-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει πίσω φανάρι για Punto (όχι Grande, το προηγούμενο)? To έσπασε μια φίλη κάνοντας όπισθεν επάνω σε ένα σκουπιδιάρικο...Καμια 80αρα... Ας πάρει σε μια αντιπροσωπεία να ρωτήσει...και σε 2 και σε 3 καλό είναι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει πίσω φανάρι για Punto (όχι Grande, το προηγούμενο)? To έσπασε μια φίλη κάνοντας όπισθεν επάνω σε ένα σκουπιδιάρικο...
Καμια 80αρα... Ας πάρει σε μια αντιπροσωπεία να ρωτήσει...και σε 2 και σε 3 καλό είναι..
Ας πάρει στην αντιπροσωπεία να ρωτήσει πόσο πάει και ας πάει σε μια μάντρα να το πάρει τζιτζιλόνι και να πληρώσει τα μισά. Φανάρι από αντιπροσωπεία νταβατζιλίκι τζάμπα πληρώνεις.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει πίσω φανάρι για Punto (όχι Grande, το προηγούμενο)? To έσπασε μια φίλη κάνοντας όπισθεν επάνω σε ένα σκουπιδιάρικο...
Καμια 80αρα... Ας πάρει σε μια αντιπροσωπεία να ρωτήσει...και σε 2 και σε 3 καλό είναι..
Ας πάρει στην αντιπροσωπεία να ρωτήσει πόσο πάει και ας πάει σε μια μάντρα να το πάρει τζιτζιλόνι και να πληρώσει τα μισά. Φανάρι από αντιπροσωπεία νταβατζιλίκι τζάμπα πληρώνεις.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
-
Λοιπόν, έκανα καποιους ελέγχους σήμερα μετά τις προτάσεις των Demetriaders και drdino (ευχαριστώ πολύ παίδες! ).
Έβγαλα τον τροχό, και είδα ότι ο αισθητήρας (λογικά αυτός θα είναι) είναι στην θέση του και δεν υπάρχει κάποιο εμφανές πρόβλημα. Το ίδιο και στον πίσω τροχό.
Επίσης δεν φαίνεται κάτι χαλαρό στην επαφή των καλωδίων των αισθητήρων με την μονάδα με την οποία συνδέονται (στον χώρο του κινητήρα).
Όταν τέλειωσα μου ήρθε η φαϊνή ιδέα να δοκιμασω...Φόρα, φρενάρισμα και...το χαρακτηριστικό κλώτσημα του ABS!
Άρα δεν έχω esp, hill holder, asr (αντισπιν) και έχω abs και υποψιάζομαι πως δουλεύει και το ebd (γιατί αλλιώς μάλλον θα είχα κάνει ήδη κάποιο τετακέ ή έστω μπλοκάρισμα).
Συμπέρασμα:
Btw, καίει και λάδι. Γύρω στα 600ml για περιπου 5.000 χλμ...
-
ωχ ...κατά τα άλλα μια χαρά!
Χάρη πούλα το να ηρεμήσεις...
-
Όπως σου είπα, καμιά επαφή τότε, ή το κουμπάκι το ξεχαρβάλωσες...
Βγάλε τον θετικό πόλο (τον θετικό δεν βγάζουμε ρε σεις για ρισέτ στον εγκέφαλο;) και βλέπεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ωχ ...κατά τα άλλα μια χαρά!Χάρη πούλα το να ηρεμήσεις...
Αν ήταν στο χέρι μου...
Βγάλε τον θετικό πόλο (τον θετικό δεν βγάζουμε ρε σεις για ρισέτ στον εγκέφαλο;) και βλέπεις.
Α, ναι! Έγω έβγαλα τον αρνητικό!
Πρέπει όντως να βγάλω τον θετικό πόλο;
-
νομίζω ...νομίζω είπα πρώτα βγάζεις τον αρνητικό.
-
Μλκια είπα δλδ; Πού είναι οι ντομάτες;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ωχ ...κατά τα άλλα μια χαρά!
Χάρη πούλα το να ηρεμήσεις...
Αν ήταν στο χέρι μου...
Εχεις μικτή ε?
Αληθεια... σου ειπα πως εχεις μικτή?Μια ιδεα ειναι Χαρη... στην πρωτη κολωνα δωστου να καταλαβει....
Τεσπα, απο οτι καταλαβαινω του πινεις το αιμα... οποτε it's payback time, μην κλαψουριζεις και πληρωνε
-
Χάρη τι έβγαλε το διαγνωστικο?
Όποιο πόλο και να βγάλεις το ίδιο είναι αλλά βγάζουμε τον αρνητικό για να μην πάρουμε καμιά φωτιά.
Από ευθυγράμιση πως πας? -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Χάρη τι έβγαλε το διαγνωστικο?
Όποιο πόλο και να βγάλεις το ίδιο είναι αλλά βγάζουμε τον αρνητικό για να μην πάρουμε καμιά φωτιά.
Από ευθυγράμιση πως πας?Το διαγνωστικό δεν ξέρω τι έβγαλε, δυστυχώς.
Απλά στην αρχή είπαν πως θα μου το σβήσουν στα γρήγορα, αλλά μετά μπήκε στο διαγνωστικό και άρχισαν να ξύνονται και μου είπαν ότι θέλει αρκετο ψάξιμο.
Από ευθυγράμμιση δεν έχω προσέξει τίποτα το περίεργο, αλλά εδώ στράβωσε η ζάντα, δεν θα χρειάζεται; Την έχω στο πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω...
Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό;
Αυτό που μου είπαν στην φίατ ότι μπορεί να χει 'αρπάξει' η υπομονάδα του esp (ο controller φαντάζομαι) δεν είναι απίθανο; Από ένα τέτοιο χτύπημα;
-
chrmes, αυτό ήθελα να πω/ρωτήσω, αν ο εγκέφαλος βλέπει διαφορετικά δεδομένα λόγο αλλαγής της γεωμετρίας, δεν θα βγάζει εκτός το esp;
-
Ρωτησα για την ευθυγράμιση γιατί μπορεί να 'τρελλενει' τον αισθητήρα γωνίας τιμονιού. Μου έχει συμβεί. Αλλά λογικά θα έπρεπε ο Χάρης να καταλάβει ότι δεν πάει ίσια το αμάξι.
-
alfa8c2900 έγραψε:
Επιστρέφει η Abarth σαν μάρκα με αυτονομία που θα βγάζει σπορ εκδόσεις των μοντέλων της Fiat, με εκδόσεις κινητήρων που εξελίσει η ίδια, με παράλληλη είσοδο στις αγορές customizing & tuning που μόνο στην Ευρώπη ξεπερνούν τα 10 δις ευρώ...
είναι επίσημο πλέον
ότι θα φτάσει το Fiat Grande Punto Abarth το 2007...και ότι θα ακολουθήσει το Fiat 500 Abarth το 2008.ABARTH IS BACK....
-
Project940 πες τα ολα....
Μιλαμε και για μια ΚΑΥΤΗ limited εκδοση του Punto... ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ.... Η λεγόμενη Brutale
Τσαγακι κανεις?
Abarth is definately back
Παντως και περα απο τους γνωστους Turbo που ερχονται στο νεο 500αρακι και μαλλον και σε αλλα μοντελα θα φορεθει απο το 2008 μαλλον και ενας νεος 0.9T με αποδοση 90-110 αλογα (Αλογοσκουφη eat shit... )
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παντως και περα απο τους γνωστους Turbo που ερχονται στο νεο 500αρακι και μαλλον και σε αλλα μοντελα θα φορεθει απο το 2008 μαλλον και ενας νεος 0.9T με αποδοση 90-110 αλογα (Αλογοσκουφη eat shit... )
Πέρα από την πλάκα, στο 500αράκι με άντε 900-950 Kg και 150 HP τουρμπάτα έχει σίγουρα 0-100 κάτω από 8..... ίσως κάτω και από 7... θα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ γρήγορο..
γι΄ αυτό μάλλον θα έχει και μπλοκέ διαφορικό μπροστά
-
alfa8c2900 έγραψε:
Από ότι ακούγεται θα μοιάζει πολύ με το Fiat-Abarth Grande Punto S2000 πρωταθλητή Ιταλίας και Ευρώπης Rally φέτος...ακούγεται πως θα χρησιμοποιήσει τελικά την ισχυρή έκδοση του 1.8 Turbojet με τους 230 ίππους και αν κριθεί απαραίτητο στην εξέλιξη θα χρησιμοποιήσει τετρακίνηση, εναλλακτικά θα χρησιμοποιήσει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
Μέχρι το φθινόπωρο του 2007 θα πωλείται.
Αντίθετα το 500 Abarth που θα δούμε το 2008 θα χρησιμοποιεί μια ισχυρή έκδοση του 1.4 Turbojet με τουλάχιστον 150 ίππους και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης...αλλά χάρη στο πολύ χαμηλό βάρος αναμένεται να έχει εκρηκτικές επιδόσεις...puntograle....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Project940 πες τα ολα....Μιλαμε και για μια ΚΑΥΤΗ limited εκδοση του Punto... ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ.... Η λεγόμενη Brutale
Τσαγακι κανεις?
Abarth is definately back
Από fiat σε fiat με βλέπω να πηγαίνω!
FIAT FORUM