-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
2+ σελίδες 'κόπτεσαι' να σχολιάζεις για τους Στρατιωτικούς, μόνο 1 πρόταση για τους.....'συνεργάτες' μας ε?
ναι άλλωστε είναι γνωστή η συμπάθεια και η εκτίμηση που τρέφουν οι δικηγόροι για τους δικαστές
Ναι ενώ όλη η υπόλοιπη κοινωνία τους έχει μες την καρδιά της τους δικαστικούς
-
και τους δικηγόρους και τους δικηγόρους
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
@ travellerΠάλι επιμένεις να γράφεις αναληθή πράγματα και να παραπλανείς ή να μην απαντάς ξεκάθαρα δίδοντας 'πολιτικάντικες' απαντήσεις:
α) Δεν συντηρούν 3 σπίτια οι άλλες οικογένειες διότι δεν ζουν χώρια οι γονείς, το κατάλαβες ή να το ξαναπώ? 1 σπίτι η μαμά με το μικρό παιδί, 1 ο μπαμπάς στην πόλη-χωριό όπου υπηρετεί, 1 το παιδί που σπουδάζει. Εάν υπάρχει και 2ο παιδί που σπουδάζει, βάλε άλλο 1 σπίτι. Στις λέσχες δεν τρώνε τζάμπα, απλά η τιμή του φαγητού είναι το κόστος της συν 10% διά νόμου! Εκεί μαζεύονται και οι κάθε λογής φοιτητές για φθηνό & καλό φαγητό επίσης. Οι Αεροπόροι δεν είναι Στρατός Ξηράς, είναι κολέγιο.....
β) Σαφής απάντηση με επιχειρήματα....
γ) Δεν υπάρχεουν ΤΕΙ-ΑΕΙ στα χωριά παρά μόνο στις πόλεις-πρωτεύουσες Νομών. Μεγάλη προσφορά και καλύτερες υποδομές. Στις κωμοπόλεις-χωριά των Μονάδων είναι τραγικά - μερικές φορές - τα σπίτια και μένεις εξ-ανάγκης.
δ) Αυτός που δουλεύει στα ορυχεία της ΔΕΗ είναι στο ίδιο καθεστώς Βαρέων και παίρνει πρόωρη σύνταξη. Ο οδοκαθαριστής επίσης το ίδιο. Τι σχέση έχει με αυτά ο Ιατρός?? Τί σχέση έχει το πόσο διάβασε για να μπεί στη σχολή του??
ε) Οι Στρατιωτικές Σχολές πάνε στα ύψη διότι ακόμα και με 2 μεταπτυχιακά δεν μπορείς να βρείς δουλειά στην 'τελειωμένη' Ελλάς, ενώ ο Στρατός δίνει 'ψωμί' από την 1η μέρα και μάλιστα σίγουρο. Έχει βέβαια και τα αρνητικά που περιέγραψα....
στ) Η φράση μου 'πλάκα έχετε μέσα στη άγνοιά σας' - που δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό - είναι γενική, καλοπροαίρετη και όχι απευθυνόμενη σε κάποιον με τόνο. Εμένα όμως δεν μου αρέσει να με αποκαλούν ψεύτη, όπως έπραξες εσύ, κατάλαβες?? Η σύζυγός μου είναι μόνιμη εκπαιδευτικός Β' Βάθμιας εκπ/σης, δε θα μου πεις εσύ πόσο & πως δουλεύουν, εντάξει?
Το αν είναι πληθωριστικό ή όχι το επάγγελμα του Στρατιωτικού δε θα σου απαντήσω διότι δε θα καταλάβεις ούτως ή άλλως, για τους άλλους Δ.Υ όμως θα σου πω πως η εφαρμογή της μηχανοργάνωσης μπορεί να μειώσει σημαντικά τον αριθμό τους.
Αλήθεια, πόσων ετών είσαι και τι επαγγέλλεσαι ??
Eπαναλαμβάνω ότι για το ωράριο των εκπαιδευτικών λες ψέματα και άσε τα ( ) και αν θες βάλτο στο αντίστοιχο τόπικ να δούμε .
'Αλήθεια , πόσων ετών είμαι και τι επαγγέλομαι????' πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι ρε μεγάλε??, στου...Παπάγου ????:slap:
Σχετικά με το τι θα καταλάβω εγώ ή όχι :Το μισό ποστ μου, το πέρασες στο ντούκου και από το άλλο μισό , δεν κατάλαβες τίποτα .
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Eπαναλαμβάνω ότι για το ωράριο των εκπαιδευτικών λες ψέματα και άσε τα ( ) και αν θες βάλτο στο αντίστοιχο τόπικ να δούμε .
Πάρε τα κουβαδάκια σου και παίξε παραπέρα, δε σε παίζω άλλο εγώ....
'Αλήθεια , πόσων ετών είμαι και τι επαγγέλομαι????' πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι ρε μεγάλε??, στου...Παπάγου ????:slap:
Καλά, εάν ντρέπεσαι μη μας λές....
Σχετικά με το τι θα καταλάβω εγώ ή όχι :Το μισό ποστ μου, το πέρασες στο ντούκου και από το άλλο μισό , δεν κατάλαβες τίποτα .
3 λαλούν και 2 χορεύουν....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και τους δικηγόρους και τους δικηγόρους -
όποιος δεν έχει κάνει ούτε μια ώρα, μάθημα σε σχολείο ............
καλό είναι να το δοκιμάσει πρώτα ......
και μετά να έχει εμπεριστατωμένη άποψη .....επίσης σε όποιον του αρέσει η δουλεία του εκπαιδευτικού ή πιστεύει ότι
έχει πολλά πλεονεκτήματα .... ΑΣ γίνει κι αυτός .... δεν τον εμποδίζει κανείς ...
ΑΣΕΠ κάθε 2 χρόνια ..... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
όποιος δεν έχει κάνει ούτε μια ώρα, μάθημα σε σχολείο ............
καλό είναι να το δοκιμάσει πρώτα ......
και μετά να έχει εμπεριστατωμένη άποψη .....επίσης σε όποιον του αρέσει η δουλεία του εκπαιδευτικού ή πιστεύει ότι
έχει πολλά πλεονεκτήματα .... ΑΣ γίνει κι αυτός .... δεν τον εμποδίζει κανείς ...
ΑΣΕΠ κάθε 2 χρόνια .....Ακριβώς, αυτό ισχύει για κάθε επάγγελμα, έχει υπέρ & κατά..
-
Ρε σεις το 'καν'το και συ αμα εισαι μαγκας' δεν εχει καμια λογικη... δεν το καταλαβαινετε;
ΥΓ. ΑΕΙ-ΤΕΙ (ειδικα ΤΕΙ) εχει και σε κατι μερη ολιγον 'χωρια' βλ Ζακυνθο, Καρπενησι, Αργοστολι, Ληξουρι, Διδυμοτειχο, Ιεραπετρα κλπ. νταξ οχι χωρια αλλα σιγουρα οι επιλογες να βρεις σπιτι περιορισμενες...
Ιεραπετρα θα μετρουσε πολυ βεβαια γιατι εχει και γαμω τις θαλασσες
Εγω αμα μπορουσα θα πηγαινα εκει για σπουδες. Θα εβρισκα και μια κρητικια, θα την παντρευομουν και θα εμενα εκει μονιμα, και θα ζουσαμε εμεις καλα και σεις καλυτερα
Θα το ζουσα κανονικα εκει, μπανια και δραστηριοτητες στη θαλασσα 9 μηνες το χρονο, yo και τετοια.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ρε σεις το 'καν'το και συ αμα εισαι μαγκας' δεν εχει καμια λογικη... δεν το καταλαβαινετε;ΥΓ. ΑΕΙ-ΤΕΙ (ειδικα ΤΕΙ) εχει και σε κατι μερη ολιγον 'χωρια' βλ Ζακυνθο, Καρπενησι, Αργοστολι, Ληξουρι, Διδυμοτειχο, Ιεραπετρα κλπ. νταξ οχι χωρια αλλα σιγουρα οι επιλογες να βρεις σπιτι περιορισμενες...
Ιεραπετρα θα μετρουσε πολυ βεβαια γιατι εχει και γαμω τις θαλασσες
Εγω αμα μπορουσα θα πηγαινα εκει για σπουδες. Θα εβρισκα και μια κρητικια, θα την παντρευομουν και θα εμενα εκει μονιμα, και θα ζουσαμε εμεις καλα και σεις καλυτερα
Θα το ζουσα κανονικα εκει, μπανια και δραστηριοτητες στη θαλασσα 9 μηνες το χρονο, yo και τετοια..Να που είναι το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας, θα κάνεις τζάμπα διακοπές ρε φίλε χωρίς να συνεισφέρεις στην οικονομία της χώρας!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Κλεινοντας, εαν καποιος περιμενει (ή χειροτερα, υπολογιζει σε) extra σεβασμο θεσει ή επαγγελματι μαλλον πιθανοτερο ειναι να παρει τα παπαρια μου και πολλα του πεφτουν θα ελεγα
δεν έχω σχεδόν κανένα φίλο από το σχολείο.
και γω, αλλά επειδή ήμουν (και συνεχίζω δλδ) μαλάκας
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν έχω σχεδόν κανένα φίλο από το σχολείο.
και γω, αλλά επειδή ήμουν (και συνεχίζω δλδ) μ@λ@κ@ς
κακό αυτό...
αλλά νομίζω σου αρέσει να υπερβάλλεις... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Κλεινοντας, εαν καποιος περιμενει (ή χειροτερα, υπολογιζει σε) extra σεβασμο θεσει ή επαγγελματι μαλλον πιθανοτερο ειναι να παρει τα παπαρια μου και πολλα του πεφτουν θα ελεγα
Δεν νομίζω να ζήτησε κανείς σεβασμό απλά να αναγνωριστούν οι αντικειμενικές δυσκολίες του επαγγέλματος, αυτό κατάλαβα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν νομίζω να ζήτησε κανείς σεβασμό απλά να αναγνωριστούν οι αντικειμενικές δυσκολίες του επαγγέλματος, αυτό κατάλαβα.
...precisely my friend....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Μην ξεχνάτε πως ο μισθωτός δεν μπορεί να κρύψει τίποτα από την εφορία ενώ ο Ελ.Επαγγελματίας δηλώνει όσα γουστάρει (πχ. 10000€ ετησίως) και κυκλοφορεί με 'Μερτσεντέ'....και μετά κλαίγεται πως πληρώνει και εισφορές (τις ελάχιστες απαιτούμενες).....
....και μετά κλαίγεται πως παίρνει λίγη σύνταξη.....
ΕΜ πως ρε φίλε, το σύστημα είναι ανταποδοτικό!!! Όσα πλήρωσες, τόσα θα πάρεις!!
Οποιος δημόσιος τεμπελχανάς (ο οποίος στην προκειμένη των περιπτώσεων αγνοεί ότι το κράτος δανείζεται για να τον πληρώσει καθώς είναι υπεράριθμος κι αντιπαραγωγικός )νομίζει ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι δισεκατομυριούχοι και είναι αδικημένος δεν έχει παρα να δηλώσει παραίτηση και να αποδείξει τις ικανότητές του στον ιδιωτικό τομέα,είτε ως υπάλληλος είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Τσάμπα μάγκες έχουμε γίνει όλοι......
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Χωρίς να θέλω να απογοητευσω... αυτή την στιγμή υπάρχουν 1.050.000 Δημόσιοι υπάλληλοι...
Υπάρχουν επίσης άλλοι 500.000 που κάνουν την δουλειά που δεν κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι σωστά,
δηλαδή φροντιστήρια... ιδιωτικοί ιατροί... και άλλα παρασιτικά επαγγέλματα...Εαν δεν υπάξει μέιωση μισθών κατα 20-30% και μείωση των ΔΥ στα 2/3 τουλάχιστον αυτή η χώρα
δεν προκειται να πάει μπροστά... τόσο απλά..Λόγω του άκρατου πληθωρισμού η ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας έχει πέσει σε τραγικά
επίπεδα, είναι αδύνατο πια οι ελληνικές επιχειρήσεις να ανταγωνιστούν διεθνώς και ταυτόχρονα
να υποστηρίζουν το απίστευτα μεγάλο και υποπαραγωγικό δημόσιο τομέα..Τόσο απλά... και όποιος μιλάει για αυξήσεις... είναι κουκουρούκου....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μην ξεχνάτε πως ο μισθωτός δεν μπορεί να κρύψει τίποτα από την εφορία ενώ ο Ελ.Επαγγελματίας δηλώνει όσα γουστάρει (πχ. 10000€ ετησίως) και κυκλοφορεί με 'Μερτσεντέ'
....και μετά κλαίγεται πως πληρώνει και εισφορές (τις ελάχιστες απαιτούμενες).....
....και μετά κλαίγεται πως παίρνει λίγη σύνταξη.....
ΕΜ πως ρε φίλε, το σύστημα είναι ανταποδοτικό!!! Όσα πλήρωσες, τόσα θα πάρεις!!
Οποιος δημόσιος τεμπελχανάς (ο οποίος στην προκειμένη των περιπτώσεων αγνοεί ότι το κράτος δανείζεται για να τον πληρώσει καθώς είναι υπεράριθμος κι αντιπαραγωγικός )νομίζει ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι δισεκατομυριούχοι και είναι αδικημένος δεν έχει παρα να δηλώσει παραίτηση και να αποδείξει τις ικανότητές του στον ιδιωτικό τομέα,είτε ως υπάλληλος είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Τσάμπα μάγκες έχουμε γίνει όλοι......
θεωρείς ότι δεν υπάρχουν τσάμπα μάγκες στους ελεύθερους επαγγελματίες;
-
Σαφώς,αν έχεις τα μάτια ανοιχτά όμως δεν τον στηρίζεις που απ την άλλη ακόμα και ως τυχοδιώκτης ή όπως αλλιώς θες πέστον πληρώνει εισφορές κλπ.
Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι ο μισός ενεργός πλυθησμός δεν μπορεί να ζει παρασιτικά.
-
Όσες φορές πήγατε σε δημόσια υπηρεσία δεν είδατε κανέναν να δουλεύει; Περίεργο, γιατί εγώ τώρα τελευταία που χρειάστηκε να έχω πάρε-δώσε με το δημόσιο πρόσεξα πως ένα σημαντικό ποσοστό των υπαλλήλων είχε αρκετή δουλειά.
Όχι πως δεν υπάρχουν και αυτοί που ξύνονται όλη μέρα. Το να τους χαρακτηρίζουμε όμως όλους παράσιτα... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όσες φορές πήγατε σε δημόσια υπηρεσία δεν είδατε κανέναν να δουλεύει; Περίεργο, γιατί εγώ τώρα τελευταία που χρειάστηκε να έχω πάρε-δώσε με το δημόσιο πρόσεξα πως ένα σημαντικό ποσοστό των υπαλλήλων είχε αρκετή δουλειά.
Όχι πως δεν υπάρχουν και αυτοί που ξύνονται όλη μέρα. Το να τους χαρακτηρίζουμε όμως όλους παράσιτα...Αφού νομίζεις ότι ο δημόσιος τομέας λειτουργεί άψογα και οι κακοί υπάλληλοι είναι η εξαίρεση στον κανόνα την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να μεταβιβάσεις αυτοκίνητο κάντο μόνος σου και πές μας πόσα χρόνια απ τη ζωή σου θα χάσεις για δουλειά λιγότερο της μισής ώρας
Οποιος δεν είναι παράσιτο δεν έχει την ανάγκη καμίας προσβολής αλλά μάλλον είναι η πλειοψηφεία
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Όχι πως δεν υπάρχουν και αυτοί που ξύνονται όλη μέρα. Το να τους χαρακτηρίζουμε όμως όλους παράσιτα...Αφού νομίζεις ότι ο δημόσιος τομέας λειτουργεί άψογα και οι κακοί υπάλληλοι είναι η εξαίρεση στον κανόνα την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να μεταβιβάσεις αυτοκίνητο κάντο μόνος σου και πές μας πόσα χρόνια απ τη ζωή σου θα χάσεις για δουλειά λιγότερο της μισής ώρας
Οποιος δεν είναι παράσιτο δεν έχει την ανάγκη καμίας προσβολής αλλά μάλλον είναι η πλειοψηφεία
Δεν μίλησα για άψογα, σε καμία περίπτωση. Είναι όντως δουλειά μισής ώρας που σε παίδεψαν οι άχρηστοι υπάλληλοι ή υπάρχει πολλή άχρηστη γραφειοκρατεία;
Το τελευταίο τσιτάτο δεν βγάζει και πολύ νόημα. (αν και έπιασα το ζουμί)
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;