-
Πω πω ξενέρωμα... Ούτε ήλιο θα έχει, ούτε βροχή... Πίκρα...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τι ακριβώς είδους εργασία έχεις τη Δευτέρα;ΜηΧανολογία5 μήπως;
-
Συ είπας !
-
Παίδες απουσία...
Χθές (Παρασκευή) το βραδάκι που έβγαλα τη γριά βόλτα, έννοιωσα να πατινάρει ο συμπλέκτης. Αδικαιολόγητα σκέφτηκα, αλλά Σάββατο πρωί -πρωί να της ρίξουμε μια ματιά, γιατί έχουμε και Μέγαρα...
Μια ξεραμένη τσιμούχα, άφησε βαλβολίνη να περάσει στο συμπλέκτη και ουσιαστικά να τον καταστρέψει. Μικρό το κακό, δίσκο - πλατώ είχαμε, δεν βρήκαμε όμως πουθενά τσιμούχα... Θα περιμένουμε τη Δευτέρα να ανοίξει η Τογιότα Ελλάς...
Δεν το πιστεύω... Το αμάξι έμεινε μέσα, και φταίει μια τσιμούχα...
Τα αποτελέσματα της ακινησίας μάλλον...
Σκέφτομαι να έρθω με τον Τσίγκο. Αλλά βασικά δε βλέπω μπροστά μου από τα νεύρα.
Θα δούμε... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Παίδες απουσία...Χθές (Παρασκευή) το βραδάκι που έβγαλα τη γριά βόλτα, έννοιωσα να πατινάρει ο συμπλέκτης. Αδικαιολόγητα σκέφτηκα, αλλά Σάββατο πρωί -πρωί να της ρίξουμε μια ματιά, γιατί έχουμε και Μέγαρα...
Μια ξεραμένη τσιμούχα, άφησε βαλβολίνη να περάσει στο συμπλέκτη και ουσιαστικά να τον καταστρέψει. Μικρό το κακό, δίσκο - πλατώ είχαμε, δεν βρήκαμε όμως πουθενά τσιμούχα... Θα περιμένουμε τη Δευτέρα να ανοίξει η Τογιότα Ελλάς...
Δεν το πιστεύω... Το αμάξι έμεινε μέσα, και φταίει μια τσιμούχα...
Τα αποτελέσματα της ακινησίας μάλλον...
Σκέφτομαι να έρθω με τον Τσίγκο. Αλλά βασικά δε βλέπω μπροστά μου από τα νεύρα.
Θα δούμε...Ψυχραιμία Ευριπίδη, και η γριούλα θα γίνει όπως πρώτα σίγουρα!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε Θέμη, πού το έχεις το μυαλό σου; Τι ακριβώς είδους εργασία έχεις τη Δευτέρα;Αρχές τεχνολογίας λογισμικού. Εργασία πάνω στις βάσεις δεδομένων. Deadline, Δευτέρα 27/2/2006 και δεν έχω κάνει τίποτα. Σωστός;
Όχι, σε περίπτωση που σκεφτόσουν τίποτε άλλο...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ρε Θέμη, πού το έχεις το μυαλό σου; Τι ακριβώς είδους εργασία έχεις τη Δευτέρα;
Αρχές τεχνολογίας λογισμικού. Εργασία πάνω στις βάσεις δεδομένων. Deadline, Δευτέρα 27/2/2006 και δεν έχω κάνει τίποτα. Σωστός;
Όχι, σε περίπτωση που σκεφτόσουν τίποτε άλλο...
Ναι αλλά αύριο έχεις Μέγαρα 3, Κεφάλαιο Κ3 - Κ6...
-
Βαγγέλη, χωρίς το Sevenάκι, δεν με δελεάζεις
-
μη ξεχασετε να μας φερετε φωτογραφιες, καλα να περασετε
-
-
-
Ο καιρός πάντως θα είναι θαυμάσιος για όλη τη μέρα!! Άντε, άντε!! Τυχερούληδες...
Έτσι μου έρχεται να παρατήσω τη σχολή και να σηκωθώ να 'ρθω
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Kαλα να περασετε !!!!
Παραθετω και γω την αμφιεση για το karnaval td!Βλέπω ότι μπήκες στο πνεύμα των ημερών !
-
Γυρίσαμε, για :svoeat: δεν πήγα, αφού είχα οικογενιακές υποχρεώσεις. Πολύς κόσμος στην πίστα, οι μίσοι σχεδόν από το φόρουμ (οι μισοί που δήλωσαν δεν ήρθαν .
Το πρωί γλυστρούσε αρκετά, μετά ήταν μια χαρά! Λυσαξανε οι περισσότεροι. Είχαμε και τις εξόδους μας, αλλά βγήκαμε σχεδόν καθαροί.
Ενδεικτικά, είχε 111r, M3, S2000, λίγα αγωνιστικά.....αυτά!αντε και στο επόμενο....την επόμενη βδομάδα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
αντε και στο επόμενο....την επόμενη βδομάδαOh, yes
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
αντε και στο επόμενο....την επόμενη βδομάδα
Oh, yes
Αν δεν προκύψει κάτι σε 3μερο, θα έρθω.ΑΑΑΑ!!! θέλω και λάστιχα, το ξέχασα
(Θέμη, τι γυρεύεις στον υπολογιστή? Στην εργασία σου γρήγορα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
(Θέμη, τι γυρεύεις στον υπολογιστή? Στην εργασία σου γρήγοραA man has to eat...!!
Εξάλλου, η εργασία στον υπολογιστή είναι
-
δεν ήρθα, άργησα να ξυπνήσω..
ελπίζω να περάσατε καλά..
next time -
Το πληκτρολόγιο τρως;
Μπράβο που καλοπεράσατε, αλλά θέλουμε παραλειπόμενα, παρασκήνια, φωτογραφίες, κουτσουμπολιά, γυρολόγια...
-
Ωραία ήταν!
Ακόμα και ο mousatos ήρθε από Αλεξανδρούπολη!
Και οι TRFες με ΤΑΧΙ στον ουρανό!Απόλαυση ήταν!
Αντε και στο επόμενο!
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!