-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σημείωση....Το type-R είναι το ιδανικό για οικογένεια με 2 παιδιά και πεθερά....
Εχει μόνο 2 ζώνες πίσω....
Αντε καλό ΣΚ
αφήνεις τα παιδιά σου απ' έξω;;;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σημείωση....
Το type-R είναι το ιδανικό για οικογένεια με 2 παιδιά και πεθερά....
Εχει μόνο 2 ζώνες πίσω....
Αντε καλό ΣΚ
αφήνεις τα παιδιά σου απ' έξω;;;;
λες κρυφά να δένεται μόνη της όταν δε κοιτάω...!
-
βρε παρτε το καινουργιο να βγαλετε γουστα με τον ημιακαμπτο.Μην ειστε ανοητοι...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
βρε παρτε το καινουργιο να βγαλετε γουστα με τον ημιακαμπτο.Μην ειστε εγκάθετοι... -
Αιγγαθαιτως?
I don't know this word
Το leon παρτε ρε!!!
-
βρε παρτε το καινουργιο να βγαλετε γουστα με τον ημιακαμπτο.Μην ειστε ανοητοι...Ροδες στον αέρα κλπ... με άνεση σου λέω!!!! στις στροφές
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βέβαια μπορεί η Honda να 'μπαλώσει' το θέμα με ένα πιο κοντό κιβώτιο, εξάλλου το ίδιο δεν έκανε και η Renault ? (140 με έκτη και 5000+ στροφές νομίζω ? Και τελική 215 ? ΟΚ, ίσως...)
5500!
Δηλαδή 25,45 χιλιόμετρα ανά 1.000 σ.α.λ. με την 6η; Σαν να απέχει λιγάκι από τα 30,6 που αναφέρονται παντού...
Αν κοντύνει το κιβώτιο έχει καλώς, η τελική δεν είναι το παν, αν μιλάμε για GTi κατά τη δική μου έννοια. Αντίθετα, οι επιταχύνσεις και το όλο 'κλίμα' θα λέει πολύ με τις εκατομμύρια χιλιάδες στροφές του VTEC και τον πολεμικό ήχο...η φασαρία στο ταξίδι που θα κάνεις μέχρι να φτάσεις στο στροφιλίκι πρέπει να διαχειρισθεί σωστά όμως...όχι όπως στο Clio που από όσο λένε κάνει θόρυβο...
-
Στο TypeR πάντως δεν μπορείς να πας ταξίδι 'χαλαρά' με περισσότερα από ~170, κάνει πολύ θόρυβο, ούτε να μιλήσεις καλά καλά με το συνοδηγό δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον να ακούσεις μουσική. Οπότε ή πας με 160 και μουσική-κουβεντούλα ή με 200+ 'αεροπορία', δεν υπάρχει μέση οδός
-
Ε, δεν μου ακούγεται και άσχημα...160 και κουβεντούλα-μουσική είναι ήδη τραβηγμένος συνδυασμός για δεδομένα GTi κατά τη γνώμη μου...αλλά πάλι παίζει το τι περιμένουμε από ένα GTi.
Προσωπική άποψη, προτιμώ τα 150 και κουβέντα αλλά στις στροφές να φτιάχνεις ένα χαμόγελο ίσα με το πλάτος του οχήματος, παρά Clima-Navi-Sati-MP3 και DVD-RW αλλά στις στροφές ξανά-μανά μούτρα μούτρα μούτρα (και μην ακούσω κανέναν για throttle control, θα τον αναγκάσω να κάτσει συνοδηγός μου και δεν το θέλει!)
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Βέβαια μπορεί η Honda να 'μπαλώσει' το θέμα με ένα πιο κοντό κιβώτιο, εξάλλου το ίδιο δεν έκανε και η Renault ? (140 με έκτη και 5000+ στροφές νομίζω ? Και τελική 215 ? ΟΚ, ίσως...)
5500!
Δηλαδή 25,45 χιλιόμετρα ανά 1.000 σ.α.λ. με την 6η; Σαν να απέχει λιγάκι από τα 30,6 που αναφέρονται παντού..
Νταξ', δεν παίρνω και όρκο, στα κλεφτά κοίταξα το στροφόμετρο
Όπως και να 'χει, κάνει ΠΟΛΥ θόρυβο. Υπολόγισε ότι η 6η του με 4000 στροφές βγάζει 120. Τόσα βγάζει η 5η του Clio 1.4
Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ίσως κουράζει για ΜΟΝΑΔΙΚΟ αυτοκίνητο. Καλό και άγιο, αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο... ήσυχο και άνετο για ταξίδι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
5500!
Δηλαδή 25,45 χιλιόμετρα ανά 1.000 σ.α.λ. με την 6η; Σαν να απέχει λιγάκι από τα 30,6 που αναφέρονται παντού..
Νταξ', δεν παίρνω και όρκο, στα κλεφτά κοίταξα το στροφόμετρο
Όπως και να 'χει, κάνει ΠΟΛΥ θόρυβο. Υπολόγισε ότι η 6η του με 4000 στροφές βγάζει 120. Τόσα βγάζει η 5η του Clio 1.4
Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ίσως κουράζει για ΜΟΝΑΔΙΚΟ αυτοκίνητο. Καλό και άγιο, αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο... ήσυχο και άνετο για ταξίδι.
μη παντρεύεσαι τότε
-
αυτο μου το λενε ολοι και μετα παντρευονται...η φραση αυτη ειναι το τελευταιο οχυρο του εργενη
-
Και τι θέλεις να κάνουμε ρε μεγάλε...
- Να τρέχουμε με το αμάξι μας (+200 άλογα) στην παραλιακή
- να τα πίνουμε με πιτσιρίκες μέχρι το πρωί
- να βλέπουμε μπάλα με όποιον θέλουμε
- να οργώνουμε τα νησιά με μηχανή
- να μαθαίνουμε σουηδικά και γερμανικά για να μιλάμε σε ....
- να αγοράζουμε ακριβά στερεωφωνικά και όχι καναπέδες
- να μη πηγαίνουμε σουπερ μαρκετ γιατί έτσι κι αλλιως δεν έχει γύρο με πίτα....
Ολα αυτά θέλεις να κάνουμε....
ΟΧΙ ,,,,, θα παντρευτούμε....!!! -
καλα να παθετε...(ναι λες και εγω θα γλυτωσω... )
-
Αρα?
Μετα το Altea FR(υπομονη ερχεται και Cupra ),η Honda δειχνει το δρομο στα οικογενειακοστραφη GTI για να στραβοβαφονται οι κυριες διπλα(σαν το σποτακι του CZT)
Εκει λοιπον θα κολλαει ο ημιακαμπτος...Αντε με το καλο και εξυπνες θηκες-θηκουλες-θηκακια καθως και καθισματακια Recaro για τα παιδια
PS:Για τη HONDA μιλαμε,οχι για τη SEAT(μην μπερδευτει κανενας εγκαθετος)
-
Αρα?Μετα το Altea FR(υπομονη ερχεται και Cupra ),η Honda δειχνει το δρομο στα οικογενειακοστραφη GTI για να στραβοβαφονται οι κυριες διπλα(σαν το σποτακι του CZT)
Εκει λοιπον θα κολλαει ο ημιακαμπτος...Αντε με το καλο και εξυπνες θηκες-θηκουλες-θηκακια καθως και καθισματακια Recaro για τα παιδια
PS:Για τη HONDA μιλαμε,οχι για τη SEAT(μην μπερδευτει κανενας εγκαθετος)
Δεν υπάρχουν εγκάθετοι εδώ.
-
Σωστα!
Εξαλλου η δουλεια δεν ειναι ντροπη
-
Σωστόοοοος.
-
Αιγγαθαιτως?I don't know this word
Το leon παρτε ρε!!!
παντως εγω σε κανω κεφι...εισαι σωστος περα απο πλακα οσο και να διαφωνουμε
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αιγγαθαιτως?
I don't know this word
Το leon παρτε ρε!!!
παντως εγω σε κανω κεφι...εισαι σωστος περα απο πλακα οσο και να διαφωνουμε
Αυτό είναι σωστότατο. Το είχα γράψει κι εγώ πρίν από μέρες.
Μπορεί να διαφωνούμε ( ; ) αλλά είναι από τα παιδιά που και χιούμορ έχει και ποτέ (δε το δείχνει τουλάχιστον) να στραβώνει.
Μακάρι να είμαστε οι περισσότεροι (Μετρημένοι στα δάκτυλα είναι οι σωστοί συνομιλητές) έτσι εδώ μέσα.
Honda Civic Type-R 2007