-
Φταίτε όλοι εκτός από εμένα.
Ποιός από εσάς έχει βγει να παραδεχτεί ότι είναι ελεύθερος επαγγελματίας που κλέβει τον ΦΠΑ, ΔΥ που λουφάρει, καθηγητής που κάνει μαύρα ιδιαίτερα, ξενοδόχος με παράλογες τιμές, αγρότης που πίνει τσίπουρα μεσημεριάτικα, πατέρας που απασχολεί ανασφάλιστη μπέιμπισίτερ, πολίτης που λαδώνει για να σπρώξει την υπόθεσή του;
Όλοι φταίτε για το πρόβλημα εκτός από εμένα που μου άξιζε κάτι μεταξύ Σουηδίας και Μονακό, αλλά επειδή εσείς κάνετε όλα αυτά τα τριτοκοσμικά μου χαλάτε την ευημερία που αξίζω. -
επιμένω ότι είναι η τελευταία τους γιατί και αυτός που έφυγε και αυτός που ήρθε γνώριζαν πολύ καλά τα πράγματα που θα ακολουθήσουν.
κρίμα στα πτυχία, τους συμβούλους, τις επιτροπές κλπ κλπ
το ίδιο θα έκανα και εγώ που δεν έχω τα παραπάνω....
ο άπιστος το βουλώνει μέχρι να ξεχαστεί η αμαρτία του...(δον μπουχέ)ο άλλος περίμενε πρώτα να τον αγαπήσει και μετά να της πει ότι είναι φτωχός...(ΓΑΠ)
-
Tα είπε όλα σε 81 λέξεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Tα είπε όλα σε 81 λέξεις70 λέξεις... Με ανάγκασες να τις μετρήσω
Μαζική κατάρευση δε θα γίνει, γιατί η οικονομία μας πλέον δεν είναι ανεξάρτητη. Επηρρεάζει λίγο ή πολύ όλη την Ευρωπαϊκή. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν η Γερμανία περνούσε τα δικά μας χάλια... 'Hitler the return'
-
Tα είπε όλα σε 81 λέξειςΉ 94,2% λιγότερες από τον Μίκη.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Tα είπε όλα σε 81 λέξεις
70 λέξεις... Με ανάγκασες να τις μετρήσω
Μαζική κατάρευση δε θα γίνει, γιατί η οικονομία μας πλέον δεν είναι ανεξάρτητη. Επηρρεάζει λίγο ή πολύ όλη την Ευρωπαϊκή. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν η Γερμανία περνούσε τα δικά μας χάλια... 'Hitler the return'
Τις δικές μου εννοεί. Εσύ είσαι λιγότερο φλύαρος και από εμένα και από τον Μίκη.
-
Tα είπε όλα σε 81 λέξειςΔιαφωνώ. Έπρεπε να συμπεριλάβει σε αυτούς που δεν φταίνε και τον manosk.
Για την ακρίβεια, θα έπρεπε να τονίζει και την ανιδιοτελή προσφορά του από το μετερίζι του φόρουμ! -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Tα είπε όλα σε 81 λέξεις
Ή 94,2% λιγότερες από τον Μίκη.
εχει γινει σημειο αναφορας πλεον.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
...> θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος ότι νέος και πρώην πρωθυπουργός από τζάκι δεν θα επανεκλεγεί?Κανείς, γιατί οι νυν και οι πρώην αρχηγοί κόμματος εκλέγονται χωρίς σταυρό...
Μόνο οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί εκλέγονται χωρίς σταυρό και φυσικά μόνο αν συμπεριληφθούν στους υποψηφίους για εκλογή. Για τους νυν αρχηγούς κόμματος ισχύει ότι καταλαμβάνουν το σύνολο των ψήφων που λαμβάνει το κόμμα τους στην περιοχή που είναι υποψήφιοι (μέχρι δύο περιοχές) και εκλέγονται αν και μόνο στην περιοχή που καταβαίνουν, το κόμμα τους εκλέγει βουλευτή.
Εξαίρεση ο Τσίπρας ο οποίος αν και ουσιαστικά αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, τυπικά δεν δηλώθηκε ως αρχηγός του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκλεγεί με τις ευκολίες που παρέχει ο νόμος στους εν ενεργεία αργηγούς κόμματος και εξελέγει κανονικά με σταυρό προτίμησης, δηλαδή θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει εκτός βουλής αν δεν έπαιρνε τους απαιτούμενους σταυρούς.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Tα είπε όλα σε 81 λέξεις
Ή 94,2% λιγότερες από τον Μίκη.
και 2ο δεκαδικό σε παρακαλώ
-
Όποιος δεν έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό σε συνάντηση Ευρωπαίων αξιωματούχων με Έλληνες, δεν μπορεί να αντιληφθεί το πως μας βλέπουν πλέον.
Δεν είναι περίεργο, απλώς αυτά που λέγαμε μεταξύ μας τόσα χρόνια (για την κακοδιαχείριση των οικονομικών, για τους 'κουτόφραγκους', για το πόσο υπέροχοι είμαστε που βγάζουμε 10 και δηλώνουμε 1 κλπ κλπ), τα έχουν μάθει και οι ίδιοι και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.Θα αργήσουμε πολύ να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας, όσα κι αν γράφει πχ ο κ. Δελαστίκ, όσο κι αν υποκρύπτονται σκοπιμότητες στις ενέργειες των Ευρωπαίων. Γιατί τελικά φερθήκαμε με τη γνωστή μπουρτζοβλάχικη κουτοπονηριά. Ως τότε θα την τρώμε μεγαλειωδώς.
-
κύριοι του γερμανικού φοκους επειδή μας τα κάνατε τσουρέκια σας απαντάω...είχαμε στο παρελθόν ένα γνωμικό που έλεγε ' με τον παρά μου γ@μώ και την κυρά μου' από τότε όμως που ήρθε το € το αλλάξαμε ' με τα ευρά τους γ@μώ και τη μαμά τους'.....φιλάκια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όποιος δεν έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό σε συνάντηση Ευρωπαίων αξιωματούχων με Έλληνες, δεν μπορεί να αντιληφθεί το πως μας βλέπουν πλέον.και βρέθηκες εσύ σε τέτοιο πράμα ???
-
(όχι ότι είναι τπτ φοβερό, δεν είναι νέο να έρχονται -για τακτικές ή έκτακτες συναντήσεις- Ευρωπαίοι της κομισιόν. Αλλά πλέον από χαμογελαστοί και συνεργάσιμοι που ήταν -κατά κανόνα-, έχουν γίνει σκυλιά μαύρα. Γιατί σου λένε 'άμα τους χαριστώ και μετά σκάσει κι άλλο σκάνδαλο, θα το φάω το κεφάλι μου'. Και βαράνε όπου σε βρουν μπόσικο.)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Όποιος δεν έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό σε συνάντηση Ευρωπαίων αξιωματούχων με Έλληνες, δεν μπορεί να αντιληφθεί το πως μας βλέπουν πλέον.
και βρέθηκες εσύ σε τέτοιο πράμα ???
εγώ βρέθηκα ελεγχόμενος από μια τετράδα τέτοιους (ισπανός μ@@νί, ιρλανδός ξυράφι, σκωτσέζα αγ@μητη, κύπριος πατρίδα) το 2004 για 3 μέρες και δεν δεχόντουσαν όχι φαγητό αλλά ούτε καφέ για να μην θεωρηθεί ότι ψήνονται...την πρώτη μέρα επειδή βραδιαστήκαμε στη χαρτούρα προσφέρθηκα να τους πάω στο ξενοδοχείο με το κάρο μου και το μόνο που απαίτησαν ήταν να παραγγείλω ταξί. Στις Βρυξέλες είναι πιό χαλαροί λόγω έδρας, εδώ το έπαιζαν προκατειλημένοι 'σας ξέρουμε τους έλληνες και τώρα θα σας γ@μ@σουμε'. τελικά επειδή ήταν όλα στην τρίχα, για σπάσιμο δεν μου είπαν τίποτα φεύγοντας παρά μόνο ότι θα ενημερωθώ εγγράφως για το αποτέλεσμα. μέχρι να μου έρθει το γράμμα....
είμουνα υπεύθυνος διαχείρησης προγραμμάτων ανθρωπιστικής και αναπτυξιακής βοήθειας της ECHO για την Σερβία. -
Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέτε, σήμερα είχα δυνατό καυγά με ολλανδό περί πολιτικής κατάστασης στην ελλάδα
-
Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέτε, σήμερα είχα δυνατό καυγά με ολλανδό περί πολιτικής κατάστασης στην ελλάδα -
Πελάτης από την Ινδία μου είπε ότι θα περιμένει να πέσουν οι τιμές των προϊόντων μου για να αγοράσει. Είναι βέβαιος ότι θα γίνει, λόγω (λέει) της οικονομικής κατάστασης.
Προμηθευτής από την Κορέα, δεν φορτώνει το container αν δεν του καταθέσω τα λ7 και τα δει στον λογαριασμό του. Παλιότερα φόρτωνε και τον πλήρωνα όταν μου έστελνε τα φορτωτικά έγγραφα.
2 προμηθευτές από την Ιταλία, το ίδιο. 'Δεν αρκεί το καταθετήριο', μου είπαν, 'περιμένουμε μέχρι να δούμε τα χρήματα στον λογαριασμό μας'.
Την ηλιθιότητα των πολιτικών, την πληρώνω εγώ σήμερα τοις μετρητοίς.
Σαν εμένα, υπάρχουν πολλοί. Πληρώνουμε προκαταβολικά, για εμπορεύματα που ίσως κ να πουλήσουμε και για τα οποία μπορεί και να πληρωθούμε στο (πολύ βαθύ) μέλλον. Και, με τις τράπεζες να μην δίνουν ούτε εκεί που είναι σίγουρα, περνάμε δύσκολες μέρες. Είναι βέβαιο ότι πολλές καλές κ βιώσιμες επιχειρήσεις θα κλείσουν οριστικά το επόμενο διάστημα, είναι σαφές ποιοί φταίνε γι' αυτό και είναι ξεκάθαρο ότι γι' άλλη μια φορά οι μόνοι που θα πληρώσουν είναι αυτοί που έκαναν την μέγιστη για την Ελλάδα μαλακία, να μην κλέβουν κ να μην αποκρύπτουν εισοδήματα...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...> θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος ότι νέος και πρώην πρωθυπουργός από τζάκι δεν θα επανεκλεγεί?
Κανείς, γιατί οι νυν και οι πρώην αρχηγοί κόμματος εκλέγονται χωρίς σταυρό...
Μόνο οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί εκλέγονται χωρίς σταυρό και φυσικά μόνο αν συμπεριληφθούν στους υποψηφίους για εκλογή. Για τους νυν αρχηγούς κόμματος ισχύει ότι καταλαμβάνουν το σύνολο των ψήφων που λαμβάνει το κόμμα τους στην περιοχή που είναι υποψήφιοι (μέχρι δύο περιοχές) και εκλέγονται αν και μόνο στην περιοχή που καταβαίνουν, το κόμμα τους εκλέγει βουλευτή.
Εξαίρεση ο Τσίπρας ο οποίος αν και ουσιαστικά αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, τυπικά δεν δηλώθηκε ως αρχηγός του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκλεγεί με τις ευκολίες που παρέχει ο νόμος στους εν ενεργεία αργηγούς κόμματος και εξελέγει κανονικά με σταυρό προτίμησης, δηλαδή θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει εκτός βουλής αν δεν έπαιρνε τους απαιτούμενους σταυρούς.
Νόμιζα ότι ίσχυε και για τους πρώην αρχηγούς αυτό...
@ililias: Γιατί δεν ανοίγεις L/C για να μην έχεις τέτοια;;;; Είναι ακριβό βέβαια, αλλά δεν ξέρω... προκαταβολικά ρε γμτ;;;;
-
Irrevocable L/C? Δεν συμφέρει με τπτ. Θα πλήρωνα μερικές μέρες αργότερα, αλλά τελικά θα κόστιζε περισσότερο.
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;