-
H FIAT εμφανίζει στην Αττική μόλις 4 συνεργεία επίσημα. Δύο του Σφακιανάκη και δύο του Συγγελίδη (Auto One)
Η ΛΑΜΔΑ και πολλά άλλα που δηλώνουν εξουσιοδοτημένα δεν τα εμφανίζει η FIAT.
Περίεργα πράγματα...Η λίστα της Αττικής:
Φανοβαφείο / Εξουσιοδοτημένο συνεργείο
1 L & J ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Α. AUTO ONE
bodyshop, συνεργείο
ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2 & ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ ΑΓ.ΘΩΜΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - 151 24 ΑΘΗΝΑ2 ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε
bodyshop, συνεργείο
Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 483 ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 15342 ΑΘΗΝΑ3 ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε ΑΥΤ/ΤΑ-ΟΙΚΟΔ.-ΞΕΝΟΔ.-ΤΟΥΡΙΣΤ. ΕΠΙΧ.
bodyshop, συνεργείο
Λ.ΚΗΦΙΣΟΥ 146-148 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - 121 31 ΑΘΗΝΑ4 L & J ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Α. AUTO ONE
bodyshop, συνεργείο
Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 88 ΓΛΥΦΑΔΑ - 166 74 ΑΘΗΝΑ5 Δ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΑΛ/ΚΩ
bodyshop, συνεργείο
3 ΧΛΜ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΔΡΟΣΙΑΣ - 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ6 ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕ
bodyshop, συνεργείο
ΘΕΣΗ ΚΟΥΤΟΥΜΑΤΣΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - 20007 ΚΟΡΙΝΘΟΣυ.γ. email έχω στείλει στην FIAT. Περιμένω να απαντήσουν. Αν απαντήσουν.
-
Εχει συμβει σε καποιον να κανει ρωγμη στην πλευρα του συνοδηγου στο ταμπλο στην περιοχη που καλυπτει τον αεροσακο; ετυχε ξαφνικα και χωρις αιτια σε γνωστο μου fiat 500 diesel 2013 μοντ.
-
Στην εγγύηση μέσα δεν είναι; Να πάει να του το αλλάξουν.
-
Ειναι για λιγο εκτος εγγυησης...
-
Ίσως καταφέρουν να το περάσουν. Ή να του κάνουν μεγάλη έκπτωση.
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Εχει συμβει σε καποιον να κανει ρωγμη στην πλευρα του συνοδηγου στο ταμπλο στην περιοχη που καλυπτει τον αεροσακο; ετυχε ξαφνικα και χωρις αιτια σε γνωστο μου fiat 500 diesel 2013 μοντ.πικρα. κανε αυτο που λεει ο RealΖeus. να κανει δλδ ο γνωστος σου. εκτος εγγυησης γιατι ειναι; 3 χρονια δεν δινει η fiat;
Storm απαντανε. τους ειχα στειλει παλια για κατι για το πουντο και απαντησαν. -
2 χρονια εγγυηση εχει. Ειναι στη διαδικασια εμαιλ φωτο κλπ με εξωτερικο.
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
2 χρονια εγγυηση εχει. Ειναι στη διαδικασια εμαιλ φωτο κλπ με εξωτερικο.καλά ξεμπερδέματα......τόσο χάλια ποιότητα έχει;;;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
υ.γ. email έχω στείλει στην FIAT. Περιμένω να απαντήσουν. Αν απαντήσουν.
Ε ρε γέλια.
Επιβεβαιώθηκε ότι η FIAT στην Αττική έχει 4 επίσημα συνεργεία, δύο του ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ (Auto One) και δύο του ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.
Αυτοί με τη σειρά τους μπορούν να έχουν υποδίκτυα...
Από τα συνεργεία που έχω βρει μόνο η TOP TECHNICIAN είναι εξουσιοδοτημένο. Ο ΤΣΟΚΑΣ είναι 'μαϊμού εξουσιοδοτημένο'...Η απάντηση της FIAT:
Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την εταιρία μας και για την προτίμησή σας στα προϊόντα μας.
Σχετικά με το ερώτημα που μας θέτετε για την λίστα εξουσιοδοτημένων συνεργείων της FIAT στην ΑΤΤΙΚΗ, όντως στο site το επίσημο δίκτυο αποτελείται από 4 συνεργεία χωρίς τα υποδίκτυα .
Όσο αφορά για τα άλλα συνεργεία που δηλώνουν εξουσιοδοτημένα. (π.χ. ΤΣΟΚΑΣ, SCUDERIA TECNICA), εκτός από το συνεργείο TOP TECHNICIAN, το οποίο είναι υποδίκτυο της AUTO ONE δεν είναι εξουσιοδοτημένα.Άντε τώρα να βρεις τα υποδίκτυα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ίσως καταφέρουν να το περάσουν. Ή να του κάνουν μεγάλη έκπτωση.+1...
Μα πως έκανε ρωγμή; Από τη ζέστη μάλλον;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
υ.γ. email έχω στείλει στην FIAT. Περιμένω να απαντήσουν. Αν απαντήσουν.
Ε ρε γέλια.
Επιβεβαιώθηκε ότι η FIAT στην Αττική έχει 4 επίσημα συνεργεία, δύο του ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ (Auto One) και δύο του ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.
Αυτοί με τη σειρά τους μπορούν να έχουν υποδίκτυα...
Από τα συνεργεία που έχω βρει μόνο η TOP TECHNICIAN είναι εξουσιοδοτημένο. Ο ΤΣΟΚΑΣ είναι 'μαϊμού εξουσιοδοτημένο'...Η απάντηση της FIAT:
Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την εταιρία μας και για την προτίμησή σας στα προϊόντα μας.
Σχετικά με το ερώτημα που μας θέτετε για την λίστα εξουσιοδοτημένων συνεργείων της FIAT στην ΑΤΤΙΚΗ, όντως στο site το επίσημο δίκτυο αποτελείται από 4 συνεργεία χωρίς τα υποδίκτυα .
Όσο αφορά για τα άλλα συνεργεία που δηλώνουν εξουσιοδοτημένα. (π.χ. ΤΣΟΚΑΣ, SCUDERIA TECNICA), εκτός από το συνεργείο TOP TECHNICIAN, το οποίο είναι υποδίκτυο της AUTO ONE δεν είναι εξουσιοδοτημένα.Άντε τώρα να βρεις τα υποδίκτυα...
Τέλεια...Θενξ για το ινφο.
-
Τώρα έστειλα και άλλο email να μου δώσουν τα δύο υποδίκτυα του ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ / ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ.
Είμαι περίεργος να δω αν θα μου δώσουν τη λίστα.
Αν δεν, με βλέπω στην TOP TECHNICIAN...
-
Storm Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου για το καινούριο αυτοκίνητο, αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι έχει νόημα ειδικά εφόσον δεν είσαι στην εγγύηση να ψάχνεσαι τόσο με τα εξουσιοδοτημένα.
Το πάντα είναι ένα απλό αυτοκίνητο, που δεν έχει κουσούρια. Με απλές γνώσεις μπορείς και εσύ που λέει ο λόγος να κάνεις κάποιο μαστόρεμα. Εγώ θα πειραματιζόμουν με κάποιο εξειδικευμένο σε Φιατ.
-
Καινούριο δεν είναι, απλά θέλω να καταλήξω σε ένα συνεργείο και να μην ξανασχοληθώ με αυτό το θέμα.
Οπότε πρέπει να εντοπίσω κάποιο συνεργείο που να μην 'γδύνει' αλλά και να μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο χωρίς το φόβο ότι μόλις βγω στο δρόμο θα είναι διαλυμένο.Και φυσικά αυτά τα λέω, επειδή τυχαίνει να την έχω πατήσει πολλές φορές με διάφορα συνεργεία.
υ.γ. από το 2003 που είμαι εδώ, όλες μου οι απόψεις, σε όλα τα θέματα, εστίαζαν και εστιάζουν στο after sales και στα συνεργεία. Το μόνιμο άγχος μου... που βγαίνει και σε όλες τις απόψεις μου στα θέματα του αυτοκινήτου.
-
Storm δεν μπορεις να παρεις τηλ να ρωτησεις στον Σφακιανακη ή τον Συγγελιδη να τους ρωτησεις για υποδικτυα; Λεν να μη σου πουνε;
-
Αυτό εννοώ.
Είναι τόσο απλό μηχανικό το παντάκι που θα πρέπει να πέσεις σε τελείως άσχετο για να σου κάνει ζημιά.
Αυτό μου συνέβαινε εμένα σε πολύπλοκο αυτοκίνητο με υδροπνευματικά κυκλώματα και άπειρα σωληνάκια, μέχρι να βρω τον Καρυάδη τότε, που ήταν αυτό που περιγράφεις. Σε ένα τόσο απλό αυτοκίνητο όσο το πάντα, νομίζω ότι ίσως να μην έχει και τόσο νόημα.Εξάλλου το αυτοκίνητο δεν ζητάει. Λάδια φίλτρα αυστηρά (εγώ τα αλλάζω κάθε 5,000χλμ στο γκαραζ μου). Φαντάσου είμαι στα 145,000 και το αυτοκίνητο δεν καίει λάδια ενώ παρουσιάζει σταθερή κατανάλωση καυσίμου. Τακάκια ανάλογα τη χρήση και λοιπά αναλώσιμα. Η μοναδική βλάβη που εμφάνισε ήταν η προβληματική αντλία βενζίνης (περίπου στα 90,000) η οποία δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη μαεστρία για να μπεί. Plug and play.
Ενώ πραγματικά είναι κουβαδάκι (διαφωνώ στο κείμενό σου για την οδηγική συμπεριφορά κτλ - συμφωνώ μόνο στο θέμα των καλών φρένων) για μένα είανι το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης. Κοντό σε μήκος, στενό, εύκολο παρκάρισμα, χωράει 4 ατομα άνετα συν ψώνια πίσω, χαμηλή κατανάλωση, ψηλή θέση οδήγησης για να βλέπεις στα στενά, δε φοβάσαι μη στο γρατζουνίσουν, φθηνά και πολλά ανταλλακτικά. Το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης για μένα. Δεν θέλω τίποτε άλλο.
-
Λοιπόν παιδιά σημειώστε τα υποδίκτυα!
**ETEA
ΜΑΡΚΟΝΗ 20, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, 104 47
ΑΘΗΝΑ
210 3460160ΚΑΜΜΕΝΟΣ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε
ΕΙΡΗΝΗΣ 68 ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 19600
ΑΘΗΝΑ
210 5559103GROUP ΤΟΛΙΑ ΕΠΕ
ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 15Β ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15343
ΑΘΗΝΑ
2106390590ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ 15-17 & ΚΑΝΑΡΗ 185 37
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
2104524007ΑΦΟΙ ΛΙΑΠΗ ΑΕ
ΒΡΙΛΗΣΙΟΥ 56
2106463537ΑΦΟΙ ΚΟΡΑΝΑ
ΣΟΦΟΥΛΗ 19, 143 42 Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΑΘΗΝΑ
210 2523357ΜΑΝΙΩΤΗΣ Δ. - ΚΑΡΑΚΑΣ Θ. ΟΕ - TOP TECHNICIANS
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 11 11147 ΓΑΛΑΤΣΙ
ΑΘΗΝΑ
2102223501ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜ. & ΣΙΑ ΕΕ - SCUDERIA TECNICA
ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 8 Ν. ΙΩΝΙΑ 14234
2102774154
ΑΘΗΝΑ**Και όπως βλέπετε είναι και η SCUDERIA TECNICA, παρόλο που μου είχαν πει ότι δεν είναι.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Storm δεν μπορεις να παρεις τηλ να ρωτησεις στον Σφακιανακη ή τον Συγγελιδη να τους ρωτησεις για υποδικτυα; Λεν να μη σου πουνε;Απάντησαν στο email.
Αυτό εννοώ.
Είναι τόσο απλό μηχανικό το παντάκι που θα πρέπει να πέσεις σε τελείως άσχετο για να σου κάνει ζημιά.
Αυτό μου συνέβαινε εμένα σε πολύπλοκο αυτοκίνητο με υδροπνευματικά κυκλώματα και άπειρα σωληνάκια, μέχρι να βρω τον Καρυάδη τότε, που ήταν αυτό που περιγράφεις. Σε ένα τόσο απλό αυτοκίνητο όσο το πάντα, νομίζω ότι ίσως να μην έχει και τόσο νόημα.Εξάλλου το αυτοκίνητο δεν ζητάει. Λάδια φίλτρα αυστηρά (εγώ τα αλλάζω κάθε 5,000χλμ στο γκαραζ μου). Φαντάσου είμαι στα 145,000 και το αυτοκίνητο δεν καίει λάδια ενώ παρουσιάζει σταθερή κατανάλωση καυσίμου. Τακάκια ανάλογα τη χρήση και λοιπά αναλώσιμα. Η μοναδική βλάβη που εμφάνισε ήταν η προβληματική αντλία βενζίνης (περίπου στα 90,000) η οποία δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη μαεστρία για να μπεί. Plug and play.
Ενώ πραγματικά είναι κουβαδάκι (διαφωνώ στο κείμενό σου για την οδηγική συμπεριφορά κτλ - συμφωνώ μόνο στο θέμα των καλών φρένων) για μένα είανι το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης. Κοντό σε μήκος, στενό, εύκολο παρκάρισμα, χωράει 4 ατομα άνετα συν ψώνια πίσω, χαμηλή κατανάλωση, ψηλή θέση οδήγησης για να βλέπεις στα στενά, δε φοβάσαι μη στο γρατζουνίσουν, φθηνά και πολλά ανταλλακτικά. Το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης για μένα. Δεν θέλω τίποτε άλλο.
Μακάρι να είναι απροβλημάτιστο και να μην θέλει κάθε τρεις και λίγο συνεργείο.
Εγώ για το Παντάκι θα ακολουθήσω άλλη στρατηγική με τα service του.
Σε ένα απλό συνεργείο θα αλλάζω κάθε χρόνο λάδια, φίλτρο λαδιού και θα κάνω και ένα τυπικό έλεγχο αν χρειάζεται τίποτα τακάκια, φίλτρο αέρα, φίλτρο γύρης κλπ...
Τα μεγάλα service (κάθε 20000χλμ) θα τα κάνω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο, ώστε πιθανά να κάνω και κάποιες πρόσθετες 'σοβαρές' εργασίες.Αφού δεν έχω βρει ακόμη εξειδικευμένο συνεργείο εμπιστοσύνης, αναγκαστικά θα το πηγαίνω σε εξουσιοδοτημένο για τα μεγάλα service.
Από εκεί και πέρα δεν θα κάνω εκτενή αναφορά για την οδηγική συμπεριφορά γιατί η άποψή μου επηρεάζεται από το προηγούμενο αυτοκίνητο μου. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να έχω ξενερώσει από το πέρασμα από το 207GT στο 8βαλβιδο Panda. Αλλά ρε παιδιά, δεν έχει συμβεί αυτό. Το αντίθετο. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό, αλλά εγώ έχω ενθουσιαστεί από την οδηγική συμπεριφορά του Panda.
Τέλος πάντων. Citastak ανταλλακτικά από που αγοράζεις;
-
Τα ψαλίδια τα πήρα από e-stores.
Λάδια τα παίρνω από το κατάστημα ανταλλακτικών του Σφακιανάκη που είναι στην Εθνική (με βολεύει, είναι στο δρόμο μου).
Ρουλεμάν πήρα από SKF.
Αυτά! -
Thanks!...
FIAT FORUM