-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Παραθέτω προσωπική εμπειρία μου στην Ελλάδα.Έχω κάποιους συγγενείς που επισκέφτηκα πριν κάποιους μήνες. Τουλάχιστον 3 άτομα (15-19 ετών), ανεξάρτητα το ένα με το άλλο , ένα απο τα πρώτα πράγματα που μου ρώτησαν γνωρίζοντας οτι είμαι απο τη Νew York είναι το άν γνωρίζω μία τραγουδιστρια ονόματος Καλομίρα. Η απάντηση μου ήταν όχι , οτι δεν τη γνωρίζω τη κοπέλα. Έμειναν με απορία πώς γίνεται να μη τη γνωρίζω αφου απο οτι κατάλαβα είναι απο την ίδια πόλη. Εν πάση περιπτώση μετα απο μία ολιγόλεπτη συζήτηση μου είπαν οτι η κοπελίτσα αυτή είναι απο κάπιο τηλεοπτικό παιχνίδι μουσικής εκει.
Εκεί που θέλω να καταλήξω μετά απο αυτό το περιστατικό , είναι οτι αυτο που βίωσα δείχνει μία 'ασχημη' πραγματικότητα .. Μία πραγματικότητα που δείχνει με το τι ασχολείται ο κόσμος και ποιές είναι οι προτεραιότητες του! (σκεφτείτε οτι ήταν απο τα πρώτα πραγματα που μου ρώτησαν , άτομα που είχα να δω και 5-6 χρόνια -- νεαρής ηλικίας , κάτω των 20-- )
Δεν είναι μόνο η εκπαιδευση λοιπόν. Είναι και τα προσωπικά κίνητρα που θέτουμε εμείς στους εαυτούς μας για τη βελτίωσή μας.
Το να μήν γνωρίζει κάποιος τι γιορτάζουμε στην 28 Οκτ και τι στις 25 Μαρτίου, είναι αδιανόητο. Ακόμα χειρότερο όμως είναι να τον επιπλήξεις και την ευθύνη να την ρί3ει πρώτα στο σχολείο και όχι στον εαυτό του.
Με κάθε εκτίμηση,
ΔημήτρηςAh! See? Τροπος σκεψης (που ειναι η βαση για το θεμα 'προτεραιωτητες'). Και τι αλλο σου λεει το παραπανω? ΑΥτο που εγραψα για lack of a common belief for something large.
Caring about small things on the individual level. That's where Europe is right now and it's going deeper into this way of thinking. This will have devastating results in so many ways, most have no idea right now about the extend of the problem.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Παραθέτω προσωπική εμπειρία μου στην Ελλάδα.
Έχω κάποιους συγγενείς που επισκέφτηκα πριν κάποιους μήνες. Τουλάχιστον 3 άτομα (15-19 ετών), ανεξάρτητα το ένα με το άλλο , ένα απο τα πρώτα πράγματα που μου ρώτησαν γνωρίζοντας οτι είμαι απο τη Νew York είναι το άν γνωρίζω μία τραγουδιστρια ονόματος Καλομίρα. Η απάντηση μου ήταν όχι , οτι δεν τη γνωρίζω τη κοπέλα. Έμειναν με απορία πώς γίνεται να μη τη γνωρίζω αφου απο οτι κατάλαβα είναι απο την ίδια πόλη. Εν πάση περιπτώση μετα απο μία ολιγόλεπτη συζήτηση μου είπαν οτι η κοπελίτσα αυτή είναι απο κάπιο τηλεοπτικό παιχνίδι μουσικής εκει.
Εκεί που θέλω να καταλήξω μετά απο αυτό το περιστατικό , είναι οτι αυτο που βίωσα δείχνει μία 'ασχημη' πραγματικότητα .. Μία πραγματικότητα που δείχνει με το τι ασχολείται ο κόσμος και ποιές είναι οι προτεραιότητες του! (σκεφτείτε οτι ήταν απο τα πρώτα πραγματα που μου ρώτησαν , άτομα που είχα να δω και 5-6 χρόνια -- νεαρής ηλικίας , κάτω των 20-- )
Δεν είναι μόνο η εκπαιδευση λοιπόν. Είναι και τα προσωπικά κίνητρα που θέτουμε εμείς στους εαυτούς μας για τη βελτίωσή μας.
Το να μήν γνωρίζει κάποιος τι γιορτάζουμε στην 28 Οκτ και τι στις 25 Μαρτίου, είναι αδιανόητο. Ακόμα χειρότερο όμως είναι να τον επιπλήξεις και την ευθύνη να την ρί3ει πρώτα στο σχολείο και όχι στον εαυτό του.
Με κάθε εκτίμηση,
ΔημήτρηςAh! See? Τροπος σκεψης (που ειναι η βαση για το θεμα 'προτεραιωτητες'). Και τι αλλο σου λεει το παραπανω? ΑΥτο που εγραψα για lack of a common belief for something large.
Caring about small things on the individual level. That's where Europe is right now and it's going deeper into this way of thinking. This will have devastating results in so many ways, most have no idea right now about the extend of the problem.
Γαβρηιλ τι γορταζουμε στις 28 Οκτωβριου και 25 Μαρτιου καθε χρονο και γιατι ?
Ελληναρα μου εσυ!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι σωστοί Έλληνες είναι αρκετοί αλλά οι σκάρτοι συμμαχούν μεταξύ τους για να επιβληθούν στους άλλους. Αν σ' ένα γραφείο υπάρχουν 2 σκάρτοι κι ένας άξιος, οι δύο θα τον φάνε λάχανο με συκοφαντίες και υπονόμευση. Βέβαια από τη δουλειά του θα επιχειρήσουν να ωφεληθούν και οι ίδιοι.Εκει υπαρχει αναγκη του θεματος leadership που λενε εδω. Εκει ειναι που θα φανει ο καλος μανατζερ της εκεινης ομαδας που θα αντικαταστησει τους ακαταλληλους με καταλληλους υπαλληλους. Εαν πραγματικα ειναι ακαταλληλοι φυσικα.
-
Φαναστείτε ένα κράτος με τα εξής στοιχεία.
- Ελεύθερο για Ιnternational Business
- Υψηλά στοιχεία privacy πολιτών στο θέμα τραπεζών (πχ Austria, Switzerland, Ireland, Panama etc)
- Civil services που απασχολούν λιγότερο τοθ 5% του πληθυσμού που εργάζεται.
- Χαμηλοί φόροι εισοδήματος (περίπου 16%-17%)
- Mια χώρα which does not tax dividends, offshore income/profits or capital gains and has tax exemption for interest income from authorized financial institutions.
- Μηδαμινοί φόροι για οτιδήποτε εισάγεται μέσα στη χώρα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα Mercedes και να το φέρεται με ΜΗΔΕΝ φόρο.
Πιστεύετε οτι ένα τέτοιο οικονομικό σύστημα είναι βιώσιμο;
Η δική μου απάντηση είναι Ναι. Όχι απλά βιώισμο αλλα εφαρμόζεται ήδη σε ένα απο τα ισχυρότερα μέρη του πλανήτη.
Μιλώντας ρεαλιστικά , μία χώρα όπως η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να εφαρμόσει όλα τα παραπάνω, αλλα θα μπορούσε να αναπτύξει καλύτερη υποδομή για να τραβήξει ξένους επενδυτές κατα βάση.
Με ειλικρινή εκτίμηση,
ΔημήτρηςHold on a sec. YOu told me you voted for Kerry and you believe in low taxes? What's the matter with you? You're a Bush guy sir
Φυσικά και πιστεύω σε χαμηλότερους φόρους ... ( όπως μας συμφέρει ε; )
Το παράδειγμα που αναφέρα πάντως είναι απο το Hong Kong SAR.Έχει αγγλοσαξονικό σύστημα και κάποια στοιχεία μπορούνε να αντιγραφούνε απο μία χώρα όπως η Ελλάδα.
Θα προσπαθήσω να γράψω αν είναι εφικτό αύριο κάποια ακόμα κομμάτια.
Φιλικά,
Δημήτρης -
Εδω μιλαμε για τα προβληματα της ελληνικης οικονομιας και εσεις προτεινετε να ακολουθησουμε το παραδειγμα του Παναμα , της Ελβετιας και του Χονγκ Κονγκ
Εχετε ιδεα πως δημιουργηθηκαν αυτες οι οικονομιες σε αυτα τα ελαχιστα square km ?Μια ευρωπαικη χωρα δεν προσφερεται για ξεπλυμα μαυρου χρηματος....
Επειδη θα σκεφτουν και ισως γραψουν πολλοι οτι και η Ελβετια ειναι ευρωπαικη χωρα,σας προειδοποιω .. μην κανετε το λαθος...............Σε μερικα χρονια(3-4) θα δειτε και το dubai να ξεπετιεται και να προβαλλει διπλα στα υπολοιπα πλυντηρια,και τοτε θα λεει καποιος
'ελληνες κοιταξτε το dubai ποσο γρηγορα αναπτυχθηκε, επειδη εκει εχουν σωστο τροπο σκεψης και δεν ειναι οπως εσεις και μπλα μπλα ....'
Ξερετε τι γινεται στο dubai αυτη τη στιγμη? Και γιατι ????Εχω ειρωνικο υφος και ζητω συγνωμη για αυτο. Γενικα ειμαι ανθρωπος που παθιαζεται με οτι ασχολειται και δυσκολα βγαινει εκτος ελεγχου, αλλα εχω γραψει τοσα πραγματα πανω σε αυτο το θεμα και κανενας δεν τα διαβαζει.
Και παλι, μιλαω μονος μου με 5 Αμερικανους και ολοι οι αλλοι (Ελληνες) ασχολουνται με το αν ειναι καλυτερο το SKODA απο κατι αλλο δεν ξερω κι εγω τι. (ενταξει οχι ολοι )
Αντι να ασχολουνται με το πως θα παρουν Πορσιδιο...
Αυτο ειναι λαθος τροπος σκεψης(Αλλα δεν το ειπες εσυ φιλε..... ξερεις ποιος ) -
Ρε παιδιά, τι κάθεστε και παιδεύεστε να βρείτε το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας; Από την στιγμή που η Ελλάδα δεν έχει τα ΟΠΛΙΚΑ μέσα να χτυπήσει μερικές πετρελαιοπαραγωγούς χώρες, και να πάρει διά της βίας το πετρέλαιό τους και να πάει τις τιμές πετρελαίου στα 25cent/lt, τι καθόμαστε και συζητάμε;
Τα ίδια ισχύουν με φυσικά αέρια, ουράνια, κ.λ.π....Αν η παραγωγή οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα ήταν εξαίρετη, τότε θα κάναμε και εξαγωγές παλαιών οπλικών συστημάτων(φυσικά) και θα πιέζαμε τα κορόιδα-αγοραστές να τα πληρώνουν με χρυσάφι(ενώ θα μπορούσαμε ΠΟΛΥ εύκολα να πούμε στους 'αντιμαχόμενους' και να το διεμηνύσουμε σε όλη την οικουμένη: αν κανείς σας 'κουνηθεί' χωρίς επίσημη έγκρισή μας, θα του κόψουμε τα @ρχίδια και θα του τα βάλουμε εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος).
Αν είχαμε στρατιωτική παρουσία σε 183(!) χώρες του κόσμου, τότε να δείτε τι επιρροή θα ασκούσαμε υπέρ των δικών μας συμφερόντων.
Θα μπορούσαμε επίσης να κόψουμε υπερβολικά νομίσματα της χώρας μας, ΠΑΝΤΑ εκτός των συνόρων μας, να τα δανείζουμε σε τρίτους(όπως, π.χ... σε πρώην υπερδυνάμεις... ) για αγορές/αποπληρωμές όπλων/δανείων και να πλουτίζουμε ακόμη περισσότερο, καθώς θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΜΕ σε όσους αλλοδαπούς μας επισκέπτονταν να έρθουν στη χώρα μας με δικά μας νομίσματα που, ΟΜΩΣ, έχουν αγοραστεί εκτός των συνόρων μας(δεν θα ήμασταν και τόσο χαζοί ώστε να καταστρέψουμε την εσωτερκή μας οικονομία): θα αγόραζαν τα δικά μας νομίσματα ΜΟΝΟ όταν θα βρίσκονταν ήδη στη χώρα μας.
Τέλος πάντων...όταν έχεις το μαχαίρι, έχεις και το πεπόνι...τα πράγματα είναι πολύ απλά.
ξεχασες να πεις οτι θα βαπτιζαμε τρομοκρατες οποιον γουσταραμε και οτι φυσικα θα τους 'απελευθερωναμε' οποτε εμεις κριναμε οτι αυτο ειναι πρεπον
Το κολλημα με το καθε τι να γινετε πολιτικο και συγκεκριμενα αντι-ΗΠΑ δεν ξεπλενετε ετσι?
τον αραπη και αν τον πλενεις....
συγνωμη που σου χαλασαμε την υψηλου επιπεδου αναλυση που μας κανεις...
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Ε....................Εχω ειρωνικο υφος και ζητω συγνωμη για αυτο. Γενικα ειμαι ανθρωπος που παθιαζεται με οτι ασχολειται και δυσκολα βγαινει εκτος ελεγχου, αλλα εχω γραψει τοσα πραγματα πανω σε αυτο το θεμα και κανενας δεν τα διαβαζει.
Και παλι, μιλαω μονος μου με 5 Αμερικανους και ολοι οι αλλοι (Ελληνες) ασχολουνται με το αν ειναι καλυτερο το SKODA απο κατι αλλο δεν ξερω κι εγω τι. (ενταξει οχι ολοι )
...................Δημήτρη, κατά καιρούς έχουν γίνει Ομηρικές μάχες στο Φόρουμ. Μέχρι σημείου παρεξήγησης. Με την συμμετοχή πολλών.
Δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς εγκατέλειψαν την προσπάθεια.
Ο Γαβριήλ δυστυχώς εχει κάποιες παγιες απόψεις. Liberal, Αμερικανική Οικονομία, Τρομοκρατία κλπ κλπ
Και απαντήσεις με γελάκια, απαξίωση και ειρωνεία (που βεβαίως έχει εισπράξει και ο ίδιος αρκετή από άλλους χρήστες) δεν βοηθούν στο να ξεκινήσει κάποιος (ξανά) την επιχειρηματολογία.Το να αντιλαμβάνεσαι οτι κάπου δεν είσαι τόσο καλός μέχρι να θεωρείς πως οτιδήποτε κάνεις είναι τέλειο έχει διαφορά.
Πας μη δεξιός=κουμουνιστής!Οπότε η συμμετοχή έπεσε.
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τι να σου πω ρε Σπύρο! Δέ φταις εσύ, ο τρόπος σκέψης σου φταίει!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τι να σου πω ρε Σπύρο! Δέ φταις εσύ, ο τρόπος σκέψης σου φταίει!
Eγω αυτο που ξερω ειναι οτι προσπαθει με επιμονη να μας τα
-
Μην το λες. Εαν υπηρχε ΜΙΑ...ή ΔΥΟ...αυτο δεν σημενει οτι το προβλημα δεν υπαρχει σε σημαντικο βαθμο.
Για τα δεδομένα της χώρας, **υπάρχουν **μεγάλες εταιρείες με αξιόλογη παρουσία και στην Ευρώπη και επιπλέον αυτό που αρνείσαι πεισματικά είναι την παρουσία ναυτιλιακών εταιρειών ! Πως να το κάνουμε, εκεί μπορούμε, *εκεί *πάμε καλά !
Ας μην τα απαξιώνουμε όλα, γιατί είναι κρίμα για τους ανθρώπους που μοχθούν τόσο πολύ και ξεχωρίζουν και κάνουν την χώρα γνωστή.Επιπλέον, λάβε υπ'όψιν σου ότι εδώ και 100 χρόνια την Ελλάδα την διοικούν οι χειρότεροι, οι πιο ανάξιοι, οι πιο ακατάλληλοι, αυτοί - που ειδικά τα τελευταία 30 χρόνια - δεν έχουν δουλέψει ούτε περίπτερο - αλλα ζουν από την 'πολιτική' (αυτό που λεμε επαγγελματίες πολιτικοί!)
Βέβαια, **και **σε αυτό φταίμε εμείς - αυτό είναι αλήθεια !Επισης καποιοι μιλανε για κριση στην οικονομια των ΗΠΑ...η οποια εχει τον μεγαλυτερο αριθμο τεραστιων κολλωσων στον πλανητη. Αρα....
Το ότι έχει τον μεγαλύτερο αριθμό κολοσσών εταιρειών στον πλανήτη, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να περνάει κρίση!...
Oh by the way, thanks for the compiment ('συμπαθεστατος'); ironic or not.
Definitely NOT ironic! I respect everybody in here !
(είδες πως το μιλάω το αγγλικό;! )-
Ξανα, εγω δεν πιστευω στον παραπανω τροπο σκεψης. Τα κλαματα και τα παραπoνα **δεν εχουν θεση στον χωρο του εμποριου **και των επιχειρησεων. Αυτο ειναι μερος του σωστου τροπου σκεψης.
-
Εαν νομιζεις οτι ΣΚΟΠΙΜΑ η Ελλαδα 'κρατιεται' πισω τοτε διαφωνουμε 100%. Σε conspiracies δεν πιστευω.
- Συμφωνώ
- Κοίταξε, όταν εδώ και 30 χρόνια, βλέπεις **συγκεκριμένες **προσπαθειες διάλυσης (το ονομάζουνε 'εκσυγχρονισμό') της Ελληνικής γλώσσας, γραμματικής, γραφής κτλ. κτλ. τότε δεν έχεις παρά να πονηρευθείς ότι *κάτι *μαγειρεύεται...
Αλλωστε, το έχει πει και ο 'δικός' σας ο Kissinger !! 'Για να καταστρέψεις τους Ελληνες, πρέπει να τους αποκόψεις από την γλώσσα τους, την θρησκεία και την ιστορία τους ' - και βέβαια, προσωπικά εμένα οσον αφορά την θρησκεία δεν με ενδιαφέρει, γιατί ούτως ή άλλως είναι ξένη, αλλά τα υπόλοιπα είναι βασικά (διαχρονικα) συστατικά στοιχεία του Ελληνικού πολιτισμού.
Μακαρι να δουμε αποτελεσματα ολοι μας γρηγορα. Μεχρι τωρα ομως, μονο λογια ακουω προσωπικα.
Και μην ξεχνάς κάτι! Οτι η Ελλάδα αυτό που παράγει είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ! (και βέβαια δεν εννοώ την Κακομοίρα!)
-
-
H μεγαλη διαφορα στις ΗΠΑ με την Ελλαδα ειναι οτι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν εξειδικευμενα στελέχη και επιχειρηματιες.Οι Ελληνες υπουργοι βαζουν τους μπατζανάκηδες τους (ή του πρωθυπουργου) σε καίριες θεσεις γιατι ενδιαφερονται προτίστως να ελεγξουν τις μιζες παρα οτιδηποτε αλλο.
Εκτος απο την Ελβετια,υπαρχει και η Κυπρος που με χαμηλη φορολογια εχει συγκεντρώσει τα μισα χρήματα του πλανητη,εμεις εδω ακομα χαζευουμε...
-
Μετα διαφορα φιασκο, οπως αυτο της ενωσης της Αν. Γερμανιας με την Δυτικη, εχω μαθει οτι το potential που εχει η Ευρωπη, θα μηνει αυτο και μονο, δηλαδη potential, απο την στιγμη που δεν αλλαξει ο τροπος σκεψης εκει.
Again, liberalism can also be blamed for economic activity (or lack thereof).
To be a great country (in this case continent), you have got to believe in something! ANd Europe, the more time goes by, the more they lose their beliefs on something big. They only care about themselves, to the individual level. There is no vision without believing in something larger (call it religion, call it πατριδα, call it capitalism, call it American dream). It's got to be big, it's got to be something most believe in. Europe has nothing to show from the respect. ANd things are getting worse.
My money is with the USA and some Asian countries.
Η Ευρώπη είναι αλήθεια ποτέ δεν πρόκειται να γίνει Αμερική. Και αυτό γιατί η Ευρώπη έχει ΙΣΤΟΡΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και αποτελείται απο διαφορετικές εθνότητες και φυλές που έχουν ιστορία 1000 ετών και όχι 100!
Κανένας Γάλλος δεν θέλει να γίνει Αγγλος, κανένας Αγγλος δεν θέλει να γίνει Ιταλός και φυσικά κανένας Ελληνας δεν θέλει να γίνει κάτι άλλο.
Η Ενωση της ευρώπης, μόνο ως οικονομική, και στρατιωτική ένωση μπορεί να υπάρξει και τίποτα παραπάνω - τουλάχιστο ακόμα...
Και προσωπικά αυτό θέλω - όπως επίσης, ΄θέλω να έχω το 'αυτοκέφαλο' και 'αυτεξούσιο' για να μπορώ να είμαι ελεύθερος .
ΦιλικάΔημήτρης
-
Αλλωστε, το έχει πει και ο Kissinger !! 'Για να καταστρέψεις τους Ελληνες, πρέπει να τους αποκόψεις από την γλώσσα τους, την θρησκεία και την ιστορία τους ' - και βέβαια, προσωπικά εμένα οσον αφορά την θρησκεία δεν με ενδιαφέρει, γιατί ούτως ή άλλως είναι ξένη, αλλά τα υπόλοιπα είναι βασικά (διαχρονικα) συστατικά στοιχεία του Ελληνικού πολιτισμού.
O Kissinger ξερει οτι το είπε;Ξέρει έστω κατα που πέφτει η Ελλάδα;
Μην ψάχνουμε φαντάσματα και παιζουμε τα παιχνιδια των Λιακόπουλων και των Καρατζαφέρηδοπλεύρηδων. -
Αλλαγη τροπου σκεψης, κατι το οποιο ειναι τεραστια δυσκολο και ερχεται με πολυ μικρα και αργα βηματα.
Ο λογος που οι υπερ-της-Ολυμπιαδος ηθελαν την Ολυμπιαδα στην Ελλαδα κι ας κοστιζε παραπανω απο οτι τα εσοδα που θα εφερενε ειναι ακρινως αυτος. Θυμαμαι την Δασκαλακη να λεει (παραφραση): 'αυτο που θα φερει η Ολυμπιαδα στην Ελλαδα ειναι η κουλτουρα της οργανωσης, ενος μεγαλυτερου event απο οτι εχει δει η χωρα πριν'.
Βαζω στοιχιμα (και το 'ειδα με τα ματια μου') οτι το 99% των ΕΛληνων δεν εχουν ιδεα για ακριβως μιλαει η Δασκαλακη. Ολοι ειδαν οτι μπηκε η Ελλαδα 3 δις μεσα (οποιοδηποτε ειναι το σωστο ποσο) και ολοι κλενε. Δεν βλεπουν το πραγματικο οφελος μιας τετοιας διοργανωσης που πηρε τοσο πολυ απο τα resources της χωρας για να γινει πραγματικοτητα.
**Αλλαξε τον τροπο σκεψης μερικων εστω και λιγο για το τι σημενει να διοργανωσεις ενα σωστο, μεγαλο project. **
Το οφελος απο το παραπανω is priceless. Αλλα το προσπερνατε. Αρα το επομενο μικρο βημα, ειναι πιο δυσκολο να γινει, διοτι ο τροπος σκεψης παραμενει λαθος.
Σωστό το περί της οργάνωσης, αλλά εν πάσει περιπτώσει, αν είχε σωστό management η Δασκαλάκη και ο Σημίτης και δεν ξέρω γω ποιός, τότε θα πρεπε να ακολουθούσε τον χρυσό κανόνα στις επιχειρήσεις περί παραγωγικότητας: 'With the least amount of input you try to get the best amount of output'!
Anyway, σίγουρα κάποιοι έμαθαν κάποια πράγματα και είδαν κάποια άλλα, αλλά εν πάσει περιπτώσει , η 'εκπαίδευση' μας στοίχισε και *κάτι *παραπάνω , ετσι; Με τόσα χρήματα καλύτερα να πληρωνε το ελληνικό κράτος τα δίδακτρα για να πάνε **όλοι **οι Ελληνες στο Harvard να μάθουνε 'business' αντί να κάναμε Ολυμπιακούς !!!
Και φυσικά δεν 'κλαίω' για την διοργάνωση, **κλαιω **τα χρήματα που σπαταλήθηκαν και φαγώθηκαν από τους κυφήνες και τα παράσιτα που λυμάινονται την χώρα επι δεκαετίες ! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
O Kissinger ξερει οτι το είπε;Ξέρει έστω κατα που πέφτει η Ελλάδα;
Μην ψάχνουμε φαντάσματα και παιζουμε τα παιχνιδια των Λιακόπουλων και των Καρατζαφέρηδοπλεύρηδων.Δυστηχώς τίγρη μου, αυτό το *είπε *και υπάρχει και σε βιβλία - δικά τους, όχι του Ελλαδέμπορου Λιακόπουλου!
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Και φυσικά δεν 'κλαίω' για την διοργάνωση, **κλαιω **τα χρήματα που σπαταλήθηκαν και φαγώθηκαν από τους κυφήνες και τα παράσιτα που λυμάινονται την χώρα επι δεκαετίες !
To κακό με εμάς είναι ότι οι περισσότεροι κλαίνε που δεν ανήκουν στους κυφήνες.
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Γαβρηιλ τι γορταζουμε στις 28 Οκτωβριου και 25 Μαρτιου καθε χρονο και γιατι ?
Ελληναρα μου εσυ!!
Δημήτρη, με προσβολές και ειρωνίες δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Καλό θα ήταν να κρατάμε ένα επίπεδο στην σύζήτηση.
Φιλικά πάνταΑλλωστε, αυτό που ρωτάς δεν έχει σημασία, γιατί ακόμα και 'γνήσιοι' Ελληνάρες δεν ξέρουν *τι *γιορτάζουμε τις ημερομηνίες που ρώτησες . Δεν έχεις παρά να δεις τηλεοραση στις εθνικές αυτές επετείους!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Προσωπικά ΟΧΙ !
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Προσωπικά ΟΧΙ !
Δεν αναφέρθηκα ρε Δημήτρη σε εσένα. Απλά σε μια πραγματικότητα.
-
Το κατάλαβα βρε - No offense !
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;