-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΡΕ, ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΞΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ TRACK-DAY ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ... ΦΟΒΑΣΤΕ, Ε? :explotar:
Ταύρος που γαυγίζει...δεν δαγκώνει!
Κουτουλάει όμως...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Θα φέρω κι εγώ, αλλά και την τελευταία φορά που έφερα δεν τράβηξα τίποτα...
εσυ χρωστας κατι in car
Καλά, αυτός χρωστάει ακόμα κάτι πλάνα από το 2ο TD του MX5 Club στις 4.9.2005. Θυμάσαι Θέμη την κάμερα στην αριστερή πόρτα; Ή κάνεις ότι την ξέχασες;
-
Θα εχω κι εγώ κάμερα μαλλον μαζί και φωτογραφική. Βεβαια τη φωτογραφική απ'οτι εχει δείξει το παρελθόν δεν την τιμάω πολύ γιατί.. βαριέμαι να βγάζω φωτογραφίες ενώ με την καμερα θα δουμε.. θα πατάω το κουμπι και θα γράφει
Θα οργανωθούν sessions ή θα μπαίνουμε στηνπίστα όποτε θέλει ο καθένας μας?
-
Θα μπαίνουμε όποτε θέλουμε αλλά υπο την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι πάνω από 7 αυτοκίνητα ταυτόχρονα μέσα!
-
Αν προλαβω καποιες δουλειες, θα ερθω και εγω την Κυριακη!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αν προλαβω καποιες δουλειες, θα ερθω και εγω την Κυριακη!Αντε Σπύρο!Και έχουμε να τα πούμε από κοντά χρόνιαα!!
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 551#525551
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μη το ξεχάσω.....ποιός εχει ψηφιακή μηχανή?!!
Μηχανές, φακούδια, τρίποδα καλύπτω εγώ. Χώρος υπάρχει για να τις ανεβάσουμε όπως πρέπει;
-
Θααααα....το τακτοποιήσουμε
-
13 σελίδες θέμα και ακόμη έχουμε μία βδομάδα.....
Μηχανή θα φέρω κι εγώ!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θααααα....το τακτοποιήσουμεOk! No worries τότενες, θα παραλάβεις το σχετικόν σινδίον μετά το πέρας της εκδήλωσης...
-
Θα περασω και εγω μια βολτα.
-
Το άσπρο κουβαδάκι 'αναρτησώθηκε' ( ), απέκτησε επιτέλους φρένα, λάδια-φίλτρα-ξίδια και είναι πλέον έτοιμο να ξηλώσει την άσφαλτο της πίστας
Φωτογραφίες από τον chrmes συντόμως
Eπόμενη βελτίωση το....... πλύσιμο. Θα ελαφρύνει ίσαμε 10 κιλά
-
Μπράβο στον mpeizanis...!
-
Epitrepetai na mpei SantaFe stin pista???Kai an nai poso tha moy kostisei kai poses boltes tha mou epitrapei na kano???
-
Παιδιά θα περάσω κι εγώ μια βόλτα.Να χαθεί και η αγωνιστική παρθενιά...αν και με το κλιο που έχω...
Οι Αθηναίοι θα κανονίσουμε κομβόι να φύγουμε από Αθήνα ή ο καθένας γράφει τους δικούς του χρόνους στην εθνική οδό?
-
32
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μη το ξεχάσω.....ποιός εχει ψηφιακή μηχανή?!!
Μηχανές, φακούδια, τρίποδα καλύπτω εγώ. Χώρος υπάρχει για να τις ανεβάσουμε όπως πρέπει;
Θα είμαι και εγώ εκεί με EOS20D + τα λοιπά γνωστά AV καλούδια...!!!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Epitrepetai na mpei SantaFe stin pista???Kai an nai poso tha moy kostisei kai poses boltes tha mou epitrapei na kano???Δεν μου απαντησατε.....
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Epitrepetai na mpei SantaFe stin pista???Kai an nai poso tha moy kostisei kai poses boltes tha mou epitrapei na kano???
Δεν μου απαντησατε.....
Φυσικά και επιτρέπεται! Θα σου κοστίσει
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!