-
Μμμ, ευχαριστώ! Το κατεβάζω τώρα!!!
(Πάει, καταστράφηκα...)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μμμ, ευχαριστώ! Το κατεβάζω τώρα!!!(Πάει, καταστράφηκα...)
Γιατί εγώ τι έχω κάνει; Δεν καταστράφηκα νομίζεις;
-
Και εγώ κατεστραμένος είμαι...
Οποιος ενδιαφέρεται να μπεί σε αγωνιστική ομάδα για το LFS (καλά ακούγεται πολύ professional ε?) σύντομα ελπίζω αν όλα πάνε καλά θα φτιάξουμε την πρώτη Ελληνική ομάδα!! -
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Οποιος ενδιαφέρεται να μπεί σε αγωνιστική ομάδα για το LFS (καλά ακούγεται πολύ professional ε?) σύντομα ελπίζω αν όλα πάνε καλά θα φτιάξουμε την πρώτη Ελληνική ομάδα!!Εμένα μη με σκέφτεστε, είμαι εντελώς κουλός!
-
Όλοι... κουλοί γεννιόμαστε Νάσο
Άντε, το κατέβασες; Περιμένω εντυπώσεις σου!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όλοι... κουλοί γεννιόμαστε ΝάσοΆντε, το κατέβασες; Περιμένω εντυπώσεις σου!!!!!!!!!!!
Το σταμάτησα γιατί μου έκοβε ένα torrent που κατεβάζω. Μόλις τελειώσει θα το βάλω. Και θα έχεις νέα σύντομα!
-
Όλοι... κουλοί γεννιόμαστε Νάσο
Άντε, το κατέβασες; Περιμένω εντυπώσεις σου!!!!!!!!!!!
Το σταμάτησα γιατί μου έκοβε ένα torrent που κατεβάζω. Μόλις τελειώσει θα το βάλω. Και θα έχεις νέα σύντομα!
Άντε, άντε... έχει αγώνα το βράδι
-
Οποιος ενδιαφέρεται να μπεί σε αγωνιστική ομάδα για το LFS (καλά ακούγεται πολύ professional ε?) σύντομα ελπίζω αν όλα πάνε καλά θα φτιάξουμε την πρώτη Ελληνική ομάδα!!Εμένα μη με σκέφτεστε, είμαι εντελώς κουλός!
Νάσο δέν έχει σημασία να είσαι καλός. Σημασία έχει κατα πόσον σου αρέσει το LFS και αν σε ελκύει η ιδέα της ομάδας. Δέν πάμε να χτηπήσουμε κανένα πρωτάθλημα(προς το παρόν..χεχε). Να διασκεδάσουμε πάμε. Μήν είμαστε 2-3 άτομα. Αυτό δέν είναι ομάδα..
-
Opterio και Cavallino πρέπει να 'ψήσουμε' Νίκο!
Τα ακούτε Θέμη και Μάνο
-
Δυστυχώς, αυτή την περίοδο δεν είμαι για πολλά. Φαντάσου ότι το netKar Pro ακόμα δεν το έχω δει καν πώς είναι...!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δυστυχώς, αυτή την περίοδο δεν είμαι για πολλά. Φαντάσου ότι το netKar Pro ακόμα δεν το έχω δει καν πώς είναι...!Κατάλαβα!
ΥΓ. Γράψου στην ομάδα και τρέξε όποτε θέλεις ( τι π@@@ης που είμαι )
-
Στο 60% το LFS... Για να δούμε... Απόψε που θα είναι όλος ο κόσμος στις ρακές και τα θαλασσινά, εγώ θα ρίχνω γκάζια, χεχεχε!!!
-
Μόλις βγήκε η καινούρια έκδοση του LFS!!!!!
Φοβερο καταπληκτικό απίστευτο! Η F1 BMW 2006 είναι όλα τα λεφτάΥΓ. Νάσο άμα κατεβάζεις τήν προηγούμενη έκδοση, που μάλον αυτή κατεβάζεις, ή μετα θα πρέπει να κατεβάσεις και το patch η σταμάτα αυτή και ξεκίνα την καινούρια.
-
Νίκο, ελπίζω να έχει ξεχωριστό αρχείο ως patch, γιατί 140 Mb σε 56άρα γραμμή δεν ξανακατεβάζω (12 ώρες έκανα την 1η φορά).
edit: ok, υπάρχει ξεχωριστό αρχείο. 27.8Mb (καλά είναι... μέχρι να κάνω καμμια 100αριά γύρους στη Blackwood θα έχει κατέβει )
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
http://195.134.100.40/public/lfs/LFS_S2_ALPHA_PATCH_S.zip
http://195.134.100.40/public/lfs/LFS_S2_ALPHA_S.zipThank you!
Ξεκίνησα να κατεβάζω... (κάνα 2ωρο θέλει) -
Χμμ, παίζετε τη δωρεάν έκδοση ή αγορασμένη; Υπάρχει χρονικό όριο;
Παίζετε on-line; Είναι συμβατό με τιμονιέρες; Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χμμ, παίζετε τη δωρεάν έκδοση ή αγορασμένη; Υπάρχει χρονικό όριο;
Παίζετε on-line; Είναι συμβατό με τιμονιέρες; Ευχαριστώ.Go ahead Μάνο, κατέβασέ το!
Δεν έχει χρονικό όριο, παιζεις ΚΑΙ με το ντέμο ονλάιν (αν και μονο 3 αυτοκίνητα και μια πίστα) και είναι συμβατό ΚΥΡΙΩΣ με τιμονιέρες!Προς το παρόν παίζουμε κυρίως τη δωρεάν έκδοση ονλάιν, αν κι ευελπιστούμε σύντομα να παίζουμε και την αγορασμένη (αν την αγοράσουν κι άλλοι ακόμα)
-
Εγώ το έχω αγοράσει. Και ο Χάρης. Το demo σε περιορίζει και online και offline στο οτι μπορείς να οδηγήσεις μόνο τρία αμάξια και σε μόνο μία πίστα με τις παραλαγές της. Το LFS είναι φτιαγμένο για online χρήση. Το offline είναι απλά για να κάνεις εξάσκηση μήν πάς online και είσαι κινητό εμπόδιο. Υπάρχει και full 'δωρεάν' όμως μόνο για την offline έκδοση. Είναι φιαγμένο να παίζεται με τιμονιέρες όχι απλά τις υποστηρίζει.. Μέχρι και συμπλέκτη υποστιρίζει. Οι demo servers είναι γεμάτοι απο χρήστες. Μιλάμε για πολύ κόσμο..
-
Άντε, 1 ωρίτσα μου έμεινε ακόμα. Πάω να κάνω κανά γύρο με την προηγούμενη έκδοση (Q), να περάσει η ώρα ευχάριστα
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]