Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Οχι ρε σεις, δεν συγκρινω το γαλλικο μου αυτοκινητο με αυτο. Και ουτε καμια απεχθεια στο χοντα εχω αφου ειναι μεσα στις πρωτες (αν οχι η πρωτη) επιλογες μου για το αυτοκινητο που προκειται να αγορασω. Απλα φιλος μου με type r και αλλη γνωστη μου με jazz αντιμετωπισαν προβλημα στην αντικατασταση ανταλλακτικων που θεωρητικα τα καλυπτε η εγγυηση και ολος ο κοσμος ξερει οτι ειναι προβληματικα απ τη μανα τους πχ αμορτησερ που βαρανε στο R κρεμαγιερα που βαραει και παιρνει τζογους επισης στο R και κατι ηλεκτρονικο δεν θυμαμαι ακριβως τι, ειχε να κανει με το εργοστασιακο cd του jazz.
Παντως καλο θα ηταν να μην ειστε τοσο προκατηλημενοι αφου μολις δειτε καποιον να λεει κατι που δεν σας αρεσει ξεκινατε να γραφετε τα δικα σας...
περι δικου μου αυτοκινητου κ εγγυηση του κτλ. Δεν με πειραζει ας μην αποκτησω ποτε 7 χρονη εγγυηση και την αξιοπιστια του ιαπωνικου στο γαλλικο μου σαραβαλακι, δεν θα πεθανω κιολας, αλλα δεν θα γινω ερειστικος σ οποινδηποτε σχολιασει ή 'θιξει' κατι το οποιο κατεχω ή προτιθεμαι να εχω στην κατοχη μου αργοτερα!
δηλαδή αλέξανδρε οι 2 περιπτώσεις που ανέφερες και αφορούν παλαιότερα μοντέλα σου επιτρέπουν να γενικεύσεις...άρα τα όπελ κόρσα που έχουν εμφανίσει πρόβλημα στην κρεμαριέρα μας επιτρέπουν να τα χαρακτηρίσουμε εξαρχής παθητικά...επίσης τα λίγα γκολφ gt που έχουν βγάλει προβλήματα μας επιτρέπουν το ίδιο, ενώ όλα τα ρενω που έβγαλαν πολλαπλασιαστές μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το εργοστάσιο τα παράγει ελαττωματικά...ενδιαφέρουσα προσέγγιση που κινείται όμως στα όρια της κοινής λογικής...εγώ προσωπικά δεν την ασπάζομαι.
Η γνώμη σου γίνεται πάντα σεβαστή όμως θεωρώ προϋπόθεση να την στηρίζεις σε βάσιμα επιχειρήματα...
Υ.Γ. Σε ευχαριστώ που με θεωρείς θύμα των προκαταλήψεων...φαίνεται με έχεις διαβάσει ελάχιστα στο civic topic
Μα τι μου λες τωρα? Μου ζητησες παραδειγματα κ γω σου γραψα τα πιο ευκαιρα. Τα παραπανω μερη ιδιαιτερα στο type R ειναι ελλατωματικα κ η ιδια η honda το χει παραδεχτει αυτο, οταν κανανε λογο για νεα παρτιδα αμορτησερ που τελικα ποτε δεν εφτασε. Μετα το περας της 3ετιας κ αφου μεσα στην 3 ετια ειχαμε αλλαξει στην εγγυηση 4 φορες αμορτησερ κ 2 φορες κρεμαγιερα ουδεν σφαλμα αναγνωριζεται!!!
Αυτα που μου λες για τις αλλες μαρκες δεν τα καταλαβαινω κ για παλαιοτερα μοντελα! Δηλαδη τα παλαιοτερα δεν ειναι honda?? K ναι οτι εμφανιζει μαζικα προβλημα σε συγκεκριμενα μερη θεωρηται παθητικο!! Τι αλλο ειναι? Κ ειναι υποχρεωμενη η εταιρια εφ οσον στο λεει οταν πας να τ αγορασεις να στο καλυψει!! Κοινη η λογικη μου αλλα τη δικια σου λογικη δεν την πιανω! Ισως να μαι χαζος
Και προς θεου! Δεν τα βαζω με τα honda! To αντιθετο!! τα βαζω με αυτους που σαν αγοραστες μας εκμεταλλευονται και πουλανε φουμαρα προκειμενου να πουλησουν!! Κ μερικοι που νομιζουν οτι θιγονται τα αυτοκινητα τους κ οι επιλογες τους απο σχολια σαν κ τα δικα μου καθονται κ τους υποστηριζουν λες και ο στοχος ειναι αυτοι!!