-
Θα ήθελα να με βοηθήσετε. Θα φύγω από την Ελλάδα για τουλάχιστον κανα χρόνο, οποτε σκέφτηκα να μην αφησω το κορσακι και λιώσει εδω..
Οπότε στο αμεσο μέλλον θα το πουλήσω και οταν και αν με το καλό ξαναγυρίσω παίρνω κάτι άλλο..
Οπότε Opel Corsa C 1,0, Ιούνιος 2003, 52.000κμ τώρα και εξοπλισμό
-Ηλεκτρικές Κλειδαριές με τηλεχειρισμό
-Ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι
-Air Condition
-Aερόσακο Οδηγού
-Ραδιο-cd Pioneer, τοποθετημένο πέρσι,
-Προβολεις Follow me home(δεν θυμάμαι κάτι άλλο)..
Εννοείτε ατρακάριστο και με τα σερβις του στην Οπελ (λάδια αλλάζω κάθε 7.500κμ και όχι κάθε 30.000 που λέει ο κατασκευαστής)
Γενικά η κατάστασή του είναι Πολύ Καλή..
Θα με βοηθήσετε στο να το κοστολογήσω ώστε ουτε να ζητάω παπάδες, ούτε να το σκοτώσω;;;
-
Θα ήθελα να με βοηθήσετε. Θα φύγω από την Ελλάδα για τουλάχιστον κανα χρόνο, οποτε σκέφτηκα να μην αφησω το κορσακι και λιώσει εδω..
Οπότε στο αμεσο μέλλον θα το πουλήσω και οταν και αν με το καλό ξαναγυρίσω παίρνω κάτι άλλο..
-Ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι
-Air Condition
-Aερόσακο Οδηγού
Εννοείτε ατρακάριστο και με τα σερβις του στην Οπελ (λάδια αλλάζω κάθε 7.500κμ και όχι κάθε 30.000 που λέει ο κατασκευαστής)
Θα με βοηθήσετε στο να το κοστολογήσω ώστε ουτε να ζητάω παπάδες, ούτε να το σκοτώσω;;;
-
-Ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι
-Air Condition
-Aερόσακο Οδηγού
-
6,500-7000
(αν βρεις καποιον να στο παρει με 7k πες του και ευχαριστώ αλλά 6,5 μπορείς να το δώσεις πιστεύω άνετα)
-
http://www.autotriti.gr/auto/_mtx/times ... marka=OPEL
-
Ένας πρόχειρος υπολογισμός είναι αν αφαιρέσεις από την αρχική αξία 18-20% για τον πρώτο χρόνο και 7% για κάθε επόμενο. Να αφαιρέσεις τυχόν ζημιές ή βλάβες που χρειάζεται συνεργείο και να προσθέσεις ότι έξτρα έχεις βάλει στο 50% της αρχικής αξίας. Αυτά.
-
Συνάδελφος αγόρασε Corsa 1991, 1.2lt full extra 6500 ευρώ (60000 χλμ).
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Συνάδελφος αγόρασε Corsa 1991, 1.2lt full extra 6500 ευρώ (60000 χλμ).Μάλλον 2001 εννοείς, αλλιώς πολύ μάγκας αυτός που του το πούλησε.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Συνάδελφος αγόρασε Corsa 1991, 1.2lt full extra 6500 ευρώ (60000 χλμ).
Μάλλον 2001 εννοείς, αλλιώς πολύ μάγκας αυτός που του το πούλησε.
Εμμμπλλλλ... ....
2001 εννοούσα ! -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Θα ήθελα να με βοηθήσετε. Θα φύγω από την Ελλάδα για τουλάχιστον κανα χρόνο, οποτε σκέφτηκα να μην αφησω το κορσακι και λιώσει εδω.....Θα με βοηθήσετε στο να το κοστολογήσω ώστε ουτε να ζητάω παπάδες, ούτε να το σκοτώσω;;;Φίλε citastak,
σύμφωνα με τον αλγόριθμο που έχω φτιάξει - και έχω δει να 'δουλεύει' αρκετά καλά - το Corsάκι σου, βάσει χρονολογίας και χιλιομέτρων, τοποθετείται στα 7.870 Ευρώ.
Αυτό δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά, θα πρέπει να το πουλήσεις τόσο ενώ πιθανότατα να φύγει πιο γρήγορα αν το δώσεις 6.870 ή 7.200. Προσωπικά εκτιμώ, ότι μια αρχική τιμή πώλησης κοντά στα 7.700, που θα κατέβει σαν τελική στα 7.300 με 7.400 Ευρώ είναι πολύ καλά τοποθετημένη. Από την άλλη, θα πρέπει να εξετάσεις και άλλους παράγοντες, όπως προσφορές ανταγωνιστών την περίοδο που εσύ πουλάς το δικό σου, κ.ο.κ.
Ιδανικά πάντως (αν δηλαδή έβρισκες σήμερα αγοραστή που να έχει γνώση της αγοράς και να θέλει να αγοράσει το αυτοκίνητό σου, χωρίς να υπάρχουν ανταγωνιστικές εναλλακτικές, κ.ο.κ.) θα το πουλούσες στα 7.870 Ευρώ ή κάπου εκεί κοντά!
Ελπίζω να σε βοήθησα!
-
Ίδιο κορσάκι 1000αρι με ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό μοντέλο 2003 με 20000 χλμ αγοράστηκε από φίλο πριν ενάμιση χρόνο στην τιμή των 6000 ευρώ..Οπότε θα διαφωνήσω με τον hrdoukas καθώς στα λεφτά που λέει πριν εξι μήνες τα περισσότερα 1.4 του 2002 τα έβρισκες σπάνια από 7000.Άρα αν βρεις κάποιον που θα σου δώσει 5500-6000 να του ανάψεις μια λαμπάδα στην Τήνο...
-
Στο Αυτο Τρίτη γράφουν 7100. Οπότε για να δελεάσεις και επειδή οι περισσότεροι αυτό συμβουλεύονται για να φύγει συντομότερα με 6500 θα είσαι ok.
[Σουηδία τυχεράκια... ]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[Σουηδία τυχεράκια... ]
Λοιπόν σας ευχαριστώ όλους.
Πήγα σαν υποψήφιος αγοραστής στην Οπελ και τους ειπα για ανταλλαγή. Η Οπελ (Σφακιανάκης Λ.Λαυρίου) μου το παίρνει 5000!!!! (Με την προυπόθεση βέβαια ότι αγοράσω άλλο κόρσα από εκεί)...
Και μάλιστα όταν του είπα για τις τιμές που έχω δεί να ισχύουν, μου έλεγε βλακείες... Πιστεύω πως τα 6500 είναι μια καλή τιμή για να ξεκινήσω, με δεδομένο πάντα την κατάσταση του αυτοκινήτου και της αγοράς!
-
[Σουηδία τυχεράκια... ]
Πήγα σαν υποψήφιος αγοραστής στην Οπελ και τους ειπα για ανταλλαγή. Η Οπελ (Σφακιανάκης Λ.Λαυρίου) μου το παίρνει 5000!!!! (Με την προυπόθεση βέβαια ότι αγοράσω άλλο κόρσα από εκεί)...
Και μάλιστα όταν του είπα για τις τιμές που έχω δεί να ισχύουν, μου έλεγε βλακείες... Πιστεύω πως τα 6500 είναι μια καλή τιμή για να ξεκινήσω, με δεδομένο πάντα την κατάσταση του αυτοκινήτου και της αγοράς!
...να μην βγάλουν 1500 ευρώ κέρδος...;
-
Μήπως, αν σε βολεύει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, συμφέρει να το κρατήσεις.... Βρίσκεις ένα φιλικό κήπο, το σηκώνεις σε τάκους, αποσυνδέεις μπαταρία και σε 1 χρόνο χωρίς τρεχάματα και ψαξίματα θα έχεις έτοιμο αυτοκίνητο (το πολύ να θέλεις μπαταρία) που το ξέρεις και που δεν θα έχει χάσει και πολύ από την αξία του...
-
Ενας φιλος μου πουλησε το ματιζ του 4,500 και στην αντιπροσωπεια της φορντ του το παιρνανε για 3,000 και θα επαιρνε το σι-μαξ
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μήπως, αν σε βολεύει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, συμφέρει να το κρατήσεις.... Βρίσκεις ένα φιλικό κήπο, το σηκώνεις σε τάκους, αποσυνδέεις μπαταρία και σε 1 χρόνο χωρίς τρεχάματα και ψαξίματα θα έχεις έτοιμο αυτοκίνητο (το πολύ να θέλεις μπαταρία) που το ξέρεις και που δεν θα έχει χάσει και πολύ από την αξία του...Το σκέφτηκα, (όχι να το παροπλίσω αλλά να το αφήσω στον πατέρα μου,) αλλά φοβάμαι οτι θα χάσει και από την αξία του και το βασικό, θα αισθανόμουν μεγαλύτερη σιγουριά με τα 6000 μαζί μου στο μεταπτυχιακό...
Και ναί όντως με έχει βολέψει παααααρα πολύ!
-
Θα ήθελα να με βοηθήσετε. Θα φύγω από την Ελλάδα για τουλάχιστον κανα χρόνο, οποτε σκέφτηκα να μην αφησω το κορσακι και λιώσει εδω..Οπότε στο αμεσο μέλλον θα το πουλήσω και οταν και αν με το καλό ξαναγυρίσω παίρνω κάτι άλλο..
-Ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι
-Air Condition
-Aερόσακο Οδηγού
Γιατί δεν το παίρνεις μαζί σου?
-
Το κορσάκι στη Σουηδία;;;; Δεν το έχω ψάξει το θέμα καθώς φαντάστηκα ότι με ασφάλειες και λοιπά δεν θα με συμφέρει και γενικά το budget μου είναι τσίμα τσίμα...
Οπότε το αυτοκίνητο καλό θα ήταν να 'ρευστοποιηθεί' και όταν και αν γυρίσω με το καλό Ελλάδα, πάω να πάρω κάτι άλλο.
-
η καλυτερη λυση ειναι να το αφησεις στον πατερα σου που λες μαλλον...
Yπολογισμός Αξίας Αυτοκινήτου