-
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μπορει να δωσει κανεις plz ενα κανουριο link;Check your pms...
_
-
Ζητείται καλλιτέχνης και τίτλος του τραγουδιού που ακούγεται στη διαφήμιση της BMW σειρά 1, αυτή που δείχνει μια άσπρη και μια μαύρη μαζί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ζητείται καλλιτέχνης και τίτλος του τραγουδιού που ακούγεται στη διαφήμιση της BMW σειρά 1, αυτή που δείχνει μια άσπρη και μια μαύρη μαζί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Εδω γραφουν στα σχολια για το τραγουδι. Ελεγξε το, γιατι δεν εχω ηχο στη δουλεια.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μπορει να δωσει κανεις plz ενα κανουριο link;
Check your pms...
_
Ευχαριστω!
-
ψάχνω να βρω το τραγούδι alma libre, της ευανθίας ρεμπούτσικα...
δεν το εχουν 2 servers που ξερω... ξερετε καμία rapid σελίδα? -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Το τραγουδάκι αλά Βαλκάνια από τη διαφήμιση της Ursus Rotter ποιο είναι;
Μήπως:
Sundayman - Frequency Of Passion
Οχι.
Μαλλον αυτο ψαχνεις:
Red Fantasy, made by Joce Mienniel & The Tzi Slav Orkestar.
Youtube Video -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
δεν το εχουν 2 servers που ξερω... ξερετε καμία rapid σελίδα?http://rs90.rapidshare.com/files/76385767/Rempoutsika_Euan8ia_-_O_xoros_twn_Astrwn__12.2007.rar
αν κ δεν είναι σε υψηλή ποιότητα.
-
Ο χρήστης potge2 έγραψε:
δεν το εχουν 2 servers που ξερω... ξερετε καμία rapid σελίδα?http://rs90.rapidshare.com/files/76385767/Rempoutsika_Euan8ia_-_O_xoros_twn_Astrwn__12.2007.rar
Tι μέγεθος έχει;
-
43mb το album στα 160kbps.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ευχαριστω!
43mb το album στα 160kbps.
Ok, το έχω 192k...
_
-
Ο χρήστης potge2 έγραψε:
ευχαριστώ φίλε μου!
να είσαι καλά! -
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Youtube Videoνα και ενα τραγουδι που δεν θα ακουστει ποτε σε σποτ αυτοκινητοβιομηχανιας
Ποτέ μη λες ποτέ!
-
Ξέρει κανείς το τραγουδάκι που παίζει στο διαφμηστικό του deep end; Αυτής της ταινίας με τον Σόμερ και Συσσοβίτη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρει κανείς το τραγουδάκι που παίζει στο διαφμηστικό του deep end; Αυτής της ταινίας με τον Σόμερ και Συσσοβίτη;και την Κορινθίου, βεβαίως, βεβαίως....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρει κανείς το τραγουδάκι που παίζει στο διαφμηστικό του deep end; Αυτής της ταινίας με τον Σόμερ και Συσσοβίτη;τέτοια βλέπεις???
διάβασμα γρήγορα!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ξέρει κανείς το τραγουδάκι που παίζει στο διαφμηστικό του deep end; Αυτής της ταινίας με τον Σόμερ και Συσσοβίτη;
τέτοια βλέπεις???
διάβασμα γρήγορα!
Aθώος είμαι. Αλλά τι νομίζεις ότι κάνω στο διάλειμμα;
-
Μια βοηθεια .....
Που μπορω να βρω -τα παλια- του Χαρι κλιν ? ( Ξερετε, εκεινα που ειχαμε σε κασετες !!!!)
-
este - ready for love
Τραγουδιχνηλάτης