-
αυτη θα ηταν η χειρωτερη πολιτικη κινηση που θα μπορουσαν να κανουν.
τα spread θα
-
Ενω να βρουν τα λεφτα ειναι πιο ευκολο???? με επιτοκια οπως οι αλλοι εννοω αν ειναι να πληρωσουμε οτι μας ζητανε δεν διαφερει σε τιποτα απο την επαναδιαπραγματευση....
-
απο τις ελληνικες τραπεζες δεν μπορουν να παρουν;
ακουσα οτι η εθνικη τραπεζα της ελλαδος εχει γυρω στα 300 δις ευρω.
-
Όσοι φορόκλεβαν/με τόσα χρόνια πλέον είμαστε μποστά στις ευθύνες μας.
Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Επίσης για τους ηλιθίους που γεμίζουν σεντούκια κλπ δεν έχουν καταλάβει ότι ο πεινάλας θα τους βρει και θα τους τα πάρει.Απλά προσεύχομαι πλέον για την πατρίδα μου γιατι την αγαπώ και δεν θέλω να την εγκαταλείψω
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
απο τις ελληνικες τραπεζες δεν μπορουν να παρουν;ακουσα οτι η εθνικη τραπεζα της ελλαδος εχει γυρω στα 300 δις ευρω.
Ειναι δυνατον ????? οποιος εχει τετοια ποσα τα εχει 'δωσει' 'κλεισει' με κατι που του αποφερει τοκο τουλαχιστον... μακροχρονια... οι διεθνεις νταβατζηδες ΞΕΡΟΥΝ ποτε σκανε τα δικα μας ομολογα και περιμενουν!!!! ολοι κανουν το κουμαντο τους σε μακροχρονια βαση!!! δεν εχουν πολλοι 'ετοιμα' 25 δις να τα δωσουν δεξια - αριστερα ετσι ξαφνικα, γιατι δεν παρουσιαζονται ετσι απο το πουθενα αναγκες τετοιου μεγεθους... οι χρηματοδοτες ειναι 'κλειστο κλαμπ' και ξερουν ποιος εχει διαθεσιμα και ποιος οχι, οπως και ποιος θα εχει αναγκη και ποση και περιμενουν............... τους μα...ες εμας δλδ να πεσουμε στην αναγκη τους.....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ενταξει δεν ειμαι απο εκει να ξερω λεπτομερειες, φανταρος εκανα εκει εδω και πολααααααααααα χρονια. Ομως αυτο ελεγαν τοτε...θυμαμαι.... για πες..... να ενημερωθω και να μην λεω ανακριβειες....ξαφνικά, μια γενιά πιτσιρίκια μετά τον πόλεμο βγήκαν ξανθά
-
Θα τα ελουζαν με χαμομήλι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα τα ελουζαν με χαμομήλι -
, μόλις άκουσα ένα θεϊκό .
Στον επόμενο τόνο τα spreads θα είναι ... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα τα ελουζαν με χαμομήλιηηηηηηηη ατάκα.........
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Θα τα ελουζαν με χαμομήλι
ηηηηηηηη ατάκα.........
χωρις πλακα αλλα και εμεις λουζαμε την κορη μου με χαμομηλι.... καποια γερμανικη φιρμα νομιζω μιας και τα μαλλια την ως μωρο ηταν ξανθα .... αλλα τελικα σκουρηναν!!!! μεγαλωνοντας.... δεν ειναι καλη συνταγη το χαμομηλι......
-
από πρωινή επίσκεψη σε φίλο για καφέ....CLS, ML, X6... αυτά βλέπουν οι ξένοι....
και μιλάμε για περιοχή δυτικά περιφερειακού...τι να πεις για βόρεια προάστια... -
τα λεφτα επεστρεψαν στη γερμανια, δε νομιζω να χουν παραπονο οι φιλοι μας οι ξενοι... αλλωστε για αυτο τα εδωσαν απο την αρχη...
-
στη ξενιτιά μόνο sandero και φιατάκια έχουν?
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
από πρωινή επίσκεψη σε φίλο για καφέ....CLS, ML, X6... αυτά βλέπουν οι ξένοι....
και μιλάμε για περιοχή δυτικά περιφερειακού...τι να πεις για βόρεια προάστια...τοχω ξαναγραψει.
η ελλαδα ειναι φτωχη αλλα οι ελληνες πλουσιοι. -
Τι σκατα γινεται ρε γαμωτο??
Η Μπιρμπιλη επανεφερε τη ρυθμιση Σουφλια για τους ημιυπαιθριους στο φτηνοτερο βεβαια...
Φαινεται οτι οι Σοσιαλιστες( ) κοστολογουν λιγοτερο τις αυθαιρεσιες απο τους δεξιους...Και ο Παπακωσταντινου εδωσε παραταση στο σχεδιο στηριξης των τραπεζωνε με 28 δις (αυτα που χαρισε ο χοντρος και η κακια δεξά στους τραπεζιτες ντε ) μεχρι τον Ιουνιο.
-
Max Keiser on the Greek Crises (ελπίζοντας ότι δεν έχει ξαναποσταριστεί)
-
αντε μαγκες ,βλεπω την χωρα να χρεωκοπει,καλα κρασια και καλα στεφανα.
τα spread ανεβηκαν 50% ,οι κερδοσκοποι προφανως γραφουν στα π@παρια τους τις δηλωσεις των ευρωπαιων ,παμε ΔΝΤ το οποιο μας δανειζει μεχρι 12 δις και αν χρειαστουμε αλλο δανειο θα μας ζητησουν κι αλλα σκληρα μετρα οπως απολυσεις ΔΥ κτλ.
εγω εχω αρχιζει ηδη να σκεφτομαι το μελλον μου,κανω οικονομια οσο μπορω γιατι προβλεπω ανεργια και πεινα στα υψη.
οσο αντεξουμε.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Max Keiser on the Greek Crises (ελπίζοντας ότι δεν έχει ξαναποσταριστεί)Εξαντληθηκε η αναλυση και περιμενουμε τριτη επανατυπωση...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Max Keiser on the Greek Crises (ελπίζοντας ότι δεν έχει ποσταριστεί 3η φορά)
Εξαντληθηκε η αναλυση και περιμενουμε τριτη επανατυπωση...
fixed
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;