-
Απο σημερα η Κομοτηνη εχει 3 Α1.. Μηπως τελικα λεφτα υπαρχουν?
Scotch εχω οδηγησει και γω Α1 1,4 TFSI και ειχε trip computer..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Scotch εχω οδηγησει και γω Α1 1,4 TFSI και ειχε trip computer..Εγώ έφαγα τον κόσμο αλλά τίποτα. Είχε μάλιστα στο κέντρο του ταμπλό αναδιπλούμενη οθόνη αλλά μόνο τις ενδείξεις του ραδιοφώνου εμφάνιζε. Όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες (gps, 'πληροφορίες οχήματος', κλπ) έβγαζε μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμες .
-
Αν κρίνω από το πνεύμα της ραδιοφωνικής διαφήμισης και από το τρόπο παρουσίασης του στα περιοδικά, είναι η ιδανική λύση για όλους τους πιτσιρικάδες που θα θέλαν ένα S3 ή ένα ΤΤ και δεν τους φτάνουν τα λεφτά. Επικοινωνείται δηλαδή ως ένα φτηνό Audi και όχι ως ένα ακριβότερο μοντέλο από το αντίστοιχο VW. Το ερώτημα είναι αν είναι τόσο καλύτερο από το Polo GTi που να δικαιολογεί τα παραπάνω λεφτά.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ποια μέτρια έκδοση ρε mezzanine!? έχει 17500, μετά 1900, μετά 23000 χωρίς την απόσυρση και χωρίς έξτρα... το Μίνι Ες ξεκινάει από πιο πάνω και τώρα που το 185άρι θα κάνει 27000 μιλάμε ξανά για το τι προσφέρει...
το έχει οδηγήσει κανένας σας και είδε ότι δε προσφέρει τίποτα ή μιλάτε θεωρητικά όπως συνήθως....
τι να πώ.
καληνύχτα
Εγώ πάντως το πήρα μια βόλτα μια μέρα που χα παει το Audi στην Καρέντα και ήταν μια μαλακία και μισή.
άρα είναι κάτι παραπάνω από μια μαλακία μόνοΟύτε σπορ είναι, όχι δεν είναι σπορ, είναι σπορτίφ, πιο πολύ από άλλα της κατηγορίας του... σπορ είναι το Μίνιούτε άνετο είναιμε διαφορά το πιο άνετο σε απόσβεση ανάρτησης, ποιότητα κύλισης, ηχομόνωση, εργονομία εμπρόσθιων θέσεων..., ούτε τόοοοσο premium δεν υπάρχει άλλο με καλύτερη συναρμογή υλικών, υλικά αυτά καθεαυτά ή όνομα οπότε είναι premiumείναι....ε τι στο διάολο είναι?? Είχε και 28-29 χιλιάρικα θυμάμαι το συγκεκριμένο...
-
Άποψή σου! Το σχόλια μου είχαν να κάνουν πάντα και σε συνάρτηση με το υπέρογκο κόστος του. Με τόσα που κοστίζει έπρεπε να προσφέρει πολυυυυ περισσότερα για να θεωρηθεί αξιόλογο κατ' εμέ. Στα ίδια (και αρκετά λιγότερα) λεφτά η Mito προσφέρει γκάζι, εξοπλισμό, τεχνολογία και design, το Mini προσφέρει μοτερούκλα, φοβερό στήσιμο και διαχρονικότητα κτλ κτλ. Όλοι οι ανταγωνιστές κάτι έχουν να δώσουν ξεχωριστό! Το Α1 απλά τα κάνει όλα σχετικά καλά (ωσάν αυθεντικό Audi δηλαδή)...και κοστίζει σαν να τα κάνει όλα τέλεια...και είναι και κακάσχημο μέσα-έξω...
-
Άποψή σου! Το σχόλια μου είχαν να κάνουν πάντα και σε συνάρτηση με το υπέρογκο κόστος του. Με τόσα που κοστίζει έπρεπε να προσφέρει πολυυυυ περισσότερα για να θεωρηθεί αξιόλογο κατ' εμέ. Στα ίδια (και αρκετά λιγότερα) λεφτά η Mito προσφέρει γκάζι, εξοπλισμό, τεχνολογία και design, το Mini προσφέρει μοτερούκλα, φοβερό στήσιμο και διαχρονικότητα κτλ κτλ. Όλοι οι ανταγωνιστές κάτι έχουν να δώσουν ξεχωριστό! Το Α1 απλά τα κάνει όλα σχετικά καλά (ωσάν αυθεντικό Audi δηλαδή)...και κοστίζει σαν να τα κάνει όλα τέλεια...και είναι και κακάσχημο μέσα-έξω...συμφωνώ απόλυτα!
-
Τον τελευταίο καιρό έχω δει αρκετές φορές Α1 στο δρόμο αλλά είναι αυτοκίνητα αντιπροσωπίας για test drive,
Είναι φαίνεται μια απέλπιδα προσπάθεια της Audi να το διαφημίσει ώστε να αρχίσει να πουλάει, γιατί από ότι φαίνεται όπως είχα προβλέψει πάει άπατο καθώς δεν πείθει η αξία του σε σχέση με την τιμή του.
Παρόλα αυτά εμφανισιακά μου αρέσει πολύ ,αν και είμαι μάλλον από τους λίγους. Έχω μεγάλη περιέργεια να το οδηγήσω για να δω το κατά πόσο θα με φτιάξει ή θα με αφήσει αδιάφορο, αν και θα πάω προκατηλειμμένος λόγω ημιάκαμπτου. Πολύ ξενέρα να δίνεις 24000 Ε για αμάξι και να έχεις τον φτηνιάρικο, βρωμερό και σιχαμένο παλιοημιάκαμπτο.
Vel για πες μας εσύ που το έχεις οδηγήσει, αισθάνεσαι έντονα στις ανωμαλίες την ξερή φτηνιάρικη αντίδραση του ημιάκαμπτου; Σε στροφή με ανωμαλίες πως συμπεριφέρεται χοροπηδάει;
-
Έπεσε στα χέρια μου την περασμένη εβδομάδα ένα παλιότερο drive με το Α1 1,2. Τυχαία έπεσε το μάτι μου στο 0-100 και είδα ένα ωραιότατο 10,5
Την ώρα που η -συνήθως αισιόδοξη σε κάτι τέτοια- Audi ανακοινώνει επίσημα 1' πάνω.
Το ερώτημα είναι ποιός μας δουλεύει. Το drive ή η Audi; Δηλαδή γράφει πίπες το drive ή όσο 86 ίππους είναι το Α1 άλλο τόσο εγώ είμαι 86 κιλά... -
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Πολύ ξενέρα να δίνεις 24000 Ε για αμάξι και να έχεις τον φτηνιάρικο, βρωμερό και σιχαμένο παλιοημιάκαμπτοΓιατι το λες αυτο;Ο ημιακαμπτος ειναι μια χαρα για την συγκεκριμενη κατηγορια...Αλλα συγκεκριμενα το Α1 ΝΑΙ επρεπε να εχει πολλαπλους, γιατι απλα σου πιανουν τον κ@λο για να το παρεις σε καποια αξιοπρεπη εκδοση οταν η Citroen και η Alfa σου δινουν τρομερα πακετα ποιοτικα ομορφα και γενικα ολοκληρωμενα με 20.000...Παντως με τις σωστες ρυθμισεις μια χαρα ανετος ειναι και ο ημιακαμπτος (δεν λεω οτι γινεται σαν τους πολλαπλους ή τους υστερουντες, εχεις τα μικροκοπανηματα... )...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έπεσε στα χέρια μου την περασμένη εβδομάδα ένα παλιότερο drive με το Α1 1,2. Τυχαία έπεσε το μάτι μου στο 0-100 και είδα ένα ωραιότατο 10,5
Την ώρα που η -συνήθως αισιόδοξη σε κάτι τέτοια- Audi ανακοινώνει επίσημα 1' πάνω.
Το ερώτημα είναι ποιός μας δουλεύει. Το drive ή η Audi; Δηλαδή γράφει πίπες το drive ή όσο 86 ίππους είναι το Α1 άλλο τόσο εγώ είμαι 86 κιλά...Το Drive φυσικα!!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το ερώτημα είναι ποιός μας δουλεύει. Το drive ή η Audi; Δηλαδή γράφει πίπες το drive ή όσο 86 ίππους είναι το Α1 άλλο τόσο εγώ είμαι 86 κιλά...Ε εντάξει κι εσύ τώρα...το drive ως γνωστόν έχει δοκιμαστές-γατόνια. Και πολύ κάνανε...
Και σιγά μην ήταν μόνο 86hp το δημοσιογραφικό Α1...
-
Τον τελευταίο καιρό έχω δει αρκετές φορές Α1 στο δρόμο αλλά είναι αυτοκίνητα αντιπροσωπίας για test drive,Είναι φαίνεται μια απέλπιδα προσπάθεια της Audi να το διαφημίσει ώστε να αρχίσει να πουλάει, γιατί από ότι φαίνεται όπως είχα προβλέψει πάει άπατο καθώς δεν πείθει η αξία του σε σχέση με την τιμή του.
Παρόλα αυτά εμφανισιακά μου αρέσει πολύ ,αν και είμαι μάλλον από τους λίγους. Έχω μεγάλη περιέργεια να το οδηγήσω για να δω το κατά πόσο θα με φτιάξει ή θα με αφήσει αδιάφορο, αν και θα πάω προκατηλειμμένος λόγω ημιάκαμπτου. Πολύ ξενέρα να δίνεις 24000 Ε για αμάξι και να έχεις τον φτηνιάρικο, βρωμερό και σιχαμένο παλιοημιάκαμπτο.
Vel για πες μας εσύ που το έχεις οδηγήσει, αισθάνεσαι έντονα στις ανωμαλίες την ξερή φτηνιάρικη αντίδραση του ημιάκαμπτου; Σε στροφή με ανωμαλίες πως συμπεριφέρεται χοροπηδάει;
θα σε παρακαλεσω να προβλεψεις 43 αριθμους λοττο (να επιλεξω τους αλλους)
απατο παει; ειδες καθολου πωλησεις 1ου τριμηνου;
ο αθλιος ημιακαμπτος, ισχυει μονο για το Α1 η για οτι φοραει ημιακαμπτο και στοιχιζει 24000;
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Τον τελευταίο καιρό έχω δει αρκετές φορές Α1 στο δρόμο αλλά είναι αυτοκίνητα αντιπροσωπίας για test drive,
Είναι φαίνεται μια απέλπιδα προσπάθεια της Audi να το διαφημίσει ώστε να αρχίσει να πουλάει, γιατί από ότι φαίνεται όπως είχα προβλέψει πάει άπατο καθώς δεν πείθει η αξία του σε σχέση με την τιμή του.
ο αθλιος ημιακαμπτος, ισχυει μονο για το Α1 η για οτι φοραει ημιακαμπτο και στοιχιζει 24000;
Αδερφέ δεν χρειάζεται να δω πωλήσεις τριμήνου. Το ότι δεν πουλάει φαίνεται από το ότι δεν το βλέπεις στο δρόμο και κυρίως από το ότι οι premium απατεώνες της Audi αναγκάστηκαν να ρίξουν την τιμή λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του ενώ το μοντέλο είναι φρεσκότατο και να δώσουν ως δέλεαρ 4 χρόνια εγγύηση κάτι που δεν κάνουν σε άλλα μοντέλα τους.
Γενικά αν παρακολουθείς πως συμπεριφέρεται τιμολογιακά η κάθε εταιρία θα δεις ότι η Audi δεν ρίχνει τις τιμές ούτε σε αρχαία μοντέλα ούτε καταφεύγει σε κινήσεις φτηνού εντυπωσιασμού όπως είναι τα 4 χρόνια εγγύηση.
Εξάλλου είχαμε και την μαρτυρία κοπέλας στο φόρουμ που το παρήγγειλε και ξεβρακώθηκαν για να της το πουλήσουν.
Βέβαια αυτό το ξεβράκωμα και η πρεμούρα τους να πουλήσουν είναι καλή εξέλιξη για όποιον του αρέσει το Α1 και ενδιαφέρεται, όπως εγώ.
-
Τον Μάρτιο πουλήθηκαν 128 Α1 και συνολικά 222 απ'την αρχή του χρόνου. Αν σκεφτείς ότι είναι μικρό μοντέλο με τσουχτερή τιμή, δεν είναι κακές οι πωλήσεις του στους δύσκολους καιρούς που ζούμε...Τον ίδιο μήνα πουλήθηκαν λιγότερα swift 3d, mini 3d, mito, mazda2 3d, ds3, colt 3d, clio 3d, punto 3d, i20 3d κλπ... (πηγή seaa.gr)
-
Αδερφέ δεν χρειάζεται να δω πωλήσεις τριμήνου. Το ότι δεν πουλάει φαίνεται από το ότι δεν το βλέπεις στο δρόμο και κυρίως από το ότι οι premium απατεώνες της Audi αναγκάστηκαν να ρίξουν την τιμή λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του ενώ το μοντέλο είναι φρεσκότατο και να δώσουν ως δέλεαρ 4 χρόνια εγγύηση κάτι που δεν κάνουν σε άλλα μοντέλα τους.Γενικά αν παρακολουθείς πως συμπεριφέρεται τιμολογιακά η κάθε εταιρία θα δεις ότι η Audi δεν ρίχνει τις τιμές ούτε σε αρχαία μοντέλα ούτε καταφεύγει σε κινήσεις φτηνού εντυπωσιασμού όπως είναι τα 4 χρόνια εγγύηση.
Εξάλλου είχαμε και την μαρτυρία κοπέλας στο φόρουμ που το παρήγγειλε και ξεβρακώθηκαν για να της το πουλήσουν.
Βέβαια αυτό το ξεβράκωμα και η πρεμούρα τους να πουλήσουν είναι καλή εξέλιξη για όποιον του αρέσει το Α1 και ενδιαφέρεται, όπως εγώ.
οτι δεν το βλεπεις, δεν σημαινει τιποτα. οτι πουλαει πολυ καλυτερα (προς απογοητευση πολλων) και εξω απο προβλεψεις ειναι γεγονος.
θα σε συμβουλευα αν το παρεις, να μην το αναφερεις στο φορουμ καθως θα σε χαρακτηρισουν καπως.
-
Η αληθεια ειναι οτι εχει αρχισει να ψιλοκυκλοφορει, αλλα καμια σχεση με πολο
Οσο για τα 4 χρονια εγγυηση , αυτο δε λεει κατι , δωρο την επεκταση σου κανουν που σε ενα τοσο μικρο αυτοκινητο δε νομιζω να ξεπερνα τα 300 ευρω
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
οτι δεν το βλεπεις, δεν σημαινει τιποτα. οτι πουλαει πολυ καλυτερα (προς απογοητευση πολλων) και εξω απο προβλεψεις ειναι γεγονος.
θα σε συμβουλευα αν το παρεις, να μην το αναφερεις στο φορουμ καθως θα σε χαρακτηρισουν καπως.
Και τα Atos και Accent πούλαγαν κάποτε με το κιλό αλλά και πάλι άθλια ήταν. Και το Auris πουλάει καλύτερα από Golf αλλά δεν το φτάνει πουθενά ούτε για πλάκα. Πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής κάποιος που έχει ως κριτήριο τις πωλήσεις για να αξιολογήσει ένα αυτοκίνητο.
-
Και τα Atos και Accent πούλαγαν κάποτε με το κιλό αλλά και πάλι άθλια ήταν. Και το Auris πουλάει καλύτερα από Golf αλλά δεν το φτάνει πουθενά ούτε για πλάκα. Πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής κάποιος που έχει ως κριτήριο τις πωλήσεις για να αξιολογήσει ένα αυτοκίνητο.
δεν αξιολογησα το αυτοκινητο. απλως γραφοταν οτι θα παει απατο, οτι δεν θα πουλησει τιποτα και ποιος θα το αγορασει σε αυτες τις τιμες κλπ κλπ. τελικα δεν ισχυει.
προσεξε τι γινεται ομως. αν καποιο αυτοκινητο που αρεσει στο φορουμ πχ δεν πουλαει, τοτε ειναι καλο γιατι δεν κυκλοφορει πολυ κι ειναι ξεχωριστο, μεχρι και future classic το βγαζουν!!!
αντιθετα, αν προκειται για μισητο αυτοκινητο και δεν πουλαει, τοτε καλα να παθει κι αρχιζουν τα πανηγυρια. (τοτε δεν ειναι ξεχωριστο πχ)
οταν πουλανε τα μισητα αυτοκινητα, παμε σε αλλες συζητησεις...
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
θεωρω οτι Α1=πεταμενα λεφτα,εκτος και αν εισαι αρκετα ευκαταστατος και δε σε ενδιαφερει.διαφορετικα εχεις δει ποσα αλλα αυτοκινητα μπορεις να επιλεξεις με αυτα τα λεφτα?ελεος 30000ευρω για Α1.μας κλεβουν κανονικοτατα!Με την λογική την δική σου κανείς δεν θα έπρεπε να παίρνει mini ούτε ακόμα και mito (που εντάξει είναι πιο φθηνή αλλά και πάλι ακριβή είναι αφού κάνει σχεδόν όσο ένα γκολφ).
Παρόλα αυτά έχει βρωμίσει ο τόπος από τέτοια αμάξια.
-
Άσε που δεν είμαστε σίγουροι για το αν είναι πωλήσεις ή ''πωλήσεις'' (πινακιδώματα... )
Audi A1