-
γιουτιουμπ
-
Καλησπέρα!
Είμαι πολύ κοντά στην αγορά ενός Α1 1.4 TFSI με τα 185 άλογα.
Μπορείτε να μου πείτε τι προβλήματα έχει βγάλει ο κινητήρας και γενικώς εαν το προτείνετε σε σχέση με τον ανταγωνισμό; -
καίει λάδια...
-
Αυτό που λέει ο red_monster. Στους περισσότερους κατόχους με αυτό το μοτέρ τους καίει λάδια και δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα ακόμη. Καλύτερα απέφυγε το με αυτό τον κινητήρα, όπως και τα αδερφια polo gti-ibiza cupra. Αν σου αρέσει τόοσο πολύ, στη θέση σου θα έκανα υπομονή μέχρι να σιγουρευτώ ότι λύθηκε αυτό το θέμα.
-
Αυτή δεν είναι λογική φίλε κουμπιστ.
Αμ δεν αγορασει ο κόσμος και δεν πληρώσει τις τσαπατσουλιες τους, τότε πώς θα μάθει να τις διορθώσει; απο όσο φαίνεται δεν είναι καλοί στο να μυρίζουν νύχια
-
-
Όταν λέμε 'καίει λάδια' τι εννοούμε?
Το δίλιτρο μου ας πούμε καταναλώνει περίπου 1 λίτρο στα 8-9000 χλμ... -
Το 1400αρη δεν 'καταναλώνει ' λάδια , 'καίει '....
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Το δίλιτρο μου ας πούμε καταναλώνει περίπου 1 λίτρο στα 8-9000 χλμ...Μιλάμε για 1 λίτρο ανα 1500-2000 χλμ (στους περισσότερους κατόχους αυτού του μοτέρ), οπότε καταλαβαίνεις ότι υπάρχει θέμα
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Το δίλιτρο μου ας πούμε καταναλώνει περίπου 1 λίτρο στα 8-9000 χλμ...Μιλάμε για 1 λίτρο ανα 1500-2000 χλμ (στους περισσότερους κατόχους αυτού του μοτέρ), οπότε καταλαβαίνεις ότι υπάρχει θέμα
πρόβλημα το οποίο αν κ οι αντιπροσωπείες ανταποκρίνονται αλλάζοντας διάφορα (ελατηρια, τουρμπο, μηχανές κτλ) ΔΕΝ λύνεται
ΜΑΚΡΥΑ -
Αν μπει κανείς στο vwclub θα δει και καταναλώσεις 1 λίτρο 800 χλμ
Αυτή τη στιγμή η vw αντί για αλλαγή ελατηρίων αλλάζει κάτι σωληνάκια(στην πολλαπλή εξαγωγής νομίζω ,δεν τα πολυγνωρίζω αυτά )και μετά από 1.000χλμ πρέπει να ξαναπάς στην αντιπροσωπεία για νέα μέτρηση.Αν διαπιστωθεί ότι και πάλι καίει λάδι,παραγγέλνουν κινητήρα από Γερμανία και μόλις έρθει τους το αφήνεις για κανα 5ήμερο.... .Πάντως όσοι έχουν αλλάξει μέχρι στιγμής είτε δεν καίνε είτε καίνε λίγο,σε ποσοστό που είναι φυσιολογικό για νέο κινητήρα σε διαδικασία στρωσίματος.Ο χρόνος θα δείξει και αν δεν πετύχει ούτε αυτό,ξανά στο συνεργείο .
Η δε seat έχει μείνει ακόμη στην αλλαγή ελατηρίων..... -
αυτά είναι
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πρόβλημα το οποίο αν κ οι αντιπροσωπείες ανταποκρίνονται αλλάζοντας διάφορα (ελατηρια, τουρμπο, μηχανές κτλ) ΔΕΝ λύνεται
ΜΑΚΡΥΑσε όλα τα 185άρια βρε παιδιά? ή πάλι αναφερόμαστε σε περιτπώσεις και τρομάζουμε κόσμο???
-
Καινε λαδι μεμονωμενα, το καθε ενα ξεχωριστα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Καινε λαδι μεμονωμενα, το καθε ενα ξεχωριστα.'σε όλα' έγραψα βρε, όχι όλα μαζί...
-
Μπορει παντως κανα δυο να μην καινε, αρα οντως μην τρομαζουμε τον κοσμο.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μπορει παντως κανα δυο να μην καινε, αρα οντως μην τρομαζουμε τον κοσμο.ή μπορεί να μην γνωρίζουμε όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν ή που υπάρχουν σε αυτή την έκδοση και όντως κακώς να παραμιλάμε... Επίσης γνωρίζω ότι από model year 13 και μετά κάτι άλλαξε στο κιβώτιο και στον κινητήρα όπως έχω πει στα παιδιά όταν συναντηθήκαμε και έχουν αρκετά διαφορετικούς κωδικούς προιόντος σε σχέση με τους προκατόχους τους... κάτι μπορεί να σημαίνει αυτό, μια βελτίωση από τεχνική σκοπιά...
-
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Επανέρχομαι μετά από άλλα 300 χιλιόμετρα 'δοκιμών' ακόμη σε διαφορετικά μέρη ( γλυφάδα-σαρωνίδα , διόνυσο , μαραθώνος , αττική οδό ) και έχω να πως αρχικά το θέμα με την υποστροφή ήταν ένας συνδυασμός κακών συνθηκών και ιδιαίτερα του οδοστρώματος σε συγκεκριμένο κομμάτι.Για τα ελαστικά που φοράει από το εργοστάσιο συνεχίζω να έχω τους ενδοιασμούς μου ( αναφέρομαι στα good year..).
H συνολική μέση διατηρείται στα 8,4 λίτρα / 100 χλμ .
Μετά από κάποια χιλιόμετρα αρκετά γρήγορης οδήγησης καταλήγω σε γνωστά συμπεράσματα για την audi. Το τιμόνι ικανοποιητικό αλλά αρκετά ελαφρύ , τα φρένα απλά καλά όχι κάτι παραπάνω. ( μια παρατήρηση , τα τακάκια κάνουν έναν θόρυβο κατά την πέδηση και ιδιαίτερα κατα τη διαδικασία της ακινητοποίησης , περίμενα να σταματήσει ο θόρυβος μετά από κάποια χιλιόμετρα αλλά συνεχίζει και τώρα που είμαι στα 1700 περίπου).
Η ανάρτηση άριστη !
YΓ. πείτε μου πώς ανεβάζω βίντεο..!
Αναμένω σχόλια από τους κατόχους και τους έχοντες προσωπική εμπειρία επί του οχήματος.
-
Χαιρομαι που το ακουω αυτο για την υποστροφη φιλε. Λογικο ειναι να ηταν κατι τετοιο και οχι του αυτοκινητου καθαρα.
Τα ελαστικα φιλε τι να σου πω, εγω φοραω αλλα και ειναι οκ για εμενα(οχι ιδανικα αλλα δεν με χαλανε για να τα αλλαξω).
H δικια μου μεση καταναλωση, ε αλλο κινητηρα ομως ειναι στο 5,7 ή 5,8 δεν θυμαμαι ακριβως.
Αυτο που λες για τα τακακια δεν εχει κανει την εμφανιση του στο δικο μου. -
Ο χρήστης DIO3008 έγραψε:
Καλησπέρα!Είμαι πολύ κοντά στην αγορά ενός Α1 1.4 TFSI με τα 185 άλογα.
Μπορείτε να μου πείτε τι προβλήματα έχει βγάλει ο κινητήρας και γενικώς εαν το προτείνετε σε σχέση με τον ανταγωνισμό;http://www.evo.co.uk/carreviews/evolong ... o_gti.html
Διαβασε εδω.Λεει και για το θεμα που συζηταμε.Φυσικα μονο το αγγλικο ΕVO...
Audi A1