-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Ποια 7 χρονια εγγυηση!! ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ!!! 3 χρονακια ισχυει (εργοστασιακη) κ μετα αν παθεις ζημια (μεχρι τα 7 ετη) πρεπει να χεις τον Σαρα μπαρμπα μεχρι να δεις ρευστο απ την σαφαλιστικη η οποια καλυπτει τα επιπλεον 4 χρονια!! Όσους γνωστους με honda & mitsu εχω μετα τα 3 χρονια ποτε κ κανενας δεν τους καλυψε... Η διαδικασια γινεται σαν να ειχες τρακαρει παντως!για πες μας κι άλλα γιατί έχουμε και εμείς γνωστους που δε γκρινιάζουν?
-
Dear Type R fan
[]
Have you booked in for your special Type R preview yet?
[]
From Tuesday 20th February Type R demonstrators will be arriving at local showrooms. Not only will you have your first chance to experience the car, you can also pre-order it. Click the link on the right, contact your local showroom and find out when they’re holding their Type R event.
[]
Even if you can’t make the event, visit RedH.co.uk and get your closest look yet at Type R. In three new films Charlie Butler-Henderson puts the car through its paces, and shows you what happens when the outgoing Type R goes up against the new model.
[]
The RedH Teamγια πάμε να δούμε τα video?????
εχει και τον Button στο gallery..... (τι βρίσκω ο πο,,,της!!!!!) sto internet
-
Ποια 7 χρονια εγγυηση!! ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ!!! 3 χρονακια ισχυει (εργοστασιακη) κ μετα αν παθεις ζημια (μεχρι τα 7 ετη) πρεπει να χεις τον Σαρα μπαρμπα μεχρι να δεις ρευστο απ την σαφαλιστικη η οποια καλυπτει τα επιπλεον 4 χρονια!! Όσους γνωστους με honda & mitsu εχω μετα τα 3 χρονια ποτε κ κανενας δεν τους καλυψε... Η διαδικασια γινεται σαν να ειχες τρακαρει παντως!φίλε αλέξανδρε αν έχεις στοιχεία ανέβασε τα να μας ξυπνήσεις όλους...
Προσωπικά πιστεύω ότι γράφεις ότι θέλεις απλά για να μειώσεις κάτι που το γαλλικό αυτοκίνητο που έχεις δεν θα έχει ποτέ...αξιοπιστία και εγγύηση ανάλογη με αυτή... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εχοντας το παλιό πραγματικά δεν έχω καταλάβει όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά γράφουν οι δημοσιογράφοι για το πόσο καλό είναι και για το πως μπαίνεις στις στροφές κλπ.... και όχι μόνο για το ταπερ αλλά για όλα τα gti.
Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα... Αν κάνεις τα μισά από αυτά που λένε τα περιοδικά ότι μπορεί να κάνει θα σκοτωθείς. Και το υπογράφω αυτό.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση σε Ελληνικό δρόμο με το κάθε χυμπατζή δίπλα σου να ξεδιπλώσεις αρετές και κουραφέξαλα. Στο χαντάκι σε βλέπω και τυχερός άμα τη γλυτώσεις... Γι αυτό και τα αμάξια γίνονται γενικά πιο smoth. Δε θες απλά χέρια αλλά και πόδια και κεράκια και ότι άλλο σου βρίσκεται αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι με 160 στα λιμανάκια θα στρίψεις. Θα στρίψεις μία..... ΜΠΡΑΒΟ στο TYPE-R, θα στρίψεις 2 (ξεκολοθηκες), έ την τρίτη έχεις πχ φθορά στα λάστιχα ή αλλαγμένη πίεση και γειά σας.... Αυτό σημαίνει παιδιά σκληροπυρηνική αυτοκίνητο, στρίβει στο όριο under conditions και τα όρια σφάλματος είναι μικρά, πολύ μικρά.... Γι αυτό το παίρνεις και στρίβεις με 120 για 5 χρόνια εκεί που με το επιβατικό σου έστριβες με 90.Σαν να μου φαίνεται ότι καλά τα γράφει τούτος εδώ.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Εχοντας το παλιό πραγματικά δεν έχω καταλάβει όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά γράφουν οι δημοσιογράφοι για το πόσο καλό είναι και για το πως μπαίνεις στις στροφές κλπ.... και όχι μόνο για το ταπερ αλλά για όλα τα gti.
Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα... Αν κάνεις τα μισά από αυτά που λένε τα περιοδικά ότι μπορεί να κάνει θα σκοτωθείς. Και το υπογράφω αυτό.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση σε Ελληνικό δρόμο με το κάθε χυμπατζή δίπλα σου να ξεδιπλώσεις αρετές και κουραφέξαλα. Στο χαντάκι σε βλέπω και τυχερός άμα τη γλυτώσεις... Γι αυτό και τα αμάξια γίνονται γενικά πιο smoth. Δε θες απλά χέρια αλλά και πόδια και κεράκια και ότι άλλο σου βρίσκεται αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι με 160 στα λιμανάκια θα στρίψεις. Θα στρίψεις μία..... ΜΠΡΑΒΟ στο TYPE-R, θα στρίψεις 2 (ξεκολοθηκες), έ την τρίτη έχεις πχ φθορά στα λάστιχα ή αλλαγμένη πίεση και γειά σας.... Αυτό σημαίνει παιδιά σκληροπυρηνική αυτοκίνητο, στρίβει στο όριο under conditions και τα όρια σφάλματος είναι μικρά, πολύ μικρά.... Γι αυτό το παίρνεις και στρίβεις με 120 για 5 χρόνια εκεί που με το επιβατικό σου έστριβες με 90.Σαν να μου φαίνεται ότι καλά τα γράφει τούτος εδώ.
εγω πάντα καλός ήμουνα, εσύ άργησες να με προσέξεις....
-
Οχι ρε σεις, δεν συγκρινω το γαλλικο μου αυτοκινητο με αυτο. Και ουτε καμια απεχθεια στο χοντα εχω αφου ειναι μεσα στις πρωτες (αν οχι η πρωτη) επιλογες μου για το αυτοκινητο που προκειται να αγορασω. Απλα φιλος μου με type r και αλλη γνωστη μου με jazz αντιμετωπισαν προβλημα στην αντικατασταση ανταλλακτικων που θεωρητικα τα καλυπτε η εγγυηση και ολος ο κοσμος ξερει οτι ειναι προβληματικα απ τη μανα τους πχ αμορτησερ που βαρανε στο R κρεμαγιερα που βαραει και παιρνει τζογους επισης στο R και κατι ηλεκτρονικο δεν θυμαμαι ακριβως τι, ειχε να κανει με το εργοστασιακο cd του jazz.
Παντως καλο θα ηταν να μην ειστε τοσο προκατηλημενοι αφου μολις δειτε καποιον να λεει κατι που δεν σας αρεσει ξεκινατε να γραφετε τα δικα σας...
περι δικου μου αυτοκινητου κ εγγυηση του κτλ. Δεν με πειραζει ας μην αποκτησω ποτε 7 χρονη εγγυηση και την αξιοπιστια του ιαπωνικου στο γαλλικο μου σαραβαλακι, δεν θα πεθανω κιολας, αλλα δεν θα γινω ερειστικος σ οποινδηποτε σχολιασει ή 'θιξει' κατι το οποιο κατεχω ή προτιθεμαι να εχω στην κατοχη μου αργοτερα! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ποια 7 χρονια εγγυηση!! ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ!!! 3 χρονακια ισχυει (εργοστασιακη) κ μετα αν παθεις ζημια (μεχρι τα 7 ετη) πρεπει να χεις τον Σαρα μπαρμπα μεχρι να δεις ρευστο απ την σαφαλιστικη η οποια καλυπτει τα επιπλεον 4 χρονια!! Όσους γνωστους με honda & mitsu εχω μετα τα 3 χρονια ποτε κ κανενας δεν τους καλυψε... Η διαδικασια γινεται σαν να ειχες τρακαρει παντως!
για πες μας κι άλλα γιατί έχουμε και εμείς γνωστους που δε γκρινιάζουν?
Εσύ δεν έχεις πολλούς γνωστούς βρε συ γι΄αυτό. Ενώ ο 'αλέξανδρος' έχει αρκετούς γι αυτό έγραψε ότι 'Όσους γνωστους με honda & mitsu εχω... '.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ποια 7 χρονια εγγυηση!! ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ!!! 3 χρονακια ισχυει (εργοστασιακη) κ μετα αν παθεις ζημια (μεχρι τα 7 ετη) πρεπει να χεις τον Σαρα μπαρμπα μεχρι να δεις ρευστο απ την σαφαλιστικη η οποια καλυπτει τα επιπλεον 4 χρονια!! Όσους γνωστους με honda & mitsu εχω μετα τα 3 χρονια ποτε κ κανενας δεν τους καλυψε... Η διαδικασια γινεται σαν να ειχες τρακαρει παντως!
για πες μας κι άλλα γιατί έχουμε και εμείς γνωστους που δε γκρινιάζουν?
Εσύ δεν έχεις πολλούς γνωστούς βρε συ γι΄αυτό. Ενώ ο 'αλέξανδρος' έχει αρκετούς γι αυτό έγραψε ότι 'Όσους γνωστους με honda & mitsu εχω... '.
Παντως και στην φιατ η διαδικασια γινεται με πραγματογνώμονα της ασφαλιστικης σαν σε τρακαρισμα οταν εισαι στην επεκταση της εγγυησης.
-
Οχι ρε σεις, δεν συγκρινω το γαλλικο μου αυτοκινητο με αυτο. Και ουτε καμια απεχθεια στο χοντα εχω αφου ειναι μεσα στις πρωτες (αν οχι η πρωτη) επιλογες μου για το αυτοκινητο που προκειται να αγορασω. Απλα φιλος μου με type r και αλλη γνωστη μου με jazz αντιμετωπισαν προβλημα στην αντικατασταση ανταλλακτικων που θεωρητικα τα καλυπτε η εγγυηση και ολος ο κοσμος ξερει οτι ειναι προβληματικα απ τη μανα τους πχ αμορτησερ που βαρανε στο R κρεμαγιερα που βαραει και παιρνει τζογους επισης στο R και κατι ηλεκτρονικο δεν θυμαμαι ακριβως τι, ειχε να κανει με το εργοστασιακο cd του jazz.Παντως καλο θα ηταν να μην ειστε τοσο προκατηλημενοι αφου μολις δειτε καποιον να λεει κατι που δεν σας αρεσει ξεκινατε να γραφετε τα δικα σας...
περι δικου μου αυτοκινητου κ εγγυηση του κτλ. Δεν με πειραζει ας μην αποκτησω ποτε 7 χρονη εγγυηση και την αξιοπιστια του ιαπωνικου στο γαλλικο μου σαραβαλακι, δεν θα πεθανω κιολας, αλλα δεν θα γινω ερειστικος σ οποινδηποτε σχολιασει ή 'θιξει' κατι το οποιο κατεχω ή προτιθεμαι να εχω στην κατοχη μου αργοτερα!δηλαδή αλέξανδρε οι 2 περιπτώσεις που ανέφερες και αφορούν παλαιότερα μοντέλα σου επιτρέπουν να γενικεύσεις...άρα τα όπελ κόρσα που έχουν εμφανίσει πρόβλημα στην κρεμαριέρα μας επιτρέπουν να τα χαρακτηρίσουμε εξαρχής παθητικά...επίσης τα λίγα γκολφ gt που έχουν βγάλει προβλήματα μας επιτρέπουν το ίδιο, ενώ όλα τα ρενω που έβγαλαν πολλαπλασιαστές μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το εργοστάσιο τα παράγει ελαττωματικά...ενδιαφέρουσα προσέγγιση που κινείται όμως στα όρια της κοινής λογικής...εγώ προσωπικά δεν την ασπάζομαι.
Η γνώμη σου γίνεται πάντα σεβαστή όμως θεωρώ προϋπόθεση να την στηρίζεις σε βάσιμα επιχειρήματα...Υ.Γ. Σε ευχαριστώ που με θεωρείς θύμα των προκαταλήψεων...φαίνεται με έχεις διαβάσει ελάχιστα στο civic topic
-
Ποια 7 χρονια εγγυηση!! ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ!!! 3 χρονακια ισχυει (εργοστασιακη) κ μετα αν παθεις ζημια (μεχρι τα 7 ετη) πρεπει να χεις τον Σαρα μπαρμπα μεχρι να δεις ρευστο απ την σαφαλιστικη η οποια καλυπτει τα επιπλεον 4 χρονια!! Όσους γνωστους με honda & mitsu εχω μετα τα 3 χρονια ποτε κ κανενας δεν τους καλυψε... Η διαδικασια γινεται σαν να ειχες τρακαρει παντως!Και για τα Τoyota ισχύει κάτι αντίστοιχο. Μετά τα 3 χρόνια η εγγύηση είναι μόνο για κινητήρα, κιβώτιο, μετάδοση.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Οχι ρε σεις, δεν συγκρινω το γαλλικο μου αυτοκινητο με αυτο. Και ουτε καμια απεχθεια στο χοντα εχω αφου ειναι μεσα στις πρωτες (αν οχι η πρωτη) επιλογες μου για το αυτοκινητο που προκειται να αγορασω. Απλα φιλος μου με type r και αλλη γνωστη μου με jazz αντιμετωπισαν προβλημα στην αντικατασταση ανταλλακτικων που θεωρητικα τα καλυπτε η εγγυηση και ολος ο κοσμος ξερει οτι ειναι προβληματικα απ τη μανα τους πχ αμορτησερ που βαρανε στο R κρεμαγιερα που βαραει και παιρνει τζογους επισης στο R και κατι ηλεκτρονικο δεν θυμαμαι ακριβως τι, ειχε να κανει με το εργοστασιακο cd του jazz.
Παντως καλο θα ηταν να μην ειστε τοσο προκατηλημενοι αφου μολις δειτε καποιον να λεει κατι που δεν σας αρεσει ξεκινατε να γραφετε τα δικα σας...
περι δικου μου αυτοκινητου κ εγγυηση του κτλ. Δεν με πειραζει ας μην αποκτησω ποτε 7 χρονη εγγυηση και την αξιοπιστια του ιαπωνικου στο γαλλικο μου σαραβαλακι, δεν θα πεθανω κιολας, αλλα δεν θα γινω ερειστικος σ οποινδηποτε σχολιασει ή 'θιξει' κατι το οποιο κατεχω ή προτιθεμαι να εχω στην κατοχη μου αργοτερα!δηλαδή αλέξανδρε οι 2 περιπτώσεις που ανέφερες και αφορούν παλαιότερα μοντέλα σου επιτρέπουν να γενικεύσεις...άρα τα όπελ κόρσα που έχουν εμφανίσει πρόβλημα στην κρεμαριέρα μας επιτρέπουν να τα χαρακτηρίσουμε εξαρχής παθητικά...επίσης τα λίγα γκολφ gt που έχουν βγάλει προβλήματα μας επιτρέπουν το ίδιο, ενώ όλα τα ρενω που έβγαλαν πολλαπλασιαστές μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το εργοστάσιο τα παράγει ελαττωματικά...ενδιαφέρουσα προσέγγιση που κινείται όμως στα όρια της κοινής λογικής...εγώ προσωπικά δεν την ασπάζομαι.
Η γνώμη σου γίνεται πάντα σεβαστή όμως θεωρώ προϋπόθεση να την στηρίζεις σε βάσιμα επιχειρήματα...Υ.Γ. Σε ευχαριστώ που με θεωρείς θύμα των προκαταλήψεων...φαίνεται με έχεις διαβάσει ελάχιστα στο civic topic
Μα τι μου λες τωρα? Μου ζητησες παραδειγματα κ γω σου γραψα τα πιο ευκαιρα. Τα παραπανω μερη ιδιαιτερα στο type R ειναι ελλατωματικα κ η ιδια η honda το χει παραδεχτει αυτο, οταν κανανε λογο για νεα παρτιδα αμορτησερ που τελικα ποτε δεν εφτασε. Μετα το περας της 3ετιας κ αφου μεσα στην 3 ετια ειχαμε αλλαξει στην εγγυηση 4 φορες αμορτησερ κ 2 φορες κρεμαγιερα ουδεν σφαλμα αναγνωριζεται!!!
Αυτα που μου λες για τις αλλες μαρκες δεν τα καταλαβαινω κ για παλαιοτερα μοντελα! Δηλαδη τα παλαιοτερα δεν ειναι honda?? K ναι οτι εμφανιζει μαζικα προβλημα σε συγκεκριμενα μερη θεωρηται παθητικο!! Τι αλλο ειναι? Κ ειναι υποχρεωμενη η εταιρια εφ οσον στο λεει οταν πας να τ αγορασεις να στο καλυψει!! Κοινη η λογικη μου αλλα τη δικια σου λογικη δεν την πιανω! Ισως να μαι χαζοςΚαι προς θεου! Δεν τα βαζω με τα honda! To αντιθετο!! τα βαζω με αυτους που σαν αγοραστες μας εκμεταλλευονται και πουλανε φουμαρα προκειμενου να πουλησουν!! Κ μερικοι που νομιζουν οτι θιγονται τα αυτοκινητα τους κ οι επιλογες τους απο σχολια σαν κ τα δικα μου καθονται κ τους υποστηριζουν λες και ο στοχος ειναι αυτοι!!
-
εγώ ξέρω άτομα που εκμεταλλεύτηκαν κανονικά την πολυετή εγγύηση...η διαφωνία μας έχει να κάνει επομένως στην εύκολη γενίκευση που έκανες...μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ να το εξακριβώσω προσωπικά αν έχεις δίκιο.Τώρα για το θέμα των αγοραστών που δεν δέχονται κουβέντα για την εταιρεία μπες στο σιβικ φόρουμ να δεις αν ανήκω σε εκείνους που εκθειάζουν μόνο τα θετικά.
Υ.Γ. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω χαζό κάποιον που δεν γνωρίζω και η μόνη μου εμπειρία για αυτόν είναι μέσα από τα γραφώμενα του στο φόρουμ...
-
ουτε messenger να καναμε!!
-
ουτε messenger να καναμε!!δώθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και όλα καλά...
-
Σιγα το προβλημα!!!
-
λοιπον για να σας λυθουν οι αποριες οσον αφορα την 7ετη εγγυηση!!η honda-mitsubishi οπως εχει γραφτει πιο πανω δινει 3 χρονια εγγυηση εργοστασιακη και η εδω αντιπροσωπεια δινει αλλα 4 μεσω ασφαλιστικης εταιριας.
μολις περασει η τριετη εγγυηση πλεον αναλαμβανει η ασφαλιστικη ΜΟΝΟ-η αντιπροσωπεια δεν εχει καμια δουλεια!οταν λοιπον υπαρξη καποιο προβλημα και εχει διαπιστωθεί η βλαβη απο καποιο εξουσιοδοτημενο και χρειαστει ανταλλακτικο μεσα στην 4ετη εγγυηση τοτε στελνονται στην ασφαλιστική η αδεια κυκλοφοριας,τα χιλιομετρα του αυτοκινητου,το βιβλιαρακι με ολο το ιστορικο του αυτοκινητου και τι προβλημα παρουσιασε τωρα και η ασφαλιστική απανταει εαν το καλυπτει ή οχι αναλογα αν εχουν γινει τα service στην ωρα τους κ διαφορα αλλα κριτηρια!!δεν ανακατευεται κανενας αλλος στην διαδικασια ουτε πραγματογνωμονες ερχονται απλα μπορει να ζητηθει το ανταλλακτικο για ελεγχο οπως συνηθως γινεται.ελπιζω να σας λυθηκαν οι αποριες.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Και για τα Τoyota ισχύει κάτι αντίστοιχο. Μετά τα 3 χρόνια η εγγύηση είναι μόνο για κινητήρα, κιβώτιο, μετάδοση.
Τρία πράματα που δύσκολα θα πάθουν κάτι δηλαδή.
-
αν για παράδειγμα δεν είμαι τερας και πολυ προσεκτικος τα πρωτα 3 χρονια και μετά γίνω? η ασφαλιστική θα με κοιταξει για τα 7 ή για τα 4 που μένουν (εννοω να με ελένξει)
-
7 χρονια...φαγουρα!
Υ.Γ
Τωρα ειδα οτι το βρεττανικο EVO το χει μισο ολοκληρο αστερακι κατω απο το Leon FR!Απο το FR!Δεν ασχολουμαι αλλο,κυριοι...Σοβαρα τωρα δεν περιμενα καποιοι να πεσουν τοσο χαμηλα ωστε να προβαλλουν την 7ετη εγγυηση ως επιχειρημα.Αλλα απο τοτε που βγηκε αυτο το Civic μονο για την εγγυηση ακουμε.Επι της ουσιας τπτ-ισως διοτι δεν υπαρχει ουσια κυριε MarWax απο τους redliners?
Παντως αντι για bodykit κτλ θα σε συμβουλευα να παρεις τπτ αυτοκολλητακια,neon και κανα Kit βελτιωσης για το πληκτρολογιο για οταν θα μπαινεις στο forum σου.Διοτι μοναχα εκει θα ξεδιπλωνονται τα ταλεντα του νεου civic
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
7 χρονια...φαγουρα!Υ.Γ
Τωρα ειδα οτι το βρεττανικο EVO το χει μισο ολοκληρο αστερακι κατω απο το Leon FR!Απο το FR!Δεν ασχολουμαι αλλο,κυριοι...Σοβαρα τωρα δεν περιμενα καποιοι να πεσουν τοσο χαμηλα ωστε να προβαλλουν την 7ετη εγγυηση ως επιχειρημα.Αλλα απο τοτε που βγηκε αυτο το Civic μονο για την εγγυηση ακουμε.Επι της ουσιας τπτ-ισως διοτι δεν υπαρχει ουσια κυριε MarWax απο τους redliners?
Παντως αντι για bodykit κτλ θα σε συμβουλευα να παρεις τπτ αυτοκολλητακια,neon και κανα Kit βελτιωσης για το πληκτρολογιο για οταν θα μπαινεις στο forum σου.Διοτι μοναχα εκει θα ξεδιπλωνονται τα ταλεντα του νεου civic
τώρα γράφεις μ@λ@κίες και προκαλείς...δηλαδή και το fr είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το type-r... Τι άλλο θα γράψετε ρε παιδιά;;;Έλεος με τις βλακείες πια...Πάλι αστήριχτες απόψεις χωρίς επιχειρήματα;
Να ξέρεις ότι προσωπικά θεωρώ μεγάλη δειλία να απευθύνεσαι σε ένα πρόσωπο συγκεκριμένα επειδή υποστήριξε ένα αυτοκίνητο που κάποιοι θάψατε πριν καν έρθει στην Ελλάδα.
Να είσαι σίγουρος ότι εκείνοι που θα ασχοληθούν με το fn2(και δεν θα είναι λίγοι) θα το βελτιώσουν έτσι ώστε να στέκεται τουλάχιστον ανάλογα με το παλαιότερο ep3 που αντικαθιστά. Τώρα αν εσύ προκαλείς πίσω από την ασφάλεια που σου προσφέρει το διαδίκτυο ανθρώπους που δεν γνωρίζεις προσωπικά για μένα είσαι θρασύδειλος και λυπάμαι...Αυτή την φορά ξεπέρασες τα όρια και δεν σχολίασες μόνο αυτοκίνητο αλλά και άτομα από ένα άλλο φόρουμ που δεν γνωρίζεις...είσαι λάθος και μακάρι να το καταλάβεις και να ανακαλέσεις. Σε είχα για σωστότερο...
Honda Civic Type-R 2007