-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λες να... αυτοπροσληφθούμε σε καμία???Εγώ σκέφτομαι να αυτοπροταθώ σε μερικές αλλά δε γνωρίζω πως. Ίσως μπορεί να μεσολαβήσει κάποιος...
Αν όμως αναλογιστεί κανείς ότι το Grande με τον 95άρη κοστίζει μόλις 600 ευρώ παραπάνω, τότε παραμένει ΠΟΛΥ φθηνότερο από το Clio
Εγώ στις πίσω σελίδες του περιοδικού βλέπω οτι το Grande κοστίζει 13.390 άρα η διαφορά είναι 1800 e με κάπως καλύτερο εξοπλισμό.
-
δηλαδή το 77άρι κοστίζει 13400 και το 95άρι 15100?
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Πιστεύω οτι η πιο συμφέρουσα έκδοση του G.punto είναι αυτή με τα 77 άλογα και τα 11.600 ευρώ.
Η έκδοση με τους 95 δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει yaris και clio εκεί ψηλά στα +/- 13.500 .
ΔΕ μπορώ να δεχτώ για κανένα λόγο fiat να φλερτάρει με ακριβές τιμές ένα toyota.Δεν ισχυει αυτο. Στις αντιστοιχες εκδοσεις και εξοπλισμους η διαφορα ειναι 600 ευρω. Οι τιμες που εχεις βαλει ειναι η 77 3θυρη Active και η 95 5θυρη Dynamic, γι' αυτο σου φαινεται πολύ. Παντως και η Active εχει ολα τα απαραιτητα
οφ τοπικ
Οποιος ενδιαφερεται για Πουντο και παει στη Σπικαρ στον Αλιμο, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ **μην κοιταξει κατα τη ρεσεψιον-γραμματεια, **μη χασει το φως του και βρεθει στο νοσοκομειο με κανα καρδιακο... Λεω, εγω... οφ τοπικ -
το 77άρι κοστίζει 11590 και το 95άρι 13390
-
το 77άρι κοστίζει 11590 και το 95άρι 13390ΟΚ, άρα και το 95άρι παραμένει πολύ φθηνότερο από το Κλιό.
-
Το clio φαίνεται να ξεκινά από τα 13.900 e
Το grande 95 από τα 13.390 και φτάνει στα 14.590 e -
Το grande 95 από τα 13.390 και φτάνει στα 14.590 eΟΚ, δικό μου το λάθος λοιπόν
Φουλ εξοπλισμένα, πόσο πάνε τα δυο τους??? (Grande 95 hp, Clio 1,4)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το grande 95 από τα 13.390 και φτάνει στα 14.590 eΟΚ, δικό μου το λάθος λοιπόν
Φουλ εξοπλισμένα, πόσο πάνε τα δυο τους??? (Grande 95 hp, Clio 1,4)
Το Punto είχε πολύ μεγάλο κατάλογο έξτρα. Έκανα μία εικονική παραγγελία στο νετ και το 95άρι έφτασε 20Κ
Για δείτε : http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... 8&carid=50
-
Όντας σχετικά φειδωλός με τον εξοπλισμό, έβγαλα 14.560 για 95αρι dynamic και 15.710 emotion. Δεν είναι και άσχημα!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το Punto είχε πολύ μεγάλο κατάλογο έξτρα. Έκανα μία εικονική παραγγελία στο νετ και το 95άρι έφτασε 20ΚΜήπως το παράκανες; Έκανα κι εγώ μια παραγγελία (εικονική, βεβαίως, βεβαίως, τουλάχιστον μέχρι να έρθει το turbo ), και με ηλιοροφές, πλαϊνά σπόιλερ, ηχοσυστήματα, φιμέ κ.λπ., το τρίπορτο 95άρι μού ήρθε γύρω στις 16.400.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το Punto είχε πολύ μεγάλο κατάλογο έξτρα. Έκανα μία εικονική παραγγελία στο νετ και το 95άρι έφτασε 20Κ
Μα έβαλες όλα το κατάλογο!!! Δεν εξηγείται διαφορετικά!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
xexexe.... Τα ιδια γουστα εχουμε στον εξοπλισμο...
Εεεε μα σε τετοια τιμη που στα δινουν ειναι κριμα να μην τα βαλεις
-
Δηλαδή εσείς βάζετε εξοπλισμό όχι επειδή τον χρειάζεστε αλλά γιατί είναι φτηνός!!
Ορίστε, και μαθήματα οικονομίας απο το 4TF
-
Έβαλα αυτά θα ήθελα να έχει, όχι πως θα τα έπερνα οπωσδήποτε. Είπαμε μεταξύ κινητήρα και εξοπλισμού, επιλέγουμε κινητήρα. Να δούμε λοιπόν πόσο θα κάνει ο τουρμπίσιος!
-
το μονο γκραντε πουντο που θα μ'ενδιεφερε θα ηταν το 95αρι 3θυρο φυσικα κοκκινο με μεγαλες ζαντες κτλ κτλ....ακριβως οπως το ειδα σε εκδοση td με ιταλικες πινακιδες...
για το φοτοσοπ που λετε με το 5θυρο μακαρα το 5θυρο να ηταν σαν του φοτοσοπ...το 5θυρο θυμιζει εντονα το παλιο πουντο και θελει πολυ συμμαζεμα για να 'δειξει' οπτικα... -
Το Αγγλικό Autocar είχε μια σύκριση σήμερα μεταξύ του G.Punto 1.2 Clio 1.2 kai Yaris 1.0.
Βγάζουν ελάχιστα καλύτερο το Clio αλλά ως επιλογή τους έχουν το Punto λόγω τιμής και εμφάνισης.
Το Yaris σύμφωνα με αυτούς είναι αρκετά πιο πίσω. -
Πωπω...χάλι το συγκριτικό...
Μέσος όρος βάρους ανά ίππο πόσο είναι; 15;
-
Εχω το κλιο το προηγουμενο αυγουστος 2005 1.4 16ν.Προς το παρον ειμαι ευχαριστημενος απλα πιστευω οτι το νεο κλιο απλα δεν βλεπεται....To punto φερνει λιγο κ απο 4200gt οποτε το προτιμω , επιπλεον το νεο κλιο αν κ πολυ πιο αυτοκινητο απο το δικο μου δεν ειναι πλεον τοσο σπορ οσο ηταν...PUNTO λοιπον και με το 1.4 16ν μια χαρα....
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Aκριβώς!
Σύγκρινε τιμές-εξοπλισμό,επιδόσεις,χώρους,ενεργητική-παθητική ασφάλεια, και μετά ξανασκέψου αν θα συγκρίνεις μικρό Τογιότα με μικρό Φίατ...
Ά ναι...ξέρω!
Η αξιοπιστία....Έλα όμως που οδηγώ μικρό Φίατ για 176000 χλμ. και το θεωρώ γενικά αξιόπιστο
Φιλε tsilis καταλαβαινω οτι οι εμπειριες που εχεις απο τη Fiat σε οδηγουν σε αυτο το συμπερασμα. Και οι δικες μου απο γνωστους που εχουν (μικρα Fiat) αντιστοιχες ειναι. Υπαρχει ομως ενα ΑΛΛΑ: Και αυτο ειναι οτι οι μεμονωμενες εμπειριες κατοχων δεν μπορουν να τεκμηριωσουν την αξιοπιστια μιας εταιρειας! Μπορει πχ εγω κι εσυ να εχουμε θετικες εμπειριες για τα Fiat αλλα να υπαρχουν αλλοι 100 κατοχοι που να εχουν τις ακριβως αντιθετες!! Κατα τη γνωμη μου παντα, η αξιοπιστια μιας εταιρειας προκυπτει απο στατιστικες ερευνες με μεγαλο αριθμο δειγματων και καταγραφη της σοβαροτητας των προβληματων. Και σε οσες απο αυτες εχουν πεσει στα χερια μου δειχνουν οτι μεταξυ Fiat και Toyota δεν υπαρχει συγκριση, οι Ιαπωνες ειναι πολυ μπροστα απο τους Ιταλους. Αυτα για την αξιοπιστια και μονο.
Και εγω μπορει να προτιμουσα ενα Fiat απο ενα Toyota για καποιους Χ λογους, αλλα απο την αλλη στο θεμα της αξιοπιστιας δε νομιζω οτι μπορει να συγκριθει με τους Ιαπωνες.Φιλικα παντα.
Μετά από 4 αλεξίσφαιρα Τίπο, ένα ΚΑΚΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ, αλλά σχεδόν αλεξίσφαιρο Ούνο (πλέον είναι 15 ετών και συντηρείται σωστά, και πλέον δεν παθαίνει τίποτα!! ), είμαι ένας τόσο τυχερός μεμονωμένος με αυτήν την μάρκα, που καλά θα κάνω να συνεχίσω!!!
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Επίσης τα καθίσματα στο Punto είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα.
Όντως!!!
Και πιστεύω πως ήταν πολύ άδικοι οι 4Τ στο τεύχος Δεκεμβρίου στην 'αντιπαράθεση' με το Κλιό (σελ 174) που λένε πως οι πορτοκαλί πινελιές ΔΕΝ κολακεύουν το εσωτερικό του Πούντο, ενώ στην αμέσως προηγούμενη σελίδα βλέπουμε το μαύρο μουντό και άχρωμο εσωτερικό του Κλιό, το οποίο βγάζουν και πιο ευρύχωρο, λόγω μεταξονίου...Αν δεν είσαι 1.85 πίσω από οδηγό 1.90 (που είτε κάθεστε λάθος άτομα σε λάθος θέσεις στο αμάξι, είτε είστε ομάδα μπάσκετ...) τα γόνατά σου χωράνε ΜΙΑ ΧΑΡΑ στο Γκράντε, οπότε η μεγαλύτερη ευρυχωρία στα γόνατα είναι άχρηστη.
Αντίθετα, στο Κλιό το κεφάλι σου θα βρίσκει στην οροφή (πίσω μιλάμε πάντα) ακόμα και αν είσαι 1.80... Οπότε να το βράσω που τα γόνατα θα χωράνε ακόμα πιο άνετα, μιας και το κεφάλι θα...
Fiat Grande Punto vs Renault Clio