-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα ρωτήσω και αν υπάρχει κάποιο update για το software μπας και διορθωθεί η χαζομάρα με το χάσιμο της ημερομηνίας καθώς και αν μπορούν να μου βαρύνουν το τιμόνι μέσω software.
Αυτό γινεται αλλα οι περισσότεροι δεν ξέρουν/δεν θέλουν να αλλάξουν τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Υπάρχουν 2 νούμερα στην eeprom , 1 για χωρίς το CITY και ένα για με CITY... θεωρητικά θα μπορούσε να είναι κανονικό και να πατάς το CITY και να βαρύνει αντί να ελαφρύνει... αλλά δεν νομίζω να σου το κάνουν
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αυτό γινεται αλλα οι περισσότεροι δεν ξέρουν/δεν θέλουν να αλλάξουν τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Υπάρχουν 2 νούμερα στην eeprom , 1 για χωρίς το CITY και ένα για με CITY... θεωρητικά θα μπορούσε να είναι κανονικό και να πατάς το CITY και να βαρύνει αντί να ελαφρύνει... αλλά δεν νομίζω να σου το κάνουνΌπως δηλαδή γίνεται στο panda 100hp;
-
Έχουμε επίσημα νέα από το Torino !!!
μέχρι το 2009 η FPT (Fiat Powertrain Technologies)
-
0.9 multiair turbo 2-cylinder Engine 90-110HP και 20% καλύτερη οικονομία από το υπάρχον 1.2 8V
-
1.4 turbo με 120-150HP (αργότερα με multiair και 10% οικονομία, 10% ισχύ, 50% λιγότερους ρύπους)
-
1.8 Turbo Direct Injection με 190-230HP
-
3.0-3.5 V6 με 250-320 HP
Νέο κιβώτια DDCT (Dual Dry Clutch Technology) (τύπου DSG)
Αργότερα εξετάζεται λύση Hybrid-Diesel . Σύντομα θα παρουσιαστεί προτότυπο βασισμένο στο Ducato
-
-
Νέο κιβώτια DDCT (Dual Dry Clutch Technology) (τύπου DSG)
Τυλιξτε μου ενα τετοιο μαζι με ενα Punto η Bravo και ειμαστε κομπλε...
Το μονο που μου την βιδωνει ειναι πως καθυστερουν. Κινητηρεσ turbo ΗΔΗ θα επρεπε να τους ειχαν διαθεσιμους... οπως και το παραπανω αυτοματο κιβωτιο. Μου την σπανει οταν λανσαρουν ενα ολοκαινουργιο μοντελλο και δεν υπαρχουν καποιες βασικες επιλογες... ελεος ποια.
-
Θα ρωτήσω και αν υπάρχει κάποιο update για το software μπας και διορθωθεί η χαζομάρα με το χάσιμο της ημερομηνίας καθώς και αν μπορούν να μου βαρύνουν το τιμόνι μέσω software.
Αυτό γινεται αλλα οι περισσότεροι δεν ξέρουν/δεν θέλουν να αλλάξουν τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Υπάρχουν 2 νούμερα στην eeprom , 1 για χωρίς το CITY και ένα για με CITY... θεωρητικά θα μπορούσε να είναι κανονικό και να πατάς το CITY και να βαρύνει αντί να ελαφρύνει... αλλά δεν νομίζω να σου το κάνουν
Αυτό πως το ξέρεις; Ξέρεις κανέναν που να το κανει;
-
Πήγα σήμερα να το δουν. Με ένα απλό reset δεν λύθηκε, άρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δυστυχώς θέλει πολύ ψάξιμο, λένε, μπορεί και παραπάνω από μέρα.
Ίσως να χει πάρει κάποια υπομονάδα απ' το χτύπημα.
Ποιός ξέρει τι κόστος θα χει κάτι τέτοιο...
Τώρα έχω μείνει χωρίς όλα τα ηλεκτρονικά υποσηστήμα (ebd, esp κλπ), πράγμα όχι και τόσο ασφαλές...
Και μέσα σ' όλα, διαπίστωσα πως οι @#$$ στη Φιατ στα Γιαννιτσά μου έχουν βάλει σφραγίδα στο βιβλιαράκι μόνο στα 20.000χλμ και δεν μπορώ να έχω εγγύση (1 σφραγίδα στα 3 χρόνια).
Πρέπει να το στείλω να περάσουν όλες τις σφραγίδες!
#%^&&%#^@
Θα πάρω και τηλέφωνο στα κεντρικά να κάνω παράπονο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σήμερα έβαλα επιτέλους την επισκευασμένη ζάντα μου!Το κακό είναι ότι δείχνει ακόμα esp failure.
Έκλεισα ραντεβού στην Φιατ για αύριο, να το τσεκάρουν. Ελπίζω να μην είναι τίποτα φοβερό, γιατί με βλέπω να το αφήνω χωρίς esp!
Επίσης θα κοιτάξουν το μηχανισμό της ζώνης του συνοδηγού που δεν την μαζεύει τελείως και θα τους βάλω να κάνουν κάτι με το μπαλάκι του επιλογέα που έχει βγει 3 φορές μέχρι τώρα!
Πάντως μου φάνηκαν σαφώς πιο οργανωμένοι από το το εξουσιοδοτημένο στα Γιαννιτσα.
Θα δείξει...
Σε ποια Φιατ Χαρη;
-
Οι μαλακες είναι στη Φιατ στα Γιαννιτσά!
Σήμερα πήγα εδώ, στην Αλεξ/πολη.
Edit: συννενοήθηκα και θα το στείλω να το σφραγίσουν! Ευτυχώς ζήτησαν και συγγνώμη!
Αυτή τη μλκ ότι το αυτοκινητο πρέπει να έχει 1 σφαγίσα το χρονο για να ισχύει η εγγύση, δεν την ήξερα...
-
Η φιατ της Αλεξ/πολης είναι αρκετά σοβαρή αντιπροσωπεία το μόνο παράπονο που έχω είναι που στο πρώτο σερβις του G.Punto μας πατησα μια ολοκαίνουρια, γιαλιστερή και και μυτερη βίδα με το πίσω δεξί λάστιχο
-
Ελπίζω να ναι και τρυφεροί εκτός από σοβαροί, γιατό ποιός ξέρει πόσο θα κοστίζει μια υπομονάδα για το esp, ΑΝ είναι κάτι τέτοιο...
-
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει πίσω φανάρι για Punto (όχι Grande, το προηγούμενο)? To έσπασε μια φίλη κάνοντας όπισθεν επάνω σε ένα σκουπιδιάρικο...
-
charmak66, στο διαγνωστικό τι έβγαλε για το esp; Τι σφάλμα; Δλδ δεν έχεις και abs;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
charmak66, στο διαγνωστικό τι έβγαλε για το esp; Τι σφάλμα; Δλδ δεν έχεις και abs;Τίποτα!
Esp, ebd, abs, hill holder είναι off.
Με reset δεν διορθώθηκε, άρα παίζει πρόβλημα...
-
Δεν σου βγάζει κανένα σφάλμα;;; Απλά είναι οφφ;
Περίεργο...
Πώς ακριβώς χτύπησες;
-
Δεν ξερω ρε συ τι έβγαλε το διαγνωστικό, δεν το είδα...
Απλά δεν μπόρεσαν να το σβήσουν και θέλει ψάξιμο. Προαφανώς υπάρχει κάπου πρόβλημα, σε κάποιο hardware.
-
Έλα ρε που ανησυχείς...εγώ με χωρίς αμπές, ιεσπί και ιμπιντί-ντιβιντί στρίβω και φρενάρω πιο γρήγορα...αυτά τα συστήματα είναι για τους φλώρους...
με αμπές το αυτοκίνητο δεν φρενάρει, ούτε σημάδι στην άσφαλτο αφήνει πολύ...αν δεν ήταν το αμπές, δεν θα είχα τρακάρει εκείνες τις 7-8 φορές στον μπροστινό μου!
το hill climber πάλι τι το θέλεις; Ανεβαίνεις συχνά σε βουνά; Αν ναι, πάρε Jimny, έχει ένας φίλος του κουμπάρου μου και δεν κωλώνει πουθενά!
...σοβαρά τώρα, πόσο μπορεί να κοστίζει η όλη ιστορία με την μονάδα αυτήν;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
...σοβαρά τώρα, πόσο μπορεί να κοστίζει η όλη ιστορία με την μονάδα αυτήν;
Αυτή είναι η μεγάλη ανησυχία μου!
Αυτά τα γ@μωηλεκτρονικά...
-
Εγώ λέω στον χάρη μήπως έφαγε κανένα αισθητήρα abs...
-
Αποκλείεται να είναι κάτι πιο απλό? Καμιά κακή επαφή στο control module, ας πούμε?....
-
Πολύ πιθανό να ξεκούμπωσε κάτι απλά.
FIAT FORUM