-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Πέτρο, αν αυτά τα ss είναι από HDTV κλάφτα Χαράλαμπε... η θολούρα σε όλο της το μεγαλείο
με φωτογραφικη μηχανη ειναι.. υπολογισε μονος σου την απωλεια της ποιοτητας
στην τηλεοραση φαινονται αναγλυφα ολαΕίπα κι εγώ
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
λογικα το ps2 θα παει μονιμα στα 99ε πλεον..
αυτη ειναι η στρατηγικη απο japan μερια...Ξέρουμε το πότε Πετράν?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τί λύσσα είναι αυτή με το PS2 ρε συ Kid; (κι έχεις και PC και xbox 360). Αφού είσαι αποφασισμένος να τα πετάξεις τα λεφτά σου για αγορά παρωχημένης τεχνολογίας, τρέχα πάρτο σήμερα κα ιμη νπεριμένεις για προσφορές
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τί λύσσα είναι αυτή με το PS2 ρε συ Kid; (κι έχεις και PC και xbox 360). Αφού είσαι αποφασισμένος να τα πετάξεις τα λεφτά σου για αγορά παρωχημένης τεχνολογίας, τρέχα πάρτο σήμερα κα ιμη νπεριμένεις για προσφορές
Ε ναι, θα τα πετάξω που θα τα πετάξω, μην με πιάσουν και μαλάκα (άλλη μία φόρα..)
-
Υπάρχει και το ebay, kid. Βάζω στοίχημα ότι θα βρεις τσάμπα σχεδόν κάποιο από εκεί.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε ναι, θα τα πετάξω που θα τα πετάξω, μην με πιάσουν και μαλάκα (άλλη μία φόρα..)
Σε τρώει τώρα ο κώλος σου να το ακούσεις το... (αντι)κοπλιμέντο, έτσι;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μα το έκανα μόνος μου το κοπλιμέντο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πήγαινε αγορίνα μου και πάρε με τα 100 ευρουδάκια που θέλεις να σκάσεις είτε 2-3 τίτλους xbox360 είτε 4-5 τίτλους PC να ευφρανθεί η καρδία σου γραφικά, ήχους και μοντέλα φυσικής κι άσε τα PS2 και τα GT4
-
Ή ακόμα-ακόμα, πάρε μια τιμονιέρα τελευταίας γενιας και ξέσκισε ότι racing game ήδη έχεις
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πήγαινε αγορίνα μου και πάρε με τα 100 ευρουδάκια που θέλεις να σκάσεις είτε 2-3 τίτλους xbox360 είτε 4-5 τίτλους PC να ευφρανθεί η καρδία σου γραφικά, ήχους και μοντέλα φυσικής κι άσε τα PS2 και τα GT4
Ας βγάλουν το Test Drive για το Xbox να πάω να το πάρω.. Αν είναι όμως να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι, ζήτω που κάηκα..
-
Δες αμέσως παραπάνω
-
Πάρε το Forza (ή την τιμονιέρα, που λέω παραπάνω)
-
ασε μας ρε kid (εχω χασει και το εικονιδιο σου γμτη μου)
http://play.com/play247.asp?pa=navcs&page=comingsoon&r=X360
και μεχρι τοτε παρε το full auto -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάρε το Forza (ή την τιμονιέρα, που λέω παραπάνω)Και Forza έχω, και τιμονιέρα (ντάξει, δεν είναι και τελευταίο μοντελάκι, αλλά παλεύεται..)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
:bleh: ....................
πσσσσσσστττ κύριος κόψε τον προσηλυτισμό.
Σου είπα δεν μιλώ για γραφικά αυτά καθεαυτά...αλλά εσύ το βιολί σου.
Α και εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο η [GT4] CLK...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:bleh: ....................
πσσσσσσστττ κύριος κόψε τον προσηλυτισμό.
Ε όχι και προσηλυτισμός βρε Σάββα (ή PC ή xbox του είπα, δεν του είπα μόνο για PC ή μόνο για xbox)
Σου είπα δεν μιλώ για γραφικά αυτά καθεαυτά...αλλά εσύ το βιολί σου.
Α και εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο η [GT4] CLK...
Σου παρέθεσα τις φωτό γιατί έγραψες πως το GT4 αποδίδει καλύτερα την CLK και με πιο ρεαλιστικά γραφικά. Ε, σου έδειξα μερικά closeups από χερούλια πορτών, γρίλιες, τάπες βενζίνης, φτερών, ζαντών, δισκόφρενων, ελαστικών, φλας, φαναριών, κλπ, κλπ. Και που να σου ποστάρω και ss από το εσωτερικό της CLK
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και που να σου ποστάρω και ss από το εσωτερικό της CLKΔεν με πείθεις...
-
-
mig εχεις βλεπω γενικα μανια με τις παλιατζουρες, ε??
-
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]