-
Ρε kon 5 τα λολ τι μου τα στέλνεις πμ; Φοβάσαι μήπως σε αποκηρύξουν τα Σοβιέτ;
Ρε που έχουμε φτάσει...
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εγώ δλδ δεν είμαι στο σύμφωνο της βαρσοβίας;ΥΓ:Ακόοοοομα ένα ποτηράααααακι... Χικ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε kon 5 τα λολ τι μου τα στέλνεις πμ; Φοβάσαι μήπως σε αποκηρύξουν τα Σοβιέτ;...
Σύντροφε επικοινωνώ με αγωνιστικούς κωδικούς δεν με πιάνεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εκτος αν γυρισουμε το θεμα σε αν οχι δημοκρατια τοτε τι?Σοσιαλισμός η βαρβαρότητα?
fixed
Γιατί η διαστρέβλωση αυτη βρε παιδί μου.
Ενοχλουν κάποια πραγματα αλλα το οτι η βαρβαροτητα ειναι πιο κοντα και πιο αποδεκτή ή μάλλον πιο κερδισμένη απο τον Σοσιαλισμο που ψηφίζουν και οι σύντροφοι δεν αλλάζει τελικά.
Οσο για τα ναρκωτικά ναι ειναι καλύτερα απο τον Σοσιαλισμό των συντρόφων. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ζήτω η ελεύθερη διακίνηση των ναρκωτικώνΜηπως μια απο τις λυσεις στο προβλημα μας ειναι ο Γιωργακης να δωσει το οκ και να αρχισουμε να καλλιεργουμε και να εξαγουμε καναβουριες ?
Εχουμε την καλυτερη ποιοτητα, αφου μπορουμε να το εκμεταλευτουμε γιατι αφηνουμε τους Αλβανους και τους Ολλανδους να αλωνιζουν ? -
Λίγα λόγια για την εκπομπή του Τσίμα-τσίμα...
-Κατ΄αρχάς σήμερα κατάλαβα γιατί είναι τόσο τσαντισμένοι οι Ευρωπαίοι μαζί μας. Η Ουγγαρία κατέρρευσε μετά από 4 χρόνια 'σπατάλης' ενώ η Ρουμανία μετά από 6 μήνες αντίστοιχα. Η Ελλαδίτσα άντεξε πάνω από 10ετία... Να ναι καλά η σατανική Ε.Ε που είχε πάντα ανοιχτή τη στρόφιγγα των επιδοτήσεων.
-Σε όλες τις περιπτώσεις κοινός παρανομαστής το χάιδεμα των αυτιών του κόσμου από τις εκάστοτε λαμογιοκυβερνήσεις, που μεταφραζόταν είτε σε προσλήψεις στο δημόσιο, είτε σε αυξήσεις σε μισθούς αυτού. Και στις 2 περιπτώσεις η πολιτική ηγεσία τα έκανε μαντάρα και έφερε τις χώρες στα πρόθυρα του γκρεμού.
-Προσωπικά δεν φοβάμαι τον υποτιθέμενο μπαμπούλα ΔΝΤ αλλά τον υπαρκτό και αήττητο βρυκόλακα που ακούει στο όνομα Έλληνες πολιτικοί (ανεξαρτήτως χρώματος). Αν ο μεσιέ Στρος υποδείξει απολύσεις στον δημόσιο τομέα, ανατριχιάζω στη σκέψη ότι ο βρυκόλακας θα απολύσει με τα δικά του κομματικά κριτήρια, πιθανόν να γεμίσει την αγορά με ανέργους που στο δημόσιο θα παίρναν κανά 1000άρικο και θα κρατήσει τους δικούς του εκλεκτούς πολύ ανώτερου εισοδήματος. ΦΡΙΚΗ!
-Μου έμειναν τα σχόλια των Ούγγρων εκπαιδευτικών. Δεν θα αγοράσουν άλλο σπίτι και θα στριμωχτούν μέχρι να περάσει η κρίση. Το λένε άνθρωποι που έχουν ζήσει ή έχουν ακούσει για μαύρα χρόνια επι άγιου κομμουνισμού. Ποιός Ελληναράς θα το πει αυτό; Αυτός που πήρε δάνειο για να πάει διακοπές, αυτός που έβαλε υποθήκη το σπίτι για να τα παίξει στο χρηματιστήριο ή αυτός που αγόρασε τζηπ, εξοχικό κλπ με 5 κάρτες και 653 δόσεις για να πληρώνουν και τα τρισέγγονα;
-Αν είναι να βγούμε στο δρόμο να το κάνουμε για να πείσουμε τους πολιτικούς να μειώσουν τους εξωφρενικούς μισθούς τους. Αν το ΠΑΜΕ κάνει τέτοια πορεία που θα έχει αυτό ως αίτημα ρίχτε σύρμα να κατέβει όλο το forum. ΑΛΛΑ δεν θα το κάνει γιατί δεν είδα και κανένα βουλευτή του ΚΚΕ να μειώνει το μισθό του. Μόνο ο φασίστας Καρατζαφέρης...
Αν κάνω λάθος σε αυτό παρακαλώ διορθώστε με. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
...
Σωστος ταβαριτς. Θελει υπογεια δουλεια η επανασταση
-
είδες σύντροφε μαθαίνω και γω γιαβάς γιαβάς. Πού ξες μπορεί να πάρω και γω καμιά σύνταξη εθνικής αντίστασης από το πουθενά στα γεράματα όχι για μένα για τα φουκαριάρικα τα παιδάκια μου
-
Μη στενοχωριεσαι. Οταν γινουμε σοβιετ θα πω καμια καλη κουβεντα για σενα Τον αλλο τον τσεκουρατο δε βλεπω καλα
-
Μην με λησμονήσεις
-
*Μέσα στον ορυμαγδό της υποβάθμισης της πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας από την Fitch ένα σκαλοπάτι πάνω από την κατηγορία junk (σκουπίδια), αλλά και της υποβάθμισης των τεσσάρων μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών, απαρατήρητη πέρασε η υποβάθμιση της αξιολόγησης της Αγροτικής Τράπεζας σε κατηγορία… σκουπιδιού.
Η ΑΤΕ έγινε και πάλι σαφές ότι εντάσσεται σε ειδική κατηγορία του τραπεζικού συστήματος, καθώς η Fitch την υποβάθμισε στην κατηγορία ΒΒ+, που είναι η υψηλότερη της… χαμηλότερης (junk) κατηγορίας αξιολογήσεων. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι κάθε προσπάθεια άντλησης χρηματοδότησης από την αγορά θα καταλήγει για την Αγροτική σε απαγορευτικά υψηλό κόστος, που ισοδυναμεί με αδυναμία πρόσβασης στην αγορά.
Όπως τονίζουν τραπεζικά στελέχη, η ΑΤΕ έχει δύο ιδιαιτερότητες που την φέρνουν σε αυτή την εξαιρετικά δυσμενή θέση:
-
Είναι η μοναδική τράπεζα που ελέγχεται πλήρως από το Δημόσιο, με ελάχιστη συμμετοχή ιδιωτών στη μετοχική της σύνθεση. Αυτό σημαίνει, με δεδομένη την οξύτατη κρίση που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, ότι η ΑΤΕ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις πιέσεις της συγκυρίας και τα χρόνια προβλήματά της, με ένα βασικό μέτοχο που ουσιαστικά θα έχει πολύ μικρές δυνατότητες κάλυψης μελλοντικών αυξήσεων κεφαλαίου.
-
Το χαρτοφυλάκιο της τράπεζας, ύστερα από αρκετά χρόνια… εξυγίανσης από τη διοίκηση Μηλιάκου, παραδόθηκε με μεγάλες «τρύπες» στη διοίκηση Πανταλάκη. Οι επισφάλειες υποχρέωσαν τη νέα διοίκηση να προχωρήσει σε μεγάλου ύψους διαγραφές δανείων, που βύθισαν το 2009 την ΑΤΕ σε ζημιές άνω των 400 εκατ. ευρώ μετά τους φόρους.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι η τράπεζα εμφάνισε λειτουργικά κέρδη 408,4 εκατ. ευρώ, αλλά η τελική γραμμή του ισολογισμού κατέληξε στις ζημιές που προαναφέρθηκαν, μετά την αύξηση των προβλέψεων για επισφαλείς απαιτήσεις κατά 825,3 εκατ. ευρώ! Ο δείκτης κάλυψης μη εξυπηρετούμενων δανείων διαμορφώθηκε στο 71%, πολύ υψηλότερα από το μέσο όρο της αγοράς, σύμφωνα με τη διοίκηση, αλλά στην πραγματικότητα ελάχιστοι μπορούν να διαβεβαιώσουν, ότι στις σημερινές συνθήκες ο ισολογισμός της τράπεζας δεν θα απαιτήσει την εγγραφή μεγάλων προβλέψεων και φέτος.
Η διοίκηση Πανταλάκη έχει ελάχιστα χρονικά περιθώρια να επιχειρήσει να «συμμαζέψει» εκ των ενόντων τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η τράπεζα, πριν χρειασθεί να απευθυνθεί και πάλι στο Δημόσιο για νέα ενίσχυση του κεφαλαίου. Στην πραγματικότητα, με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει φέτος το τραπεζικό σύστημα συνολικά εν μέσω της ύφεσης, η ΑΤΕ μπορεί να ελπίζει μόνο σε θετικά αποτελέσματα από το χαρτοφυλάκιο των ομολόγων της, στην περίπτωση που εξομαλυνθούν οι συνθήκες στην αγορά.
Το ερώτημα είναι αν και σε ποιο βαθμό μπορεί το Δημόσιο να ανταποκριθεί σε μελλοντικές ανάγκες ενίσχυσης της Αγροτικής. Η δυσμενής συγκυρία εκ των πραγμάτων θα επαναφέρει στο προσκήνιο τα σενάρια ενός υποχρεωτικού «γάμου» με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που έχει πολύ ισχυρότερο ισολογισμό και θα μπορούσε να προσφέρει «αιμοδοσία» στην ΑΤΕ. Το σενάριο είχε διαψευσθεί το περασμένο φθινόπωρο, αλλά οι ρεαλιστές της αγοράς περιμένουν ότι σύντομα θα αρχίσει και πάλι να συζητείται*...
http://www.banksnews.gr/portal/home-pag ... status----Έτσι, σιγούλια σιγούλια, θα τα κατεβάσουμε μια μέρα όλα τα ρολά μαζί.
Ρε που πάμε ρε, που πάμε ρε...
Ζω για τη μέρα που οι συνεταιριστές θα πληρώνονται όσο κ οι άλλοι ΔΥ κι όχι 2 - 10πλάσια... -
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:yahoo:
είδες σύντροφε μαθαίνω και γω γιαβάς γιαβάς. Πού ξες μπορεί να πάρω και γω καμιά σύνταξη εθνικής αντίστασης από το πουθενά στα γεράματα όχι για μένα **για τα φουκαριάρικα τα παιδάκια μου **:yahoo:Και δεν λες κουβέντα;;;;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
@224.v
άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν' τ' αυτιά μουΕξηγησε μας τις εννοιες που ευαγγελιζεσαι με πραγματικους ορους..... και τοτε ισως σε ακουσω..... Ντεν εχω θεια πλεον Καρντια μου..... αλλα και τοτε που ειχα τετοια μου ελεγε και πλακωνομασταν... στις θεωρειες... (παλιες πολυ παλιες.... θεωρειες και ανεφαρμοστες....) να δεις την καημενη με ποση κρυφη χαρα με πηρε να μου πει οτι εκαναν πραξικοπημα εναντιον του Γκορμπατσωφ..... οι Κομμουνιστες τοτε, αλλα η χαρα της κρατησε 3 μερες.......
Αλήθεια; Αν σου εξηγήσω ίσως μου κάνεις τη χάρη να με ακούσεις Τι λε ρε φίλε... τέτοια χάρη ίσως να μου κάνεις
Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να επιμένεις, κατά βάση με ακατάσχετες αρλούμπες(τσ... τσ.. παραφερεσαι) για ό,τι σε έχει πειράξει στη ζωή σου, η αλέκα και οι απόγονοί της, οι κλίκες, η πλέμπα, το ποιοι ακολούθησαν και ποιοι όχι, η απεύθυνσή τους κ.ο.κ. που δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το ζήτημα, που να σου θυμήσω είναι : 'Τι σημαίνει η δικτατορία του προλεταριάτου'.
Πιστεύεις κάτι το οποίο plain and simple είναι ΛΑΘΟΣ. Εξηγησε μας το σωστο λοιπον,πες βρε αδελφε οτι το εξηγεις σε καποιον που δεν ξερει γραμματα να διαβασει για να σωση την ψυχουλα του οπως εσυ που ξερεις την απολυτη αληθεια για αυτα τα θεματα.
Τι να κάνουμε τώρα; Εγώ φταίω γι' αυτό; Οχι σιγουρα δεν φτες.... αλλοιμονο.... αλλα βρε παιδι μου λες 'δικτατορια του προλεταριατου' και το παρεξηγει ο αλλος που το ακουει.... Ο απλος και ανημπορος, αδικημενος απο το συστημα, και το μυαλο του παει στον ορο δικτατορια που ηδη ξερει τι σημαινει... Χουντα ας πουμε κ.λ.π Ενω αν ειχατε βρει ενα πιο ευληπτο ορο που να παραπεμπει σε επιγειο παραδεισο που ειναι και αυτο που θελετε να επικρατησει σε τελευταια αναλυση ο κοσμος θα ηταν πιο μαζικα μαζυ σας... κατι παραπανω απο 7% για το ΚΚΕ... (εκει εγω ε!!! ειδες κολημμα.. )
Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις τι σημαίνουν οι όροι που μεταχειρίζεσαι,** ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ. **
Μιλάς για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις και δεν έχεις ιδέα, και δεν έχεις καμία διάθεση να το αλλάξεις αυτό(και εσυ το ιδιο για τα δικα σου πιστευω. Συγχαρητήρια. Είναι μια πολύ καλή στάση ζωής οσο και η δικη σου -
Ο χρήστης greo έγραψε:
...
ρε συ εντι, αλληλεγγύη, τί τον δίνεις έτσι στεγνά τον σύντροφό σου
-
Όχι και σύντροφος είπαμε κάνουμε πλάκα αλλά συντρόφι ποτέ. Παπατζής δεν υπήρξα ποτέ στη μέχρι τώρα ζωή μου, με το σύνηθες τίμημα φυσικά σε τούτο τον σικέ τόπο
-
...
ρε συ εντι, αλληλεγγύη, τί τον δίνεις έτσι στεγνά τον σύντροφό σου
σύ είπας
-
Και είπα μετά ότι κάνουμε πλάκα
-
Μα ποιος σου είπε ότι εγώ μίλαγα σοβαρά
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=151326
Γερμανός οικονομολόγος προσφεύγει νομικά για τη βοήθεια προς την Ελλάδα
Χαρακτηρίζει την βοήθεια ως επιδότηση και άρα παράνομη
Νομική προσφυγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο εναντίον του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα που αποφάσισε η Ευρωζώνη σχεδιάζει Γερμανός οικονομολόγος, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Rheinische Post αναφέρει το Ρόιτερς.
αναρωτιέμαι πού θα φτάσουν τα spread σήμερα
-
Μα ποιος σου είπε ότι εγώ μίλαγα σοβαράοκ βγάλαμε συνεννόηση
-
αναρωτιέμαι πού θα φτάσουν τα spread σήμερα
50 πάνω 50 κάτω κάνει διαφορά πλέον. Το τέρας παλεύεται πλέον? Εκεί είναι το θέμα.
-
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα ένα συμβόλαιο.Ο πελάτης μου ζήτησε απόδειξη από την συμβ/φο και του είπε ότι δεν υποχρεούνται να κόβουν αποδείξεις
Δεν το ήξερα αυτό.
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;