-
Όχι, θα την γλυτώσεις γιατί ξέρω ότι έχω ακόμα περιθώρια βελτίωσης..
Δευτέρα το νέο challenge, ετοιμάσου. Δυνατό και 4κίνητο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι, θα την γλυτώσεις γιατί ξέρω ότι έχω ακόμα περιθώρια βελτίωσης..Δευτέρα το νέο challenge, ετοιμάσου. Δυνατό και 4κίνητο...
Δευτέρα θα λείπω. Από Τρίτη με περιθώρειο όλη την εβδομάδα.
Δυνατό 4κίνητο...; Μitsu Evo..χεχεχε! right?
-
Συ είπας..
-
Ε ρε γλέντιαααα....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Govusκάνε έναν χρόνο με Μ3 απλή στο Ring να δούμε εάν μπορείς να καταρίψεις το 7.51 του 007. Θα έχει πλάκα να τον κάνεις να ξανατρέξει...
Βασικα παω τωρα διπλα στον Αγγλο, να της βγαλώ το προστατευτικο καλυμμα να φορεσω και τα γαντια οδηγησης και να παιξω λιγο επειδη εχω καιρο. Αν κανω καλυτερο χρονο θα τον ποσταρω..
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Govus
κάνε έναν χρόνο με Μ3 απλή στο Ring να δούμε εάν μπορείς να καταρίψεις το 7.51 του 007. Θα έχει πλάκα να τον κάνεις να ξανατρέξει...
Βασικα παω τωρα διπλα στον Αγγλο, να της βγαλώ το προστατευτικο καλυμμα να φορεσω και τα γαντια οδηγησης και να παιξω λιγο επειδη εχω καιρο. Αν κανω καλυτερο χρονο θα τον ποσταρω..
-
Δεν επαιξα Μ3 αυριο μαλλον. Παιξαμε διπλο με λιζες 111R μαμα, ρινγκ στον πρωτο γυρο εκανα 8.36 κατι δεν θυμαμαι και στον 2ο 8.24 Δεν ειχα ξαναπαιξει με λιζα ρινγκ. Μα πως στριβει ετσι οεο
Φοβερος αγωνας παρολα αυτα, μακαρι να γινοταν να κρατησουμε και βιντεο να σας το δειξω.
-
Circuit : Suzuka
Car : Honda S2000 Type VTransmission : Manual
TCS : OFF
ASM : OFF
Tyres : Sports SoftPower : +20%
Weight : -10%Number of laps : 5
Best laptime : 2.21.2368Με λάθη, ως συνήθως, μπορώ και πιο κάτω. Μέσα στο ΣΚ λογικά θα σε πλησιάσω κι άλλο..
-
Γιατι βαζεις στη Σουζουκα τετοια λαστιχα. Sports medium βαλε και αλλαξε το κιβωτιο σε αυτοματο.....Και στο εχω ξαναπει αν θες να κρατησεις ταχυτητα μεσα την κρατας. Παιδευεσαι αδικα...
-
Kid
...πάνω στην χαρά σου έβαλες και 4ο δεκαδικό...
007
έχω δοκιμάσει και με med αλλά με τα soft εγώ στρίβω καλύτερα. Θέμα οδηγικού στυλ είναι...
-
2.21.368 είναι ο σωστός χρόνος αλλά τον βλέπω να σπάει λίαν συντόμως.. Μέχρι το βράδυ έχω άπλετο χρόνο να κατέβω κι άλλο.
Και γω με τα soft πάω καλύτερα, έχω μάθει νομίζω την συμπεριφορά τους.. Το κιβώτιο δεν το αλλάζω, εδώ μπορώ να οδηγήσω κανονικά με ταχύτητες και θα κολώσουμε στο παιχνιδάκι?
-
Για δες που έχει κόσμο τελικά το GT4
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Για δες που έχει κόσμο τελικά το GT4τι είπες ρε... ...
Ανέκαθεν είχε απλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για game του 2004 εάν θυμάμαι καλά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι είπες ρε... ...
Μάρτιο 2005 κυκλοφόρησε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
τι είπες ρε... ...
Μάρτιο 2005 κυκλοφόρησε.
yeap 4 Μαρτίου 2005 κυκλοφόρησε στην Ευρώπη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Weight : -10%Number of laps : 5
Best laptime : 2.21.368Με λάθη, ως συνήθως, μπορώ και πιο κάτω. Μέσα στο ΣΚ λογικά θα σε πλησιάσω κι άλλο..
ΩΧΧΧ τι σου κάνω...και άλλη βελτίωση...
2.18.896
-
Τώρα μας γάμησες..
2.20 ναι, 2.18 δύσκολα, πολύ δύσκολα..
-
Δοκίμασα και με medium ελαστικά αλλά το αμάξι δεν κράταγε όπως κρατάει με τα soft.
Soft λοιπόν...γιατί μου ταιριάζουν.
Kid
κι έκανα 1-2 λαθάκια...αλλά βαρέθηκα.
-
elteo
Λογω ρινγκ εχω συνηθησει τα μεντιουμ Μαλακια ο Αγγλος εχει φυγει για το Σ/Κ σπιτι του και δεν μπορω να παιξω Μολις επιστρεψει απο Δευτερα θα κοιταξω να σπασω τον χρονο σου - οταν βρω χρονο επειδη εχω και εργασιες λογω σχολης -
-
Weight : -10%Number of laps : +oo
Best laptime : 2.20.0871 sec και κάτι ψιλά μακριά είσαι, νομίζω έχω περιθώρια για να κατέβω αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να κατέβω τόσο κάτω.. Η προπόνηση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς!
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]