-
Το Σ/Κ θα το 'ξεκουκουλόσουμε' για να το ετοιμάσουμε και φυσικά θα το βγάλω φρέσκες photos.
-
Καλησπέρα
Δημήτρη κ.λπ συναθλητές, γέρασα και όλα μου φταίνε;
Δεν έχει χαρακτήρα ο αγώνας. Δεν είναι ιστορικό Ακρόπολις! Είναι ανιστόριτο και είναι σαφής η προσπάθεια ώστε να συνυπάρξουν οι χρονομέτρες της μωτ με τους αγωνιζόμενους και μέσα σε αυτούς οι πυροβολάρχες τύπου Σκαλτσά, Κίκιζα, Λάρξονεν με διάφορους ισχυρούς σε αυτοκίνητα και μπάτζετ.Πολύ γρήγορες ασφάλτινες, ίσως επικίνδυνες για τόσο παλιά αυτοκίνητα και κακές απαράδεχτες χωμάτινες και μακάρι να στρωθούν οι δρόμοι. Στις ε.δ. μέχρι και Πίσια αναφέρομαι. Αύριο θα πάω απέναντι.
Εχω σχόλιο και για τις απλές. Γυρν΄'αμε αθήνα για να πάμε Ωρωπό και μετά πάλι πίσω για να κατέβουμε τη Ριτσώνα, ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε Ωρωπό την Κυριακή τώρα μάλιστα που δεν υπάρχει το Ελλληνικό.Τα Μέγαρα βλέπεις δεν είναι σικ δεν ταιριάζουν με την κουλτούρα κάποιων.
Τη δεύτερη ημερα τώρα. Αραλίκι στο Ναύπλιο για 6 ώρες ώστε λέει να ταιριάζει ο αγώνας με το παράρτημα του J με τα ιστορικά ράλλυ.
ΜΗ ΧΕ... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ... Πυροβολάς σαν σκύλος σε 3 ε.δ. και σε μία ακόμα αφάλτινη και στη συνέχεια αράζεις 6 γαμω ώρες! Ελεος!Συνεχίζω τελειώνεις εκεί πάνω στην Ευρωστίνα ανάποδα αλλά δεν πας κάτω στο Ξυλόκαστρο ώστε να φύγεις άνεμο για σερβις παρκ αλλά ανεβάινεις στα Τρίκαλα και καταλήγεις στο Σούλι.
Γιατί ρώτησα ο μα...κας, για να θυμίζει το τότε μου είπαν. θα είναι σφικτό. Και βέβαια με το γκολφ της Τώνια πάρε 25 λ προπορία με ανοικτούς δρόμους.Μία έτσι, αλλού αλλοιώς. Ο Αγώνας έχει βγει από το χαρτί με στοιχεία του άλλοτε που δεν προσαρμόστηκαν στο σήμερα.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτό το συνοθήλευμα έχει τη σφραγίδα του Λεωνίδα και είναι έργο των Πασαλή και Χατζημίχου. Το πιθανότερο ε΄ίναι πως ο ΑΜ έδωσε γραμμή σε λάθος σε άσχετο, σε επικίνδυνο άνθρωπο που έχει σχέση με την ιστορία του ακρόπολις όση εγώ με τα διαστημόπλοια και απλά Χμίχος και ΝΠ τον ανέκτηκαν εκτιμώντας πως λειτουργεί με άνωθεν εντολή.
Ελπίζω να κάνει ο Χμιχος τα μαγικά του και να καθαρίσουν οι δρόμοι (πότε όμως σε σχέση μετις αναγνωρίσεις?) και βέβαια να μην ισχύσει η πρόταση να είναι όλος ο αγώνας με διαφορά ενός λεπτού γιατί τότε φοβάμαι πως στο Λουτράκι το βράδι της Πέμπτης και μετά τα Πίσια θα μας γράψουν οι εφημερίδες.
Οταν προσπαθείς, όταν αγωνίζεσαι, θέλεις καθαρές συνθήκες. Για να το καταλάβεις όμως αυτό πρέπει να ξέρεις. Να έχεις ιδρώσει και να έχεις νοιώσει τον κρύο ιδρώτα από τον κίνδυνο.
Περισσότερα μετά τον αγώνα
Στρατισινο
tt thks για τις ευχές... Φοβερό το εργαλείο. Λιγο καλό χώμα γμτ. Μιά σταλα:-)
-
Rally driver mode ON>Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλησπέρα
Δημήτρη κ.λπ συναθλητές, γέρασα και όλα μου φταίνε;
Δεν έχει χαρακτήρα ο αγώνας. Δεν είναι ιστορικό Ακρόπολις! Είναι ανιστόριτο και είναι σαφής η προσπάθεια ώστε να συνυπάρξουν οι χρονομέτρες της μωτ με τους αγωνιζόμενους και μέσα σε αυτούς οι πυροβολάρχες τύπου Σκαλτσά, Κίκιζα, Λάρξονεν με διάφορους ισχυρούς σε αυτοκίνητα και μπάτζετ.Πολύ γρήγορες ασφάλτινες, ίσως επικίνδυνες για τόσο παλιά αυτοκίνητα και κακές απαράδεχτες χωμάτινες και μακάρι να στρωθούν οι δρόμοι. Στις ε.δ. μέχρι και Πίσια αναφέρομαι. Αύριο θα πάω απέναντι.
Εχω σχόλιο και για τις απλές. Γυρν΄'αμε αθήνα για να πάμε Ωρωπό και μετά πάλι πίσω για να κατέβουμε τη Ριτσώνα, ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε Ωρωπό την Κυριακή τώρα μάλιστα που δεν υπάρχει το Ελλληνικό.Τα Μέγαρα βλέπεις δεν είναι σικ δεν ταιριάζουν με την κουλτούρα κάποιων.
Τη δεύτερη ημερα τώρα. Αραλίκι στο Ναύπλιο για 6 ώρες ώστε λέει να ταιριάζει ο αγώνας με το παράρτημα του J με τα ιστορικά ράλλυ.
ΜΗ ΧΕ... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ... Πυροβολάς σαν σκύλος σε 3 ε.δ. και σε μία ακόμα αφάλτινη και στη συνέχεια αράζεις 6 γαμω ώρες! Ελεος!Συνεχίζω τελειώνεις εκεί πάνω στην Ευρωστίνα ανάποδα αλλά δεν πας κάτω στο Ξυλόκαστρο ώστε να φύγεις άνεμο για σερβις παρκ αλλά ανεβάινεις στα Τρίκαλα και καταλήγεις στο Σούλι.
Γιατί ρώτησα ο μα...κας, για να θυμίζει το τότε μου είπαν. θα είναι σφικτό. Και βέβαια με το γκολφ της Τώνια πάρε 25 λ προπορία με ανοικτούς δρόμους.Μία έτσι, αλλού αλλοιώς. Ο Αγώνας έχει βγει από το χαρτί με στοιχεία του άλλοτε που δεν προσαρμόστηκαν στο σήμερα.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτό το συνοθήλευμα έχει τη σφραγίδα του Λεωνίδα και είναι έργο των Πασαλή και Χατζημίχου. Το πιθανότερο ε΄ίναι πως ο ΑΜ έδωσε γραμμή σε λάθος σε άσχετο, σε επικίνδυνο άνθρωπο που έχει σχέση με την ιστορία του ακρόπολις όση εγώ με τα διαστημόπλοια και απλά Χμίχος και ΝΠ τον ανέκτηκαν εκτιμώντας πως λειτουργεί με άνωθεν εντολή.
Ελπίζω να κάνει ο Χμιχος τα μαγικά του και να καθαρίσουν οι δρόμοι (πότε όμως σε σχέση μετις αναγνωρίσεις?) και βέβαια να μην ισχύσει η πρόταση να είναι όλος ο αγώνας με διαφορά ενός λεπτού γιατί τότε φοβάμαι πως στο Λουτράκι το βράδι της Πέμπτης και μετά τα Πίσια θα μας γράψουν οι εφημερίδες.
Οταν προσπαθείς, όταν αγωνίζεσαι, θέλεις καθαρές συνθήκες. Για να το καταλάβεις όμως αυτό πρέπει να ξέρεις. Να έχεις ιδρώσει και να έχεις νοιώσει τον κρύο ιδρώτα από τον κίνδυνο.
Περισσότερα μετά τον αγώνα
Στρατισινο
tt thks για τις ευχές... Φοβερό το εργαλείο. Λιγο καλό χώμα γμτ. Μιά σταλα:-)
Rally driver mode OFF
Καλή διασκέδαση ΣουΧού και ΣουΒού!
-
Στρατη,εκανα ακριβως την ιδια σκεψη με τον ροντρανερ!!!
Ειπες να μπεις να κανεις εναν αγωνα και συμπεριφερεσαι σαν.....και ΕΜΑΣ!!!
Ελα,καλα θα περασουμε!
Εμεις βεβαια στο σλοου μοσιον(βλεπε regularite)(μηπως η αμαξαρα μας παει και αλλιως!)
υγ.Τον τελευταιο καιρο Στρατη,ετσι,οπως περιγραφεις, ειναι οι αγωνες γενικως!
Αντε και με ελληνικη προσπαθεια για νικη(στη σπορτινγκ),και γιατι οχι....!!!
-
Στρατη,δεν κανονιζεις ,αν πας για να οδηγησεις/ελαφρως δοκιμασεις την Πορσε στα Μεγαρα,να ειδοποιησεις να ερθουμε να δουμε?
Νομιζω πολυς κοσμος θα το ηθελε.
(Δεν ξερω βεβαια ποτε ερχεται το αυτοκινητο εδω....) -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χθές πήγαμε και γράψαμε σχεδόν όλη την 1η ημέρα:
Φυλή, εξαιρετική αλλά το δεύτερο μισό ευνοεί τα γρήγορα αυτοκίνητα (σηκώνει πολύ υψηλές ταχύτητες)
Σκούρτα συμπαθέστατη
Μαυροσουβάλα φανταστική! (δεν πήγαμε, την ξέρουμε απ?έξω!)
Ριτσώνα κάθοδος θα χρειαστεί πολύ καλά φρένα, επίσης ευνοεί γρήγορα αυτοκίνητα με τις ατέλειωτες ευθείες στην αρχή (ή στον τερματισμό την τρίτη ημέρα)Πλατανάκι, εξαιρετική, πανέμορφη και τεχνική με ωραία χασίματα και s.
Δαφνούλα (χώμα) προς το παρόν ήταν σε άθλια κατάσταση, σίγουρα θα βελτιωθεί, αλλά πολύ ανυσηχώ ότι ορισμένα σημεία της δεν έχουν περιθώρια βελτίωσης, οπότε μάλον θα προκύψει σπαστήρι.
Πύλη (χώμα) σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη, πιστεύω ότι με κατάλληλη περιποίηση θα γίνει μια χαρά.... Αρνητικό, το όχι και τόσο όμορφο περιβάλον προς το τέλος.Αυτά, όταν δούμε και τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσω (εφ' όσον σας ενδιαφέρει!)
Δημήτρη, πήγες προχτές στα Πίσσια? Για πες εντυπώσεις...
Προχθές τελειώσαμε όλες τις ειδικές, μένει το τσεκάρισμα.
Πίσσια: Καταπληκτική φύση ωραία διαδρομή και δείχνει ότι εύκολα θα φτιαχθεί ώστε να μην διαλύσουμε τα αυτοκίνητα μας. Το ποταμάκι θέλει μόνο λίγη προσοχή....
Σπαθοβούνι: Πανέμορφο! (ένα ραψιματάκι βέβαια -ακόμα και στην άθραυστη datsuna- σε θόλους κλπ μάλον θα χρειαστεί αν πάει κανείς τέζα!) Θα έχει και καλό team κριτών έμαθα
Αθίκια - Επίδαυρο - Αδάμι δεν τα είδαμε φέτος, θα τα τσεκάρουμε απλώς τις παραμονές....
Γυμνό-Γαλατάς- Φενεός θα δώσουν το κάτι άλλο όντας νυκτερινές (οι πιο... ηλικιωνένοι ίσως δυσκολευτούν!) Για θεατές φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ όμορφη η παρακολούθηση. Η απορία ΣΧ προέκυψε και σε μάς για την επιστροφή από Φενεό... Τελικά στις δοκιμές γυρίσαμε από Ξυλόκαστρο.
Ψάθα - Ριτσώνα- Μερκούρης γνωστές επίσης από περσι, μόνη απορία γιατί πρέπει στην Ριτσώνα να μπεί το αδιάφορο κομμάτι μετα τον τερματισμό της ανάβασης? Για μας τους αργούς σημαίνει αρκετή ώρα με το πόδι στο πάτωμα - κίνδυνο για τα ταλαιπωρημένα 35ετίας μοτέρ μας, για τους δε γρήγορους πολύ πολύ υψηλές ταχύτητες οι οποίες κερδίζουν χρόνο αλλά γίνονται πολύ επικινδυνες....
Αγ. Κωνσταντίνο δεν έχουμε δεί ακόμα...τον ξέρουμε από την 'ανάποδη'!
Resume: Ανησυχώ πολύ τι θα γίνει με Δαφνούλα και Πύλη. Ακόμα και να στρωθούν αν βρέξει την προηγούμενη τις βλέπω να ξαναγίνονται χάλια....
Αυτά!
Καλή επιτυχία σε όλους!Υ.Γ. Την Πέμπτη το πρωί μας βλέπω κάποιους σαν την διαφήμιση του Focus RS με τον τύπο με την φόρμα στο λεωφορείο.... Πρωί πρωί στο μετρό με φόρμα και κράνος ανα χείρας- ρεζίλι θα γίνουμε!
ΥΓ2 Τελικά δεν έχει Ελληνικό???
-
Οι μέχρι στιγμής συμμετοχές βρίσκονται εδω:http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=10064&race_id=0
Στο Νο 59 της regularite έχουμε ...πρωθυπουργική συμμετοχή????
-
102 ANASTASSIADIS Konstantinos - APOSTOLOU Marinos GR/GR CITROEN DS 21
-
Πνατως αυτη η σχεδιαση δεν δειχνει καθολου ιστορικο Ακροπολις...Περσι μαλιστα αλλα απο ποτε βγαζουμε τις καλσσικες διαδρομες του Παρνωνα και τις υπερκλασιικες της στερεας?
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
...
Υ.Γ. Την Πέμπτη το πρωί μας βλέπω κάποιους σαν την διαφήμιση του Focus RS με τον τύπο με την φόρμα στο λεωφορείο.... Πρωί πρωί στο μετρό με φόρμα και κράνος ανα χείρας- ρεζίλι θα γίνουμε!...Εντάξει τα σπόρτιγκ , τα ρεγκιουλαριτέ τι νόημα έχει να πάνε πάρκ-φερμέ???? Εδώ ούτε στον αγώνα δεν έχει πάρκ φερμέ! Ας δίνανε καρνέ με ώρα εισόδου στο πφ την επομένη το πρωί με ελεύθερη διαδρομή!
-
14 Triumph-άκια, δεν είναι άσχημα νομίζω (έστω κι αν ολα ειναι στην regularitiy)
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
14 Triumph-άκια, δεν είναι άσχημα νομίζω (έστω κι αν ολα ειναι στην regularitiy)ε που θα ήτανε???
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
14 Triumph-άκια, δεν είναι άσχημα νομίζω (έστω κι αν ολα ειναι στην regularitiy)
ε που θα ήτανε???
τουλαχιστον αυτα, εχουν τα 0-100 σε λιγοτερο απο 59 δευτερολεπτα
-
σωστά.άλλα αυτοκίνητα είναι πιο αργά γιατί κουβαλάνε και τόννους ιστορίας από πίσω..
(οκ φτάνει θα μας βρίσουν)
-
δυστυχώς τεχνικά θέματα μας αφήνουν απέξω για εφέτος. Ευχομαι να περάσετε πολύ ωραία. Θα είμαστε στην Ακρόπολη να σας χειροκροτήσουμε.
Του χρόνου όμως ...εύκολα.!!!
Καλό αγώνα σε όλους.
Οι φωτόγραφίες όμως θα ανέβουν σύντομα
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Πίσσια: Καταπληκτική φύση ωραία διαδρομή και δείχνει ότι εύκολα θα φτιαχθεί ώστε να μην διαλύσουμε τα αυτοκίνητα μας. Το ποταμάκι θέλει μόνο λίγη προσοχή....Απ' ότι έμαθα θα φτιαχτούν τα Πίσσια. Αυτό το ποταμάκι βαρεθήκαμε να το διασχίζουμε...
-
κωστή θα είσαι κριτής στο ράλλυ;
-
Ω ναι...
-
και θα μένεις σπίτι σου? οεο???
ωραίο ε??? τα μάθατε? η οργάνωση δεν καλύπτει διανυκτέρευση για τους κριτές.... -
άτοπο δεν είναι ή εγώ ταχω παίξει απο την πολύ δουλειά...
με το σκεπτικό οτι σου καλύπτουν τα χιλιόμετρα, γιατι να μην σου καλύψουν την διανυκτέρευση; και δεν μιλάμε για αποστάσεις τύπου Ράλλυ Παλλάδιο...εμείς την παρασκευή κάνουμε Σκουρτα και την επομένη το πρωί Επίδαυρο...για υπολογίστε τα χιλιόμετρα...και την ταλαιπωρία...
5o Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις