-
Πάντα τον γούσταρα τον Eddie για τις εκτός πίστας επιδόσεις του! Ήταν κι αυτός 'χαρακτήρας' στην F1, χοντρόπετσος και γενικά στα @@ του εντελώς.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Συγγνώμη δηλαδή, αλλά μήπως τους έχει φάει η στην FIA?
http://www.sport24.gr/html/ent/417/ent.106417.aspμη τσιμπας ρε , κουβεντα να γινεται
-
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Δημιουργεί ομάδα ο Σουμάχερ !!!!
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=39194
Λετε ???
Αυτή η δήλωση του Jordan έχει παίξει εδώ και μια εβδομάδα. Για να τελειώνει και αυτό το θέμα, με πήρε τηλέφωνο χθες το βραδάκι μετά τις δοκιμές στο Mugello ο Schumi και μου είπε πώς δεν έχει καμία όρεξη να ασχολειθεί με team-management
-
Επίσης, καλό είναι να σημειώσουμε πως τα μη-αυτοκινητιστικά site είναι στις περισσότερες περιπτώσεις εντελώς αναξιόπιστα, με καθυστερημένες πληροφορίες και κάκιστο 'φιλτράρισμα' ειδήσεων.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Δημιουργεί ομάδα ο Σουμάχερ !!!!
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=39194
Λετε ???
Αυτή η δήλωση του Jordan έχει παίξει εδώ και μια εβδομάδα. Για να τελειώνει και αυτό το θέμα, με πήρε τηλέφωνο χθες το βραδάκι μετά τις δοκιμές στο Mugello ο Schumi και μου είπε πώς δεν έχει καμία όρεξη να ασχολειθεί με team-management
-
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
Ελεος πια ρε παιδια δηλαδη ποσους τιτλους πρεπει να χασει η McLaren για να καταλαβει οτι με Mercedes κινητηρα δεν προκειται να παει μακρια???
Οι ανθρωποι δεν ξερουν να φτιαχνουν μοτερ...Τι ειναι αυτα που λες 'βρε' .Τι ειναι αυτα που λες 'βρε'????????
Διαφωνεις??
-
Ο χρήστης NotiS_UK έγραψε:
Ελεος πια ρε παιδια δηλαδη ποσους τιτλους πρεπει να χασει η McLaren για να καταλαβει οτι με Mercedes κινητηρα δεν προκειται να παει μακρια???
Οι ανθρωποι δεν ξερουν να φτιαχνουν μοτερ...Τι ειναι αυτα που λες 'βρε' .Τι ειναι αυτα που λες 'βρε'????????
Διαφωνεις??
Οχι θα συμφωνησω..... Δεν μπορει να λεει ο καθενας οτι του κατεβει. Η Mercedes εχει παρει πρωταθληματα στην F1 και ειχε πολλες φορες το πιο δυνατο μοτερ στο Grid. Και αν θες να μιλησουμε και για αυτοκινητα παραγωγης δες την SL 500-600 την CLS 55 AMG και ακομα και το Pagani Zonda! Και ξαναλεω δεν μπορει να γυρναει ο καθενας και να λεει οτι βλακεια του κατεβει στο κεφαλι....ΕΛΕΟΣ!
-
Οχι θα συμφωνησω..... Δεν μπορει να λεει ο καθενας οτι του κατεβει. Η Mercedes εχει παρει πρωταθληματα στην F1 και ειχε πολλες φορες το πιο δυνατο μοτερ στο Grid. Και αν θες να μιλησουμε και για αυτοκινητα παραγωγης δες την SL 500-600 την CLS 55 AMG και ακομα και το Pagani Zonda! Και ξαναλεω δεν μπορει να γυρναει ο καθενας και να λεει οτι βλακεια του κατεβει στο κεφαλι....ΕΛΕΟΣ!
LOL καλα παιδι μου αμα ησουν ελαχιστα σχετικος με τον μηχανοκινητο αθλητισμο θα μιλαγα μαζι σου αλλα οταν μου λες τετοια πραγματα τι να κατσω να ασχολουμαι.....
Παιδια το μαθατε? Η Mercedes κατεβαζει το πιο δυνατο μοτερ στο Grid!!!
Γι'αυτο σπαει καθε τρεις και λιγο...
Δεν πας να κανεις γαργαρες λεω γω να ξυπνησεις? Αιντε με τον καθε ασχετο εδω μεσα... -
Ο χρήστης NotiS_UK έγραψε:
LOL καλα παιδι μου αμα ησουν ελαχιστα σχετικος με τον μηχανοκινητο αθλητισμο θα μιλαγα μαζι σου αλλα οταν μου λες τετοια πραγματα τι να κατσω να ασχολουμαι.....
Παιδια το μαθατε? Η Mercedes κατεβαζει το πιο δυνατο μοτερ στο Grid!!!
Γι'αυτο σπαει καθε τρεις και λιγο...
Δεν πας να κανεις γαργαρες λεω γω να ξυπνησεις? Αιντε με τον καθε ασχετο εδω μεσα...Katarxin eimai ektos Elladas kai sugnwmi gia ta Greeklish alla to pc den exei Ellinika. To poios einai asxetos tha to krinoun alloi. Vlepw oti meneis UK gia auto pane mia volta apo to Woking stin McLaren na anoixoun ta stravadia ta matia sou kai meta mila. H Mercedes eixe gia polles xronies to pio dunato moter kai an eisai toso sxetikos me F1 kai den to ksereis pane psakse kai mathe kai ase mas na milisoume gia kati sovaro kai oxi gia to an kseroun na ftiaxnoun moter. Kai oso gia tis gargares tha sou apantousa alla sevomai tous 4 troxous...
-
Υπεροχααααα.
Επειδη ο Φεβρουαριος τελειωσε το thread κλειδωνεται. Αν θελετε μπορειτε να συνεχισετε στον Μαρτιο αλλα θα το εκτιμουσα αν δε το κανατε γιατι η κουβεντα ειναι ακυρη και πηγαινει για μαλιοτραβηγμα...
mod
FORMULA 1 - Διαφορα ΝΕΑ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2006