-
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Για το Multipla.... ο,τι υπαρχει σε στοκ. Δεν το ξαναφερνουν. Εκεινο που δεν καταλαβα ειναι εαν και η Fiat το σταματησε.όχι το Multipla είναι ακόμα στην παραγωγή
-
άρα δεν μπορεί να 'σταματήσει' να το εισάγει
-
Τώρα του έκαναν facelift...για ποιό λόγο να το καταργήσουν;
-
Ελα μου ντε... δεν ξερω. Οπου και αν πηρα αυτο μου ειπαν. Κριμα γιατι ειχε αρχισει να μου αρεσει και εμενα πολυ -εσωτερικα κυριως. Ιδια περιπτωση με το Yaris Verso μου ακουγεται: ενω συνεχιζοταν η παραγωγη του, η Toyota Hellas δεν το εφερνε πλεον
-
Παει, παπαλα και το Multipla για την Ελλαδα.
Ενα τελευταιο και μοναδικο αυτοκινητο υπαρχει σε ολη την Ελλαδα.
Τωρα μας πηραν απο τον Μοσχους. -
Σήμερα διαπίστωσα και την πρακτική πλευρά του Panda για έναν οικογενειάρχη.Χρειάστηκε να κουβαλήσω παρκοκρέββατα,πάρκα,καρότσια,στρωματάκια και το μικρό μετατράπηκε σ'ένα μικρό φορτηγάκι που χώρεσε τα ...panda και με μεγάλη ευκολία φόρτωσης.Αυτό το αυτοκίνητο μ' εκπλήσει συνεχώς ευχάριστα
-
Tο puntaki μας εκανε τα πρωτα 15.000χλμ και απροβληματιστα!!
Ας συνεχισει ετσι.... -
Γιατί να μην συνεχίσει...Και βέβαια δεν πρόκειται να πάθει τίποτα αρκεί να το προσέχετε σαν τα μάτια σας...
-
Και το μονο που κανουμε ειναι τα τυπικα service του.....ενταξει και δν πηγαινουμε και με 100 σε οποια λακουβα βλεπουμε!!
-
Φιλε μου ειδα τη φωτογραφια της υπογραφης σου
και μου θυμισες το αμαξι που ειχαμε 1990-1994
Delta 1.6 turbo 140hp, ειχαμε βαλει και τα στρογγυλα
φαναρια.
Αυτο που θυμαμαι ειναι το εκπληκτικο κρατημα,
με ειχανε παει τοτε Κορινθο με ελαχιστη ταχυτητα
σε ολη τη διαδρομη ακομη και στην Κακια σκαλα τα 140km
Δεν εχω ξαναφοβηθει παντως αλλη φορα τοσο πολυ -
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Φιλε μου ειδα τη φωτογραφια της υπογραφης σου
και μου θυμισες το αμαξι που ειχαμε 1990-1994
Delta 1.6 turbo 140hp, ειχαμε βαλει και τα στρογγυλα
φαναρια.Τι ωραίο αυτοκίνητο ήταν αυτό!
-
Παιδες σορρυ που ρωταω (καινουριος γαρ)
Μηπως παιζουν τιποτα φωτο ή πληροφοριες για το νεο Πουντο Αμπαρθ 1.6Τ 220 ιππων?
-
220 ίππων;;Δε νομίζω να είναι τόσα... Κάπου στα 180 ήξερα μέχρι τώρα... Εκτός αν εννοείς το 2.0 Abarth με τα 240 άλογα που βγαίνει του χρόνου.. Να μια φωτό στο περίπου πως θα είναι...
-
το 1,6Τ θα εχει 180μουλαρια?
Χμ γμτ θελω αμαξι απο Σεπτεμβρη-Οκτοβρη και μαλλον το 1.6 θα ερθει Γεναρι/Φλεβαρη ...κανω λαθος?
-
Ο χρήστης yannisLP έγραψε:
το 1,6Τ θα εχει 180μουλαρια?Χμ γμτ θελω αμαξι απο Σεπτεμβρη-Οκτοβρη και μαλλον το 1.6 θα ερθει Γεναρι/Φλεβαρη ...κανω λαθος?
Ναι 180 διαβάζω ότι θα έχει.. Φλεβάρη νομίζω έρχεται..Αν είναι να περιμένεις περίμενε μια και καλή το δίλιτρο....
-
η φωτο ομως ειναι photshop και κανει μπαμ απο μακρυα....[/img]
-
Ε ναι εννοείται ότι είναι photoshop...Πάίρνουμε μια ιδέα όμως πως θα είναι εξωτερικά στο περίπου...Αυτό έλειπε..
-
Χμ... με βλεπω τοτε με κανα Λεον ΦΡ. 27300ευ και ατοκο χρηματοδοτικο... μου φαινεται καλη περιπτωση.
-
Eγώ θα περίμενα για το Αbarth πάντως σ αυτά τα λεφτά...δε νομίζω να κοστίζει παραπάνω...
-
Ναι αλλα μου λες για καλοκαιρι 2007... ετοιμαζομαι να γυρισω Ελλαδα και δεν εχω αυτοκινητο... μιας και καποιος οδηγος νταλικας αποφασισε να καταστρεψει το προηγουμενο πουντο που ειχα.
FIAT FORUM