-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα πόσο κάνουν τα εμπρός φανάρια; Valeo μεν, αλλά όχι αγορασμένα απ την φιατ. Τα δικά μου είναι απλά σε απαράδεκτη κατάσταση.
Θολωσαν;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα πόσο κάνουν τα εμπρός φανάρια; Valeo μεν, αλλά όχι αγορασμένα απ την φιατ. Τα δικά μου είναι απλά σε απαράδεκτη κατάσταση.
Θολωσαν;
Εείναι υπερβολικά φθαρμένο (σαγρέ) το πλαστικό εξωτερικά.
Υποψιάζομαι πως έχει γίνει από το συνδυασμό των διάφορων καθαριστικών που χρησιμοποιήθηκαν κατά καιρούς + την όχι ιδιαίτερα καλή ποιότητα του πλαστικού -
Θολωσαν;
Υποψιάζομαι πως έχει γίνει από το συνδυασμό των διάφορων καθαριστικών που χρησιμοποιήθηκαν κατά καιρούς + την όχι ιδιαίτερα καλή ποιότητα του πλαστικούΓιατρέ μου, αν το πρόβλημα είναι εξωτερικό, λύνεται με πολύ λεπτό (1200 ή καλύτερα και 2000) ντουκόχαρτο.
Θ' αγοράσεις μερικά (3-4) και θα το βουτήξεις σε νερό και θ' αρχίσεις να τρίβεις το φανάρι. Αν το πρόβλημα είναι εξωτερικό, θα φτιάξει.Δες και το θέμα εδώ: Πολυμερισμός.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Θολωσαν;
Υποψιάζομαι πως έχει γίνει από το συνδυασμό των διάφορων καθαριστικών που χρησιμοποιήθηκαν κατά καιρούς + την όχι ιδιαίτερα καλή ποιότητα του πλαστικούΓιατρέ μου, αν το πρόβλημα είναι εξωτερικό, λύνεται με πολύ λεπτό (1200 ή καλύτερα και 2000) ντουκόχαρτο.
Θ' αγοράσεις μερικά (3-4) και θα το βουτήξεις σε νερό και θ' αρχίσεις να τρίβεις το φανάρι. Αν το πρόβλημα είναι εξωτερικό, θα φτιάξει.Δες και το θέμα εδώ: Πολυμερισμός.
Αυτο το θεμα θα του προτεινα και εγω.
Σαγρε ομως; -
http://www.ketselidis.gr/view_product.asp?partid=536477
http://www.ketselidis.gr/view_product.asp?partid=536479 -
το φοβάμαι ρε γμτ αυτό με το ντουκόχαρτο (ειδικά αν δεν έχω ένα φανάρι καβάτζα ), αλλά μάλλον μόνο έτσι στρώνει
-
το φοβάμαι ρε γμτ αυτό με το ντουκόχαρτο (ειδικά αν δεν έχω ένα φανάρι καβάτζα ), αλλά μάλλον μόνο έτσι στρώνειΕναλλακτικα :ψιλη κρεμα για γρατζουνιες,οδοντοκρεμα.
-
το φοβάμαι ρε γμτ αυτό με το ντουκόχαρτο (ειδικά αν δεν έχω ένα φανάρι καβάτζα ), αλλά μάλλον μόνο έτσι στρώνειΘα σου προτεινα να απευθυνθεις στον φαναρτζη σου.
Να τα τριψει αυτος και στη συνεχεια να τα περασει ενα χερι βερνικι.Υ.Γ. Το εχω κανει στην 156, κρυσταλο λεμε
-
πηγαινε ρωτα για επισκευη σε φαναρτζη, αν ειναι πανακριβα αγορασε δυο ημιτασιον φαναρια γτ γνησια νομιζω δεν συμφερει και τελος.....
-
Που θα βρω μαγαζί με ανταλλακτικά κοντά στα πατήσια ;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Που θα βρω μαγαζί με ανταλλακτικά κοντά στα πατήσια ;'Αφοί Γεωργακόπουλοι' στην Λιοσίων...ερχόμενος απο Αθήνα προς Εθνική...100μ πριν το φανάρι της διασταύρωσης με Στρ,Καλάρη (τρείς γέφυρες) δεξιά....
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Που θα βρω μαγαζί με ανταλλακτικά κοντά στα πατήσια ;googlaρε φιλε μου
-
μήπως ξερει κανείς τπτ για το fiat bravo? σε πετρέλαιο και με το semi-auto dual logic με ενδιαφέρει να το πάρω......
έχω ήδη ενα panda του 05 και εχει βγει σκύλος........... manual σασμάν βέβαια
δεν ξέρω για το αυτόματο όμως με φοβίζει λίγο..........
μπορεί να με βοηθήσει κανείς???????? -
Ο χρήστης lambrosA έγραψε:
μήπως ξερει κανείς τπτ για το fiat bravo? σε πετρέλαιο και με το semi-auto dual logic με ενδιαφέρει να το πάρω......
έχω ήδη ενα panda του 05 και εχει βγει σκύλος........... manual σασμάν βέβαια
δεν ξέρω για το αυτόματο όμως με φοβίζει λίγο..........
μπορεί να με βοηθήσει κανείς????????Καλως ηλθες στο φορουμ Λαμπρο.Το να βαζεις σε διαφορα θεματα την ιδια ερωτηση κατανταει κουραστικο .Αν ξερει και θελει καποιος θα σου απαντησει.[mod]
-
Μαλλον εδω ειναι το καλυτερο topic για αυτην την ειδηση...
http://carscoop.blogspot.com/2010/08/qu ... riced.html
-
Χθες βράδυ (2 τα ξημερώματα) εγκατέλειψε τα εγκόσμια ένας πολλαπλασιαστής του πούντου. Τσαφ ηκούσθη στον αέρα, μύρισε καμμένο, άναψε το λαμπίδιο engine failure και έπεσε η απόδοση το μοτέρ. Τρελό ρελαντί σαν χαλασμένη mustang.
Ο αγώνας ήταν να βρεθεί ανοιχτό συνεργείο και ανταλλακτικάδικο στην θεσσαλονίκη σάββατο πρωί αυγούστου. Τελικά ανακάλυψα ένα, βρέθηκε και ένας πολ/στης beru (70 τα αργύρια - made in germany, από δευτέρα θα βρισκα και με κάνα 50ευρο) και το πούντο πετάει και πάλι. Μου στρωσε και το ρελαντί που εδώ και 2 χρόνια ήταν άρρυθμο.Η τρομερή σύμπτωση ήταν ότι την προηγούμενη μέρα είχα αλλάξει λάδια και είχα κάνει ευθυγράμμιση, η οποία ήτταν γιούχου καθώς το τελευταίο 6μηνο έπαιξε πολύ πεζοδρόμιο. Η σωστή ευθυγράμμιση έχει σημαντική διαφορά στο turn in, όπως είχα προσέξει και παλιότερα.
Σιγά σιγά θα βάλουμε και κάνα ηχειάκι+ενισχυτή
-
Ολα τα καλα σου ηρθαν μαζεμενα,χθες αυτο σημερα το αλλο
Το δικο σου εχει ξεχωριστους πολλαπλασιαστες και μπουζοκαλωδια; Στο δικο μου ο πολλ/στης ειναι στο μπουζοκαλωδιο,4 τεμαχια δλδ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ολα τα καλα σου ηρθαν μαζεμενα,χθες αυτο σημερα το αλλοΤο δικο σου εχει ξεχωριστους πολλαπλασιαστες και μπουζοκαλωδια; Στο δικο μου ο πολλ/στης ειναι στο μπουζοκαλωδιο,4 τεμαχια δλδ.
α. όντως
β. ναι, 4 ξεχωριστά έχω. το προηγούμενο πούντο, το 1.2 έχει έναν κοινό για όλους τους κυλίνδρους (έτσι λέει ο κορσαίρ)
ήταν η πρώτη ουσιαστική ( ; ) βλάβη σε 112.000 χλμ.
-
οι φωτο ειναι απο το πεντακυλινδρο αλλα φαινετε πως ειναι οι πιπες με τον ενσωματωμένο πολλ/στη.
http://coupe.v666.co.uk/fiat_coupe_20v_ ... age005.jpg
http://coupe.v666.co.uk/fiat_coupe_20v_ ... age003.jpg -
Καθώς κατέβαινα την Κηφισίας χτες το βράδυ άναψε το λαμπάκι του λ. Σταμάτησα λίγο πιο κάτω, έσβησα και ξαναέβαλα μπροστά αλλά δεν έσβηνε. Διαφορά στην απόδοση του αυτοκινήτου ή σκορτσαρίσματα δεν είδα. Αργότερα τη νύχτα που το αυτοκίνητο έμεινε σταθμευμένο κανα δίωρο και πήγα να βάλω μπροστά δεν έπαιρνε κι ακουγόταν ένα συνεχόμενο βουητό σαν τον ήχο της αντλίας βενζίνης (δεν ήταν όμως αυτή). Άνοιξα καπώ, «έπαιξα» (κατά τη γνωστή παλιά μου τακτική) με τον αισθητήρα βολάν, ξαναδοκίμασα να μιζάρω και πήρε κανονικά. Το λαμπάκι έσβησε και δεν επανήλθε ούτε σήμερα.
Ήρθε η ώρα του λ ή θα τη γλιτώσω με ένα φύσημα;
FIAT FORUM