-
Παραείναι δυνατός.
ΓΓγγαμάτος, αλλά δυνατός. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
το sedan κινείται στα γνωστά πλαίσια αποτυχίας που χαρακτηρίζουν σχεδόν κάθε τέτοια προσπάθεια της Fiat. :thumbsdown
Αν σε πιάσει ο kotetsi στα (τεράστια) χέρια του...
Χμμμ...
Οι πρόγονοι του Siena πούλησαν πάρα πολύ καλά σε Λατ. Αμερική και Ασία. Μπορεί για την Ευρώπη να θεωρούνταν οχήματα με παρωχημένο, ή απλά αδιάφορο, σχεδιασμό, για τις αγορές όπου προορίζονταν primarily όμως ο ανταγωνισμός είχε να αντιπαραθέσει τα... 206 sedan, Corsa sedan και Thalia.
Για το Tempra (ένα από τα πλέον αγαπητά αυτοκίνητα της Ιταλίας την εποχή που κυκλοφορούσε) δε μιλάω καν...
-
Δεν το λες και άσχημο το Siena , για τα πρότυπα της κατηγορίας .
Φαντάζομαι οτι από χώρους μάλιστα θα είναι φουλ. -
Η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών αυτών 'σεντανακίων' μου φαίνονται κακάσχημα. Εξαίρεση το Mazda 3 sedan, από αυτά που μπορώ να θυμηθώ τώρα, ίσως και κάνα δυο ακόμα.
-
Μπαμπαλιούτας
Πίσω καζανάκι
-50€
Είχε σαπίσει. ( το προηγούμενο είχε μπει στις 04/2006)Ερώτηξις:
Υποτίθεται ότι αν αγνοήσεις το πίσω καζανάκι, χάνεις κάποια συμπίεση. Αυξάνεται και η κατανάλωση.
Το μέγεθος του καζανακίου όμως τί ρόλο μπορεί να παίξει; Πρώτα απ'όλα το παραπάνω με τη συμπίεση ισχύει πάντα; Έπειτα βάζοντας ένα μικρό καζανάκι τί επηρρεάζεις και πώς;
Moιράστε γνώση σας παρακαλώ -
Δεν ξέρω αν το πίσω καζανάκι κάνει και κάτι άλλο, απο το να κόβει θόρυβο. Πάντως στο φορτηγό (Ford Transit 85) όταν είχε σπάσει το μεσαίο, είχα δει διαφορά τραβήγματος σε φορτίο (μια ταχύτητα κάτω, σε συγκεκριμένη ανηφόρα)...όταν ήταν ξεφόρτωτο και σε ίσιο δρόμο, σου έδινε την αίσθηση ότι τράβαγε καλύτερα. Παίζει όμως να ήταν απλά αίσθηση.
-
-
Το Panda ειναι
Βλεπω και μια Ypsilon εκει πισω Δεν ειναι κακο, μου αρεσει
-
Συνεχίζω να συμπεριφέρομαι στο τοπικό σα να είναι log μου ( ). Ξέρω ότι όλοι καίγεστε να μάθετε το κάθε τί
λάδια visco15w50 ημί 35€/4lt
φίλτρο λαδιού 8
μπουζί bosch 20
πλατίνες 7
φ.βενζίνης 5
εργασία 30€ ( )
μαζί με την εξάτμιση: 155€ σήμεραWrong decisions are wrong
-
Καλα κανεις. Απ'οτι εχω παρατηρησει παντως απο το δικο μας semi-historic αν κανεις αρκετα περισσοτερα μαζεμενα σε σχεση με το συνηθισμενο, αρχιζει να βγαζει προβληματακια λογω ηλικιας -σαπισμενα σωληνακια εξατμισεις κλπ- που ετσι κι αλλιως θα αλλαζονταν απλα ισως λιγο αργοτερα. Το καλο ειναι πως οτι αλλαζεις απο αυτα μενει και στην ουσια εχεις 'καινουριο' αυτοκινητο μετα απο λιγο, που αν δε βγαλει κατι πολυ σοβαρο θα ειναι αρκετα φθηνο -καθοτι απλο μηχανικα- στη συντηρηση το επομενο διαστημα.
-
Αλλάχτηκαν και στο Panda (100HP) τα λάδια (30.000 χλμ.) με τα... ίδια, ήτοι Selenia K20 10W40, προς 40 ευρώ τα 2 δίλιτρα. Σκεφτόμουν, πάντως, σοβαρά στην επόμενη αλλαγή να βάλω φουλ συνθετικά. Λάμπρο αυτό θα το δεχτούν σε αντιπροσωπία (λόγω του ότι η επόμενη αλλαγή συμπίπτει με σέρβις των 40.000χλμ.);
-
Θεωρητικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα εφόσων είναι είναι 10w-40 και είναι καλύτερες οι προδιαγραφές από τα 20Κ.
Εγώ τουλάχιστον δεν θα είχα πρόβλημα...για τους άλλους δεν μπορώ να απαντήσω. -
Θα δείξει όταν έρθει εκείνη η ώρα... Thanx man!
-
παιδες εχουμε καμια γνωμη για το φανοποιο επι της πετρου ραλλη 51-53 με επωνυμια dynamic service quality , στο Ταυρο? Με αυτο συνεργαζεται η ασφαλιστικη μου. Η μην το πολυψαχνω και να παω σε οποιοδηποτε?
Εμβολισε ενα παπακι με τρελη φορα το 500αρακι μου και παω για αλλαγη προφυλακτηρα Πιο μεγαλη ηταν η τρομαρα για το τυπα που καρφωθηκε πισω μου και ημουν σιγουρος πως θα τον εβλεπα χαλκομανια. Το μονο που μουρμουρησε ηταν 'ειμαι καλα, το κρανος με εσωσε'.
Uploaded with ImageShack.us
-
Εννοείται αλλαγή προφυλακτήρα.
Όσο και καλά να στον φτιάξει στο πρώτο άγγιγμα σε ένα παρκάρισμα πχ θα ξανανοίξει και θα σπάσει και το χρώμα. Αν δεν δέχεται να πληρώσει καινούριο προφυλακτήρα η ασφαλιστική πρότεινε imitation. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εννοείται αλλαγή προφυλακτήρα.
Όσο και καλά να στον φτιάξει στο πρώτο άγγιγμα σε ένα παρκάρισμα πχ θα ξανανοίξει και θα σπάσει και το χρώμα. Αν δεν δέχεται να πληρώσει καινούριο προφυλακτήρα η ασφαλιστική πρότεινε imitation.υπηρχε περιπτωση να μην αλλαχθει ο προφυλακτηρας με νεο δηλαδη;
Απλα σκεφτομουν να το παω σε συνεργαζομενο φανοποιείο με την ασφαλιστικη μου. -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
υπηρχε περιπτωση να μην αλλαχθει ο προφυλακτηρας με νεο δηλαδη;
Απλα σκεφτομουν να το παω σε συνεργαζομενο φανοποιείο με την ασφαλιστικη μου.Έτσι όπως ρώτησες φάνηκε σαν να ρωτάς για το αν είναι καλός ο εν λόγω φανοποιός, άρα το μυαλό μου πήγε σε επισκευή. Οπότε το πρόβλημα ποιο είναι? Αν θα καταφέρει να βιδώσει σωστά τις 5-10 βίδες του προφυλακτήρα?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
υπηρχε περιπτωση να μην αλλαχθει ο προφυλακτηρας με νεο δηλαδη;
Απλα σκεφτομουν να το παω σε συνεργαζομενο φανοποιείο με την ασφαλιστικη μου.Έτσι όπως ρώτησες φάνηκε σαν να ρωτάς για το αν είναι καλός ο εν λόγω φανοποιός, άρα το μυαλό μου πήγε σε επισκευή. Οπότε το πρόβλημα ποιο είναι? Αν θα καταφέρει να βιδώσει σωστά τις 5-10 βίδες του προφυλακτήρα?
οκ το εθεσα λαθος επειδη δεν γνωριζω.
Ναι, εαν θα βιδωσει τις βιδες σωστα με απασχολει εφοσον το θετεις ετσι. Το βαψιμο του προφυλακτήρα με ανησυχεί επισης. Οπως επισης και οι αισθητηρες παρκαρισματος. -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
οκ το εθεσα λαθος επειδη δεν γνωριζω.
Ναι, εαν θα βιδωσει τις βιδες σωστα με απασχολει εφοσον το θετεις ετσι. Το βαψιμο του προφυλακτήρα με ανησυχεί επισης. Οπως επισης και οι αισθητηρες παρκαρισματος.Συγκεκριμένα σε αυτά δεν μπορεί φαντάζομαι να σου απαντήσει κάποιος αν δεν έχει ίδια εμπειρία από αυτό το μάστορα. Μιλάμε πάντως για αστεία εργασία, ρουτίνας, για οποιονδήποτε φανοποιό. Μέχρι και μόνος σου το κάνεις, που λέει ο λόγος.
-
thanks οπως και να εχει για τις απαντησεις. Μαλλον θα παω ειτε Παζαροπουλο αλλα εχει παει στην αλλη ακρη του κοσμου (Μεταμορφωση απο Ρεντη που ηταν) η Σφακιανακη.
FIAT FORUM