-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
...
Γιατί κάπου είχε πάρι το αυτί μου οτι πήρα, απλά δεν έχω δει κάποιο στους δρόμους... Για αυτό ρώτησα.Και εγώ πριν λίγο καιρό ... νόμιζα πως είχα δει ... αλλά τελικά (το ξανασυνάντησα) ήταν σκέτο άσπρο και είχε ένα μπλε φανάρι στην οροφή πάνω απο το κεφάλι του οδηγού (από αυτά τα πτυσσόμενα)!
Τα Octavia Scout που πήραν είναι βαμμένα (περιπολικά)?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Περυσι στην κω υπηρχε περιπολικο κανονικα με τα χρωματα της αστυνομιας zx καλα δεν τα εχουν αποσυρει ακομα
Καπου κανεις λαθος.Το ΖΧ ειναι της Τουριστικης Αστυνομιας και δεν ειναι βαμμενο κανονικα.Ειναι σχεδον ολο λευκο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και εγώ πριν λίγο καιρό ... νόμιζα πως είχα δει ... αλλά τελικά (το ξανασυνάντησα) ήταν σκέτο άσπρο και είχε ένα μπλε φανάρι στην οροφή πάνω απο το κεφάλι του οδηγού (από αυτά τα πτυσσόμενα)!Σήμερα είδα και έξω απο τοπικό τμήμα ένα μαυρο.
-
-
-
-
Μπορεις να βαζεις ολες τις φωτο σε ενα ποστ.
-
-
Ωραίες φωτο!
BMW και MERCEDES, νομίζω ότι είναι από ΟΔΔΥ.
Opel Vectra και Renault 19 Chamade, είναι από μαζικές παραγγελίες.Το Volvo είναι κληρονομιά από τη Χωροφυλακή (παραλαβές 1977 ή 1979). Είναι 264GL.
-
Giorgo ευηαριστω για τες πλιροφορειες . Το Volvo ΕΙΝΑΙ 240 GL Mk1 και οχι 264. 240 GL εγραφε στο πορτ μπαγαζ [ boot]. Σε ολεw της φωτογραφιες μου επερνα τες πληροφοριες απο τα πορτ μπαγαζ . Ξερω οτι μιαζη παρα πολυ με 264 αλλα δεν ειναι. Αν δης το google θα βρης πολλες φωτος ιδιες με το δικο μου Volvo Mk1 πριν το face-lift.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Περυσι στην κω υπηρχε περιπολικο κανονικα με τα χρωματα της αστυνομιας zx καλα δεν τα εχουν αποσυρει ακομα
Καπου κανεις λαθος.Το ΖΧ ειναι της Τουριστικης Αστυνομιας και δεν ειναι βαμμενο κανονικα.Ειναι σχεδον ολο λευκο.
http://i704.photobucket.com/albums/ww42 ... police.jpg
Κανονικοτατο περιπολικο....
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
+1 υπηρχαν πολλα zx κανονικα περιπολικα.
-
Λοιπον,ειμαι ο ξαδερφος του Demishellas94 και κανουμε μαζι αυτη τη δουλεια.Demisdemis,ευχαριστουμε για την φωτο του Οπελ Βεκτρα Α,Giorgos Kollias,ευχαριστουμε για τις φωτο του Μιτσουμπισι.Βρηκε ομως κανενας καμια φωτο απο τα Μιτσουμπισι Λανσερ,Σιτροεν Ξαρα Μπρεικ του 2000,Σουζουκι Μπαλενο,Τογιοτα Κορολλα Στεισον Βαγκον και Σκοντα Οκταβια5(και χατσμπακ και στεισον βαγκον)?Οσον αφορα τα Σιτροεν ΖΧ σε παλιοτερη δημοσιευση,απ'οσο ξερω ειχαν αγοραστει το 1995 με κινητηρες 1.4 8v 75hp και 1.6 8v 90hp και τα περισσοτερα αποσυρθηκαν το 2003(εννοειται οτι μερικα σωζονται μεχρι και σημερα).3 ακομα πραγματα:
1.Τα Μιτσουμπισι Γκαλαντ που εχει η ΕΛ.ΑΣ. ηταν απο την αστυνομια πολεων και την χωροφυλακη η μετα την ενωση αυτων των 2 δυναμεων(που ειχε αποτελεσμα την δημιουργια της ΕΛ.ΑΣ.)αγοραστηκαν κι'αλλα;Επισης,τι γινεται με τα Μιτσουμπισι Λανσερ που ειχε παρει η ΕΛ.ΑΣ. την δεκαετια του '80;
2.Μπορει καποιος να ποσταρει επιπλεον καμια φωτο απο Νισσαν Αλμερα,Νισσαν Σαννι Ν13(αυτα που αγοραστηκαν γυρω στο '89-'90),Νισσαν Πριμερα και 2ης γεναις Οπελ Αστρα;
3.Μπορει καποιος(κυριως ειτε ο Demisdemis ειτε ο Giorgos Kollias να γραψει ποια οχηματα προμηθευτηκε η ΕΛ.ΑΣ. απο το 1984-σημερα,τι κινητηρες ειχαν και ποτε αποσυρθηκαν τα περισσοτερα;
Ευχαριστω πολυ
Δημητρης -
Καπου κανεις λαθος.Το ΖΧ ειναι της Τουριστικης Αστυνομιας και δεν ειναι βαμμενοκανονικα.Ειναι σχεδον ολο λευκο .
Εγω μιλαω συγκεκριμενα για το ZX που υπαρχει στη ΚΩ! Το οποιο ειναι προ F/L και οχι σαν αυτο που εχεις βαλει στη φωτογραφια.
Η φωτογραφια που εχεις βαλει δε νομιζω να ειναι απο τη Κω... -
Δεν εχω ιδεα απο που ειναι μονο το google images ξερει!
Κι επισης εκτος των 1400-1600 8v ειχαν ερθει και καποια λιγα 1.8(αυτο το ψωφιο μοτερακι με τα 103 αλογακια και την ψιλοκαλη ροπουλα που το εσωνε λιγο το θεμα...) και με AC μαλιστα παρακαλω! -
Η ΕΛ.ΑΣ. ειχε παρει και αρκετα Σιτροεν Σαξο το 1998,σαν κι'αυτο της φωτογραφιας(ηταν το πρωτο αλλα και το τελευταιο super mini που αγορασε η ΕΛ.ΑΣ.)
http://img188.imageshack.us/img188/5140 ... greece.jpg
Τα Σαξο ειχαν κινητηρα 1.4 8βαλβιδο με 75 ιππους,ενω συμφωνα με πληροφοριες τα περισσοτερα αποσυρθηκαν το 2004.Ή 2 ή 3 σωζονται ακομα στην Πατρα,ενω 3-4 υπαρχουν ακομα στην Αθηνα.Επισης υπαρχει και ενα στην Καλαματα αν δεν κανω λαθος... -
Δεν εχω ιδεα απο που ειναι μονο το google images ξερει!
Κι επισης εκτος των 1400-1600 8v ειχαν ερθει και καποια λιγα 1.8(αυτο το ψωφιο μοτερακι με τα 103 αλογακια και την ψιλοκαλη ροπουλα που το εσωνε λιγο το θεμα...) και με AC μαλιστα παρακαλω!Το ZX της φωτογραφίας είναι στη Ζάκυνθο:
-
Παλια η αστυνομια ειχε και Βολβο 460 Τουρμπο,που ειχαν 1800αρη κινητηρα ο οποιος απεδιδε η 120 η 140 ιππους.Τα Βολβο 460 αγοραστηκαν το 1991 και διατεθηκαν στην πλειοψηφια τους στην Τροχαια Εθν.Οδων,ενω τα περισσοτερα αποσυρθηκαν το 2001...
BTW,ειδα χθες κοντα στο Κερατσινι ενα καινουριο Σκοντα Οκταβια 5 περιπολικο. -
Λοιπον,
Πηγα χτες ταξιδι στην Πατρα(απο την Αθηνα)και γυρισα σημερα.Οταν πηγαινα ειδα στην Αθηνων-Πατρων:Ανακριτικο Citroen Jumper(απο τα καινουρια,τα πηραν φετος η μπορει και περυσι),περιπολικο SUV Κia Sportage(απο τα καινουρια) και 4-5 περιπολικα Skoda Octavia5 facelift.Στον γυρισμο ειδα παλι 4-5 περιπολικα Skoda Octavia5 facelift(μπορει και να ηταν και τα ιδια)και ενα ανακριτικο Citroen Jumper απο τα καινουρια(μπορει να ηταν και το ιδιο). -
Ο χρήστης Dimitris94 έγραψε:
Λοιπον,
Πηγα χτες ταξιδι στην Πατρα(απο την Αθηνα)και γυρισα σημερα.Οταν πηγαινα ειδα στην Αθηνων-Πατρων:Ανακριτικο Citroen Jumper(απο τα καινουρια,τα πηραν φετος η μπορει και περυσι),περιπολικο SUV Κia Sportage(απο τα καινουρια) και 4-5 περιπολικα Skoda Octavia5 facelift.Στον γυρισμο ειδα παλι 4-5 περιπολικα Skoda Octavia5 facelift(μπορει και να ηταν και τα ιδια)και ενα ανακριτικο Citroen Jumper απο τα καινουρια(μπορει να ηταν και το ιδιο).Γενικως αφου ειδες περιπολικα στην κορινθου-πατρων πρεπει να εισαι ευχαριστημενος ανεξαρτητου μαρκας...
Αυτοκίνητα Αστυνομίας