-
Η μοιρασιά έγινε και στην παρέα του ηρακλείου. Να είναι καλά ο Παύλος που μας τα μοίρασε!!!! Πολύ καλή ποιότητα και ωραίο χρώμα. Κάνατε πολύ καλή δουλειά παιδιά. Πάντα τέτοια!!!!! Να δω τώρα σε ποια συνάντηση θα τα χρησιμοποιήσω!!!! Καλά έχει ο θεός.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
εμ... προσέχουμε τι καπέλα βάζουμε...Τώρα τί να πώ ???
Αποστόλης.
-
Παρακαλούνται οι παρακάτω να επικοινωνήσουν μαζί μου για την παραλαβή των καπελακίων τους :
Δημήτρης Ραζής
citastak
dmitspan
nidosan
manosk
nass
sergeant -
Για εμας που δε το παραγγειλαμε προβλεπεται κατι στο μελλον??
-
-
-
Παρακαλούνται οι παρακάτω να επικοινωνήσουν μαζί μου για την παραλαβή των καπελακίων τους :
citastak
dmitspan
manosk
nass
sergeant -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παρακαλούνται οι παρακάτω να επικοινωνήσουν μαζί μου για την παραλαβή των καπελακίων τους :citastak
dmitspan
manosk
nass
sergeantαφού σου στέλνω πμ, δε σου έρχονται?
-
Ξέρει να τα διαβάζει νομίζεις?
(Αααχ, σου τη φύλαγα).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ξέρει να τα διαβάζει νομίζεις?(Αααχ, σου τη φύλαγα).
Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δε ήτσν τίποτα ένα ημιαξόνια και 2 πίτες γύρο χωρίς κρεμμύδι, σε χρώμα ροζ βέβαια για τέλεια εναλλαγή των ήχων ντολμπυ Μπι και Σι, σε Φα δίέση. Μόλις βρω την διεύθυνση της λαϊκής θα σου την στείλω με ΠΜ (την λαϊκή βέβαια). Φιλιά σε όλα τα κορίτσια και να προσέχετε τα σκιουράκια. Δαγκώνουν. Α, βάλε και 45 πίεση πίσω μπας και δεις να φεύγει καμμιά ουρά, αλλιώς δεν τον γλιτώνεις τον οδοντίατρο. Κουφαλίτσα!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρει να τα διαβάζει νομίζεις?
(Αααχ, σου τη φύλαγα).
Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δε ήτσν τίποτα ένα ημιαξόνια και 2 πίτες γύρο χωρίς κρεμμύδι, σε χρώμα ροζ βέβαια για τέλεια εναλλαγή των ήχων ντολμπυ Μπι και Σι, σε Φα δίέση. Μόλις βρω την διεύθυνση της λαϊκής θα σου την στείλω με ΠΜ (την λαϊκή βέβαια). Φιλιά σε όλα τα κορίτσια και να προσέχετε τα σκιουράκια. Δαγκώνουν. Α, βάλε και 45 πίεση πίσω μπας και δεις να φεύγει καμμιά ουρά, αλλιώς δεν τον γλιτώνεις τον οδοντίατρο. Κουφαλίτσα!
-
Κώστα, εσύ δε φοράς καπελάκι?
-
ένα δύο, τι θα γίνει?
-
To πηρα το πηρα το πηρα!!!
-
εγώ ακόμα τπτ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ ακόμα τπτΓκρινιάρη! Έχεις PM
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
εγώ ακόμα τπτ
Γκρινιάρη! Έχεις PM
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
To πηρα το πηρα το πηρα!!!Καλά τώρα!!! Άλλος το πήρε και άλλος το φόρεσε!!!
-
TO ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
To πηρα το πηρα το πηρα!!!
Καλά τώρα!!! Άλλος το πήρε και άλλος το φόρεσε!!!
Μαρτυριαρη!!!
Καπελάκι του forum - Η ώρα της παραλαβής!