-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
μα γιατι δεν ρίχνουμε μια 'πιστολια' στους δανειστες μας και να πανε να φακιωθουν?
Μηδενιζουμε το κοντερ και δεν χρωστάμε σε κανέναν!!
Σαμπως υπάρχει αντίκρυσμα σε χρυσό των ποσων που υπάρχουν στα χαρτια στο παγκόσμιο ταμειακό σύστημα? μπα... μηδενιστε το κοντερ και πάμε απο την αρχή!Ο χρυσούς κανόνας δεν ισχύει εδώ και δεκαετίες και πολύ καλώς.
Όσο για τον μηδενισμό του κοντέρ, θα το έλεγες αν ήσουν εσύ ο δανειστής;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Θα συμμετάσχει και το ΔΝΤ και ο GAP το χρησιμοποιεί υποθέτω σαν επιχείρημα για την ΕΕ (αλλά βασικά πιστεύω για εσωτερική κατανάλωση). Αν δεν συμφωνήσει η ΕΕ (και χρειάζεται ομοφωνία που δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να παρθεί ένα ναι από τους Γερμανούς πχ), τότε πάμε 100% ΔΝΤ. Και πλέον οι Γερμανοί φωνάζουν πολύ έντονα κατά... ίσως γι' αυτό...
Οχι, ειναι συμπραξη απο οσο ξερω. Οι αναγκες δεν βγαινουν με ΔΝΤ μονο.
Το οτι θα εχει η καθε χωρα θεματα με τα συνταγματα ειναι σιγουρο.
Ηδη γερμανος πολιτικος ταχθηκε κατα ολου του μηχανισμου, νομικα. -
αν δεν ενεργοποιηθουμε εναντιον αυτων που τα εφαγαν δεν θα γινει τιποτα...
πλεον χρειαζεται να αποδωθει λαικη δικαιοσυνη....
χρειαζεται σε πολιτικους δημοσιογραφους μεγαλοεπιχειτηματιες κλπ διωγμος...αν ο Σαμαρας ΔΕΝ πιεσει να αρθει ο νομος περι ανευθυνοτητας υπουργων λυπαμαι αλλα σημαινει ειναι ιδιος και χειροτερος.
βλεπω νεο πολιτικο κομμα στην μαγικη μου γυαλα...
κεντημα εκανε ο Βενιζελος....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Κανει οτι μπορει ο Καρατζαφερης.
Ο Αβραμο απο την αλλη εχει σχεδιο για νεο image αλλα δεν ..
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
χρειαζεται σε πολιτικους δημοσιογραφους μεγαλοεπιχειτηματιες κλπ διωγμος...+1000000
MIG
-
Ας βγουμε ολοι για διαμαρτηρία στους δρομους να μας ακούσουν οι έταιροί μας στην ΕΕ.
Τελείωσαν αυτα τωρα.Ανούσια κάθε διαμαρτηρία.Θα ριξουμε την κυβερνηση,,,,
Με τις υγείες μας και υπομονή που λέει και το τραγούδι. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
MIG
είμαι κεφάτη ψωνίζω στου Βγενόπουλουυυυυ
πρόσφατα είχα συζήτηση με ένα μη Ιταλό κάτοικο Ιταλίας για τα πράγματα στην Ελλάδα
του έλεγα οτι η κατάσταση θυμίζει κόπρο του Αυγεία
μικρά, και θεωρητικά αντιμετωπίσιμα, προβλήματα συσσωρεύονταν επι μακρόν σε τέτοιο βαθμό που τώρα η επίλυση του συνολικού προβλήματος να μοιάζει με άθλο και εμείς να ψάχνουμε τον ήρωά μας κατά το μύθο.
και η απάντηση που έλαβα είναι οτι και ο Μπερλουσκόνι σαν ήρωας ψηφίστηκε
οπότε τα παραπάνω απέχουν πολύυυυυυυ λιγότερο απο την πραματικότητα απο οτι θέλουμε να πιστεύουμε. -
-
http://www.youtube.com/watch?v=LuLmkwW5 ... re=related
-
Παιδιά δηλώστε συμμετοχή για το ποιός θα γινει προθυπουργός. Απο διευθυντες και πάνω δυστιχώς,,,,
-
Κατόπιν αιτήματος των ελληνικών αρχών συμφώνησα να στείλω στην Αθήνα ομάδα του ΔΝΤ για να αρχίσει συζητήσεις πάνω σε πολιτικές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για οικονομική βοήθεια από το Ταμείο στο πλαίσιο ενός πολυετούς προγράμματος
Ντομινικ Στρος Κανhttp://www.youtube.com/watch?v=HtzfutKT ... re=related
ΥΓ:
Αμην...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Στην προσφατως οδηγηθεισα στο ΔΝΤ (απο Σοσιαλδημοκρατες κι εκει) Ουγγαρια, ενα σχεδον ναζιστικο κομμα πηρε 15%.
χρειαζεται σε πολιτικους δημοσιογραφους μεγαλοεπιχειτηματιες κλπ διωγμος...Tα περι λαϊκης δικαιοσυνης μαλλον ως ανεκδοτο τα αναφερεις για να ευθυμησουμε...
Ενας λαος που τον εμαθαν να του φταιει ο διπλανος επειδη παιρνει μερικα ευρω περισσοτερα, ενας λαος που του φταινε οι 'ΔΥ που τα ξυνουν' αλλα εξακολουθει να ψηφιζει με συντριπτικα ποσοστα (ΠΑΣΟΚ+ΝΔ>=80%) αυτους που διορισαν τους 'ΔΥ που τα ξυνουν', ενας λαος που καταπινει αμασητα οτι του σερβιρουν οι πραγματικοι υπαιτιοι για τη κριση μεσω των υποτακτικων τους ΤσιμοΠρετεντερηδων ειναι μαλλον ΑΝΙΚΑΝΟΣ να αποδωσει οιουδηποτε ειδους δικαιοσυνη... -
O Παγκαλος τα ειπε (για αλλη μια φορα) ξεκαθαρα :
Ολοι λενε για τον δικομματισμο και στο τελος βγαινει με διαφορα -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Tα περι λαϊκης δικαιοσυνης μαλλον ως ανεκδοτο τα αναφερεις για να ευθυμησουμε...
Ενας λαος που τον εμαθαν να του φταιει ο διπλανος επειδη παιρνει μερικα ευρω περισσοτερα, ενας λαος που του φταινε οι 'ΔΥ που τα ξυνουν' αλλα εξακολουθει να ψηφιζει με συντριπτικα ποσοστα (ΠΑΣΟΚ+ΝΔ>=80%) αυτους που διορισαν τους 'ΔΥ που τα ξυνουν', ενας λαος που καταπινει αμασητα οτι του σερβιρουν οι πραγματικοι υπαιτιοι για τη κριση μεσω των υποτακτικων τους ΤσιμοΠρετεντερηδων ειναι μαλλον ΑΝΙΚΑΝΟΣ να αποδωσει οιουδηποτε ειδους δικαιοσυνη...σωστα μιλας εχεις απολυτο δικιο...
δεν εχουμε πλεον ουτε τσαγανο.
πριν πουληθει η χωρα μας πουληθηκαμε εμεις πρωτα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
μα γιατι δεν ρίχνουμε μια 'πιστολια' στους δανειστες μας και να πανε να φακιωθουν?
Μηδενιζουμε το κοντερ και δεν χρωστάμε σε κανέναν!!
Σαμπως υπάρχει αντίκρυσμα σε χρυσό των ποσων που υπάρχουν στα χαρτια στο παγκόσμιο ταμειακό σύστημα? μπα... μηδενιστε το κοντερ και πάμε απο την αρχή!Ο χρυσούς κανόνας δεν ισχύει εδώ και δεκαετίες και πολύ καλώς.
Όσο για τον μηδενισμό του κοντέρ, θα το έλεγες αν ήσουν εσύ ο δανειστής;;;
Μερικές φορές οι δανειστές διαγράφουν μέρος του χρέους αλλά επιβάλλουν πολύ σκληρά μέτρα στη χώρα που χρωστάει για να βεβαιωθούν ότι θα πάρουν τα υπόλοιπα.
Πάντα οι φτωχοί θα φτάνουν σε τέτοιο σημείο και οι πλούσιοι πάντα θα χαρίζουν μέρος του χρέους.
Δεν γίνεται αλλιώς.Ας βγουμε ολοι για διαμαρτηρία στους δρομους να μας ακούσουν οι έταιροί μας στην ΕΕ.
Τελείωσαν αυτα τωρα.Ανούσια κάθε διαμαρτηρία.Θα ριξουμε την κυβερνηση,,,,
Με τις υγείες μας και υπομονή που λέει και το τραγούδι.Αν η κυβέρνηση δεν πάρει τα μέτρα που ορίζουν οι δανειστές τότε θα διορίσουν άλλη κυβέρνηση ή θα σταματήσουν την χρηματοδότηση που σημαίνει ΠΕΙΝΑ (στην κυριολεξία).
Διαλέγεις και παίρνεις.
Κανένας δεν αψήφισε μέχρι τώρα την πείνα. -
έχει πολύ ενδιαφέρον η εξέλιξη των ποστς σε αυτό το τοπικ.
κορυφώθηκε με το ανάθεμα των ΔΥ μετά από πολυσέλιδη διαβούλευση και τελευταία επικεντρώθηκε στα μέτρα και τα αποτελέσματα....
λογικότατη πορεία...
πρώτα διαπιστώνεις τα σφάλματα...προτείνεις λύσεις....όταν αντιληθείς την πραγματικότητα βρίζεις....και στο τέλος υπό την πίεση του ένστικτου τσιτώνεις....το μετά δεν θέλω να ξέρω γιατί το υποψιάζομαι...μήπως ήρθε η ώρα να εξομολογηθούμε???
-
Moο που καποιοι αυτα που διαπιστωνονται σημερα τα λεγαμε προ αμνημονευτων....μηνων, και συγκεκριμενα πριν τις εκλογες.
Και αυτοι που τσιτωνουν σημερα τοτε μας ελεγαν κρυφοδεξιους κλπ ταμπελες και επιγραφες.
Οι συγκρισεις ομως ειναι συντριπτικες:
http://www.youtube.com/watch?v=n22NM7eIyXs&feature=related
Επι του θεματος τωρα και επι της ουσιας:
Ερχεται και η μειωση των αποδοχων στον ΙΤ.Ερχονται και οι αυξησεις στα ορια ηλικιας συνταξιοδοτησης.
http://www.youtube.com/watch?v=qvLrP301NpA&feature=related
Εχω μια απορια:
Με ολα αυτα τα πανω κατω των σπρεντς και τα αντιστοιχα σκαμπανεβασμα στο ΧΑΑ ποιοι και ποσα λεφτα εβγαλαν?? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
MIG
είμαι κεφάτη ψωνίζω στου Βγενόπουλουυυυυ
Κάντε κανά αστείο να βγει λαμογιοδικηγόρος στην εξουσία και τότε είναι που πραγματικά θα πάμε...
άκλαφτοι!
-
Με κόσμο που μιλάω έξω λόγω δουλειάς και πηγαίνει η κουβέντα στην πολιτική λέω συνέχεια 'μακάρι από την όλη κρίση να μείνει και κάτι καλό'. Ας είναι τουλάχιστον το τέλος του Tide με μπλε και πράσσινους κόκκους από την πολιτική ζωή της χώρας...
88888 τα λέγατε και δίκιο είχατε (όπως αποδείχτηκε) αλλά μην μας κατηγορείς που δεν πολυπαίρναμε στα σοβαρά τους ΝΔκράτες γιατί κουβαλάγαν μια βαρειά κληρονομιά 5 χρόνων.
Κοίτα τι σκατόμουτρα προσκυνάγαμε και αφήσαμε να πλουτίσουν αυτά τα 5 χρόνια... Επειδή το πατσοκ είχε κλέψει 10 ευρώ από το παγκάρι δεν ήταν ανάγκη η ΝΔ να κλέψει και τα άλλα 10 που είχαν μείνει...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Moο που καποιοι αυτα που διαπιστωνονται σημερα τα λεγαμε προ αμνημονευτων....μηνων, και συγκεκριμενα πριν τις εκλογες.
Και αυτοι που τσιτωνουν σημερα τοτε μας ελεγαν κρυφοδεξιους κλπ ταμπελες και επιγραφες.
Οι συγκρισεις ομως ειναι συντριπτικες:
http://www.youtube.com/watch?v=n22NM7eIyXs&feature=related
Επι του θεματος τωρα και επι της ουσιας:
Ερχεται και η μειωση των αποδοχων στον ΙΤ.Ερχονται και οι αυξησεις στα ορια ηλικιας συνταξιοδοτησης.
http://www.youtube.com/watch?v=qvLrP301NpA&feature=related
Εχω μια απορια:
Με ολα αυτα τα πανω κατω των σπρεντς και τα αντιστοιχα σκαμπανεβασμα στο ΧΑΑ ποιοι και ποσα λεφτα εβγαλαν??φιλε οταν τα λεγε αυτα ο παπανδρεου ,τα οποια ειναι σωστα, ο καραμανλης και η κυβερνηση του ελεγε οτι το ελειμα ειναι 6% και οχι 13% οπως αποδειχτηκε.
και φυσικα δεν ηξερε οτι λογω του τεραστιου ελλειματος που κληρονομησε απο την νεα δημοκρατια οτι θα μας επαιρναν παραμαζωμα οι κερδοσκοποι.γιαυτο κατσε και δες αλλου ποιος ελεγε ψεμματα και ασε την φθηνη κριτικη που δεν προσφερει πουθενα στο κατω κατω.
ημαρτον
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;