-
Πω πω μαυραγορίτες γεμίσαμε!
Θέλω να δω ποιός είναι αυτός που θα βρει έναν έναν τους κατόχους καπελακίων και θα τα αγοράσει με 1 ευρώ πάνω από την αρχική τιμή. Μετά, τα στερητικά σύνδρομα των πρώην κατόχων καθώς και η μεγάλη δημοτικότητα θα αυξήσουν πολύ τη ζήτηση με αποτέλεσμα να εκτιναχθούν οι τιμές και ο μαυραγορίτης του παραδέιγματος να κονομήσει.
Μου θυμίζει λιγάκι και το 'Οβελίξ κ' ΣΙΑ'
-
Καλησπέρα, αν κάποιος δεν το παραλάβει και ΔΕΝ το παραλαβει και ο ΑΓΓΕΛΟΣ...αυτο το τελευταίο μπορω να το φρωντίσω εγώ ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα καπελάκι!
κρίμα που δεν το είδα νωρίτερα καταραμένη δουλειά!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
λοιπόν εγώ έχω 4 στην κατοχή μου...ακούω τιμεςΜαιρούλα εγω που σ'αγαπάω πολύ δεν θα μου δώσεις το ένα και το αλλο για το φίλο μου τον Κωστή......
-
Νοιώθω τον χώρο μας κάπως ιδιαίτερα αλλά τοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ να με συγκινούν προτάσεις συνforumάδων....................ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.....................
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.....................ΑΓΑΠΗΤΕ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οταν οι προτασεις ειναι απο καρδίας και μονο......................με 'τρελλαίνουν', νοιώθω οτι εχω έναν ακόμη ΦΙΛΟ.... ασχετα απόστασης......τι να πω άλλο.................
Μακαρι να ειστε υγιεις και αγαπημενοι..................αγαπητε.......
Άγγελος.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
λοιπόν εγώ έχω 4 στην κατοχή μου...ακούω τιμεςΝαι αλλά από τα 4 το ένα είναι δικό μου
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
λοιπόν εγώ έχω 4 στην κατοχή μου...ακούω τιμες
Ναι αλλά από τα 4 το ένα είναι δικό μου
Πάρτο γρήγορα γιατί είναι ικανή να το πουλήσει. Είναι και συλλεκτικό πλέον....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πάρτο γρήγορα γιατί είναι ικανή να το πουλήσει. Είναι και συλλεκτικό πλέον....
Λες ε;
Τρεχω να προλάβω! -
Ο χρήστης tan έγραψε:
μικρέ ανηψιέ...μπορεί να το παρέλαβα/πλήρωσα για σένα, αλλά τώρα που υπάρχει ζήτηση....θα το το σκεφτώ αν θα στο δώσω
δύσκολοι καιροί, άσε να βγάλουμε κανα φράγκο
-
Α!Δεν θέλω τέτοια!
Πρόσεχε γιατί μετά θα πάρω το δικό σου! -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Μαιρούλα εγω που σ'αγαπάω πολύ δεν θα μου δώσεις το ένα και το αλλο για το φίλο μου τον Κωστή......
Το όνομα κατά λάθος της το άλλαξες ή προσπαθείς να μας πείσεις ότι χρειάζεσαι καπέλο επειδή σε έχει δει πολύ ο ήλιος τελευταία?
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Α!Δεν θέλω τέτοια!
Πρόσεχε γιατί μετά θα πάρω το δικό σου!ψαξε, ψαξε δεν θα τα βρείς...
-
Λοιπόν. Οι 'μη έχοντες' αρχίστε τις προφορές. 4τbay θα γίνουμε.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μαιρούλα εγω που σ'αγαπάω πολύ δεν θα μου δώσεις το ένα και το αλλο για το φίλο μου τον Κωστή......
Το όνομα κατά λάθος της το άλλαξες ή προσπαθείς να μας πείσεις ότι χρειάζεσαι καπέλο επειδή σε έχει δει πολύ ο ήλιος τελευταία?
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ορίστε, παραποιούν τα ονόματα για να πετύχουν με πλάγιους τρόπου τους σκοτεινούς σκοπούς τους Ενω εγώ βρε, ΡΕΝΑ περιμένω με υπομονή να με θυμηθείς όταν καποιο από τα τεσσερα καπελάκια αποφασίσεις να το δωρίσεις, τιμή?(ς) έννεκεν στους πιστούς και από χρόνια θαυμαστές σου!!!
-
L&G, μόλις παρέλαβα ταχυδρομικά (ας είναι καλά ο cmarin) το καπελάκι μου!!!
Όχι, δεν το βγάζω στο σφυρί όπως ίσως νομίσατε...
Θέλω απλά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και ειδικά τον cmarin.
Πλέον είμαστε αναγνωρίσιμοι στο δρόμο. Ήδη κοιτάζω γύρω μου να δω αν κάποιος οδηγός φοράει το καπελάκι μας!!!!Να είμαστε όλοι καλά και πάντα τέτοια!!!!
-
E-E-EΦΤΑΣΕ!!!
Χτες το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά το βρήκα στο σπίτι να με περιμενει!
Ευχαριστώ Cmarin!
ΒTW, μήπως θα έπρεπε να πληρώσουμε και τα ταχυδρομικά? Το λέω επειδή 1,5 Ε επί Χ καπελάκια που θα έχουν στείλει ως τώρα οι mods, μας κάνουν κάποιο ποσό...
Πάντως μου φαίνεται ότι έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον popol@ro... Για να μου μπει καλά το καπελάκι έπρεπε να το ανοίξω τόσο που το 'γλωσσιδι' μόλις που έχει βγει από τη σχισμή στο πίσω μέρος...
ΜΑΜΑΑΑΑ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΕΦΑΛΑΑΑΑ....!!!!
-
Μηπως θες κουρεμα;
Αληθεια ποσα καπελακια εχουν φτιαχτει;
-
Άλλο ένα για τη boozer της παρέας, σύνολο:21 ΒΓΗΚΑ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως θες κουρεμα;Αληθεια ποσα καπελακια εχουν φτιαχτει;
Eχεμ.... η αλήθεια είναι ότι θέλω να τα πάρω λίγο...
-
Παρελαβα κι εγω!!! Κορυφαιο καπελάκι Φετος το καλοκαιρι δε θα το ξεκολλάω από το κεφαλι μου
Many thanks, Κώστας
Καπελάκι του forum - Η ώρα της παραλαβής!