-
Αλλα σε εμενα?
-
ναι
-
Δυστυχως δεν εχουμε αρκετα ιμοτικονς...
Που ειναι αυτο με τους καουμποιδες που μονομαχουν....Θα βαλω κατι αλλο...
Αγαπητοι αναγνωστες,παρακαλω μην χαζευετε εμας τους δυο,συνεχιστε κανονικα την κουβεντα......... ......ΤΕΛΟΣ......
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
εμεις με τα 1.147 κυβικά μας, στο regularity φυσικαμην το λες...ξεχνάς την 911 turbo στο regularitE (γαλλικά αγόρι μου!!! καρμπυρέιτορ λες ή καρμπυρατέρ???? )
-
Άκουσα καλά για 180 συμμετοχές?
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Άκουσα καλά για 180 συμμετοχές?Καλα ακουσες, και εχουμε ακομα 10 ημερες !!!!!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
γαλλικά αγόρι μου!!! καρμπυρέιτορ λες ή καρμπυρατέρ????Εγώ προσωπικά λέω 'SU' ή 'Stromberg'
χα χα χα χα -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Άκουσα καλά για 180 συμμετοχές?
Καλα ακουσες, και εχουμε ακομα 10 ημερες !!!!!
μαζί με το Σπόρτινγκ φυσικα
Εγώ πιστέυω τελικά για το Regularity θα κλεισει στις 110-125 πληρωμένες συμμετοχές
Αν συνεχιστεί έτσι όμως, τις επόμενες χρονιές το βλέπω το παράβολο συμμετοχής να έχει άυξηση 200%
Αντί να γίνει αυτό, καλύτερα να βγάλουν απ'έξω την κατηγορία 'I' (σόρρυ παιδιά της 'I' )
-
Αν συνεχιστεί έτσι όμως, τις επόμενες χρονιές το βλέπω το παράβολο συμμετοχής να έχει άυξηση 200%
κάτσε γιατί του χρόνου θα έχουμε και ένα ami
-
αγγελε τιιιιιιι γινετε
-
γαλλικά αγόρι μου!!! καρμπυρέιτορ λες ή καρμπυρατέρ????
Εγώ προσωπικά λέω 'SU' ή 'Stromberg'
χα χα χα χααα ναι ..λες εκείνο το αρύθμιστο στο triumph σου ε?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
κάτσε γιατί του χρόνου θα έχουμε και ένα amiτι κατασκευης ειναι το ΑΜΙ σου?
αα ναι ..λες εκείνο το αρύθμιστο στο triumph σου ε?
Απαξιώ....
-
κάτσε γιατί του χρόνου θα έχουμε και ένα ami
τι κατασκευης ειναι το ΑΜΙ σου?
76
-
Στο μοντε ειχε 350 συμμετοχες....
Οποτε λογικο ειναι οι 180 η καπου τοσες.... -
Χθές πήγαμε και γράψαμε σχεδόν όλη την 1η ημέρα:
Φυλή, εξαιρετική αλλά το δεύτερο μισό ευνοεί τα γρήγορα αυτοκίνητα (σηκώνει πολύ υψηλές ταχύτητες)
Σκούρτα συμπαθέστατη
Μαυροσουβάλα φανταστική! (δεν πήγαμε, την ξέρουμε απ΄έξω!)
Ριτσώνα κάθοδος θα χρειαστεί πολύ καλά φρένα, επίσης ευνοεί γρήγορα αυτοκίνητα με τις ατέλειωτες ευθείες στην αρχή (ή στον τερματισμό την τρίτη ημέρα)Πλατανάκι, εξαιρετική, πανέμορφη και τεχνική με ωραία χασίματα και s.
Δαφνούλα (χώμα) προς το παρόν ήταν σε άθλια κατάσταση, σίγουρα θα βελτιωθεί, αλλά πολύ ανησυχώ ότι ορισμένα σημεία της δεν έχουν περιθώρια βελτίωσης, οπότε μάλον θα προκύψει σπαστήρι.
Πύλη (χώμα) σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη, πιστεύω ότι με κατάλληλη περιποίηση θα γίνει μια χαρά.... Αρνητικό, το όχι και τόσο όμορφο περιβάλον προς το τέλος.Αυτά, όταν δούμε και τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσω (εφ' όσον σας ενδιαφέρει!)
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Αυτά, όταν δούμε και τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσω (εφ' όσον σας ενδιαφέρει!)
Με το καλο να πατε να δειτε και τις αλλες και να γυρισετε και να μας πεις.Ακου αν ενδιαφερομαστε.
-
Φοβερά νέα: H Sportscar A.E. βασικός χορηγός του «Στρατισίνο»
Ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, δημοσιογράφος, Αναπληρωτής Διευθυντής του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ, γνωστός στους αγώνες ως «Στρατισίνο», θα συμμετέχει στο 5ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις οδηγώντας μια Porsche Carrera RS του 1974 του βρετανικού οίκου Tilke, ενώ συνοδηγός του θα είναι ο κύριος Σταμάτης Βελλής, γνωστός στους ελληνικούς αγώνες ως «Σίλεφ».
Καλό σας αγώνα!!!
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Χθές πήγαμε και γράψαμε σχεδόν όλη την 1η ημέρα:Φυλή, εξαιρετική αλλά το δεύτερο μισό ευνοεί τα γρήγορα αυτοκίνητα (σηκώνει πολύ υψηλές ταχύτητες)
Σκούρτα συμπαθέστατη
Μαυροσουβάλα φανταστική! (δεν πήγαμε, την ξέρουμε απ?έξω!)
Ριτσώνα κάθοδος θα χρειαστεί πολύ καλά φρένα, επίσης ευνοεί γρήγορα αυτοκίνητα με τις ατέλειωτες ευθείες στην αρχή (ή στον τερματισμό την τρίτη ημέρα)Πλατανάκι, εξαιρετική, πανέμορφη και τεχνική με ωραία χασίματα και s.
Δαφνούλα (χώμα) προς το παρόν ήταν σε άθλια κατάσταση, σίγουρα θα βελτιωθεί, αλλά πολύ ανυσηχώ ότι ορισμένα σημεία της δεν έχουν περιθώρια βελτίωσης, οπότε μάλον θα προκύψει σπαστήρι.
Πύλη (χώμα) σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη, πιστεύω ότι με κατάλληλη περιποίηση θα γίνει μια χαρά.... Αρνητικό, το όχι και τόσο όμορφο περιβάλον προς το τέλος.Αυτά, όταν δούμε και τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσω (εφ' όσον σας ενδιαφέρει!)
Δημήτρη, πήγες προχτές στα Πίσσια? Για πες εντυπώσεις...
-
Αλλη μια συμμετοχή στην regularity. Ακόμα δεν πηδάω από την χαρά μου!
Θα περιμένω την Δευτέρα που θα πληρώσουμε για να είμαστε και με τα 2 πόδια μέσα στο Ιστορικό. Δυσκόλο ΣΚ.
Θα τραβήξω 1000 φωτογραφίες ,50 ωρες βίντεο και θα φάμε πόντους ποινής με το τσουβάλι
ΠΑΜΕΕΕΕ
Mercedes 280 έτος 1970.
Ελπίζω την Δευτέρα να λήξει θετικά το θέμα. Μα τελαυταία μέρα βρε παιδάκι μου? τι να πω Ελληνάρες!!!!!
-
στειλε καμμια φωτο απο το αμαξι
5o Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις