-
Παίζει ενδεχόμενο να μην πατούσε κάτω. Προχθές ήμασταν με τον giorgosrallyman (κάτοχος Type R) και τον cosneo (παρατηρητής με crossover για λόγους ορατότητας ). Σε άνοιγμα στο φανάρι, τα πρώτα 30 μέτρα έφυγα 2 καρότσες από το Type R, ενώ το άκουγα πίσω μου να βαράει κόφτες σπιναριστό. Με το που πάτησε όμως και κουμπώσαμε 2α με χαιρέτησε κλέφτικα... Αν και το 'δικό σου' δεν πατούσε κάτω, λογικό είναι να χάσει στην εκκίνηση. Ελληνική άσφλατος, αυτό είναι το πρόβλημα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
... τον cosneo (παρατηρητής με crossover για λόγους ορατότητας ).Παραείναι επικουρική η συμμετοχή του QQ και παει να γίνει ... συνοδευτικό 24-hour vehicle breakdown assistance, my friend!!!
Ηχητικά πάντως που έστησα αυτί στα ... δευτερόλεπτα που πέρασε από δίπλα μου ... λέει πολλά! Με εντυπωσίασε! Από τους πιο ωραίους ήχους!
-
Εκτός του ότι είμασταν σε καλό δρόμο, δώσαμε και από ρολαριστές. Το μόνο σπινιάριασμα που άκουσα ήταν πάνω στις αλλαγές που έκανε (τέρμα καρφωτές και το vtec να ουρλιάζει ). Άλλωστε ακόμα και όταν άρχισε να με μαζεύει, σε 3ψήφια χαω, το έκανε σιγά σιγά και φαινόταν ότι ό,τι είχε το έδινε. Καλά σε ρεπρίζ βέβαια του κάνω πλάκα anytime anyplace...αλλά είναι κρίμα ρε γμτ αυτοκίνητο με τόσο χαρακτήρα και το περνάνε από πάνω τα χάρχαλα Golf, Leon κτλ...
-
Το προηγουμενο ταπερ παντως ειναι σιγουρα στα επιπεδα του gti, το νεο δεν το χω δει αρκετες φορες να ανοιγει
Εχει αρκετη δυναμη αυτος ο κινητηρας και μου εχει φανει αρκετα πιο δυνατος απο τον αντιστοιχο του clio rs
Βεβαια αν ο tfsi εχει πανω k04 ολα τα 2λιτρα της χοντα μενουν πισω
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το προηγουμενο ταπερ παντως ειναι σιγουρα στα επιπεδα του gti, το νεο δεν το χω δει αρκετες φορες να ανοιγειΕχει αρκετη δυναμη αυτος ο κινητηρας και μου εχει φανει αρκετα πιο δυνατος απο τον αντιστοιχο του clio rs
Βεβαια αν ο tfsi εχει πανω k04 ολα τα 2λιτρα της χοντα μενουν πισω
Sent from my LG-P500
Το προηγούμενο ήταν αρκετα ταχύτερο από GTi. 0-160 σε 15.4 είχε μετρηθεί! Το τωρινό είναι λίγο πιο αργό.
-
0-100 γράφει κάτω από 7,5'?
-
@rz
Ναι αλλα οπως εχουμε ξαναπει το αναποφευκτο βαρος των νεοτερων αυτοκινητων επιβαλλει το τουρμπο (ή παραπανω κυβικα ), αλλιως εχουμε φαινομενα σαν αυτο , το παλιοτερο μοντελο να ειναι πιο γρηγορο στην ευθεια απο το νεο
Παντως πολυ πιο γρηγορο δε μου φανηκε ποτε οτι ειναι, ειδικα στα πολλα
Sent from my LG-P500
-
Θυμίζω την παγκόσμια πρωτοτυπία από τον ελληνικό τύπο για το mk1.
Πριν βγει το Golf GTI V, 0-100: 6,9'
Αφού βγήκε το Golf, 0-100: 7,1' -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αφού βγήκε το Golf, 0-100: 7,1'Το να ηταν το 6.9 μουφα για τοτε λογους προωθησης το αποκλειεις?
Sent from my LG-P500
-
Αφού βγήκε το Golf, 0-100: 7,1'Για την ακρίβεια από 6.8 πήγε σε 7.2.
Τσιμπήστε και 2 links να κάνουμε δουλειά:http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7911
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11987 -
Ήταν πιο βαριές οι τσέπες των δοκιμαστών γι' αυτό δεν μπόρεσε να γράψει τον ίδιο χρόνο...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
0-100 γράφει κάτω από 7,5'?6,7 το προγούμενο, 7,2 το τελευταίο. Μετρημένα πάντα.
-
Σε όλα τα ξένα sites έχω δει κάτω από 7'. Και από την άλλη μου φαίνεται λίγο κουλό να σκάσει λεφτά ο Σαρακάκης για 0,2' ( ) τη στιγμή που όταν βγήκε το Type R δεν είχε άλλο ανταγωνιστή στον ίδιο χρόνο. Το GTI IV ήταν σημαντικά αργότερο για να τεθεί θέμα.
Ενιγουέι το θέμα ελληνικά περιοδικά και μετρήσεις είναι μια γνωστή ιστορία, οπότε δεν έχει νόημα περαιτέρω ανάλυση. -
Το γνωριζω οτι για τα ελληνικα περιοδικα το golf και ειδικα το gti ειναι πιο ιερα και απο την αγνοτητα της παναγιας, αλλα απο την αλλη ειναι γεγονος οτι κατα καιρους πεφτει και σε αλλους προωθηση και για τα χοντα εδω που τα λεμε δε γραφει κανεις κατι κακο..
Ειδες πουθενα κανενα να λεει οτι το s2000 ειναι σχεδον δολοφονικο για απειρο οδηγο?
Sent from my LG-P500
-
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ΝΑΙ. Αρχές δεκαετίας το drive και οι 4Τ έγραφαν αν θέλετε να πάρετε γκάμπριο να πουλήσετε μούρη, πάρτε ΜΧ5, το S2000 αφήστε το καλύτερα (άσχετα αν γράφοντας την αλήθεια το βοηθούσαν εμπορικά καθότι είμεθα έθνος χεράδων, οπότε το να γράφουν ότι το s2k είναι για 'πραγματικούς οδηγούς' είναι σαν να γράφουν ότι το ΤΤ ή η SLK είναι για λουλούδες.Τσπ.... ). Από τη μικρή ενασχόληση μου με το χώρο τότε, θυμάμαι ότι και οι συντάκτες ήταν απόλυτοι σε αυτό.
Αν θες περίπτωση ιαπωνικού που έπεσε προώθηση, θα έλεγα το RX8 που τα πρώτα δυο χρόνια της κυκλοφορίας του σύσσωμος ο ειδικός τύπος την έπαιζε για πάρτη του και ξαφνικά γύρω στο 2005 ανακάλυψαν ότι ΚΑΙΕΙ.
Η περίπτωση του 0-100 του golf gti και ειδικότερα του type R (που ήταν the product to beat την περίοδο του λανσαρίσματος -bye bye GTI) είναι από τα πλέον κουφά περιστατικά. -
καθότι είμεθα έθνος χεράδωναυτο ξαναπεστο
για αυτο εχουμε βγαλει και τοσους σπουδαιους οδηγους αγωνων
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ειδες πουθενα κανενα να λεει οτι το s2000 ειναι σχεδον δολοφονικο για απειρο οδηγο?
Υπερβολες ... τραγικες υπερβολες του ειδικου τυπου που τις υιοθετει ο κοσμος. Δεν παρεξηγω τον τυπο βεβαια, απολυτα λογικο ειναι να καταληξει εκει, οταν καθημερινα δοκιμαζεις κουβαδακια πολης και ξαφνικα δοκιμαζεις ενα σωστα ισσοροπημενο αυτοκινητο που ειναι φτιαγμενο για να το πηγαινεις εσυ και οχι για να σε πηγαινει αυτο, θα σου φανει ζορικο-απαιτητικο ... μετα τα διαβαζουν οι αναγνωστες και πανω στον αντιλογο, πεταγονται φρασεις σαν αυτη που εχω κουοταρει ... Γιωργο εχεις οδηγησει S2K ?
Η συμπεριφορα του ειναι η πλεον τυπικη για ενα FR roadster, το μοτερ του μεχρι τις 6Κrpm δεν εχει (κυριολεκτικα) καμια διαφορα δυναμης απο ενα stock ΝΒ 18αρι και μετα τις 6 η ροπη ειναι πολυ λιγη για να τρομαξει. Το S ειναι ενα παρα πολυ ευκολο αυτοκινητο, πολλοι εμαθαν σε αυτο χωρις να χρειαστει να περασουν απ'το σταδιο του ΜΧ5. Στεναχωριεμαι πραγματικα που εχει παρεξηγηθει τοσο, ενα φανταστικο αυτοκινητο.
On topic τωρα, το FN2 ειναι το ιδιο γρηγορο με το ΕΡ3 στην ευθεια, ισως και πιο γρηγορο βασικα. Βρειτε 2 στοκ CTR, το ενα FN και το αλλο ΕΡ, καντε τους τραμπα τις ζαντες και δειτε πιο θα ειναι μπροστα. Οι υπερβαρες 18αρες του FN ειναι που κανουν ολη την διαφορα, με 17ρες το αυτοκινητο μεταμορφωνεται, ο καινουριος Κ20z βελτιωνεται ακομα πιο αποδοτικα απ'τον παλιο Κ20 και σε συνδυασμο με το πιο κοντο σαζμαν εχει φερει εντυπωσιακα αποτελεσματα. Φυσικα ουτε λογος για ποιοτητα κυλησης, αεροδυναμικους θορυβους, γνωστες/αγνωστες ατελειες-προβληματακια-σχεδιαστικες ατελειες που παρουσιαζαν τα ΕΡ, το FN ειναι ενα φανταστικο αυτοκινητο και αν επαιζα σε αυτη την κατηγορια θα το προτιμουσα ευκολα υπερ των διαφορων τουρμπιδιων κι ας μου εριχναν με ενα προγραμμα ...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
[....] αν επαιζα σε αυτη την κατηγορια θα το προτιμουσα ευκολα υπερ των διαφορων τουρμπιδιων κι ας μου εριχναν με ενα προγραμμα ...και χωρίς πρόγραμμα θα σου έριχναν...
-
Το θέμα είναι ότι θα σου έριχναν και χωρίς πρόγραμμα...
εδιτ: με προλάβανε...
-
Καμπά τον Γιάννη Τσιγκρή τον καταδέχεσαι ως άτομο που ξέρει 5 πράγματα από γρήγορη οδήγηση ή και αυτός είναι λαπάς για να μπορέσει να κριτικάρει το s2k;
Honda Civic Type-R 2007