-
το σ/κ μάλλον θα τα πουμε on line
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τι μου κάνεις, τι μου κάνεις; Τώρα θα αναγκαστώ να προσθέσω και το λογότυπο του 4TF στους επίσημους χρωματισμούς (skins) της GVR
[snip]
Πάντως είναι καλή φάση το λογότυπο του 4TF για skins, πώς δεν το σκέφτηκα να το προσθέσω στα δικά μου.Κατέφτασε το πρώτο (στις πόρτες και στο πορτ-μπαγκάζ)
-
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
το σ/κ μάλλον θα τα πουμε on lineΑν τα καταφέρεις γαι Σ/Κ, είτε άσε μου το msn σου σε p.m. για να συνεννοηθούμε, είτε ποστάρισε εδώ!
-
Προσπάθησα να παίξω Χάρη σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που είπαμε,και αλήθεια είναι οτι παίζει,αλλα χωρίς τιμόνι είναι αδύνατο να προσαρμοστώ και το dfp δεν καλιμπράρεται σωστα.Απαξ και βάλω έστω και ένα ακόμα αυτοκίνητο σε αγώνα,κολλάει απελπιστικά.Στο άλλο πισι δε χρειάστηκε να το βάλω,έχω σχηματίσει άποψη ήδη.Το συμπέρασμα είναι οτι απλα περιμένω να αναβαθμιστώ υπολογιστικά και μετά είμαι έτοιμος.Προς το παρόν είναι αδύνατο να συμμετάσχω.
-
Test Drive Unlimited, τι κόλλημα και αυτό...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Test Drive Unlimited, τι κόλλημα και αυτό...Αυτό θα ήθελα να το δοκιμάσω, όχι τόσο ως προς την... εξομοίωση (την ποια;) αλλά ως προς το online experience. Βλέπω βγαίνει για PC 24 Οκτωβρίου 2006.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Προσπάθησα να παίξω Χάρη σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που είπαμε,και αλήθεια είναι οτι παίζει,αλλα χωρίς τιμόνι είναι αδύνατο να προσαρμοστώ και το dfp δεν καλιμπράρεται σωστα.Απαξ και βάλω έστω και ένα ακόμα αυτοκίνητο σε αγώνα,κολλάει απελπιστικά.Στο άλλο πισι δε χρειάστηκε να το βάλω,έχω σχηματίσει άποψη ήδη.Το συμπέρασμα είναι οτι απλα περιμένω να αναβαθμιστώ υπολογιστικά και μετά είμαι έτοιμος.Προς το παρόν είναι αδύνατο να συμμετάσχω.Χμμμ... τη DFP τη χρησιμοποιούν πάρα πολλοί με το LFS, ανάμεσά τους και δικοί μας στη GVR. Όχι μόνο καλιμπράρεται αλλά υποστηρίζονται και οι 900 μοίρες της. Μάλλον χρειάζεται να κατεβάσεις τους drivers της και να τους εγκαταστήσεις στα Windows (η Logitech από ότ θυμάμαι έχει ένα μόνο αρχείο με drivers για όλες τις τιμονιέρες της).
Με το καλό αναβαθμισμένος εύχομαι!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Test Drive Unlimited, τι κόλλημα και αυτό...
Αυτό θα ήθελα να το δοκιμάσω, όχι τόσο ως προς την... εξομοίωση (την ποια;) αλλά ως προς το online experience. Βλέπω βγαίνει για PC 24 Οκτωβρίου 2006.
Όντως καμία σχέση με simulator αλλά πολύ εθιστικό παιχνίδι με άπειρες αποστολές & αγώνες. Το on-line δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, μου λείπουνε 50
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
το σ/κ μάλλον θα τα πουμε on line
Αν τα καταφέρεις γαι Σ/Κ, είτε άσε μου το msn σου σε p.m. για να συνεννοηθούμε, είτε ποστάρισε εδώ!
-
Συνέδεσα το sidewinder gamepad μου,και μετά απο απανωτά calibrations κάτι κάνουμε,αλλά μόνο για μπροστοκίνητα,τα πισωκίνητα δεν είναι απολαυστικά χωρίς τιμόνι και πεντάλ.Και με το που επιχειρώ να βρώ online ανταγωνισμό, με πετάει έξω.
-
Κάποιο από σας ίσως να το έχετε ξαναδεί παλαιότερα, αλλά εκεί που το είχα ανεβάσει δεν υπάρχει πια, γι' αυτό το έβαλα στο google video για να μείνει για πάντα
http://video.google.com/videoplay?docid=8492758038600762026
Πρόκεται για το cockpit της FREX και το παιχνίδι είναι το GT Legends με ένα Escord RS2000.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κάποιο από σας ίσως να το έχετε ξαναδεί παλαιότερα, αλλά εκεί που το είχα ανεβάσει δεν υπάρχει πια, γι' αυτό το έβαλα στο google video για να μείνει για πάνταhttp://video.google.com/videoplay?docid=8492758038600762026
Πρόκεται για το cockpit της FREX και το παιχνίδι είναι το GT Legends με ένα Escord RS2000.
φοβερό!! δεν φαντάζομαι να το έχεις σπιτι σου ε?
μπήκα και στην σελίδα και κατέβασα το videaki που έχει αριστερά στο site τους
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ
-
Δεν το είδα ακόμα το βίντεο (δεν έχω dsl στο μαγαζί) αλλά σίγουρα θα είναι του opterioy... (ναι το έχει σπίτι του
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Συνέδεσα το sidewinder gamepad μου,και μετά απο απανωτά calibrations κάτι κάνουμε,αλλά μόνο για μπροστοκίνητα,τα πισωκίνητα δεν είναι απολαυστικά χωρίς τιμόνι και πεντάλ.Και με το που επιχειρώ να βρώ online ανταγωνισμό, με πετάει έξω. -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Κάποιο από σας ίσως να το έχετε ξαναδεί παλαιότερα, αλλά εκεί που το είχα ανεβάσει δεν υπάρχει πια, γι' αυτό το έβαλα στο google video για να μείνει για πάντα
http://video.google.com/videoplay?docid=8492758038600762026
φοβερό!! δεν φαντάζομαι να το έχεις σπιτι σου ε?
Να διευκρινίσω ότι στο video είμαι εγώ...σπίτι μου
-
Και που το έχεις τι καταλαβαίνεις ρεεεεεεεεεεεεε
Τώρα που χειμωνιάζει υπάρχιε καμιά ελπίδα;
-
Μπα...Ο χειμώνας είναι εποχή για αυτοκινητάδες
Sorry, Χάρη. Είμαι σε sabbatical...Θέλω να χορτάσω το τουτού μου πρώτα...Σε καμιά 100άρα χρόνια που θα το βαρεθώ, τα λέμε online
-
Μπα...Ο χειμώνας είναι εποχή για αυτοκινητάδεςSorry, Χάρη. Είμαι σε sabbatical...Θέλω να χορτάσω το τουτού μου πρώτα...Σε καμιά 100άρα χρόνια που θα το βαρεθώ, τα λέμε online
Γειά σου ρε Μιστόκλα!!!
-
Μπα...Ο χειμώνας είναι εποχή για αυτοκινητάδεςSorry, Χάρη. Είμαι σε sabbatical...Θέλω να χορτάσω το τουτού μου πρώτα...Σε καμιά 100άρα χρόνια που θα το βαρεθώ, τα λέμε online
Σωστός, εκεί που ήμουν είσαι κι εκεί που είμαι θα 'ρθεις
(ελπίζω χωρίς παρεξήγηση ο αστεϊσμός )
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]