-
το διμηνο με σκοτωσε κυριολεκτικα,το επερνα βεβαια να μην το φαει η μαρμαγκα,αλλα αν γινοταν τιποτα και τον θεο μπαρμπα να ειχαμε δεν την γλυτωναμε...εχω μαζεψει και ποντους 5*3=15,αλλα δεν ξερω ποτε διαγραφονται
-
me 200 einai diplvma?
πρεπει να προσέχω,..
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
me 200 einai diplvma?πρεπει να προσέχω,..
το διπλωμα χανεται οταν πας + 30 ή + 40 χλμ/ωρα (δε θυμαμαι ακριβως, μαλλον το +40) πανω απο το οριο που επιβαλλουν οι πινακιδες.
αν το οριο ειναι πχ 50 με 90 το χασες
στη δικη μου περιπτωση ηταν 80 και με 130 μου το πηραν
(κανονικα μου ειπαν οτι επρεπε να με πανε και μεσα, αλλα μαλλον βαριοντουσαν.ηταν και παρασκευη και θα πρεπε να με κρατησουν ολο το σβκ μεσα...)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
me 200 einai diplvma?
πρεπει να προσέχω,..
το διπλωμα χανεται οταν πας + 30 ή + 40 χλμ/ωρα (δε θυμαμαι ακριβως, μαλλον το +40) πανω απο το οριο που επιβαλλουν οι πινακιδες.
αν το οριο ειναι πχ 50 με 90 το χασες
στη δικη μου περιπτωση ηταν 80 και με 130 μου το πηραν
(κανονικα μου ειπαν οτι επρεπε να με πανε και μεσα, αλλα μαλλον βαριοντουσαν.ηταν και παρασκευη και θα πρεπε να με κρατησουν ολο το σβκ μεσα...)
αρα με το 200 είσαι στην Ελλάδα πάντα μέσα!!!!
-
Καλα εδω εμενα μου το πηραν γιατι στο Σχιστο πηγαινα με 121 ενω ειχε οριο 80.....Στην κατηφορα εντωμεταξυ που βγαινει σκαραμαγκα....με νεκρα να το αφησω παραπανω θα πιασει....πολυ μ@#%$^ς
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αρα με το 200 είσαι στην Ελλάδα πάντα μέσα!!!!
ε μαλλον
Καλα εδω εμενα μου το πηραν γιατι στο Σχιστο πηγαινα με 121 ενω ειχε οριο 80.....Στην κατηφορα εντωμεταξυ που βγαινει σκαραμαγκα....με νεκρα να το αφησω παραπανω θα πιασει....πολυ μ@#%$^ς
δε μπορουσαν καν να το κανουν 119 για το γαμωτο...
-
100+FPA=119?
-
Λοιπόν...αν και είναι ...θα πώ και εγώ την ιστορία μου σχετικά με μία 'υπέρβαση' ορίου ταχύτητας που είχα κάνει πριν 2 χρόνια περίπου...
Είναι καλοκαίρι, και είμαστε (στο 4θέσιο !!!) Megane CC εγώ, η γυναίκα μου, η πεθερά μου, η μάνα μου και ο κουνιάδος μου (σύνολο 5 άτομα!!!) και πάμε στην θάλασσα στο καβούρι από την παραλιακή... Πάω με 100 (με όριο τα 60 νομίζω εκεί), ο δρόμος άδειος... αμέσως μετά την στροφή στο Ελληνικό, μετά την 'Φαντασία' και κάτω από ένα δέντρο είναι ένας μπάτσος και μία μπατσίνα με το ραντάρ στο χέρι... και μου κάνουν νόημα να σταματήσω... 'Την κάτσαμε' σκέφτηκα... ευτυχώς επειδή η μπατσίνα είχε 'δουλειά'... με παρέδοσε στον μπάτσο ο οποίος ήταν ένα πολύ ευγενικό νεαρό παιδί... μάλλιστα πιάσαμε και την κουβέντα και τον ρώτησα πώς δουλεύει το ραντάρ... μου το δίνει στο χέρι!!! και μου λέει... βλέπεις την κόκκινη μπιλίτσα στην οθόνη; την κεντράρεις στο αυτοκίνητο που έρχεται και σου γράφει με πόσα πάει... το κοιτάω... και του λέω... 'Νά ρε συ! αυτό πάει παραπάνω από το όριο (ο δώστης ο ίδιος!!!) και του δείχνω ένα accent που έρχεται (σαν να ήταν εχτές το θυμάμαι)... το βλέπει και αυτός και του κάνει νόημα να σταματήσει... ήταν μέσα 4 αλλοδαποί (μάλλον Αλβανοί) οι οποίοι ήταν παράνομοι καθώς δεν είχαν ούτε ένα χαρτί επάνω τους!!! Ωστόσω ακόμα δεν μου έχουν γράψει εμένα κλίση... Γυρνάει ο μπάτσος και μου λέει 'κοίτα φίλε... δεν μπορώ να μην σε γράψω καθόλου, γιατί θα βρώ τον μπελά μου από την άλλη (και μου δείχνει την μπατσίνα η οποία ήταν ανώτερή του), αλλά θα σου βάλω το ελλάχιστο πρόστιμο...27 ευρώ... οκ;... φύγε τώρα γιατί θα έρθουν και άλλα περιπολικά να μαζέψουν αυτούς που σταματήσαμε!!!Αστέρι ο μπάτσος!!! να'ναι καλά το παιδί...αυτός την δουλειά του έκανε... εγώ ήμουν ο λάθος! (και μάλλιστα διπλά)
-
Για να μην βγαίνω ...το ξαναπόσταρα μαζί με άλλες 'μπατσικές' εμπειρίες στο σωστό thread στο 'περι αυτοκίνησεις' εκεί που γράφει για συμπεριφορές αστυνομικών...
-
αυτο με την αφαιρεση του διπλωματος ειναι λαθος για μένα,καλυτερα να βαλεις 1000 ευρω προστιμο που ποναει παρα αυτο,ο αλλος θελει να παει στην δουλεια του,αν του τυχει κατι να παει καποιον σε νοσοκομειο σε δυσκολη ωρα και αλλα πολλα.....αν του κοψεις το διπλωμα τον τελειωνεις τον αλλον σαν κοινωνικο άτομο.ειναι ενα μετρο που μονο τους ταξιτζηδες συμφερει κ κανεναν αλλον
-
Ο χρήστης GIANNIS-R έγραψε:
αυτο με την αφαιρεση του διπλωματος ειναι λαθος για μένα,καλυτερα να βαλεις 1000 ευρω προστιμο που ποναει παρα αυτο,ο αλλος θελει να παει στην δουλεια του,αν του τυχει κατι να παει καποιον σε νοσοκομειο σε δυσκολη ωρα και αλλα πολλα.....αν του κοψεις το διπλωμα τον τελειωνεις τον αλλον σαν κοινωνικο άτομο.ειναι ενα μετρο που μονο τους ταξιτζηδες συμφερει κ κανεναν αλλονκαποιους δεν τους πονανε τα 1000 ευρω, πιστεψε με..
η αφαιρεση ομως σε ποναει και μην κοροιδευομαστε δεν ειναι τοσο απαραιτητη για την επιβιωση σου.
αποψη μου ειναι οτι αν το κρατος ενδιαφεροταν πραγματικα για τους οδηγους/πολιτες και οχι για τις εισπραξεις ειτε θα εβαζε προστιμα με βαση το εισοδημα ή δε θα εβαζε καθολου και θα τιμωρουσε μονο με αφαιρεση διπλωτος σε περιπτωσεις σαν κι αυτη..με την αφαιρεση θα το σκεφτεις διπλα να παρανομησεις.με το χρηματικο προστιμο αν εισαι αρκετα ματσωμενος μαλλον οχι
-
Οπως γινετε δηλαδη στην Φινλανδια....το προστιμο ανα παραβαση ειναι αναλογο του εισοδηματος του παραβατη...
-
-
Ξερει κανεις ποια ειναι η τιμη του R αυτην την στιγμη (κοκκινο αν παιζει ρολο..)?
Σκεφτομαι να ανταλλαξω το S μου με ενα R.Παρεπιπτοντως , ο ειδικος φορος που πληρωνεις στα 2λιτρα ειναι μια φορα,ή καθε χρόνο?
-
Ειδικό Ετήσιο Τέλος, άρα κάθε χρόνο εκτός και αν το καταργήσει η νέα κυβέρνηση που δεν είναι και πολύ πιθανό με τα χάλια των οικονομικών μας. Η τιμή είναι 32 χιλιάρικα κοντά με το κλειδί στο χέρι.
-
To τελευταιο car ,εχει τεστ με το mugen type R , το οποιο κυριολεκτικα γελοιοποιει τον ανταγωνισμο , (focus rs , impreza 330s , mazda 3 mps , golf gti , scirocco r ) k το χαρακτηριζουν οπλο μεσα στην πιστα κ καθολου αποστερωμενο ...σε αντιθεση με golf κλπ....
-
Ελληνικό?
-
Nαι το ελληνικο car , δεκεμβριος 2009
-
-
Απορώ...... αφού η Honda έχει το υλικό: κινητήρες-κιβώτια-Mugen-παράδοση, γιατί δεν τους παίρνει(σε Golf κτλ.) τα διπλώματα;
Είδατε πως 'ακούει' στα Sάκια;
Κρίμα που δεν το εισάγει στην Ελλάδα! Όχι πως θα πουλούσε περισσότερο από τους ανταγωνιστές, αλλά έτσι να έχουμε να λέμε....!
Honda Civic Type-R 2007