεμα?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ενα ακομα με Γαλλικες πινακιδες ειχα δει προ πολλων ετων στα Λιμανακια...Είχα κάνει κόντρα με αυτό προ 3-4 ετών...
Ο τύπος ήταν κορυφή, γαντάκι και τζεντλεμενιά! -
πόσα οκτάνια αμόλυβδη παίρνει? Και πόσο καίει?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ενα ακομα με Γαλλικες πινακιδες ειχα δει προ πολλων ετων στα Λιμανακια...
Είχα κάνει κόντρα με αυτό προ 3-4 ετών...
Ο τύπος ήταν κορυφή, γαντάκι και τζεντλεμενιά!Χαχαχ ετσι ακριβως ηταν οταν τον ειχαμε δει κ εμεις
ΤΡΕΚ
Το 197 ?
100αρα σιγουρα.
Το ποσο καιει δεν ξερω με σιγουρια,αλλα νομιζω οτι θα καιει παραπανω απο το 182.Το δικο μου(182) μεσα στη πολη βγαζει 11-12 λ/100χλμ με οδηγηση σβελτη,ενω σε αυτοκινητοδρομο γυρω στα 7-9 λ/100χλμ και τις εχει τις βελτιωσουλες του.
-
Υπάρχει άραγε άλλο τέτοιο πακέτο?
διθέσιο με V6 στην πλάτη σε μικρό μέγεθος?
Μάλλον είναι μοναδικό!! -
Σε ανοιχτό δρόμο 8-9 L/100 km. Μέσα στη πόλη δεν έχω δει κάτω από 12. Το αμάξι όμως έχει μόνο 3500 km.
-
Ο χρήστης stpanag έγραψε:
Σε ανοιχτό δρόμο 8-9 L/100 km. Μέσα στη πόλη δεν έχω δει κάτω από 12.... και μάλλον δεν πρόκειται να δεις. Τα καλά κοστίζουν
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε ανοιχτό δρόμο 8-9 L/100 km. Μέσα στη πόλη δεν έχω δει κάτω από 12.
... και μάλλον δεν πρόκειται να δεις. Τα καλά κοστίζουν
Σαφώς όταν αγοράζεις τέτοια αυτοκίνητα δεν έχεις σαν πρώτη προτεραιότητα την κατανάλωση.
-
Σταδιακα θα πεσει λιγο παντως....
Ειναι πολυ σφιχτο ακομα το μοτερ...Κανε του χλμ κ εδω ειμαστε...
-
Ο χρήστης stpanag έγραψε:
Σε ανοιχτό δρόμο 8-9 L/100 km. Μέσα στη πόλη δεν έχω δει κάτω από 12. Το αμάξι όμως έχει μόνο 3500 km.Λογικά νούμερα μου φαίνονται. Τα 12 λίγο μπορούν να πέσουν νομίζω. Τα 8-9 του ανοιχτού δρόμου είναι εντάξει για κοντό κιβώτιο και μη τουρμπο μοτόρι.
Αν ψαχτείς λίγο με τις αλλαγές ταχυτήτων, με το τριπ, θα μπορέσεις να ρίξεις λίγο ακόμα. Εκεί που δεν πρέπει να κοιτάξεις καν τον υπολογιστή είναι σε καμιά ορεινή καταδίωξη...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Λογικά νούμερα μου φαίνονται. Τα 12 λίγο μπορούν να πέσουν νομίζω. Τα 8-9 του ανοιχτού δρόμου είναι εντάξει για κοντό κιβώτιο και μη τουρμπο μοτόρι.
Αν ψαχτείς λίγο με τις αλλαγές ταχυτήτων, με το τριπ, θα μπορέσεις να ρίξεις λίγο ακόμα. Εκεί που δεν πρέπει να κοιτάξεις καν τον υπολογιστή είναι σε καμιά ορεινή καταδίωξη...
Καλά το τελευταίο που θα κοιτάξεις εκεί είναι ο υπολογιστής κατανάλωσης!
-
Ξέρεις κανείς κάποιον που να έχει παραγγείλει το R27 ???
Renault Clio RS 197