-
-
Τώρα ξεμπέρδεψα με το unpacking οπότε αύριο χρόνοι.. Και από Suzuka αλλά πρωτίστως από Ring.
-
8.41.196 από cooper S στο Ring. Η κάμερα κάτι έπαθε και με το που ανοίγει ξανακλείνει..
Ηλεκτρονικά μόνο το TCS on, transmission manual, sports soft tyres.
Ακολουθεί rallye μετά.
Suzuka & S2K είναι ξεκλειδωμένα.. Με ποιο S2K όμως ? Type V ή απλό?
-
Βάλε το type V.
121 xιλιοστά μόνο μπροστά είμαι στο Κούπερ...ντέρμπι!
-
9.01.483 μετά από 2 γύρους με rallye.
transmission manual, sports soft tyres, ηλεκτρονικά όλα off.
Αν γυρίσω νωρίς το βράδυ θα γράψω μερικούς γύρους και με το rallye επειδή παραείσαι μπροστά. Τα υπόλοιπα θα τα φτιάξω μέσα στην βδομάδα (που εσύ θα δουλεύεις)
Να υποθέσω χρησιμοποιείς ghost για να βελτιώνεις χρόνους ε?
-
9.01.483 μετά από 2 γύρους με rallye.
transmission manual, sports soft tyres, ηλεκτρονικά όλα off.
χεχεχε! πρώην κάτοχος Saxo VTS...
Αν γυρίσω νωρίς το βράδυ θα γράψω μερικούς γύρους και με το rallye επειδή παραείσαι μπροστά. Τα υπόλοιπα θα τα φτιάξω μέσα στην βδομάδα (που εσύ θα δουλεύεις)
Eκεί που ήσουν ήμουν εκεί που είμαι θα 'ρθεις νέε μου!
Να υποθέσω χρησιμοποιείς ghost για να βελτιώνεις χρόνους ε?
Εννοείται αν και με μπερδεύει αρκετές φορές...
-
-
Τελικα το 7.51.595 στο ρινγκ με Μ3 μαμα το καταφερατε? Ηλεκτρονικα? Ελεος θυμαμαι την πρωτη φορα επαιξα το παιχνιδι και μου τα ειχανε ενεργοποιημενα δεν μπορουσα να παιξω και με εμποδιζαν
Μικρε σου βαζω εγω την προκληση. Χωρις χρονικο οριο μαν. Οταν το σπασεις πες το εδω να ξαναδοκιμασω (ανοιχτη για ολους ειναι βεβαια)
-
+20% άλογα - 10% βάρος? Transmission? Λάστιχα?
Απλή M3 ε?
Τελικά αυτό το topic έχει αρχίσει να μου αρέσει.
-
Automatic transimission. Δεν υπαρχει λογος να μαθω το χειροκινητο επειδη ηδη ειναι πολυ καλο το αυτοματο. Αν δεν θελω να αλλαξω ταχυτητα απλα την κραταω μεσα. Απλη Μ3-ασπρη την ειχα βαλει- καθολου μοντιφες, sports medium λαστιχα, 1 γυρο, ηλεκτρονικα ολα απενεργοποιημενα. Ειχα ποσταρει την φοτο στις αρχικες σελιδες καπου επειδη δεν με πιστευε κανεις
-
Βελτιώθηκα με το rallye μεν, οριακά δε. 9.01.36κάτι οπότε έχω δουλειά ακόμα. Θα σε περάσω, που θα μου πας! Suzuka έγραψες κανάν χρόνο?
-
007
παίζουμε στο arcade mode για να είναι πιο δίκαιο. Θα προσπαθήσω και για τον δικό σου χρόνο με απλή Μ3.
Kid
θα έρθει και η σειρά σου...
υγ. α και ss...δεν βλέπω να βάζουμε!...
-
Ο χρήστης Kid λίγο πιο πάνω έγραψε:
Η κάμερα κάτι έπαθε και με το που ανοίγει ξανακλείνει..Έχω κρατημένα τα ghost replays πάντως, αν μπορώ με κάποιο τρόπο να τα κάνω upload, ευχαρίστως να τα κάνω.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η κάμερα κάτι έπαθε και με το που ανοίγει ξανακλείνει..
Έχω κρατημένα τα ghost replays πάντως, αν μπορώ με κάποιο τρόπο να τα κάνω upload, ευχαρίστως να τα κάνω.
Καλά ρε σε ακούσαμε...
Δεν έχω πρόβλημα να σε πιστέψω...απλά ήθελα να το κάνουμε σωστά.
Από μένα ok!
Ακόμα δεν μπόρεσα να το πιάσω στα χέρια μου...καταραμένη δουλειά.
Α και τελείωνε με το Ριγκ...έχουμε και Σουζούκα. -
Μόλις βρω κάμερα κάτι θα κάνω, προς το παρών όμως..
Για την Suzuka έχω χρόνο αλλά θέλω να θέσεις τον πήχη κάπου για να χω κάτι να κυνηγάω!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μόλις βρω κάμερα κάτι θα κάνω, προς το παρών όμως..Για την Suzuka έχω χρόνο αλλά θέλω να θέσεις τον πήχη κάπου για να χω κάτι να κυνηγάω!
πριιιτςςς δεν σφάξανε, σε περιμένω ...εσύ δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο φοιτητάκο;
δώσε και μια φορά εσύ... -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για την Suzuka έχω χρόνο αλλά θέλω να θέσεις τον πήχη κάπου για να χω κάτι να κυνηγάω!
πριιιτςςς δεν σφάξανε, σε περιμένω ...εσύ δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο φοιτητάκο;
δώσε και μια φορά εσύ...8.59.865 με Rallye στο Ring. Από το 9.01 που έγραψα νωρίτερα είδα σε κάποια φάση μέχρι και -6 sec αλλά στο 9.01 από το 6ο λεπτό και μετά πήγα απλά τέλεια και μάζεψε πολύ η διαφορά. Για σήμερα δεν το βλέπω να δοκιμάζω άλλο, κουράστηκα. Ίσως λίγη Suzuka αργότερα που είναι και μικρή πίστα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
δώσε και μια φορά εσύ...8.59.865 με Rallye στο Ring. Από το 9.01 που έγραψα νωρίτερα είδα σε κάποια φάση μέχρι και -6 sec αλλά στο 9.01 από το 6ο λεπτό και μετά πήγα απλά τέλεια και μάζεψε πολύ η διαφορά. Για σήμερα δεν το βλέπω να δοκιμάζω άλλο, κουράστηκα. Ίσως λίγη Suzuka αργότερα που είναι και μικρή πίστα..
αυτό το παθαίνω κι εγώ και είναι λογικό σε τόσο μεγάλη πίστα. Στο Ραλί
κάποια στιγμή έβλεπα -5 sec από το 8.59 αρχικό. Αλλά κάποια λάθη με
έριξαν...στο 8.58Σουζούκα δεν βλέπω; Είπαμε προ το παρόν τέλος το Ριγκ.
-
Πάω να γράψω μερικούς γύρους στην πίστα για να την μάθω.. Μόνο αν γράψω σχετικά καθαρό γύρο θα ποστάρω χρόνο.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]