-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θάψιμο από το Drive. Χειρότερο από το προηγούμενο, χειρότερο κι από το Golf. Αλλά δε μου κάνει και τόση εντύπωση, αφού βάρυνε, απέκτησε χειρότερη (θεωρητικά) πίσω ανάρτηση χωρίς ο κινητήρας του να αναβαθμιστεί, ώστε να κοιτάει στα μάτια τον ανταγωνισμό. Άσχετο (αλλά μέσα στον ανταγωνισμό του Τάπερ): Σήμερα είδα το πρώτο μου Megane F1 R200456.... Renaulsport ή όπως λέγεται, τέλος πάντων. Είχε τα περίεργα αυτοκόλλητα. Φοράει μπλοκέ αυτό ή μου φαίνεται;Λοιπόν, με τον τρόπο που το γράφεις δε καταλαβαίνει κάποιος την ουσία του άρθρου και στην οδηγείς τους αλλους σε λάθος συμπεράσματα,,, Το κείμενο είναι γκαυλωτικό για το TYPE-R και αυτό το διάβασες αλλά δε το ανέφερες ...
Κάθισα και το διάβασα και δε το θάβει το αντίθετο λεει μάλιστα κατά τη γνώμη μου...
Λέει τι είναι το αμάξι, σύμφωνα με τα δεδομένα
Είναι πιο R από τα άλλα (δηλαδή δεν έχει την ποιότητα κύλισης του golf) και είναι λιγότερο R από το προηγούμενο....
Δε το συγκρίνει ΄ΚΑΝ με το GOLF!!!! Σου λέει ότι είναι άλλο πράγμα το ένα άλλο το αλλο
-
Συμφωνώ με Coyote... Αυτό ακριβώς έλεγε το Drive!
'Aσχετα αν -επειδή μου άρεσε πολύ το νέο R- θα ήθελα να λέει ότι είναι πιο R από το προηγούμενο και εξίσου φιλικό με το GTI, το άρθρο ήταν **κολακευτικό **για το type R ('υποκλίνεται' στον κινητήρα, μιλά για 'συγκλονιστική' θέση οδήγησης, μιλά για επιλογέα που 'τον τοποθετεί στο top 5' -'θεϊκό' τον λέει παρακάτω-, μιλά για βελτίωση του τιμονιού και πολλά άλλα).
Από την άλλη, όμως, άφηνε ίσως να εννοηθεί ότι με τον πολύ δυσκολότερο -πλέον- ανταγωνισμό και την απώλεια -σε κάποιο βαθμό- του απόλυτου χαρακτήρα του προηγούμενου, το νέο R ίσως δε μπορεί να πει έτσι εύκολα το 'bye bye GTI'... -
Omikrone το -όζης σε εμένα πάει; Αν πηγαίνει σε εμένα να σου δώσω κινητό με PM να μου το πεις και στα ίδια και οχι πίσω απο πληκτρολόγια.
Εγώ απάντησα ειρωνικότατα και το είπα ξεκάθαρα στο post του Omikrone σχετικά με το δικό του ειρωνικότατο σχόλιο περι ελιτ club - redliners.
Πουθενά δεν εκθειασα το καινούργιο Type-R και αν μπειτε στο forum μας θα δειτε ότι ούτε και εκεί λέμε κατι καλύτερο απο αυτά που γράφονται εδω με βάση πάντα τα δημοσιεύματα αφου κανείς δεν έχει δει το αυτοκινητο εδώ Ελλάδα. Που είναι λοιπόν η μη-αντικειμενικότητα μας;
7 χρόνια φαγούρα... έχεις μπεί φίλε μου στο forum μας;; Που ακριβώς λέμε και παραθέτουμε την 7ετή εγγύηση σαν το super-αυτού της Honda; Η...μάλλον του Σαρακάκη; Μπες να διαβάσεις τα σχόλια περι Σαρακάκη και εγγύησης και έλα να κάνεις ένα edit του post σου μετά στις ανακρίβειες.
Έχω πραγματικά βαρεθεί όπως και οι περισσότεροι πιστεύω με τον κάθε άσχετο να βγαίνει και να κράζει τον καθένα και κάθετι χωρίς να έχει ιδέα το το ακριβώς γίνετε γύρω του βγάζοντας χολή και κακία σε κάθε περίσταση. Κράζουμε club που δεν γνωρίζουμε ή γνωρίζουμε απο περιστάσεις, κράζουμε αυτοκίνητα που δεν έχουμε καν δει ή έχουμε δει σε τεστ περιοδικών, κράζουμε ανρθρώπους που δεν γνωρίζουμε προσωπικά ή ουτε καν στο ελάχιστο... και όλα αυτά γιατί;;; Για να υποστηρίξουμε την επενδυση μας! Το αυτοκινητο μας...
Μήπως το καράβι δεν το σέρνει το νινί αλλά ο εγωισμός;; Είναι δυνατόν;;! Κατάντια...
Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να δωσω άλλη συνέχεια σε αυτο το πάρε-δώσε των posts και ειλικρινά λυπάμαι για την έκβαση που πήρε για την οποία ειμαι και εγώ υπεύθυνος.
-
και ο nass θέλει να πουλήσει το καλό του το αμαξάκι....
(παλι καλα που δεν θελει την καινούργια την μπαχατέλα)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και ο nass θέλει να πουλήσει το καλό του το αμαξάκι....(παλι καλα που δεν θελει την καινούργια την μπαχατέλα)
-
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_ar ... 007_182521
-
Συγγνώμη κύριοι, διάβασα το άρθρο μία φορά μεσημεράκι ξάπλα πριν κοιμηθώ, δεν το έχω πρόχειρο να του ξαναρίξω μια ματιά, αλλά θυμάμαι ότι ξεκάθαρα τρώει θάψιμο το αυτοκίνητο. Τέλος πάντων, η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης, οπότε ίσως πρέπει να το ξαναδιαβάσω. Ή καλύτερα, να περιμένω να έρθει το βρετανικό EVO, για να διαβάσω κάτι που το εμπιστεύομαι με τα μάτια κλειστά ! (Και πώς θα διαβάσεις με τα μάτια κλειστά, ρε καραγκιόζη; )
-
dimsabas, τελείς εν συγχύσει!!!
-
Δε νομίζω, αλλά αφού κάποιοι ενίστανται, κρατάμε και μια πισινή !
-
Συγγνώμη κύριοι, διάβασα το άρθρο μία φορά μεσημεράκι ξάπλα πριν κοιμηθώ, δεν το έχω πρόχειρο να του ξαναρίξω μια ματιά, αλλά θυμάμαι ότι ξεκάθαρα τρώει θάψιμο το αυτοκίνητο. Τέλος πάντων, η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης, οπότε ίσως πρέπει να το ξαναδιαβάσω. Ή καλύτερα, να περιμένω να έρθει το βρετανικό EVO, για να διαβάσω κάτι που το εμπιστεύομαι με τα μάτια κλειστά ! (Και πώς θα διαβάσεις με τα μάτια κλειστά, ρε καραγκιόζη;
dimsabas πηγαινε λιγες σελιδες πιο πισω το εχω κανει scan τι λεει το βρετανικο EVO.
Σημερα παντως που επεσε στα χερια μου το βρετανικο CAR, ειχε εκει ενα τεραστιο συγκριτικο και για να μην τα πολυλογω κατεληξε στο τελος σε συγκριση μεταξυ GTi vs TypeR και εβγαλε νικητη το δευτερο.
-
τελικα ειναι κουραστικα τα περιοδικα....
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Συγγνώμη κύριοι, διάβασα το άρθρο μία φορά μεσημεράκι ξάπλα πριν κοιμηθώ, δεν το έχω πρόχειρο να του ξαναρίξω μια ματιά, αλλά θυμάμαι ότι ξεκάθαρα τρώει θάψιμο το αυτοκίνητο. Τέλος πάντων, η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης, οπότε ίσως πρέπει να το ξαναδιαβάσω. Ή καλύτερα, να περιμένω να έρθει το βρετανικό EVO, για να διαβάσω κάτι που το εμπιστεύομαι με τα μάτια κλειστά ! (Και πώς θα διαβάσεις με τα μάτια κλειστά, ρε καραγκιόζη;
dimsabas πηγαινε λιγες σελιδες πιο πισω το εχω κανει scan τι λεει το βρετανικο EVO.
Σημερα παντως που επεσε στα χερια μου το βρετανικο CAR, ειχε εκει ενα τεραστιο συγκριτικο και για να μην τα πολυλογω κατεληξε στο τελος σε συγκριση μεταξυ GTi vs TypeR και εβγαλε νικητη το δευτερο.
http://www.autocar.co.uk/VideosWallpape ... 261&Mode=B
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
πράγματι το αρχείο το είχες ανεβάσει και εμ άριστης ποιότητας σκανάρισμα...Τελικά το type-r θα γίνει σαν το 5πορτο...κάποιοι θα το λατρέψουν και κάποιοι θα το μισήσουν. Τώρα για τον άτυπο νικητή στην μάχη golf gti-typer είμαι σίγουρος ότι στην Ελλάδα δεν τιθεται θέμα υπέρ του πρώτου. Στο σιβικ θα αρχίσουν τα 'ναι μεν αλλά' και θα επικεντρώσουν και στην αλμυρή τιμή του(τομέας στον οποίον μάλλον θα έχουν δίκιο).
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Συγγνώμη κύριοι, διάβασα το άρθρο μία φορά μεσημεράκι ξάπλα πριν κοιμηθώ, δεν το έχω πρόχειρο να του ξαναρίξω μια ματιά, αλλά θυμάμαι ότι ξεκάθαρα τρώει θάψιμο το αυτοκίνητο. Τέλος πάντων, η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης, οπότε ίσως πρέπει να το ξαναδιαβάσω. Ή καλύτερα, να περιμένω να έρθει το βρετανικό EVO, για να διαβάσω κάτι που το εμπιστεύομαι με τα μάτια κλειστά ! (Και πώς θα διαβάσεις με τα μάτια κλειστά, ρε καραγκιόζη; )εμεις λέμε για το DRIVE και εσύ μάλλον για το ΕVΟ?
-
And very interesting it is too. The Stig certainly likes the Type R, rating it the best overall hot hatch.
και τα αποτελέμσατα σε gallery χωρίς πολλά σχόλια :
http://www.topgear.com/content/timetoburn/sections/galleries/other/hot_hatch_debate/01/ -
Honda Civic Type R
The best hot hatch, just. Rev-hungry, powerful engine an utter gem.Τώρα θα μου πεις τι ξέρουν στο topgear από χοτχατς;:lol:
Από την άλλη όμως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η φθηνότερη τιμή του τάπερ στην Αγγλία από τον ανταγωνισμό. Είναι σαν να έκανε 27000φουλ το τάπερ στην Ελλάδα. Απλά θα ήταν καλύτερο από όλα. Η τιμή σκοτώνει το αυτοκίνητο στην χώρα μας όχι οι επιδόσεις ή το στήσιμο του.
-
είναι Άγλλοι (βλ. Swindon) και μισούν τους Γερμανούς (βλ. ακατανόμαστο), that's why
-
χα χα
σιγά σιγά το αμάξι αρέσει και έρχονται τα καλά άρθρα.....
τι έγινε τώρα ζοριζόμαστε.... που τους αρέσει.
Ας περιμένουμε να κάνουμε και εμείς καμία βόλτα ρε παιδιά.... Σιγά μην είναι το αμάξι για πέταμα...
μερικοί όπως βλέπετε το βγάζουν και πολύ καλό
Τωρα αν δε μας αρέσει η τιμή που θα έρθει ας περιμένουμε τις προσφορές... (κι εγω στην προσφορά αγόρασα) -
βρεχει γαμ....
πάλι με drifting με βλέπω σήμερα....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
βρεχει γαμ....πάλι με drifting με βλέπω σήμερα....
άλλο που δεν ήθελες
Honda Civic Type-R 2007