-
Ένα τραγούδι που λέει ''θελω να εισαι μαζι μου να μου δειχνεις το δρόμο....δυο σώματα για μια βραδιά..'' το ξέρουμε?? Σχετικά καινούργιο πρέπει να είναι.
-
-
Όχι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ένα τραγούδι που λέει ''θελω να εισαι μαζι μου να μου δειχνεις το δρόμο....δυο σώματα για μια βραδιά..'' το ξέρουμε?? Σχετικά καινούργιο πρέπει να είναι.σκυλάδικο;
-
Όχι καμία σχέση. Και δεν βγάζει ούτε το google κάποιο σοβαρό αποτέλεσμα. Στον ΟΛΑ 91.4 το άκουσα κανα 2 φορές.
-
Παιζει να ειναι τοσο καινούριο που να μην εχει βγει στην αγορά ακόμα...
-
Mπορεί, αλλα συνήθως μετά το ραδιόφωνο αρχίζουν να κυκλοφορούν στο yt.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ένα τραγούδι που λέει ''θελω να εισαι μαζι μου να μου δειχνεις το δρόμο....δυο σώματα για μια βραδιά..'' το ξέρουμε?? Σχετικά καινούργιο πρέπει να είναι.Το ηχογράφησα κιόλας..
-
Και για να το ακούσουμε πρέπει να γίνουμε μέλη
Δεν κοιτας προς zippyshare & hulkshare μεριά να το ακούσουμε...
-
Πφφ νόμιζα μόνο για upload ήθελε εγγραφή...
Ξανά στο zippyshare
-
Παιζει ενα μεγαλουτσικο trailer στο Mega σχετικα με τις ταινιες του καναλιου τη νεα σεζον..Το πρωτο κομματι με ενδιαφερει το οποιο κραταει κανα λεπτο ισως και λιγοτερο.. Η φωνη μοιαζει Adele αλλα δε το εντοπισα..
Οποιος τυχει και το ακουσει... -
-
Καλα νταξ εισαι μεγιστος!
-
-
Το πιανο στην αρχη ειναι φοβερο!!
-
Μου έχει σκαλώσει στο μυαλό τις τελευταίες μέρες ένα μπιτάκι δεκαετίας '90 που μια γυναικεία φωνή έλεγε 'do you understand english? when I say go, scream really loud'. Το γκούγκλισα με τους στίχους, έψαξα και στον εσυ-σωλήνα, αλλά δεν... Κάποιος που να θυμάται τον τίτλο?
-
Angel
pro μόνο αυτό μου έρχεται:
taurus πρέπει να είναι αυτό:
-
Ωραίος!
-
-
Η παρακάτω έκδοση του enjoy the silence (χωρίς τα φωνητικά) υπάρχει ή δημιουργήθηκε μόνο για τη συγκεκριμένη διαφήμιση?
Τραγουδιχνηλάτης