-
Porsche Carrera GT ..μου το πήρες απο το στομα (ποστ) !!!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Porsche Carrera GT ..μου το πήρες απο το στομα (ποστ) !!!!Πιάσε... κόκκινο
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Σε καμμία περίπτωση δε λέω ότι δεν είναι ποιοτικότατη η GT. Δεν πιστεύω όμως (προσωπική άποψω πάντα) ότι δε βρίσκεται μερικά σκαλοπατάκια κάτω από την SLR.Τόσο άχρηστο αυτοκίνητο έβγαλαν πια.....; Τόσο μετριότητα σε όλους τους τομείς;
Για μένα, ο απόλυτος συνδυασμός ποιότητας, αισθητικής κι επιδόσεων (από αυτά που έχουμε στο δημοψήφισμα) παραμένει η McLaren F1.
edit: η GT μου τα χαλάει στην εξωτερική αισθητική (πολύ μπρούταλ, επίσης)
-
είδα βιντεάκι σήμερα... δυστυχως 300Μβ... και η GT ...δεν παίζεται για το πόσο φιλική είναι στην πίστα... ο οδηγός βγαίνει με ένα χαμόγελο !!!!
Turbo.Ferrari Enzo,Mercedes Benz SLR Mclaren,Porsche Carrera GT.wmv
(είναι το αρχείο απο το emule που το κατεβασα) 320MB ... όλα τα
-
[quote='johnkyr']είδα βιντεάκι σήμερα... δυστυχως 300Μβ... και η GT ...δεν παίζεται για το πόσο φιλική είναι στην πίστα... ο οδηγός βγαίνει με ένα χαμόγελο !!!!
Turbo.Ferrari Enzo,Mercedes Benz SLR Mclaren,Porsche Carrera GT.wmv
(είναι το αρχείο απο το emule που το κατεβασα) 320MB ... όλα τα
-
συμφωνώ για το ότι η GT απ έξω είναι ΚΑΠΩΣ ....
αλλά νομίζω ότι είναι το και πιο καθημερινό
... αν εξαιρέσουμε το NSX -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Διορθώνω, από αυτό ( ) :Καλό και το TVR (αν και πολύ... πιστίσιο)
-
Όποιος δεν ψήφισε NSX-R να του καεί η οθόνη
Δε διάβασα όλες τις σελίδες, αλλά βλέποντας την αστραπιαία ανταπόκριση που είχε το thread, σκέφτηκα μήπως κάναμε μια νέα ψηφοφορία, αυτή τη φορά αποκλειστικά για σύγχρονα supercars.
Μάλιστα, έχω ήδη σκεφτεί πώς να κάνω τη λίστα επιλογής προκαθορισμένη, ώστε να μην υπάρχουν μπερδέματα αυτή τη φορά. Εσείς απλώς θα επιλέγετε από κάποια λίστα και μόνο αν το αυτοκίνητο που θέλετε δεν υπάρχει, θα το πληκτρολογείτε με το χέρι και αυτό θα προστίθεται αυτόματα ως νέα προεπιλογή.
Για παράδειγμα, ορίζουμε πχ 30 supercars, αλλά κάποιου μπορεί να του έρθει να βάλει κάτι σπάνιο, πχ το Marcos. Τότε θα το πληκτρολογεί με το χέρι και όταν η καταχώρησή του εγκριθεί (επειδή δε θέλω να βάζει καθένας το μακρύ του και το κοντό του), θα προστίθεται το Marcos ως προεπιλογή για τους επόμενους που θα ψηφίσουν (και φυσικά θα καταχωρείται και ότι το ψήφισε ο πρώτος που το έβαλε με το χέρι).
Τι λέτε;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τι λέτε;
Γιατί όχι;
-
καλή ιδέα, mr galanis..
-
Μέσα. Γιατί το παρόν, όπως φαίνεται, έχει το μειονέκτημα των περιορισμένων επιλογών. Μόνος μου ενδοιασμός ως προς το τι θεωρούμε supercar. Π.χ., εγώ δε νομίζω ότι το NSX είναι supercar, γιατί ομοίως θα μπορούσε κάποιος να πει ότι το EVO FQ400 είναι supercar. Πιστεύω να παραμείνουμε στον κλασικό ορισμό, αν υπάρχει αυτός. Εγώ θα το έθετα ως ακριβό, σχετικά περιορισμένα κομμάτια, ίσως εκκεντρικό αλλά όχι με ρίζες καγκουρώ(*) (π.χ. αυτοκίνητα εξελιγμένα και σε στυλ WRC).
(*) Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, κι εγώ αν είχα λεφτά θα αγόραζα ένα 'καγκουρώ' EVO
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
(π.χ. αυτοκίνητα εξελιγμένα και σε στυλ WRC).Δέχομαι ότι το NSX δεν είναι supercar με τον κλασσικό ορισμό (άσχετα αν είναι supercar slayer
), αλλά αν θεωρείς supercar τα EVO και τα Impreza, τότε δεν το δέχομαι ότι δεν είναι και το NSX
-
(π.χ. αυτοκίνητα εξελιγμένα και σε στυλ WRC).
Δέχομαι ότι το NSX δεν είναι supercar με τον κλασσικό ορισμό (άσχετα αν είναι supercar slayer
), αλλά αν θεωρείς supercar τα EVO και τα Impreza, τότε δεν το δέχομαι ότι δεν είναι και το NSX
Μα αυτό που λέω είναι ότι κανένα τους (κατ' εμέ) δεν είναι supercar. Άλλο αν είναι ότι πιο κοντά σε supercar μπορεί να αγοράσει κάποιος κοινός θνητός
Άρα, συμφωνούμε
-
εγω πάντως που τα έχω οδηγήσει όλα, ψηφίζω enzo γιατί έχει το καλύτερο τασάκι..
-
McLaren F1. Εμπιστευόμενος αυτούς που τα οδήγησαν (όχι εσένα face )
-
Εnzo και μόνο Enzo!
To θέμα είναι πως θα την πάρουμε, γιατί για να την βρεις πρέπει να είσαι ήδη κάτοχος F40 ή F50. -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Εnzo και μόνο Enzo!
To θέμα είναι πως θα την πάρουμε, γιατί για να την βρεις πρέπει να είσαι ήδη κάτοχος F40 ή F50.Timo,
Mono lefta thelei.
Nai stous 1ous agorastes esteile h Ferrari invitation kai an eisoun pre-selected (kalos customer kai oxi aparetita F40-F50 owner) epernes alla eixe pollous pou ekanan turn down to offer.
Eixe sxetiko arthro to aggliko Car otan odigise tin Enzo.
An psakseis exei merikes metaxirismenes opote lythike to problima sou.Otan tin pareis min me ksexaseis, thelo bolta
-
... σκέφτηκα μήπως κάναμε μια νέα ψηφοφορία, αυτή τη φορά αποκλειστικά για σύγχρονα supercars....Ααααα δεν παίζω! Αδικία!!!( )
1938 Talbot-Lago T150C Figoni et Falaschi Teardrop
http://www.supercars.net/VC2?id=1787 -
ΕΝΖΟ,επειδή ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!
(πίνω καί άμστελ. )
-
Pagani Zonda Roadster και μετά άντε να βρεις γυναίκα. Ποια θα μπαίνει εκεί μέσα έτσι όπως θα πηγαίνει αυτό το πράγμα;
ποιο από τα ...super car ?