-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Eπόμενη βελτίωση το....... πλύσιμο. Θα ελαφρύνει ίσαμε 10 κιλάΓιαααα φέρτο σπίτι... Εκτός από ελάφρωμα, με καλό πλύσιμο-σκούπισμα, θα βελτιώσουμε και την αεροδυναμική Σπύρο, για μεγαλύτερη τελική!
Αν τελειώσω εγκαίρως τα κλαδέματα στο εξοχικό ( με στριμώξανε), θα έρθω να σας καμαρώσω!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Θα είμαι και εγώ εκεί με EOS20D + τα λοιπά γνωστά AV καλούδια...!!!Απ' ό,τι βλέπω, δε θα λείπει κανείς. Εκτός από εμένα... Όχι για να μη μου λέτε μόνο για τα καλά της Κεφαλονιάς.
-
Ίσως τρέξω και εγώ αν προλάβω να προμηθευτώ 15αρια λάστιχα για σκίσιμο.
Αλλιώς ίσως έρθω με κανενός φίλου το όχημα. -
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Βαγγέλη και Ευρυπίδη μήπως υπάρχει χώρος στο δεξί κάθισμα??Γιάννης
Έλα εσύ και κάπου θα σε βολέψουμε...
Έχω την εντύπωση πως μέχρι στιγμής δείχνει να είναι το πιο 'ζωηρό' TD που πρόκειται να κάνουμε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Την Κυριακή 26/2/06, από τις 10:00, στο Μέγαρο.Για πες, μέχρι τι ώρα περίπου; Και τι ώρα και που το 'μετά';
Κανονισμοί, οι γνωστοί.
Κράνος,...Παλιό μηχανής κάνει, ή...
-
Ο λαός θέλει...το Ζ μπορεί ...
Θα είμαι εκεί, εκτός απροόπτου, φέροντας Nikon. Καμιά δανεική βιντεοκάμερα να πάρω καμιά λήψη (ελπίζω να αποφύγω μεσιτικές διαδικασίες)?
-
Οι συμμετοχές πρέπει να έχουν 40αρίσει
-
Να μας κάνει και ο καιρός το χατήρι...
-
Θα είμαι και εγώ στιν πίστα χωρίς το se7en μου όμως....
-
Μου τρέχουν τα σάλια . Μου φαίνεται θα αφήσω το γάμο να πάω στα πουρνάρια (των Μεγάρων ντε)
-
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το έπλυνααααααααααααααααααααααααα!!!Άλλαξε χρώμα ή μου φαίνεται
-
-
-
τωρα θα εχει καλυτερη αεροδυναμικη......θα γλυστραει ο αερας καλυτερα.....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
νταξ, βαλε και τα τασια παλι τωρα...Τι λες τώρα! Τζάμπα γυάλιζα τις ζάντες? Ξέρεις τι βρώμα έβγαλαν?
Άσε που έχω χάσει το ένα... με προσπέρασε σε μια στροφή!
-
Σπύρε, με γεια το αμάξι ρε!! Πάλι Yaris όμως;
Με τις ζάντες έλα!! Σαν μοντίφα φαίνεται!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Σπύρε, με γεια το αμάξι ρε!! Πάλι Yaris όμως;Με τις ζάντες έλα!! Σαν μοντίφα φαίνεται!!!
Εσύ άσε τα λόγια και φέρε το Bianchi να νιώσει την καυτή ανάσα του Γιαπωνέζου!!!
-
Κοίτα ρε πόσες συμμετοχές... Μα πόσο γκαντέμης είμαι επιτέλους?
Το νου σας, θέλω οπωσδήποτε dvd με οπτικοακουστικό υλικό. Και in-car πλάνα!
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!