-
multijet και 4χ4 παντα ισον εργαλειο....
-
εεεεεεετσι....κοιτα το panda δόξες...
-
-
λοιπόν επειδη φαγαμε λουκετο σε ξεχωριστό thread (2 thread υπάρχουν για peugeot γιαυτο έκανα κάτι χωριστά απο fiat forum) πάμε εδώ...
λοιπόν, καταρχήν να δούμε πόσοι είμαστε με barchettas και μετα βλέπουμε...
πάω στοίχημα όχι πάνω απο 3...
-
Άλλο τα μάτια της Peugeot άλλο της FIAT...
Προσωπικά ΔΕΝ το βρίσκω κακό να υπάρχει ένα θέμα για κάθε μοντέλο και ένα για την μάρκα γενικώς. Ούτε ξεχειλώνει ο αριθμός των θεμάτων (ήμαρτον με 1500 θεματα στην ενότητα αυτήν να πειράξουν άλλα 150 για να έχει ΤΟ ΚΑΘΕ αμάξι το θέμα του και νε μένει ΕΚΕΙ!!!), ούτε τίποτα.
Αν είναι να το περιορίσουμε όχι ανά μάρκα, αλλά ανά χώρα (Ιταλικό Φόρουμ, Γερμανικό, Γιαπωνέζικο, ΗΠΑ, Κορεάτικο, Κινέζικο, Ισπανικό, Γαλλικό, Ινδικό), και να την βγάλουμε με 10 θεματάκια...
-
Ναι έχεις δίκηο. Υπαρχουν 2 θέματα για Peugeot.
Ενα για το 307 και ένα για το 206!
Μάλλον οι Πεζαίοι δεν θέλουν ΕΝΑ για την μάρκα.Βέβαια και στο ότι άλλα 150 θέματα δεν θα δημιουργούσαν πρόβλημα έχεις δίκηο. Σιγά! Οι πρώτες 10 σελιδες της Ενότητας θα ήταν για τα επιμέρους μοντέλα και τις μάρκες και μετά θα ακολουθούσαν τα υπόλοιπα θέματα.
Αχ!
-
Δύσκολο να επικολληθούν οι μάρκες;
Άλλωστε ΚΑΙ στην Φίατ υπάρχει δεύτερο θέμα, αυτό του Γκράντε Πούντο, το οποίο είναι τετραπλάσιο (4Χ!!!) σε μέγεθος με το συνολικό της ΦΙΑΤ.
Κλείδωσέ το λοιπόν κι εκείνο!!Υ.Γ. Το ότι οι Πεζαίοι ήθελαν επιμέρους θέματα, και επειδή οι Φιατάκηδες έχουν ήδη ένα γενικό δεν κάνει να ανοίξουν άλλο ήταν επιχείρημα που έχω να ακούσω από το δημοτικό!!
-
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Υ.Γ. Το ότι οι Πεζαίοι ήθελαν επιμέρους θέματα, και επειδή οι Φιατάκηδες έχουν ήδη ένα γενικό δεν κάνει να ανοίξουν άλλο ήταν επιχείρημα που έχω να ακούσω από το δημοτικό!!Καθρεφτάκι!!!
-
Όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τον εαυτό του!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι έχεις δίκηο. Υπαρχουν 2 θέματα για Peugeot.
Ενα για το 307 και ένα για το 206!
Μάλλον οι Πεζαίοι δεν θέλουν ΕΝΑ για την μάρκα.Βέβαια και στο ότι άλλα 150 θέματα δεν θα δημιουργούσαν πρόβλημα έχεις δίκηο. Σιγά! Οι πρώτες 10 σελιδες της Ενότητας θα ήταν για τα επιμέρους μοντέλα και τις μάρκες και μετά θα ακολουθούσαν τα υπόλοιπα θέματα.
Αχ!
βρε κουκ εγω το εγραψα για να δικαιoλογηθω γιατι ανοιξα δευτερο...
δεκτον.....
(αν και θα ήθελα ενα αποκλειστικα για barchetta και άλλο ένα για lead mk1)
-
Μέχρι σχετικά πρόσφατα ήμουν κάτοχος μιας βαρκούλας...Ααααχ.... Το ότι υπάρχουν ΔΥΟ θέματα για το mx5 δεν μας πειράζει...το ένα για την barchetta πείραξε
-
Ε, βλέπεις εκείνοι ήθελαν να έχουν δύο, ενώ οι Φιατάδες δεν ήθελαν!!
Ή μηπως ήθελαν;
-
Άνοιξε η περίοδος της γκρίνιας ε?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ε, βλέπεις εκείνοι ήθελαν να έχουν δύο, ενώ οι Φιατάδες δεν ήθελαν!!Ή μηπως ήθελαν;
Δεν θέλουν, δεν θέλουν!
Με το ζόρι κρατάμε το ένα, τι να το κάνουμε το δεύτερο;
-
Καλησπερα σε ολους τους Ιταλοφιλους!!!
Αποφασισα να κανω το πρωτο post μου εδω ως γνησιος φιλος των αυτοκινητων απο την γειτονα χωρα!!Εγω ειμαι κατοχος ενος Punto ΙΙ Sporting απο το 2001 με 85.000χλμ και πολυ λιγα προβληματακια μεχρι τωρα..παρα την μικρη τουρμπινα που κρυβεται κατω απο το καπω!!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Αποφασισα να κανω το πρωτο post μου εδω ως γνησιος φιλος των αυτοκινητων απο την γειτονα χωρα!!Εγω ειμαι κατοχος ενος Punto ΙΙ Sporting απο το 2001 με 85.000χλμ και πολυ λιγα προβληματακια μεχρι τωρα..παρα την μικρη τουρμπινα που κρυβεται κατω απο το καπω!!
Ωπ!! Νατος!! Για πες καμια πληροφορία για το πουντάκι....Ότι περισσότερο μπορείς καθώς φίλος σκέφτεται να κάνει ό,τι κι εσύ αν και εγώ διαφωνώ...
Τελευταία μου έχουν μπει και μένα κάτι σκέψεις για το 2λιτρο τουρμπο στο bravo μου.... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ωπ!! Νατος!! Για πες καμια πληροφορία για το πουντάκι....Ότι περισσότερο μπορείς καθώς φίλος σκέφτεται να κάνει ό,τι κι εσύ αν και εγώ διαφωνώ...
Τελευταία μου έχουν μπει και μένα κάτι σκέψεις για το 2λιτρο τουρμπο στο bravo μου....Κοιτα να δεις..αγορασα το turbo-kit απο την εταιρια Belwagen στην Αθηνα..που το εφερνε(δεν ξερω αν το φερνει ακομα... ) απο Ιταλια συσκευασμενο της εταιριας Autotest (εχει αναλογα κιτ και για αλλα μοντελα νομιζω..)
**Το κιτ αυτο περιλαμβανει **μια μικρη τουρμπινα Garett Τ20,ενα μεγαλο σχετικα intercooler, μπουζι ιριδιου, νεα πολλαπλη εξαγωγης,συρματινο καταλυτη, φιλτροχοανη, σκαστρα Bosch, παραλληλο εγκεφαλο...δεν ξερω μην ξεχναω κατι αλλο τωρα..
Η πιεση ηταν ρυθμισμενη στα 0.4bar και η εταιρια εκανε λογο για 125ps(αρκετα αισιοδοξο!!!)
Το κοστος ηταν (με τοποθετηση) το 2001 1.2000.000δρχ(αρκετα τσιμπημενη τιμη!!)Οι παραπανω αλλαγες που εκανα εγω ηταν η προσθηκη ενος ψυγειου λαδιου απο Thema Turbo, η αυξηση της πιεσης στα 0.55bar(ΝΑΙ..εχει διαφορα!!), ενα μπαρομετρο, οργανο θερμοκρασιας λαδιου, αλλα μπουζοκαλωδια, και αλλαγη της εξατμισης απο την νεα πολλαπλη και πισω με καταργηση του μεσαιου καζανιου και διαμετρο 50mm...Σε συνδυασμο με τις παραπανω ενεργειες υπολογιζω (μετα και απο συγκρισεις και με αλλα τουτου..) να βγαζει γυρω στα 130 πραγματικα ps!!
Οσον αφορα την αξιοπιστια...εχω διανυσει 75.000km με το turbo-kit σεβομενος βεβαια την μετατροπη του κινητηρα και το μονο που εχω αλλαξει ειναι 2 φορες καμμενο μπουζοκαλωδιο και ενα σκισμενο κολλαρο..
Οσον αφορα τις επιδοσεις αυτες αποζημιωνουν και με το παραπανω (σε σχεση με πριν παντα...) λογω μικρου βαρους, 6αρι σασμαν, διατηρησης της εργοστασιακης σχεσης συμπιεσης (10,6:1..!!!!!!!) πραγμα που το κανει να ''φουσκωνει'' στις 2.500-3.000rpm και να εχει τρομερες ρεπριζ...
Υ.Γ.1Επιπλεον φοραει τον πισω αξονα απο HGT με δισκοφρενα,και τα εμπρος ειναι αλλαγμενα με της 146 1.7!Τρομερη αλλαγη στην επιβραδυνση!!
Υ.Γ.2Απο αναρτηση ''κλασσικη'' η λυση με συνδυασμο Koni-Eibach!!Μιλαμε για πολυ κοπανημα!!Πανε οι πετρες στα νεφρα.. -
Πολύ ενδιαφέρον....!!! Όταν μπορείς βάλε και καμια φωτό να δούμε το θηρίο.....!!!Ανυπομονώ...
Θα τα μεταφέρω όλα στο φίλο να δω τί θα πεί... Όσο για την ανάρτηση...άσε τη φοράω στο Bravo και κατάλαβα και εγώ και η μέση μου τι θα πει κοπάνημα....
Από περιέργια και μόνο για σέρβις το πας σε συνεργείο δικό σου ή σε αντιπροσωπεία...;;;Υγ: Να το χαίρεσαι το τουτού σου...!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Από περιέργια και μόνο για σέρβις το πας σε συνεργείο δικό σου ή σε αντιπροσωπεία...;;;Υγ: Να το χαίρεσαι το τουτού σου...!!!
Το παω στο καλυτερο συνεργειο για Alfa,Fiat,Lancia εδω στην Πατρα...ιδιωτη (δεν ξερω αν επιτρεπεται να κανω διαφημιση..γί'αυτο δεν αναφερω ονομα...)..αλλα ερχονται σχεδον απο τη μιση Πελλοπονησσο εδωπερα..ειναι πολυ καλος!!!
Ευχαριστω...το χαιρομαι ..οχι για πολυ ακομα ομως...
FIAT FORUM