-
Πιστευεις οτι απεχουμε πολυ αν ολα καταρρευσουν; Ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται...
-
Eλα ρε συ....!! Αφου είμαστε στην Ευρωπαική Ενωση..!!! Αφου πόλεμος δεν προκειται να γίνει ΠΟΤΕ....!! Με τίποτα....!!! Δεν χρειαζόμαστε όπλα, Στρατό, θητεία, κλπ....Το λένε και οι Αριστεροί...!!
-
To πιασα το υπονοουμενο...παντως σε αυτο το χαλι κατα κυριο λογο καποιοι πατριωτες που κουνανε στις συγκεντρωσεις ελληνικες σημαιες μας εφεραν, δυστυχως.-
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Η απορια μου ομως παραμενει:
Για ολα φταινε οι μισθωτοι και οι μικροαπασχολουμενοι??
Αυτοι οι μεγαλοκαναλαρχες μεγαλοκαρχαριες μεγαλοεργολαβοι τα εχουν ολα καλως καμωμενα και φαγωμενα??
Γιατι μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει ΤΙΠΟΤΑ που να τους θιγει ΣΟΒΑΡΑ ή τουλαχιστον στον ιδιο βαθμο που θιγονται οι 'κακοι ΔΥ', οι 'μη ανταγωνιστικοι ΙΥ' και οι 'φοροφυγαδες υδραυλικοι'Για να τα φανε οι μεγαλοτετοιοι που λες καποιοι μικροι υπεγραφαν η μεθοδευαν τροπους να υπερκοστολογιθουν καποια πραγματα.....αυτοι ειναι ΔΥ σε καθε βαθμιδα... απο τους σεκιουριταδες σε ενα νοσοκομειο που λεει ο λογος, μεχρι διευθυνταδες υπουργειου που για να πληρωθει ενας νομιμος λογαριασμος καποιου προμηθευτου...και να μην τον 'καθυστερησουν' χωρις λογο επαιρναν μιζα!!! αυτη η νοοτροπια και η μη καταγγελια τετοιων πρακτικων τους εχει κανει ολους συνενοχους.... ετσι λοιπον ολοι στην κολυμπιθρα του σιλοαμ....
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
To πιασα το υπονοουμενο...παντως σε αυτο το χαλι κατα κυριο λογο καποιοι πατριωτες που κουνανε στις συγκεντρωσεις ελληνικες σημαιες μας εφεραν, δυστυχως.-ενω οι συνδικαλιστες με τις κοκκινες μας ξελασπωσαν!!!!!!!!!
-
Ξερεις πολλους 'κουμουνιστας' που θα λατρευαν τους αγωνες αυτοκινητου;;; Μπορει το πρωτο μου αυτοκινητο να ηταν...Lada Samara αλλα δεν ασπαστηκα ποτε την 'μαμα ρωσια'. Λες να φταιει αυτο για το 'κεντροαριστεριλικι' μου;
Ρε παιδια, καταλαβετε κατι. Το πολυ το 20% των πολιτων στην Ελλαδα εχουν μυαλο και οταν καθονται πανω απο την καλπη δεν σκεφτονται 'ποδοσφαιρικα'. Το υπολοιπο 80 αγεται και φερεται, αναλογα με το βολεμα στο δημοσιο και λοιπες χαρες. Αυτο τον καρκινο πληρωνουμε. Κατα τα αλλα, επειδη ολα στη ζωη ειναι αριθμοι (αν και φιλολογος το αποδεχομαι) πρεπει να παραδεχτειτε (οσοι ειστε δεξιοι εκ πεποιθησεως) οτι ΝΑΙ, σαφως και υπηρχε δημοσιο χρεος αλλα εκτιναχθηκε στα υψη επι 'Μπαϊρακταρη του σουβλακοφαγου'. Δεν ειναι κακο.
Απο εκει και περα για να μη ξαναεπιτεθειτε, ΟΧΙ ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ δεν ειναι λυση και το εχει δειξει η ιδια η ζωη. Καπου στη μεση ειναι το πραγμα, μονο που δεν υπαρχει πλεον σε κομμα εξουσιας. Γι' αυτο τη ρημαδα τη ψηφο αν εισαι νοημων ανθρωπος πρεπει πλεον να την μετακινησεις αλλου και οχι στους 2 χαβαλεδες. Το αν θα την πας αριστεροτερα/δεξιοτερα ειναι θεμα νοοτροπιας. Οι γιαλαντζι σοσιαλιστες/δεξιοι πλεον τελειωσαν. Καιρος να γινουμε πιο ξεκαθαροι στον προσανατολισμο μας. Ή να γινουμε πραγματικοι αριστεροι με κοινωνικο κρατος και δικαιοσυνη, ή να γινουμε δεξιοι που μολις θα κουνιεται το Μεμετι θα του κοβουμε τα ποδια. Να ειναι εξω οι καρχαριες και να ειναι μεσα οι Γυμναστες, ή τα τουρκικα πλοια/αεροπλανα να αλωνιζουν, δεν μπορει να συνεχιστει. Δεν πιστευω να υπαρχει ('δυτικο') κρατος στον πλανητη αυτη τη στιγμη που να εχει τοση μεγαλη κριση (πολιτικης) ταυτοτητας. Αυτη τη στιγμη ειμαστε ενας απολυτα εξαπατημενος λαος που ουτε την οικονομικη συγκλιση πετυχε, αλλα ουτε και εχει λυσει οριστικα εντος ΕΕ (οπως θα ηταν το λογικο) τα οποια εθνικα του θεματα. Ειμαστε και φτωχοι και χωρις εθνικη αξιοπρεπεια και χρειαζονται και τα 2 για να εισαι σε σωστη πορεια. 10 χρονια περιπου μεσα στην ΕΕ και ειμαστε πιο χαμηλα απο εκει που ξεκινησαμε και στους 2 (ισης σπουδαιοτητας) τομεις... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ε ρε πστ, ντε και καλά πρέπει να έχω κλέψει, να έχω φοροδιαφύγει, να τους έχω ψηφίσει, να έχω βύσμα, να έχω γλύψει, να έχω πάρει ανέντιμα μια θέση, να έχω μεταχειριστεί ύπουλα μέσα, να έχω κρύψει, να να να....Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, ή κλέφτης θα είσαι ή κορόιδο. Pick your poison.
Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ.Κάτσε εσύ μετά να πιστεύεις πως είτε βγουν οι μεν είτε οι δε θα αλλάξει κάτι.
(αν αναφέρεσαι σε εμένα) Έδωσα πουθενά την εντύπωση ότι πιστεύω ότι έχουν ουσιαστικές διαφορές;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
.........Σε τελική ανάλυση, δεν έχουμε χούντα εδώ και κάμποσο καιρό. Εμείς ψηφίσαμε τους τωρινούς, όπως και τους προηγούμενους, τους προπροηγούμενους κ.ο.κ. Εμείς επιτρέπουμε στα μεγαλολαμόγια να λυμαίνονται τον τόπο, γιατί δοθείσης κάθε ευκαιρίας επιλέγουμε να γίνουμε κι εμείς μικρολαμόγια. Ονείρωξη μας δεν είναι να φτιάξουμε κάτι, αλλά να γίνουμε κι εμείς μεγαλολαμόγια, κλέβοντας από τον διπλανό, από το κράτος, από τους 'κουτόφραγκους' ευρωπαίους, από οπουδήποτε.
..........Η απάντηση ήταν σε αυτό.
Που αποδείχτηκε στην πράξη πως οι περισσότεροι στην ίδια συνομοταξία-κλίκα ανήκουν. Γι' αυτό και είπα πως ανεξάρτητα τι ψήφιζε ο καθένας τόσα χρόνια δεν έχει διαφορά. Καταλήξαμε να έχουμε πολιτικούς του βολέματος και του εαυτούλη τους και πολύ 'λίγους' για την πατρίδα. Πραγματικά δυσάρεστο που φτάσαμε σήμερα η πλειοψηφία του λαού να τους έχει σιχαθεί όλους και να μην θεωρεί άξιο και να μην εμπιστεύεται σχεδόν κανέναν τους.
Βέβαια αν το καλοσκεφτούμε, όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές άλλωστε, και σήμερα χούντα έχουμε. Τα τζάκια να έχουν κυρίαρχες θέσεις και οι γνωστές (λίγες) οικογένειες επιχειρηματιών να εξουσιάζουν τα πάντα.
-
Μίλησε ο Γιώργος στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Πήρε σαφή θέση: δεν θα δανειστούμε, θα φορολογήσουμε όσους φοροαπέφευγαν συντεχνιακά, θα ορθοποδήσουμε.
Ήταν η πρώτη φορά που τον είδα σοβαρό με συγκροτημένη και μαχητική θέση και όχι υποσχέσεις παλαιοκομματικού στυλ.
Καλώς ή κακώς, ο Γιώργος είναι ο ηγέτης της χώρας, αυτός που παίρνει τις αποφάσεις.
Ηγέτης και υπεύθυνος για την πορεία της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν είναι ούτε ο Σαμαράς, ούτε η Αλέκα, ο Αλέξης κλπ, άρα ας την παίξουν όσο γουστάρουν, κουμάντο ας κάνουν στο κόμμα τους και μόνο.
Αναγκαστικά πρέπει να στηριχθεί το κυβερνητικό σχέδιο, γιατί από πίσω περιμένει ο αράπης. Ειδικά αν είναι δίκαιο ή σχετικά δίκαιο, αν πλήττει καλομαθημένους και βολεμένους.Άντε να δούμε.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Η απορια μου ομως παραμενει:
Για ολα φταινε οι μισθωτοι και οι μικροαπασχολουμενοι??
Αυτοι οι μεγαλοκαναλαρχες μεγαλοκαρχαριες μεγαλοεργολαβοι τα εχουν ολα καλως καμωμενα και φαγωμενα??
Γιατι μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει ΤΙΠΟΤΑ που να τους θιγει ΣΟΒΑΡΑ ή τουλαχιστον στον ιδιο βαθμο που θιγονται οι 'κακοι ΔΥ', οι 'μη ανταγωνιστικοι ΙΥ' και οι 'φοροφυγαδες υδραυλικοι'Aν και θα διατηρησω παρα πολλες επιφυλαξεις μεχρι να τα δουμε ολα γραπτα και να δουμε οτι δεν εκλεισε ενα παραθυρο για να ανοιξουν αλλα δύο ... φαινεται να υπηρξε μια σημαντικη κινηση....
*Αναβρασμό έχει προκαλέσει στις διοικήσεις και τις οικονομικές διευθύνσεις μεγάλων εγχώριων και πολυεθνικών εταιρειών η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει δύο μεγάλα και αμαρτωλά παράθυρα φοροαποφυγής και ανεξέλεγκτων υπερτιμολογήσεων, μέσω off-shore εταιρειών.
Το STOPCARTEL είχε φέρει στο φώς στις 9/3 με τίτλο Χαρίζουν δίς ευρώ στους μεγάλους βιομήχανους !,τη μεγάλη ληστεία των μεγαλοβιομηχάνων σε βάρος των πολιτών, η οποία είχε νομιμοποιηθεί μεσα απο τις εξαιρέσεις του αρθρου 31, παρ. 14 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (νόμος 2238/1994, ΦΕΚ Α151. Με το άρθρο αυτό μεγαλοβιομήχανοι τών οποίων τα εργοστάσια εισάγουν τίς πρώτες ύλες πού είναι εισηγμένες σε χρηματιστήρια εμπορευμάτων, κατακρατούσαν δις φόρων που κανονικά θα έπρεπε να εισπραχθούν υπέρ του ελληνικού κράτους.Συγχρόνως μέσα από τις υπερτιμολογήσεις των εισαγώμενων πρώτων υλών υπερχρέωναν τους ελληνες πολίτες αποκομίζοντας τον πακτωλό των υπερκερδών που όλοι πλέον γνωρίζουν.
* -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μίλησε ο Γιώργος στο Υπουργικό Συμβούλιο.Πήρε σαφή θέση: δεν θα δανειστούμε, θα φορολογήσουμε όσους φοροαπέφευγαν συντεχνιακά, θα ορθοποδήσουμε.
Τους ταξιτζήδες ΓΙΑΤΙ; δεν τους υποχρεώνει να βάλουν ταμειακές μηχανές από χθές;
Τους βενζινάδες το ίδιο.
Πάλι ο λαουτζίκος θα πληρώσει τα σπασμένα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μίλησε ο Γιώργος στο Υπουργικό Συμβούλιο.,......Πήρε σαφή θέση: δεν θα δανειστούμε, θα φορολογήσουμε όσους φοροαπέφευγαν συντεχνιακά, θα ορθοποδήσουμε......
Αναγκαστικά πρέπει να στηριχθεί το κυβερνητικό σχέδιο, γιατί από πίσω περιμένει ο αράπης. Ειδικά αν είναι δίκαιο ή σχετικά δίκαιο, αν πλήττει καλομαθημένους και βολεμένους.
Άντε να δούμε......
Τους ταξιτζήδες ΓΙΑΤΙ; δεν τους υποχρεώνει να βάλουν ταμειακές μηχανές από χθές;
Τους βενζινάδες το ίδιο.
Πάλι ο λαουτζίκος θα πληρώσει τα σπασμένα.ΝΑΙ. Και αυτοι και οι ΔΥ και οι ΙΥ και οι μικροεπιχειρηματιες, ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
Αλλα ταυτοχρονα, αν οι μεγαλοκαρχαριες δεν μπουν στο παιχνιδι της καταβολης φορων, αναλογων των χοντρων κερδων τους , να τους βαλουμε ΕΜΕΙΣ να πληρωσουν, ακομη και αναδρομικα !!! -
έχουν μια λίστα με κάποιες δεκάδες διασταυρωμένες υποθέσεις μαύρου χρήματος (φοροδιαφυγής κυρίως) και θα τις βγάλουν ανήμερα της καταβολής του μειωμένου δώρου στους ΔΥ για να γλυκάνουν κάπως το χάπι στην κοινή γνώμη...
δεν αλλάζουν τακτική παλαιοκομματικής πρακτικής, το έχουν στο DNA τους...η κατάσταση πάντως έχει ξεφύγει από την διαχείριση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης γιατί όταν το πλοίο μπάζει νερά υπερισχύει το ένστικτο της (πολιτικής) επιβίωσης και υπάρχουν πολλές φωνές και σφυρίγματα για τις μέχρι τώρα επιλογές από τους βουλευτές του.
η χειρότερη εξέλιξη ήταν και είναι η αναμονή...η αγορά έχει πατώσει και η ψυχολογία 'στ@ρκίδι@ μου' εξαπλώνεται...
η ύφεση είναι δεδομένη και τόχω ξαναγράψει όποιοι είναι κάποιας ηλικίας θα θυμούνται την κατάσταση λίγο πριν το 1967... 'χάος και δέος...' πω πωωω σαν αμερικάνικη πολεμική άσκηση μου ακούγεται... -
Αφού ο manosk αναφέρεται στο giorgakis με το μικρό του α λα Kon5 (Τι κάνεις Γιώργο; Κουκιά σπέρνω κλπ) καταλαβαίνει κανείς τη σοβαρότητα της κατάστασης...
-
ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΕ MEGA! Και στείλτε στο Max ένα βιντεάκι με τις διαδηλώσεις των ταξιτζήδων να σχολιάσει...
-
http://nonews-news.blogspot.com/2010/03/club.html
Ισχύει αυτό? Το φιλέτο της παραλιακής που είναι το ακρωτήρι ανήκει στην εκκλησία?
-
Και εκεί δεν γίνονται και τόσο ευλογημένα πράγματα'.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
http://nonews-news.blogspot.com/2010/03/club.htmlΙσχύει αυτό? Το φιλέτο της παραλιακής που είναι το ακρωτήρι ανήκει στην εκκλησία?
Οι Βρωμιαριδες δεν θελουν να φορολογηθουν
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
http://nonews-news.blogspot.com/2010/03/club.html
Ισχύει αυτό? Το φιλέτο της παραλιακής που είναι το ακρωτήρι ανήκει στην εκκλησία?
Οι Βρωμιαριδες δεν θελουν να φορολογηθουν
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
ΝΑΙ, σαφως και υπηρχε δημοσιο χρεος αλλα εκτιναχθηκε στα υψη επι 'Μπαϊρακταρη του σουβλακοφαγου'. Δεν ειναι κακο.
.............Βασικά, όπως έχω ξαναγράψει (νομίζω σε αυτό το θέμα), παραθέτοντας στοιχεία για την εξέλιξη του δημοσίου χρέους από τον πόλεμο και μετά, το χρέος εκτινάχθηκε από το 81 και μετά, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 90 και στις αρχές του 00 πήγαμε να το ψιλοελέγξουμε, αλλά ο σουβλακοφάγος το γ@μησε τη μάνα...
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;