-
ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ BLUEFIN?
-
-
-
Φαντάζομαι ο Krus θα ξέρει κάτι επι του θέματος...
-
ευχριστω θα βρω τον krus
-
krusenstern αν τον ψάξεις στην αναζήτηση.
-
ευχαριστω και παλι
-
υπάρχει και θέμα πολύ ενδιαφέρον, 'θαλασσα και σκάφος' ή κάπως έτσι..
κάνε μια αναζήτηση γιατί βαριέμαι
είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα για μας τους άμπαλους, εγώ το διάβασα όλο -
Δυστυχώς, από πολυεστερικά μηχανοκίνητα, ελάχιστα κατέχω
-
κοίτα τα Quicksilver.
Πολύ καλά σκάφη Αμερικάνικη εταιρεία που τα παρασκευάζει στην Πολωνία
(δεν μπορείς να φανταστείς τι κόστος έχουν τα μεταφορικά στα σκάφη)Μηχανή προτίμησε εξωλέμβια τετράχρονη (Suzuki ειναι κορυφαίες) απο εσω-εξω καθως τα πόδια τους ειναι πολύ ευπαθή και θα τρελαθεις οταν ακούσεις τιμές σέρβις για έσω μηχανές..
Τα ειχα ψάξει πέρσυ που κοίταζα για σκάφος με ενα κολλητο μου που είναι χρόνια στο 'άθλημα' και έχει περάσει τα χίλια μύρια..
-
ευχαριστω αλλα μαλλον δεν θα προχωρησω λόγω οικονομικων, απλώς θα μου δώσουν ένα καινουργιο bluefin 17' και θα το πουλήσω γιατι θα θέλει τρειλερ, σωστικα, μηχανη άδειες κλπ
-
υπάρχει καμία σχετική φοτό? Για πόσα μέτρα μιλάμε?
-
από το όνομα, 17 πόδια φαντάζομαι, ήτοι περίπου 5,5 μέτρα.
-
λοιπον το σκάφος είναι ελληνικο θα το βρείτε στην δ/νση http://www.bluefinboats.0catch.com το σχέδιο είναι αμερικάνικο θα τοδώσω γύρω στα 12,000 (το ναυπηγείο το δίνει 14,000) κατασκευάζεται τώρα θα είναι έτοιμο αρχές Μαρτίου. Αν δεν βρω αγοραστή θα το κρατήσω και μολις βρω χρήματα θα βάλω μηχανη κλπ
-
Αυτό είναι το σωστό link
ωραίο φαίνεται πάντως. Μια αδιάκριτη ερώτηση, αφού δε το θέλεις γιατί στο φτιάχνουν? Αν ήταν 6 μέτρα θα μπορούσες να του βάλεις μια 50ρα εξωτερική και να πήγαινες βόλτα το καλοκαίρι στα νησιά με τη γυναίκα σου ή με παρέα χωρίς να έχεις πρόβλημα με τον καιρό. Αν κι εγώ είμαι οπαδός του φουσκωτού, νιώθω πιο ασφαλής
-
απλα μου χρωσταει κάποιος λεφτα και με πληρωνει με σκαφος!
-
εγω κάνω ιστιοπλοια και έχω περασει πολλα στην θαλασσα, το φουσκωτο το σκεφτομαι (οταν φτιάξουν τα οικονομικα) αλλα και το πλαστικό ειναι πιο φτηνό και φαίνεται ωραίο
-
Ο χρήστης SAILAWAY έγραψε:
απλα μου χρωσταει κάποιος λεφτα και με πληρωνει με σκαφος!εντάξει μ'αυτό, αλλά έχεις αναρωτηθεί μήπως σου δώσει καμιά μπακατέλα, κανά σάπιο που μόλις το ρίξεις στη θάλασσα ν'ανοίγουν τρύπες όπως στη διαφήμιση? Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά και πρωτόκολλα ασφαλείας που πρέπει να ολοκληρωθούν για να θεωρηθεί ένα σκάφος άξιο πλεύσης.
Δε θέλω να σου βάλω διαόλους στο κεφάλι, απλώς σκέψου την περίπτωση αυτή, για να σε πληρώνει κάποιος με είδος σημαίνει ότι δεν έχει cash, άρα δεν πληρώνει γι'αυτό που φτιάχνει γιατί πολύ πιθανό να είναι είτε stock είτε χαλασμένο είτε κλεμμένο είτε αναξιόπιστο είτε ξέρω γω τι άλλο.
αν είμαι λάθος, τότε οκ
-
αν ηξερες τι έχω τραβήξει για να πάρω τα λεφτα αυτα... ΄Λογικα θα το πάρω με όλα τις εγγυησεις του και τα πιστοποιητικα κατευθείαν απο το ναυπηγείο.
-
δεν μου χρωσταει το ναυπηγείο αλλα ένας πελάτης τους!
ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ