-
Ξερει κανεις ενα τραγουδι του Michael Jackson που στο ρεφραϊν λεει ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ?Δε θυμαμαι καποιο αλλο μερος του τραγουδιου αλλα προς το τελος του βιντεο κλιπ δειχνει και καλα με απορους και φυσικα και ο Jackson να πεφτουν στα γονατα φωναζοντας το ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ξερει κανεις ενα τραγουδι του Michael Jackson που στο ρεφραϊν λεει ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ?Δε θυμαμαι καποιο αλλο μερος του τραγουδιου αλλα προς το τελος του βιντεο κλιπ δειχνει και καλα με απορους και φυσικα και ο Jackson να πεφτουν στα γονατα φωναζοντας το ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ξερει κανεις ενα τραγουδι του Michael Jackson που στο ρεφραϊν λεει ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ?Δε θυμαμαι καποιο αλλο μερος του τραγουδιου αλλα προς το τελος του βιντεο κλιπ δειχνει και καλα με απορους και φυσικα και ο Jackson να πεφτουν στα γονατα φωναζοντας το ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Δεν ειναι αυτο Παναγιωτη. Τραγουδαει μονος του και κανει τα χωρευτικα και βαζουν μετα τους αλλους.
-
Γιώργο, ρίξε μια ματιά εδώ. Έχει όλα τα βίντεο του Michael Jackson (κάνε κλικ πάνω σε κάθε σύνδεσμο για να το δεις στο youtube).
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γιώργο, ρίξε μια ματιά εδώ. Έχει όλα τα βίντεο του Michael Jackson (κάνε κλικ πάνω σε κάθε σύνδεσμο για να το δεις στο youtube).Οκ σε ευχαριστω Παναγιωτη!
-
Αν το βρεις, γράψε το κι εδώ, γιατί με αυτή την περιγραφή δεν μπόρεσα να βρω κάποιο άλλο.
-
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ξερει κανεις το μπιτακι του video? -
Ευχαριστω.
-
Κάποιος ρε παίδες αν μου βρεί την φουλ έκδοση του Joe Brunning - Return To That Feeling (οχι αυτή που είναι ~3') θα του είμαι υπόχρεος !!! Έχω φάει το νετ και δεν την έχω βρει Και είναι έρωτας το τραγουδάκι
Ευχαριστώ
-
ψάχνω τραγουδάκι με αντρικα vocals που παιζει συχνά σε republic και offradio και αναφέρει 'its a beautiful day...beautiful day'
επισης δεκτες προτασεις για παρόμοιο στυλάκι και με το peters night...κτλ
βασικα κανα chart τέτοιου στυλ υπάρχει;
-
edit:
αυτό ψάχνω -
Walking By the Sea - Pitto
http://www.youtube.com/watch?v=byCiBLlz ... plpp_video -
thanks!
-
Υπαρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος, ποιο είναι το τραγούδι (ορχηστρικό) που ακουγόταν μέχρι πρόσφατα στις κάρτες-διαμαρτυρίες του Alter?
Συγκεκριμένα, εννοώ αυτό
-
Και εγώ άκουσα ένα κομμάτι απο το ίδιο κανάλι
Σήμερα το πρωί, σε κάτι συναυλίες που δείχνουν, μια κοπέλα τραγουδούσε το: Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα - Διονυσίου, αλλά σε πιο βλαχόbarock ρυθμό, που τα έσπαγε!
Ξέρουμε κάτι για αυτό το κομμάτι; -
Αυτό; Αν ζητάς πιο ακραία διασκευή, δεν έχω ιδέα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αυτό; Αν ζητάς πιο ακραία διασκευή, δεν έχω ιδέα.α) το Thanos production που λεει στην αρχή, δεν έχει καμία σχέση με εμένα!
β) ναι ειναι ακόμα πιο... ulternativeΣε ευχαριστώ πάντως!
Εdit: Proδuctions λεει!
-
Πάντως σου έχω μια εναλλακτική πρόταση του τραγουδιού που θα σου αρέσει:
Youtube Video
Τραγουδιχνηλάτης