-
Από τις 3 έως τις 7 Μαΐου 2006 θα διεξαχθεί το 5o Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις.
Από τη σελίδα του αγώνα: *'O φετινός αγώνας περιλαμβάνει κάποιες από τις κλασικές ιστορικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις στη Πελοπόννησο την Αττική και τη Βοιωτία, ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στην Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα πληρώματα, οι ομάδες υποστήριξης, οι φίλοι και οι θεατές θα έχουν τη ευκαιρία να επισκεφθούν ξεχωριστές τοποθεσίες της ελληνικής γης άρρηκτα συνδεδεμένες με την Iστορία και τον Πολιτισμό, όπως είναι η Eπίδαυρος, η Nεμέα, η Kόρινθος, οι Mυκήνες, ο Μαραθώνας, το Σούνιο και το Nαύπλιο.'*
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Από τη σελίδα του αγώνα: *'O φετινός αγώνας περιλαμβάνει κάποιες από τις κλασικές ιστορικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις στη Πελοπόννησο την Αττική και τη Βοιωτία, ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στην Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα πληρώματα, οι ομάδες υποστήριξης, οι φίλοι και οι θεατές θα έχουν τη ευκαιρία να επισκεφθούν ξεχωριστές τοποθεσίες της ελληνικής γης άρρηκτα συνδεδεμένες με την Iστορία και τον Πολιτισμό, όπως είναι η Eπίδαυρος, η Nεμέα, η Kόρινθος, οι Mυκήνες, ο Μαραθώνας, το Σούνιο και το Nαύπλιο.'*
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Ξέρει κανείς ποιές ασφάλτινες ειδικές θα είναι ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ????
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά... -
Ο χρήστης fanis13 έγραψε:
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά...Το ό,τι ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΔ θα είναι νυχτερινές δε φτάνει σα πληροφορία για να ετοιμάζεται κανείς σιγά-σιγά ? (πχ. προμήθεια φώτων)
Το ΠΟΙΕΣ ΕΔ θα είναι νυχτερινές τι προσθέτει ?
-
Ας ελπισουμε σε λιγο καλυτερη προβολη φετος.
Και παλι θα ειμαι σε καποια ειδικη πανω απο τον Αγιο πετρο αρκαδιας.Για να δουμε.Κλα αν ειναι και νυχτερινη μουρλια! -
τελικα ποιοι θα πάρουν μέρος??
Το σκέφτομαι και εγώ αλλά η θητεια μου δεν με αφήνει ούτε χρονικά ούτε οικονομικα
Σε κάποια διαδρομή θα πάω σαν θεατής.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά...Το ό,τι ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΔ θα είναι νυχτερινές δε φτάνει σα πληροφορία για να ετοιμάζεται κανείς σιγά-σιγά ? (πχ. προμήθεια φώτων)
Το ΠΟΙΕΣ ΕΔ θα είναι νυχτερινές τι προσθέτει ?
Δέν είμαι αγωνιζόμενος αγαπητέ Νάσο.Ένας απλός θεατής είμαι,που μετράει
τις ημέρες για να ξαναπάει στο Πλατανάκι, στα Λουκίσσια, στον Μερκούρη, και στο Φενεό και όπου αλλού....Ρώτησα κάτι που δέν έπερπε, για να εισπράξω τα πιο πάνω, ως απαντήσεις???
-
Σου ζητώ συγνώμη αν σε πρόσβαλα αλλά η καχυποψία στους Ελληνικούς αγώνες (και παίρνει η μπάλα και το ιστορικό...) είναι δυστυχώς δεδομένη
-
Πάντως εγώ που παρακολούθησα πέρυσι SS του ιστορικού Ακρόπολις σας λέω ότι αξίζει τον κόπο.Τα αυτοκίνητα κινούνται σε πραγματικά αγωνιστικούς ρυθμούς και το θέαμα είναι πολύ ωραίο.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
τελικα ποιοι θα πάρουν μέρος??εννοώ μέλη του forum
λοιπόν??
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εννοώ μέλη του forum
λοιπόν??
Κατα 99% εμείς θα τρέξουμε και φέτος...
ΥΓ Ώστε εισαι φαντάρος, για αυτό σεχάσαμε εσένα... Υπομονή!
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
εννοώ μέλη του forum
λοιπόν??
thanks
με τι τρέχεις?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εννοώ μέλη του forum
λοιπόν??
thanks
με τι τρέχεις?
.... με το avatar μου....
-
-
...όχι στο sporting φυσικά
εμείς είμαστε σε νηπιακό επίπεδο σε σχέση με τους αγώνες
regularity... και πολύ μας είναι, σχετικά με τον χρόνο και τα χρήματα που έχουμε να διαθέσουμε
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
...όχι στο sporting φυσικάεμείς είμαστε σε νηπιακό επίπεδο σε σχέση με τους αγώνες
regularity... και πολύ μας είναι, σχετικά με τον χρόνο και τα χρήματα που έχουμε να διαθέσουμε
Ζηλεύω...
Όχι μόνο δεν μπορώ να πάω...θα είμαι και φρεσκοφάνταρο κιόλας...Καλή επιτυχία, παιδιά... το 2008 θα το τρέξουμε παρέα και αυτό είναι υπόσχεση!
-
...όχι στο sporting φυσικάεμείς είμαστε σε νηπιακό επίπεδο σε σχέση με τους αγώνες
regularity?
Όπως λέμε εμείς, regularite? -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
το 2008 θα το τρέξουμε παρέα και αυτό είναι υπόσχεση!αυτη τη δήλωσή σου, θα την κάνω quote σε 12 μήνες πάλι για να σε 'εκθέσω' στο φόρουμ σε περίπτωση που δεν τηρήσεις το λόγο σου
-
το **2008 **θα το τρέξουμε παρέα και αυτό είναι υπόσχεση!
αυτη τη δήλωσή σου, θα την κάνω quote **σε 12 μήνες ** πάλι για να σε 'εκθέσω' στο φόρουμ σε περίπτωση που δεν τηρήσεις το λόγο σου
...μήπως, σε 24 μήνες?
5o Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις